Puslapis 13

2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 10:06
Greenas
18.10 Marijampolės maniežas + Lietuvos ryto TV!

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 11:17
Anbo
tikiuosi Žalgiris išsiveš iš Marijampolės taškelį :) lygiosios žaliems būtų geras rezultatas

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 11:18
karys
as ir labai tikiuosi tasko, nors objektyviai ziurint suduva stipresne o dar ir namie zais...

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 13:31
ziedas
geru rungtyniu abiems komandoms ;)

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 14:58
Mikas
Nu tikrai įdomiausios turo rungtynės

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 16:19
venckunas
Labai džiugu, kad rungtynės rodomos per TV. Ačiū Lietuvos Ryto TV. O iš žaliųjų tikiuosi gero rezultato(bent lygiųjų). ;)

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 21:06
demonas
nezinau is kur tiek nedrasos , manau zalgiris turi puikia proga laimeti , suduva nedemonstruoja puikios formos (lygiosios su vetra , sunki pergale pries pakruoji) ... Zalgiris kita vertus turi , ir gali , si ta irodyti (naujokai su gausiu buriu perspektyviu zaideju ) . Tikiuosi idomiu rungtyniu ir triju tasku i zalgirio saskaita !

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 21:28
S@muel
Na aš kolkas vienintelis totalizatoriuje prabalsavau, kad Žalgiris laimės, todėl kviečiu prisijungt ;)

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 21:33
ledinukas
Na aš kolkas vienintelis totalizatoriuje prabalsavau, kad Žalgiris laimės, todėl kviečiu prisijungt ;)
Kad ir kaip noreciau, kad Zalgiris laimetu, nekyla ranka klaviaturoj to paspausti :lol:

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 01 21:48
Bombardier
S@mueli paziurek dar karteli esi nevienas toks :D

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 03 19:44
bronius
Rytoj išvykoje "Žalgiris" susikaus su "Sūduva". Vyr. trenerio I. Pankratjevo, futbolininkų K. Gnedojaus ir A. Nagumanovo mintys apie jas.
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n64_.html

Marijampolės "Sūduva" - VMFD "Žalgiris" - paskutinės III-ojo A lygos turo rungtynės. Marijampolės futbolo manieže jos įvyks rytoj, šv. Velykų vakarą, 18:10 val. Rungtynes tiesiogiai transliuos "Lietuvos ryto" televizija.

Prieš kol kas svarbiausią šiais metais dvikovą su oficialia Vilniaus "Žalgirio" svetaine www.zalgiris-vilnius.lt mintimis pasidalino sostinės komandos vyr. treneris Igoris Pankratjevas, gynėjas Kazimieras Gnedojas ir legionierius iš Rusijos saugas Andrey Nagumanov.

I. Pankratejvas: "Prasideda sunkus, bet įdomus etapas: tris iš eilės rungtynes žaisime su praėjusių metų A lygos prizininkais. Pirmieji mūsų kelyje - Marijampolės "Sūduva". Kaip ir prieš kiekvienerias rungtynes, taip ir prieš šias vyrams keliu vieną tikslą - nugalėti. Tikslui pasiekti prireiks atiduoti visas jėgas, maksimaliai susikoncentruoti ir tą koncentraciją išlaikyti iki paskutinio teisėjo švilpuko, stengtis būti geresniais kiekviename aikštės metre. Žaisime išvykoje, rungtynes rodys televizija, palaikyti varžovų susirinks daug sirgalių. Lengva mums nebus, bet patikėkite, lengva nebus ir namuose žaisiančiai "Sūduvai".

A. Nagumanov: "Mačiau kaip LFFtaurės pusfinalyje žaidė "Sūduva". Jų žaidimas man patiko. Nors būsimieji varžovai žaidė be pagrindinio puolėjo (rungtynėse "Vėtra" - "Sūduva" nerungtyniavo marijampolietis Povilas Lukšys - aut. past.), vistiek matėsi, kad komanda moka atakuoti.
"Sūduvos" žaidimui diriguoja saugai, todėl tiek puolime, tiek gynyboje aikštės centre vyks nuožmi kova. Kuri komanda laimės kovą aikštės viduryje, ta, manau, laimės ir rungtynes.
Su nekantrumu laukiu šios dvikovos, nes žaisime prieš kol kas stipriausią varžovą šiais metais. Per pirmuosius tris A lygos turus tai - svarbiausia kova."

K. Gnedojus: "Važiuosime žaisti pas buvusią mano komandą. Sentimentų nejaučiu, jaučiu tik sveiką pyktį. "Sūduva" nebuvo mano komanda, joje man nesisekė, joje neatsiskleidžiau, nerealizavau savęs. Todėl jei rungtynėse su "Sūduva" išeisiu į aikštę, būsiu piktas - noriu parodyti, ko esu vertas.
Pats kasdien jaučiuosi vis geriau. Pagaliau atsigavau po žiemą patirtos traumos, įgavau gerą fizinę formą, kas leidžia 100 procentų pasitikėti savimi aikštėje. Jaučiu, kad ir komandos lygis kasdien auga. Esame naujai suburta ekipa, todėl kiekviena diena kartu mus stiprina. Tikiu "Žalgirio" pergale ir lauksiu savo šanso."

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 03 19:47
bronius
Dėl traumos su "Sūduva" nežais A. Sobolis
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n65_.html

A. Sobolis sportuoja individualiai, tačiau medikai į aikštę grįžti leis tik po 2-3 savaičių

"Žalgirio" futbolininkas Artūras Sobolis tikrai nepasirodys aikštėje sekmadienio rungtynėse su "Sūduva": gynėjas LFF A lygos dublerių čempionato rungtynėse su "Šiaulių" antrąja komanda pasitempė galinį šlaunies raumenį. Po tyrimų paaiškėjo, kad patempimas - pakankamai stiprus, gydyti jį prireiks 2-3 savaites.

