http://www.delfi.lt/news/sport/abroad/l ... d=28983977

ledinukas rašė:gal kas zino kada paaiskes kitos komandos, kurios gaus licencijas?
Sherman rašė:Aš tai jau galvočiau, kad kovo 9d. turėtų būti aišku, kas žais A lygoje, o kas I-oje lygoje, o ne tik dėl licenzijų gavimo ar negavimo.
Greenas rašė:Sherman rašė:Aš tai jau galvočiau, kad kovo 9d. turėtų būti aišku, kas žais A lygoje, o kas I-oje lygoje, o ne tik dėl licenzijų gavimo ar negavimo.
Kaip aš suprantu, tai kovo 9-ą paaiškės kas kokias licencijas gavo. Tai tuo pačiu paaiškės ir kas kurioje lygoje loš. Spėjų, kad kas kokioj lygoj loš paaiškės anksčiau, tik tai paskelbs kartu su licencijom
šiaip rašė:o gal įtraukti kokį klubą su I lygos licencija.

slasher rašė:Ta aukštai užkelta reikalavimų kartelė pradeda atsigręžti prieš pačius. ..
g2t rašė:slasher rašė:Ta aukštai užkelta reikalavimų kartelė pradeda atsigręžti prieš pačius. ..
Kokia dar aukstai uzkelta reikalavimu kartele, jei net Kruoja pirmu bandymu viska susitvarko. Paprasciausiai problema ta, kad klubuose nemoksos dirba.
g2t rašė:... Paprasciausiai problema ta, kad klubuose nemoksos dirba.

slasher rašė:Bet nemažas ir licenzijavimo komiteto nuopelnas, kad per eilę metų nesugebama įvesti disciplinos tiems nemokšoms....

slasher rašė:nu ką, ryt kovo 9d, viena svarbiausių LT klubiniam futbolui dienų. Pagaliau sužinosim kur ir kokie klubai žais. Laukiu nesulaukiu į kurią lygą - A, pirmą ar antrą FBK pateks. Pernai tai nelabai nuskilo...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių