bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-05-09 Ekranas - Šiauliai

2010 Geg 07 12:49

„Ekraną“ retina traumos
2010-05-07
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2205

Prieš sekmadienio A lygos rungtynes prieš Šiaulių „Šiaulius“ Panevėžio „Ekrano“ komandą išretino traumos. Dėl patirtų traumų sekmadienio rungtynėse negalės rungtyniauti S.Ademolu, P.Šarūnas ir D.Bička.

Pasak komandos gydytojų, sekmadienį visi minėti futbolininkai pasirodyti aikštėje neturi šansų. „Ekrano“ legionierius Stephen Ademolu patyrė traumą per rungtynes su Tauragės „Tauru“. Kanadiečiui daktarai nustatė tarpšonkaulinį nervų uždegimą, dėl kurio jis negalės rungtyniauti apie 10 dienų. Komandos kapitonas Deimantas Bička, kuriam yra patempta kirkšnis, aikštėje negalės pasirodyti apie savaitę.

Sekmadienį aikštėje taip pat negalės pasirodyti gynėjas Povilas Šarūnas, kuriam daktarai nustatė šlaunies dvigalvio raumens plyšimą. Futbolininkas negalės rungtyniauti 2-3 savaites.

Nors „Ekrano“ ekipą kamuoja traumos, komanda turi ir gerų naujienų. Po patirtos traumos sparčiai sveiksta serbas Dušan Matovič, kuris jau turėtų pasirodyti aikštėje sekmadienio rungtynėse.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-05-09 Ekranas - Šiauliai

2010 Geg 09 12:42

E. Pšelenskis: "Šiuo metu "Ekranas" duobėje, tad tuo reikėtų pasinaudoti"
2010 05 08
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_10060

Šiaulių „Šiauliai“ sekmadienį, 19 val., žais A lygos rungtynes su Panevėžio „Ekrano“ komanda. Prieš šį mačą fcsiauliai.lt pasikalbėjo su Šiaulių komandos gynėju Edvardu Pšelenskiu.

– Edvardai, kaip ruošiatės mačui su Panevėžio „Ekranu“?
– Rungtynėms su Panevėžio „Ekranu“ ruošiamės taip pat, kaip ir mačams su visomis kitomis komandomis. Išanalizavome klaidas, padarytas mače su Vilniaus „Vėtra“, ir stengsimės jų išvengti artėjančiame susitikime bei pasiekti tegiamą rezultatą.

– Ką galėtum pasakyti apie varžovą?
– Visų pirma, varžovų komanda labai patyrusi. „Ekranas“ po praėjusio sezono išlaikė komandos branduolį, taip pat pasipildė keliais pajėgiais žaidėjais, tad nenuostabu, kad nuo pat šio sezono pradžios demonstravo neblogą žaidimą. Tiesa, dabar „Ekranas“ šiokioje tokioje duobėje, todėl reiktų tuo pasinaudoti.

– „Šiauliai“ jau senokai nebuvo įveikę „Ekrano“, neiškovojo lygiųjų. Kaip manai, ko pritrūksta?
– Manau, kad priktrūkdavo meistriškumo. Visuose mačuose rungtyniaudavome neblogai, susikurdavome progų, tačiau jų neišnaudojome, o tokia patyrusi komanda, kaip „Ekranas“, klaidų neatlesidavo.

– Kaip vertini A lygos startą?
– A lygos startą pavadinčiau vidutinišku – jis nėra labai prastas, tačiau taškų tikrai galėjome surinkti ir daugiau.

– „Šiauliai“ šiame sezone praleidžia nedaug. Per pirmąsias septynerias rungtynes praleisti penki įvarčiai. Tačiau įmušta taip pat nedaug – šeši įvarčiai. Šiauliečius galima vadinti labiau gynybine komanda?
– Nepasakyčiau, kad mūsų komanda yra labiau gynybinė. Tiesiog puolime neišnaudojame susikurtų progų, o praleisti visada reikia stengtis kuo mažiau.

– Kaip vertini savo žaidimą?
– Mano žaidimą turėtų vertinti treneris, tačiau visada galima žaisti ir geriau.

Grįžti į