Puslapis 11

2010-04-28 Atletas - Ekranas

Parašytas: 2010 Bal 28 12:27
bronius
D.Bička: „Kiekvienas padarėme išvadas“
http://www.futbolas.lt/2010/04/28/d-bic ... %E2%80%9C/
2010-4-28

Panevėžio „Ekrano“ kapitonas Deimantas Bička tikina, kad komanda jau pamiršo praėjusį sekmadienį „Aukštaitijos“ stadione vykusį mačą, kuriame Lietuvos čempionai nesugebėjo palaužti Gargždų „Bangos“ futbolininkų (0:0). Reabilituotis prieš savo gerbėjus ir sugrįžti į pergalių kelią „Ekranas“ galės jau šiandien. 17:30 val. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione Lietuvos čempionai egzaminuos „Atleto“ futbolininkus.

„Profesionali komanda tuo ir pasižymi, kad stengiasi negyventi pergalėmis arba pralaimėjimais. Visą laiką reikia žiūrėti į priekį. Patys suprantame, kad sekmadienį pasirodėme nekaip, kad žaidimas buvo prastas. Buvo prarasti taškai savoje aikštėje. Todėl galvoju, kad kiekvienas padarėme išvadas ir stengsimės panašių klaidų nedaryti“, – Panevėžio „Ekrano“ klubo oficialiam tinklapiui fkekranas.lt sakė D.Bička.

Trečiadienį Kaune „Ekranas“ turės galimybę padaryti tai, ko sekmadienį Panevėžio komandai neleido atlikti Gargždų „Banga“ – pelnyti 1000-ąjį įvartį A lygoje. Iki šio skaičiaus „Ekranui“ trūksta trijų tikslių šūvių.

„Aišku, visą laiką yra smagu įsirašyti į istoriją. Tačiau to neakcentuojame. Kiekvienose rungtynėse svarbiausia – trys taškai. O tam žaidėjui, kuris įmuš tą 1000-ąjį įvarti, tai bus papildomas stimulas“, – sakė D.Bička, paklaustas, ar norėtų tapti istorinio įvarčio autoriumi.

Panevėžio „Ekrano“ ir Kauno „Atleto“ pozicijos A lygos turnyrinėje lentelėje – visiškai skirtingos. „Ekranas“ (13 tšk.) žengia antras ir lipa ant kulnų vienomis rungtynėmis daugiau sužaidusiai Marijampolės „Sūduvai“ (14 tšk.). Tuo metu „Atletas“ (-6 tšk.) yra absoliutus lygos autsaideris.