tpc
Pranešimai: 265
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 13:25
Palaikoma komanda: FBK KAUNAS

Re: 2009/10 m. ketvirtfinalis. Vėtra - Ventspils

2010 Bal 12 19:53

suprast tai ir as suprantu,bet kazkaip tokiu analogu nei Estijoj,nei Lietuvoj(dekui auksciausiam) nesimato.. beje ne visi jie pagal tautybe rusai,yra ir baltarusiu,tai kazkaip keistoka bunant bulba baliejint uz rusija:)
Tau nuotrauka atsiust, kaip etniniai Latvijos bulbasai uz Rusija isvykas daro? Su marskineliais su uzrasu "Ja Russkij".
Girdejai apie pilietini nacionalizma? T.y. - pasirinkima kuriai tautai atstovauti, daznai neziurint savo etniniu saknu?
Tiesa siuo atveju nei etninio nei pilietinio nesigauna gal... Etnines saknys - vienos tautos, pasas - kitos, tapatinimasis - su trecia...
nu matau eilini karta manes nesupratai,arbe as labai jau mislingai parasiau:) "kazkaip keistoka bunant bulba baliejint uz rusija:) "
Kaunas Lietuvos širdis http://www.kaunas-ultras.com" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2009/10 m. ketvirtfinalis. Vėtra - Ventspils

2010 Geg 05 20:02

„Vėtra“ į Baltijos lygos pusfinalį nepateko
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.243 ... ateko.html
2010 gegužės mėn. 5 d. 19:36

Trečiadienį jau baigėsi pirmosios Baltijos lygos ketvirtfinalio rungtynės. Ventspilyje (Latvija), kur vietos „Ventspils“ ekipa priėmė Vilniaus „Vėtros“ futbolininkus. Šįkart latvių futbolininkai ir vėl pranoko „Vėtros“ žaidėjus rezultatu 1:0 (1:0) ir pateko į turnyro pusfinalį. Vienintelį susitikimo įvartį 42-ąją minutę pelnė legionierius iš Rusijos Sergejus Šumilinas. Pirmosios šių ekipų rungtynės taip pat baigėsi Latvijos klubo pergale rezultatu 2:1. „Vėtros“ ekipos sudėtyje šiame susitikime nebuvo daugelio pagrindinės sudėties žaidėjų.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2009/10 m. ketvirtfinalis. Vėtra - Ventspils

2010 Geg 05 20:52

V.Liubšys: „Baltijos lygoje žaidžiantiems klubams reikėtų stimulo“
2010.05.05, 20:18
http://penalty.lt/v-liubsys-%E2%80%9Eba ... %E2%80%9C/
Valdas KASPERAVIČIUS

Vilniaus „Vėtrai“ nepavyko iškopti į TrioBet Baltijos lygos pusfinalį. Šiandien vilniečiai svečiuose 0:1 nusileido Latvijos vicečempionei „Ventspils“ komandai ir pasitraukė iš turnyro, nes pirmąjį mačą namie buvo pralaimėję 1:2. „Vėtra“ kur kas didesnį dėmesį skiria Lietuvos futbolo A lygos čempionatui nei TrioBet Baltijos lygai, todėl į Latviją išvyko be daugelio pagrindinės sudėties žaidėjų ir vyriausiojo trenerio Virginijaus Liubšio. Vilniečiams neatstovavo Tomas Ražanauskas, Tadas Eliošius, Robertas Vėževičius, Andrejus Usačiovas, Audrius Veikutis, Vladimiras Gogberašvilis, Artūras Rimkevičius, Andrejus Liachas. Tad pergalės tikėtis buvo sunku. Nepaisant to, Lietuvos vicečempionai praleido tik vieną įvartį. Pirmojo kėlinio pabaigoje „Vėtros“ vartininką Povilą Valinčių nuginklavo „Ventspils“ legionierius iš Rusijos Sergejus Šumilinas. Jis pelnė įvartį ir per pirmąjį mačą Vilniuje. „Komandai buvo sunki kelionė, tad ir rungtyniauti buvo nelengva. Negaliu daug komentuoti, nes pats į Ventspilį nevykau. Mūsų klubo žmonės man sakė, kas vyko apylygis žaidimas, turėjo ir mūsiškiai neblogą progą įmušti“, – penalty.lt svetainei sakė Virginijus Liubšys. Paklaustas, ar Baltijos lygai „Vėtra“ skiria gerokai mažesnį dėmesį nei A lygai, treneris atsakė: „Baltijos lyga reikalinga, bet joje dalyvaujančioms komandoms reikėtų kažkokio stimulo. Gal turėtų būti ir kitoks jos formatas“.
„Ventspils“ – Vilniaus „Vėtra“ 1:0 (1:0).

Įvartis: 42 min. S.Šumilinas

„Ventspils“: A.Kolinko, R.Kriauklis, A.Solovjovas, M.Tukura (85 min. O.Boikovas), V.Kriučkovas, J.Postnikovas, V.Gabovas, D.Tarasovas, S.Šumilinas (68 min. A.Višnakovas), R.Ruginis, A.Dedovas (73 min. J.Kosmačovas)

„Vėtra“: P.Valinčius, A.Jankauskas, R.Greidgeimas, G.Freidgeimas, V.Borovskis, B.Ngapounou (62 min. R.Komparskas), M.Stanaitis, A.Žulpa (84 min. A.Serikovas), G.Kulbis (76 min. N.Pečiokas), P.Krasnovskis, J.Morozas

Grįžti į