slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 13 20:10

2010-05-16 15val Atlantas-Minija
Klaipėdos centrinis stadionas

http://www.fkminija.net/tvs/content/view/549/1/
Ateinantį sekmadienį 15.00 val. Klaipėdos centriniame stadione „Minija“ rungtyniaus su „Atlantu“, su kuriuo kretingiškiai jau antrus metus iš eilės kartu rungtyniauja vienoje lygoje. Prieš tai ilgą laiką (apie 17 metų) tarpusavyje nerungtyniavusios, per keliomis dienomis daugiau nei vienerius kalendorinius metus, šios komandos tarpusavyje kovos jau trečią kartą. Pernykštės dvikovos susiklostė skirtingai – pavasarį pirmoje LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių dvikovoje „Minija“ Kretingoje nusileido „Atlantui“ rezultatu 1:4, o rudeniop Klaipėdoje vykusi antrojo rato dvikova baigėsi lygiosiomis 2:2 ir taip kretingiškiams pirmiems iš visų komandų pavyko nutraukti ilgai trukusią „Atlanto“ pergalių seriją.

Klaipėdos „Atlantas“ prieš pernykštes LFF II lygos pirmenybes buvo gerokai pakeitęs savo veidą, paskolinęs net 13 žaidėjų į Šilutę. Šiemet šios komandos veidas dar labiau pasikeitė – tiksliau atjaunėjo, nes dabartinio „Atlanto“ didžioji dalis žaidėjų dar pernai atstovavo klubo dublerinei „Akademijos“ komandai.

Toks komandos atjaunėjimas atsiliepė ir komandos rezultatams – pernai be vargo žygiavę per LFF II lygą, šiemet LFF I lygoje „Atlantas“ per ketverias rungtynes nesugebėjo iškovoti nei vienos pergalės. Klaipėdiečiams sunkiai sekasi ne tik siekti pergalių, bet ir pasižymėti mušant įvarčius – per ketverias rungtynes įmušti tik 2 įvarčiai (abu į „Lietavos“ vartus (2:2)). Tiesa, jau porą rungtynių išeilės nesugeba į „Atlanto“ vartus įmušti ir varžovai („Atlantas“ – „Alytis“ 0:0, „Šilutė“ – „Atlantas“ 0:0). Vienintelis pralaimėjimas patirtas rungtyniaujant Kėdainiuose su „Nevėžiu“ (0:2).

Praėjusiame ture pašalintas iš aikštės „Minijos“ žaidėjas Audrius Tolis yra diskvalifikuotas šioms rungtynėms, tad „Minijos“ treneriams teks koreguoti savo gynybos liniją, lyginant su pirmomis penkiomis rungtynėmis. Beje, priminsime, kad Audrius Tolis prieš penkerius metus būtent „Atlanto“ komandoje baigė savo profesionalią karjerą.

Rungtynėms teisėjaus teisėjas Vytenis Kazlauskas (Kaunas), asistentai – Vytis Snarskis (Kaunas) ir Saulius Dirda (Kaunas) bei rezervinis teisėjas Aidas Mazalas (Klaipėda).

Džiaugdamasi gausiu palaikymu savame stadione, „Minija“ tikisi gausaus savo sirgalių ir gerbėjų palaikymo Klaipėdos centriniame stadione.

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 14 08:32

Manau, kad sutriuškins Atlantą Kretingos atstovai. Susirinks pilnas stadionas sirgalių pasidžiaugti pergale ;)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 16 16:55

Atlantas (Klaipėda) - Minija (Kretinga) 2:0 (0:0)
Teisėjas: V.Kazlauskas (Kaunas), 420 žiūrovų
Įvarčiai: 52 min. V.Laurinaitis, 87 min. E.Razonas („Atlantas“)
Įspėjimai: 42 min. K.Atutis („Atlantas“); 59 min. A.Paulauskas, 69 min. M.Balasanov („Minija“)

Toxico
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: 2010 Kov 22 15:33
Palaikoma komanda: Neptunas
Miestas: Klaipeda

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 16 19:33

Nu Greenai neatspejai , o siap manau Atlantas sukure daugiau astresniu progu

Toxico
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: 2010 Kov 22 15:33
Palaikoma komanda: Neptunas
Miestas: Klaipeda

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 16 19:45

http://www.ve.lt/naujienos/sportas/atla ... o-pergale/
"Atlantas" iškovojo pirmąją sezono pergalę
Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai iškovojo pirmąją šio sezono pergalę Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos čempionate. Mūsiškiai sekmadienį Klaipėdoje vykusiose rungtynėse 2:0 (0:0) įveikė Kretingos "Miniją".

Pirmąjį įvartį 52-ąją minutę įmušė Vytautas Laurinaitis, o rungtynių pabaigoje - 86 minutę - pergalę užtvirtino Ernestas Razonas.

Šiose rungtynėse dėl traumų atlantiečiams negalėjo padėti patyrę žaidėjai: Evaldas Užkuraitis, Marius Stonkus ir Aleksandras Babachinas.

"Prieš rungtynes buvo šiek tiek neramu, kad teks verstis daugiau jaunais žaidėjais. Tačiau jaunimas įodė, kad gali demonstruoti aukšto lygio futbolą. Pagaliau iškovojome pirmąją pergalę. Ekipoje tvyro džiugi atmosfera", - neslėpdamas pasitenkinimo ve.lt sakė "Atlanto" klubo prezidentas Vacys Lekevičius.

Kitas rungtynes atlantiečiai žais gegužės 23 dieną (sekmadienį) Kėdainiuose su vietos "Lifosos" ekipa.
foto: http://www.ve.lt/naujienos/sportas/atla ... o-pergale/

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 16 19:53

foto matosi, kad palaikymas nemažas iš Minijos pusės buvo.... Tik tas stadione ant išėjimo kabantis FCK baneris , kažkaip lievai atrodo, kai ne jie rungtyniauja.

Toxico
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: 2010 Kov 22 15:33
Palaikoma komanda: Neptunas
Miestas: Klaipeda

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 17 06:20

http://www.fkminija.net/tvs/content/view/551/41/
ATLANTAS – MINIJA 2:0 (0:0)

LFF I lygoje sekmadienį Klaipėdoje tarpusavyje rungtyniavo Klaipėdos „Atlantas“ ir Kretingos „Minija“. Atkaklioje pirmojo kėlinio kovoje abi komandos turėjo galimybių išsiveržti į priekį, bet taip ir liko nepasižymėjusios.
Antrajame kėlinyje klaipėdiečiams pavyko įrodyti savo pranašumą šiose rungtynėse - 52-ąją rungtynių minutę pirmąjį įvartį įmušė Vytautas Laurinaitis, o rungtynėms baigiantis 87 min. pasižymėjo Ernestas Razonas.
Pralaimėjusi šias rungtynes rezultatu 0:2, „Minija“ patyrė trečiąjį pralaimėjimą, o „Atlantas“ džiaugėsi iškovota pirmąja pergale pirmenybėse.

Rungtynių eiga: Šias rungtynes „Minijai“ teko pradėti be vieno gynybos „ramsčio“ Audriaus Tolio, kuris buvo pašalintas iš aikštės praeitose rungtynėse su „Vidzgiriu“. Beje, praėjusį sezoną atžaidęs be keitimų visose „Minijos“ rungtynėse, Audrius praleido pirmas rungtynes po ilgiau nei pusantrų metų pertraukos. Jo vietą startinėje vidurio gynėjo pozicijoje užėmė Julius Mockus.

Rungtynių pradžia prasidėjo didele sparta ir tik gan stiprus vėjas kiek kliudė komandoms pademonstruoti savo susižaidimą. Greičiau į žaidimą įsijungė pavėjui žaidę šeimininkai, kurie surengė keletą atakų abiem aikštės kraštais. Nors klaipėdiečiai ir bandė laikyti žaidimo vadžias savo rankose, kretingiškiams greitomis kontratakomis pavyko taip pat sukurti nemažai grėsmės prie varžovų vartų. Įsimintiniausias „Minijos“ puolimo momentas pirmajame kėlinyje, kai puolėjas Nerijus Kosmakovas gavo perdavimą į atakos smaigalį, tačiau Nerijui smūgiu į vartus nepavyko įveikti paskutinės kliūties – „Atlanto“ vartininko Arno Lekevičiaus.

