Puslapis 11

2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Kov 13 20:19
Mulkis
Pagal senai jau padarytą tvarkaraštį (pas vokietį tvarka, čia ne LFF), tai jau mažiau nei už mėnesio (balandžio 6 d.) turės įvykti pirmosios ketvirtfinalio kovos. Juose kovos:

FC Flora vs. FK Ekranas
FK Vėtra vs. FK Ventspils
SK Metalurgs vs. FC Skonto
FK Sūduva vs. FC Levadia

Kaip manot, ar įmanoma, kad kitam etape turėsim visus tris klubus? Ir taip užsitikrinsim, kad bent vienas jų bus finale?

Re: Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Kov 13 20:26
slasher
Kaip manot, ar įmanoma, kad kitam etape turėsim visus tris klubus? Ir taip užsitikrinsim, kad bent vienas jų bus finale?
nelabai čia supaisysi, kai klubai antrom ar trečiom sudėtim žaidžia. Bet aišku gėda bus jei LT klubas nesugebės pasiimti taurės.

Re: Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Kov 14 12:50
S@muel
Jeigu latvių Metalurgai, Ventspiliai ar net Skonto žais stipriausiomis sudėtimis, tai nei mums nei estams taurės nebūs matyti. Patikėkit, Metalurgas ir Ventspilis stiprios komandos ir propaguoja kontratakuojantį, fizišką futbolą. Su jais pakovot iš mūsiškių tik Ekranas galėtų, nu dar gal FBK su Sūduva, nors FBK ir nelošia

Re: 2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Bal 07 22:53
bronius
„Sūduvai“ Baltijos lygoje nepavyko įveikti Estijos čempionų
ELTA ir http://www.lrytas.lt/-12706684211269286 ... mpaign=rss
2010-04-07 22:08

Baltijos futbolo lygos čempionato pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse trečiadienį Marijampolės „Sūduva“ namuose sužaidė lygiosiomis 0:0 su Estijos čempione Talino „Levadia“ ekipa.

Kitose rungtynėse Liepojos „Metalurgs“ (Latvija) komanda su Tomu Tamošausku namuose 1:0 (0:0) įveikė Rygos „Skonto“ (Latvija) futbolininkus.

Vienintelį rungtynių įvartį 58-ąją min. įmušė Oskaras Klava.

T.Tamošauskas žaidė visas rungtynes ir 12-ąją min. buvo įspėtas.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos gegužės 4 dieną.

Re: 2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Geg 05 11:09
bronius
„Ekranas“ prieš „Florą“ mes visas pajėgas, „Vėtra“ Ventspilyje patausos lyderius
Įrašo autorius - Marijus Vecerskis, 2010-5-05
http://www.futbolas.lt/2010/05/05/%E2%8 ... -lyderius/

Trečiadienį TrioBet Baltijos futbolo lygos ketvirtfinalio antrąsias rungtynes žais dar du Lietuvos klubai – Panevėžio „Ekranas“ ir Vilniaus „Vėtra“. Panevėžiečiai, po nulinių lygiųjų Taline, namuose bandys palaužti „Flora“ klubo pasipriešinimą. Sostinės klubas, namuose 1:2 nusileidęs „Ventspils“ ekipai, mėgins atsigriebti Latvijoje.

Priminsime, kad tiek „Ekranas“, tiek „Vėtra“ pirmosiose dvikovose rungtyniavo ne stipriausių sudėčių. Prieš atsakomuosius mačus Futbolas.lt teiravosi klubų trenerių, ko tikimasi atsakomosiuose mačuose.

Kaip teigė „Vėtros“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys, ši lyga klubui nėra prioritetinė ir pridūrė, kad tai tiesiog geras šansas patikrinti jaunų žaidėjų galimybes, suteikti jiems progą pasirodyti.

V.Liubšys Ventspilyje suteiks šansą jaunimui
Treneris neslėpė, kad kaip ir pirmosiose rungtynėse Vilniuje, taip ir trečiadienio dvikovoje Ventspilyje, patausos keletą lyderių.

„Leisime į aikštę jaunimą ir patyrusius žaidėjus kartu. Tai nebus visiškai antra sudėtis. Sieksime laimėti. Yra noro, stengsimės, tačiau bus sunku. Vis dėlto Baltijos lyga mums yra mažai reikšminga. Pagrindinės kovos laukia Lietuvos A lygoje“, – dėstė V.Liubšys.

Tuo tarpu „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas teigė, kad Panevėžio klubas Baltijos lygoje sieks kuo aukščiausių tikslų.

„Ši lyga mums svarbi, kaip ir kiekvienos varžybos. Ruošiamės išeiti į kitą etapą. Juolab, kad ir išvykoje pasiektas rezultatas yra palankus – nepralaimėta“, – tikino V.Urbonas.

V.Urbonas žada panaudoti visus ginklus
Paklaustas, kodėl pirmoje dvikovoje žaidė ne visi stipriausi žaidėjai, treneris atsakė, jog dėl įtempto A lygos rungtynių grafiko buvo priverstas rotuoti sudėtį.

Lietuvos čempionų komandos strategas užsiminė, kad kai kuriuos žaidėjus šiuo metu kamuoja nedidelės traumos. Tačiau dedamos visos pastangos, kad trečiadienį ant „Aukštaitijos“ stadiono vejos išbėgtų pajėgiausias „Ekrano“ vienuoliktukas.

Trečiadienio Baltijos lygos ketvirtfinalių atsakomosios rungtynės:

17:30 val. Ventspilio „Ventspils“ – Vilniaus „Vėtra“ (Ventspilio Olimpinio centro stadionas)

19:00 val. Panevėžio „Ekranas“ – Talino „Flora“ (Panevėžio „Aukštaitijos“ stadionas)

Marijus Večerskis, Futbolas.lt

Re: 2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Geg 05 12:40
bronius
Skonto - Metalurgs. Tikrai įdomios rungtynės su daug įvykių ir pavojingų momentų..

Re: 2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Geg 05 20:36
bronius
Panašu, kad BL iš Lietuvos liks tik Sūduva.. :)

Re: 2009/10 m. Baltijos lygos ketvirtfinaliai

Parašytas: 2010 Geg 06 08:11
Greenas
Man rodos vokietis tuoj lėks iš savo posto BFL'e. O gal net visai ta lyga užsidarys. Nes su tokiu klubo požiūriu ir tokia motyvacija nieko čia nenuveiksi. Dabar gaunasi kažkoks Baltijos Dublerių Čempionatas...

Dar įdomiai Liubšys šneka - Baltijos lyga reikalinga, bet į mačus siunčia komandą be 8 pagrindinių žaidėjų... mistika vienok :roll: