bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 11 22:33

Ramūnas Radavičius: "Nežinau kaip mane sutiks "Sūduvos" sirgaliai"
2010-05-11
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2214

Rytoj "Ekrano" laukia sunki išvyka į Marijampolę, kur panevėžiečiai išmėgins jėgas su vietos "Sūduvos" futbolininkais. "Ekranas" Marijampolėje nelaimi jau ketverius metus, tad pernai būtent "Sūduvoje" rungtyniavęs R.Radavičius lengvos kovos nesitiki ir trečiadienį.

http://www.fkekranas.lt trumpai pakalbėjo su "Ekrano" saugu.

- Esate pasiruošę rytojaus rungtynėms prieš „Sūduvos“ komandą?
- Taip, esame pasiruošę šioms svarbioms rungtynėms, nors laiko nebuvo labai daug po paskutinių varžybų su "Šiauliais", tačiau viskas vyko pagal planą.

- Žaisi prieš savo buvusią komandą. Ar tau tai suteiks papildomo stimulo?
- Kaip ir į kiekvienas rungtynes žengsiu tik vieno tikslo - pergalės. Tad papildomo užsivedimo žaidžiant prieš buvusią ekipą nebus.

- Ar dar jauti sentimentų buvusiai komandai?
- Sentimentų „Sūduvai“ dar yra išlikę, čia praleidau gerus metus, iškovojau nemažai pergalių, tačiau trečiadienį atiduosiu visas jėgas, kad „Ekranas“ įveiktų Marijampolės komandą.

- Kokio tikiesi Marijampolės komandos sirgalių sutikimo?
- Nežinau kaip sutiks „Sūduvos“ sirgaliai. Galiu pasakyti tik tiek, kad žaisdamas Marijampolėje atidaviau visas jėgas aikštėje, kad tik komanda pasiektų kuo daugiau laimėjimų ir suteiktų daugiau džiaugsmo fanams.

- Marijampolėje „Ekranas“ nelaimi jau 4 metus. Galima sakyti, kad „Sūduva“ namuose beveik neįveikiama?
- Marijampolės ekipa geriau žaidžia namuose nei išvykose, į stadioną ateina nemažai žiūrovų, todėl juos ten įveikti yra išties sunku.

- Savaitgalį iškovojote gražią pergalę. Komanda vėl atranda savąjį žaidimą?
- Pergalė prieš "Šiaulius" buvo labai svarbi, po kelių nesėkmingų rungtynių. Manau viskas stojasi į savas vietas.

- Gavai kvietimą į Lietuvos rinktinę. Tikėjaisi to?
- Be abejo, džiaugiuosi kvietimu į Lietuvos rinktinę. Smagu, kad treneriai pastebėjo ir įvertino mano žaidimą.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-0512 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 12 15:53

D.Vencevičius: „Per mačą su „Ekranu“ ekipos sudėtyje bus permainų“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... us-permain
Valdas Kasperavičius

Trečiadienį Marijampolės „Sūduvos“ laukia labai atsakingos A lygos rungtynės su čempionatyo lyderiais Panevėžio „Ekrano“ futbolininkais. Mačo išvakarėse fksuduva.lt pakalbino „Sūduvos“ strategą Donatą Vencevičių ir „Ekrano“ vyriausiąjį trenerį Valdą Urboną.

– Rytoj savo aikštėje žaisite su Lietuvos čempionu ir šio sezono A lygos lyderiu Panevėžio „Ekranu“. Kaip vyko pasirengimas šioms rungtynėms, ar futbolininkai po pralaimėjimo Vilniaus „Vėtrai“ nesijaučia sugniuždyti? – paklausėme D.VENCEVIČIAUS.
– Šiandien futbolininkų nuotaika jau nebuvo bloga, tačiau pirmadienį jie jautėsi prastai, dar nebuvo atsigavę. Kalbėjau su vyrais, sakiau jiems, kad po vieno mačo nereikia daryti didelių išvadų. Mus aplankė ir klubo prezidentas Vidmantas Murauskas. Iš jo neišgirdome nė vieno blogo žodžio.

– Sakėte, kad praėjusiame ture komanda neišvengė šiurkščių klaidų, gynėsi tiesiog klaikiai. Gal starto sudėtyje bus permainų?
– Tam tikrų permainų bus, nes keli žaidėjai yra patyrę lengvas traumas. Tik rytoj paaiškės, ar jie galės žaisti. Sudėtyje pasikeitimų bus, tačiau žaidėjams už Vilniuje padarytas klaidas galvų niekas „nenuims“.

– Jau keletą dienų su „Sūduva“ treniruojasi puolėjas iš Ugandos Eugene‘as Sseppuya. Kokie pirmieji įspūdžiai apie šį legionierių, ar per mačą su „Ekranu“ leisite jį į aikštę?
– Ugandietis turėtų pasirodyti aikštėje, tačiau ar žais nuo rungtynių pradžios, nutarsime rytoj. Apie naująjį legionierių tikro įspūdžio nesusidariau, nes jis dalyvavo tik vienoje treniruotėje ir sužaidė vieną mačą. Tikiuosi, kad jis komandai bus naudingas.

– „Ekranas“ pastaruoju metu žaidžia nestabiliai – A lygoje 1:2 pralaimėjo „Taurui“, Baltijos lygoje tokiu pat rezultatu nusileido Talino „Florai“, o praėjusiame ture panevėžiečiai jau šventė pergalę prieš „Šiaulius“ (3:1). Akivaizdu, kad Lietuvos čempionų ekipa pažeidžiama. Auklėtiniams jau nurodėte varžovų silpnąsias puses?
– Panevėžio komanda mums puikiai pažįstama. Nesigilinsiu į jos problemas, mes turime susitvarkyti su savomis. Manau, vyrai gali gerai žaisti. Tačiau kai kuriems trūksta pasitikėjimo savo jėgomis, reikia su tuo susitvarkyti.

– Internete netrūksta komentarų apie tai, kad pralaimėjimo atveju gali subraškėti jūsų kėdė. Gal paskaitote komentarus, ar nesibaiminate, kad taip gali nutikti?
– Trenerio kėdė nėra amžina. O komentarų neskaitau. Ne internautai mane priėmė, ne jie ir atleis.

– Minėjote, kad yra lengvai traumuotų futbolininkų. Įvardinkite juos.
– Tikrai negalės žaisti Povilas Leimonas. O dar dviejų žaidėjų, kurie gali nežaisti, neįvardinsiu.

– Svečiuose rungtyniausite su „Sūduva“ – komanda, kuri, kaip ir „Ekranas“, prieš sezoną kalbėjo apie A lygos aukso medalius. Ar marijampoliečių pajėgumas atitinka ambicijas? – pradėjome pokalbį su V.URBONU.
– „Sūduvos“ sudėtis stipri, tačiau rungtynėms su šia komanda rengiamės kaip ir su kitais varžovais. O apie marijampoliečių pajėgumą galėčiau daugiau pasakyti po mačo.

– Marijampolėje niekam nėra lengva žaisti. Jei nepavyktų laimėti, o parsivežtumėte vieną tašką, tai būtų labiau geras rezultatas, ar labiau nuviliantis?
– Nemanau, kad turėčiau demonstruoti orakulo sugebėjimus. Žinau, kad bus sunkios rungtynės.

– Po dviejų iš eilės nesėkmių – su „Tauru“ ir „Flora“ – įveikėte „Šiaulius“. Gerėjančio žaidimo požymiai jau matyti ar dar teks palaukti?
– Manau, po nesėkmių visi padarėme išvadas – ir žaidėjai, ir treneris. Gal teks keisti žaidimo taktiką. Manau, svarbu tai padaryti. Tikiuosi, priimsime geriausius sprendimus.

– Ar „Ekrane“ nėra sunegalavusių futbolininkų?
– Turime traumuotų žaidėjų. Daug klaustukų yra dėl Deimanto Bičkos.

– Kuo pavojinga „Sūduva“? Iki mačo su „Vėtra“ ji garsėjo gera gynyba, tačiau vilniečiai įrodė, kad ir ji kartais skylėta. Turbūt ir jūs auklėtiniams akcentavote varžovų silpnąsias puses?
– Nedrįsčiau teigti, kad varžovų gynyba pasidarė skylėta. Per rungtynes Vilniuje buvo individualios „Sūduvos“ žaidėjų klaidos. Tačiau tai gera ekipa, turinti pajėgių ir patyrusių futbolininkų.

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:20

Įvarčių video: http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2215

Na Ekrano įvartis, tai tikra bomba!!! Gražuoliukas toks ;)

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:32

Vakar soccerstande rašė, kad įprosyjo Radavičius, nu dabar nesistebiu, kad suklydo, visgi įvartis toks lempinis po sumaišties baudos aikštelėje ;)
Galkevičiaus numeris kaip duoklė kai kurioms ultrų grupėms :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:44

Galkevičiaus numeris kaip duoklė kai kurioms ultrų grupėms :)
nu, tikrai gėdą daro klubui kovojančiam prieš rasizmą. Kaip tas vargšas Ademolu turėtų nepatogiai jaustis šalia tokio...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:48

Vakar soccerstande rašė, kad įprosyjo Radavičius, nu dabar nesistebiu, kad suklydo, visgi įvartis toks lempinis po sumaišties baudos aikštelėje ;)
Galkevičiaus numeris kaip duoklė kai kurioms ultrų grupėms :)
nepagavau koks numeris ikala nubega ir glebesciuojas...

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:52

88

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 09:54

88
a blin as galvojau, kad jis tipo gesta pad di canio koki padare :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-05-12 Sūduva - Ekranas

2010 Geg 13 10:34

"Sūduva" ir "Ekranas" išsiskyrė taikiai
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... yr-taikiai
Sūduva (Marijampolė) – Ekranas (Panevėžys) 1:1 (0:0)

Teisėjas: N.Dunauskas (Vilnius), 1100 žiūrovų
Įvarčiai: 88 min. E.Alvarez („Sūduva“); 83 min. D.Galkevičius („Ekranas“)
Įspėjimai: 53 min. G.Tomkevičius, 82 min. D.Matovič („Ekranas“)
Pašalinimai: 71 min. treneris A.Skrupskis („Ekranas“) pašalintas iš techninės zonos

Sūduvos sudėtis: M.Rapalis; V.Slavickas, N.Radžius, T.Kijanskas, A.Skroblas; L.Chao, K.Chvedukas (81 min. E.G.Alvarez), S.Kozyuberda (73 min. S.Grande), A.Urbšys, E.Grigaitis; A.E.Sseppuya (46 min. P.Lukšys)

Ekrano sudėtis: V.Černiauskas; D.Matovič, D.Gleveckas, G.Tomkevičius, A.Šidlauskas (71 min. A.Arlauskas); R.Radavičius (82 min. Ž.Banys), A.Kučys, D.Galkevičius, S.Pogreban; V.Rimkus, S.Ademolu (59 min. E.Varnas)
Valdas Urbonas: „Emocijų buvo daug, rungtynių atomazga sudarė tokį foną. Rungtynės buvo kovingos, daug žaidimo aikštės viduryje, daug kovos. Reikia pripažinti, kad poroje momentų pasisekė nepraleisti. Įmušę įvartį turime nepraleisti, norėjome pasiekti pergalę, bet varžovai to neleido. Jautėsi klaidos vieno ar kito žaidėjo. Nebeturėtumėme taip klysti ir privalome išlaikyti rezultatą. Gynybiniai veiksmai vis tik nebuvo atliekami iki galo. Ką gi, vis tik taškas yra teigiamas rezultatas.“

Donatas Vencevičius: „Pritariu, kad rungtynės buvo kovingos, manau turėjom žiūrovams patikti. Labai norėjom laimėt, kad sumažintume taškų skirtumą tarp Ekrano ir mūsų, bet nepasisekė. Varžovų įvartis buvo fantastiškas. Neišnaudojome kelių gerų progų. To rezultatas - kovingos lygiosios. Kokios nuotaikos baigiantis pirmam ratui? Galėjo būti geresnės. Norėjosi geresnių rezultatų, bet ne viskas pavyko. Kai kur trūko sėkmės, kai kur pasitaikė prastų rungtynių. Bet manau tikrai judėsim į priekį. Jeigu vyrai kausis kaip šiandien ir rodys tokį norą, viskas turėtų būti gerai.“

Įvarčių video: http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2215

Grįžti į