Dar po akimirkos Marseliui Balasanovui atlikus aukštą perdavimą į baudos aikštelę, Stasiui Vyšniauskui iš keletos metrų nepavyko galva nukreipti kamuolio į vartus.

„Atlanto“ pavojingiausią momentą sukūrė gynėjas Karolis Atutis, kuris atkovojęs atšokusį kamuolį įsiveržė į baudos aikštelę ir stipriu smūgiu pasiuntę kamuolį į tolimąjį vartų kampą – tik šiek tiek virš vartų „devyniukės“ praskriejęs kamuolys, išlėkė už aikštės ribų.

Antrajame kėlinyje vaizdas iš esmės nepasikeitė. Didžiąją laiko dalį kamuolį kontroliavo „Atlanto“ žaidėjai, o kretingiškiai atsakydavo kontratakomis. Aktyvesnis klaipėdiečių žaidimas netruko duoti „vaisių“ – buvo uždirbtas baudos smūgis iš maždaug 25 metrų, po kurio kamuolys atsitrenkė į „Minijos“ vartų skersinį, o kovą dėl kamuolio laimėjęs klaipėdietis Vytautas Laurinaitis pakartotiniu smūgiu iš baudos aikštelės pasiuntė kamuolį į „Minijos“ vartus.

Kretingiškiams per antrąjį kėlinį kažko labai įsimintino, apart kelių atakų link baudos aikštelės, sukurti nepavyko, o „Atlantas“ rungtynėms baigiantis tiksliu Ernesto Razono smūgiu užtvirtino savo pimąją pergalę (2:0).

Rungtynių statistika:
Atlantas (Klaipėda) - Minija (Kretinga) 2:0 (0:0)
Teisėjas: V.Kazlauskas (Kaunas), 420 žiūrovų
„Minijos“ sudėtis: Dainius Staponas, Andrius Piekus, Julius Mockus, Mantas Mažionis, Stasys Brazauskas, Marsel Balasanov, Gediminas Žilys (Mindaugas Šoblinskas), Andrius Paulauskas (Artūras Kurbangalijevas), Stasys Vyšniauskas (Ramūnas Grikšas), Germanas Vaniuchinas, Nerijus Kosmakov.
Įvarčiai: 52 min. V.Laurinaitis, 87 min. E.Razonas („Atlantas“)
Įspėjimai: 42 min. K.Atutis („Atlantas“); 59 min. A.Paulauskas, 69 min. M.Balasanov („Minija“)

Sekančias rungtynes „Minija“ žais Kretingoje. Gegužės 22 d. 15.00 val. į Kretingą atvyksta daugkartinis Lietuvos čempionas FBK „Kaunas“.

Nuotraukos iš rungtynių: http://www.fkminija.net/tvs/content/view/551/41/




http://atlantas.lt/naujienos/?nid=516&rid=1
2010-05-16

FK "Atlantas" švenčia pergalę !!!

Rezultatu 2 : 0 FK "Atlantas" nugalėjo Kretingos "Miniją".

Saulėtą sekmadienio popietę FK "Atlanto" sirgaliai vėl džiaugėsi savo komandos pergale. Nors tik antrojo kėlinio 52 min. varžybos įgavo pagreitį - įvartį įmušė FK "Atlantas" žaidėjas Vytautas Laurinaitis, antrasis įvartis, 86 kėlinio min. įmuštas Ernesto Razono, nebepaliko kretingiškiams jokių vilčių.
Mes laimėjom !!!

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-05-16 Atlantas - Minija

2010 Geg 17 08:55

Nu Greenai neatspejai
Šis pirmos lygos turas aplamai mane nustebino... visi mačai baigėsi ne taip kaip maniau, kad baigsis ;)

O Atlantas gal dar atsigaus. Nes kažkaip nusimato, kad Kaunas be kovos laimės lyga...

Grįžti į