"A. Soboliui įplyšo šlaunies dvigalvis raumuo. Kalbant medicininiais terminais, plyšimas - pirmojo laipsnio. Tai nėra rimta trauma, tačiau jai gydyti reikia laiko ir specialios reabilitacijos. Ją Artūras jau atlieka. Planuojamas gynėjo grįžimas į aikštę - balandžio 19 diena,"- gynėjo traumą apibūdina "Žalgirio" kineziterapeutas Dainius Pavilonis.

"Sportuoju individualiai, darau tik tuos pratimus, kuriuos nurodo komandos gydytojas. Sunku nežaisti, bet nieko nepadarysi - tokia futbolininko duona,"- atlikdamas vieną pirmųjų reabilitacijos treniruočių sakė A. Sobolis.

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 03 20:34
bronius
D.Vencevičius: „Stengsimės nesusigadinti šventinės nuotaikos“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... -nuotaikos
Valdas Kasperavičius

Sekmadienį, šv. Velykų vakarą, Marijampolės „Sūduva“ klubo futbolo manieže žais A lygos čempionato trečiojo turo rungtynes su po metų pertraukos į pajėgiausių šalies komandų gretas grįžusiu Vilniaus „Žalgiriu“.
Abi komandos pirmenybėse dar nepatyrė pralaimėjimo kartėlio. Marijampoliečiai per pirmuosius du turus privertė pasiduoti „Mažeikius“ ir Pakruojo „Kruoją“, o vilniečiai sužaidė lygiosiomis su Tauragės „Tauru“ ir įveikė „Šiaulius“.
Dvikovos išvakarėse fksuduva.lt pakalbino mūsų komandos vyriausiąjį trenerį Donatą Vencevičių. Ne kartą bandėme susisiekti ir su „Žalgirio“ strategu Igoriu Pankratjevu, tačiau jis neatsiliepė.

- Rytoj - Velykos. Tačiau „Sūduvai“ teks žaisti A lygos rungtynes su „Žalgiriu“. Ar gerai per šventes rungtyniauti? - pradėjome pokalbį su D.VENCEVIČIUMI.
- Mūsų niekas neklausė, ar norime tokią dieną žaisti. Taip reikėjo dėl to, kad rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Tačiau tragedijos dėl to nematau. Žinoma, švenčių mažai, bet spėsime ryte su šeimomis papusryčiauti.

- „Žalgiris“ turėjo savaitę poilsio, o „Sūduva“ prieš keletą dienų su Vilniaus „Vėtra“ kovojo LFF taurės pusfinalyje. Kas naudingiau - ilgiau pailsėti ar per tą laiką rungtyniauti, geriau susižaisti?
- Į tai didelio dėmesio nereikėtų kreipti, ar iš anksto bandyti ieškoti kažkokių pasiteisinimų. Gal ir naudingiau savaitę nerungtyniauti, pažiūrėti, ką darome ne taip, ištaisyti daromas klaidas.

- Ar po mačo su „Vėtra“ jūsų futbolininkai turėjo poilsio dieną?
- Ne, neturėjo.

- Kurie žaidėjai dėl traumų ar ligų negalės padėti komandai?
- Rungtyniauti negalės tik Povilas Leimonas. Jis iš rikiuotės iškrito 1,5 - 2 mėnesiams.

- Kada aikštėje pasirodys legionierius iš Ugandos Andrew Eugene Sseppuya?
- Dar tvarkomi jo dokumentai. Ugandietis pradės žaisti, kai bus sutvarkyti visi formalumai. Kol kas to nepadaryta.

- Pastarąsias dvejas rungtynes su Pakruojo „Kruoja“ ir „Vėtra“ įvarčius praleidote po varžovų baudos smūgių. Ar į tai atkreipėte auklėtinių dėmesį, kad kažką jie daro ne taip?
- Mūsų futbolininkai suklydo tik per mačą su „Kruoja“, o „Vėtra“ įvartį įmušė po gražaus smūgio.

- Jūs futbolininko karjerą pradėjote „Žalgiryje“, jam atstovavote daug metų. Dabar teks kovoti prieš jį. Vis dėlto sentimentai garsiausiam Lietuvos klubui turbūt išliko?
- Sentimentai išliko, tačiau anksčiau jie buvo didesni. Pastaruoju metu, kai buvo tokia netvarka, nežinau, ar tai toks „Žalgiris“, koks buvo anksčiau.

- Gero žaidimo, palankaus rezultato. Nesugadinkite šventinės nuotaikos sau ir komandos gerbėjams.
- Labai ačiū. Nuoširdžiai stengsimės.

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 04 10:48
Gintas
Lažybų bendrovės už Žalgirio pergalę siūlo iki 8,75 kof. Nors aš tikrai nesu įsitikinęs Sūduvos pergale. Liuks LRtv, kad rodys rungtynes!

Re: 2010-04-04 Sūduva - Žalgiris

Parašytas: 2010 Bal 04 11:01
Running_Wild
Lažybų bendrovės už Žalgirio pergalę siūlo iki 8,75 kof. Nors aš tikrai nesu įsitikinęs Sūduvos pergale. Liuks LRtv, kad rodys rungtynes!
Tik ne Lietuvos portalai, jie bishki protingesni :) Chia netgi svaru butu padeti X2 :D