Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

2010-04-03 Mažeikiai - Ekranas

2010 Bal 01 10:05

13.00 Marijampolės maniežas

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-04-03 Mažeikiai - Ekranas

2010 Bal 02 15:16

A.Skrupskis: "Žaidėjai nusiteikę rimtai kovai"
2010-04-02
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2137

Rytoj šalies čempionai Panevėžio "Ekrano" futbolininkai Marijampolės futbolo manieže žais Lietuvos A lygos pirmenybių trečiojo turo rungtynes. Jų varžovais bus šiemet A lygoje debiutuojanti Mažeikių "Mažeikių" komanda.

Varžovai per pirmas dvejes rungtynes neiškovojo nei vieno taško, tuo tarpu panevėžiečiai žaidę vienerias varžybas jų turi tris. Praėjusį savaitgalį pirmenybėse startavę pergale panevėžiečiai pasiruošę iškovoti tris taškus ir rungtynėse prieš "Mažeikų" vienuolikę.

Panevėžio "Ekrano" treneris A.Skrupskis prieš dvikovą paminėjo, kad visų žaidėjų nuotaikos kovingos ir jie yra nusiteikę rimtai kovai. "Kaip ir kiekvienoms rungtynėms, taip ir šitoms mes ruošėmės labai kruopščiai. Mes neskirstome varžybų į lengvesnes ar sunkesnes, kiekvieną varžovą vertiname rimtai. Vyrai rytojaus kovai yra nusiteikę kovingai, visi supranta, kad iš Marijampolės reikia parsivežti tris taškus." - kalbėjo A.Skrupskis.

Panevėžio "Ekranas" sezono starte iškovojo dvi pergales iš eilės, A lygoje 4:1 buvo įveiktas "Klaipėda" klubas, o LFF taurės pusfinalio pirmosiose rungtynėse 2:1 nugalėtas FBK "Kaunas". Pasak ekipos trenerio A.Skrupskio šios pergalės neleis "Ekrano" žaidėjams atsipalaiduoti prieš rytdienos rungtynes. "Iškovotos pergalės jau istorija, rytoj komanda tikrai neišeis į aikštę atsipalaidavusi. Mes nebenorime daryti tų pačių klaidų, kokios buvo pernai ar užpernai, kai nemažai taškų išbarstėme prieš silpnesnes komandas, todėl rytojaus rungtynėse nuo pradžių sieksime teigiamo rezultato".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-04-03 Mažeikiai - Ekranas

2010 Bal 03 19:41

"Ekranas" nugalėjo pirmenybių debiutantus
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2135

Šiandien Marijampolės futbolo manieže Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai Lietuvos A lygos trečiojo turo rungtynėse susitiko su pirmenybių debiutantais „Mažeikių“ futbolininkais. Visas rungtynes dominavę panevėžiečiai iškovojo pergalę rezultatu 2:0.
Rungtynes „Ekranas“ pradėjo tokios startinės sudėties: V.Černiauskas, A.Šidlauskas, D.Gleveckas, G.Tomkevičius, D.Matovič, A.Kučys, D.Bička, Ž.Banys, R.Radavičius, S.Ademolu, V.Rimkus.

Nuo pirmų minučių „Ekrano“ žaidėjai užgulė varžovų vartus, tačiau pirmieji progą įvarčiui pasiekti turėjo „Mažeikių“ futbolininkai, kuomet 4-ą minutę V.Černiauskas pademonstravo savo meistriškumą ir atrėmė varžovo smūgį iš arti.

„Ekranas“ ir toliau kontroliavo žaidimą. Savo tikslą panevėžiečiai pasiekė sužaidus 29-ias minutes kuomet buvo paskirtas baudos smūgis į „Mažeikių“ vartus. D.Bička skersavo kamuolį į "Mažeikių" baudos aikštelę, kur aukštai iššokęs D.Gleveckas smūgiu galva išvedė "Ekraną" į priekį. Rezultatas tapo 1:0.
Likus žaisti pora minučių iki pirmojo kėlinio pabaigos „Ekranas“ po gražios atakos įmušė antrą įvartį. S.Ademolu įsiveržė į baudos aikštelę, atliko tikslų perdavimą V.Rimkui, kuris lengvu smūgiu pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą. Rezultatas tapo 2:0.

Antrame kėlinyje „Ekranas“ ir toliau dominavo aikštėje. Puikių progų neišnaudojo R.Radavičius, D.Bička. Per antrąją rungtynių dalį įvarčių pasiekta nebuvo ir rungtynės baigėsi „Ekrano“ pergale rezultatu 2:0. Tai buvo antroji panevėžiečių pergalė A lygoje iš eilės.

Sekančias rungtynes panevėžiečiai žais jau šį antradienį, kuomet Baltijos lygos taurės rungtynėse Taline susikaus su „Flora“ vienuolike.

Grįžti į