bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-05-19 Ekranas - Vėtra

2010 Geg 18 17:51

A.Arlauskas: „Iškovota taurė jau praeityje“
2010-05-18
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2229

Rytoj „Aukštaitijos“ stadione Panevėžio „Ekranas“ žais paskutines A lygos pirmojo rato rungtynes su Vilniaus „Vėtros“ futbolininkus, kuriuos savaitgalį nugalėjo LFF taurės finale. Besibaigiant pirmajam ratui, ekraniečiai dalijasi pirma vieta su „Žalgirio“ futbolininkais, o „Vėtros“ vienuolikė žengia 5-oje pozicijoje.

www.fkekranas.lt pakalbino „Ekrano“ saugą Andrių Arlauską prieš trečiadienį vyksiančias rungtynes.

- Andriau, kokios nuotaikos prieš rungtynes su "Vėtra"?
- Nuotaikos komandoje darbingos. Laukia sunkios rungtynės namuose, žinome, kad nebus lengva, tą parodė savaitgalio rungtynės prieš tuos pačius varžovus, tačiau savų žiūrovų akivaizdoje sieksime pirmąjį ratą užbaigti pergalingai.

- Savaitgalį iškovota LFF taurė jau praeityje?
- Visi žaidėjai yra puikios nuotaikos po LFF taurės finalo, kuriame iškovojome taurę. Bet taurė jau yra praeitis. Dabar visą dėmesį skiriame tik A lygos rungtynėms prieš „Vėtros“ komandą.

- Per penkias dienas antrą kartą žaisite su ta pačia komanda. Tai privalumas ar minusas?
- Negalėčiau tai pavadinti nei privalumu, nei minusu. Tiesiog su ta pačia komanda žaisti antrą kartą iš eilės visuomet būna sunku. Bet mūsų komanda jau turi nemažai tokios patirties iš praėjusio sezono finišo, kuomet su vilniečiais žaidėme taip pat kelias rungtynes iš eilės.

- Kaip vertini komandos pasirodymą pirmame A lygos rate?
- Likus vienerioms rungtynėms iki pirmojo rato pabaigos, komandos pasirodymą įvertinčiau neblogai. Nors, aišku, visuomet gali būti ir geriau. Neblogai pradėjome pirmenybes, iškovojome kelias pergales iš eilės, tačiau paskui tarsi sustojome. Gerai, kad komanda vėl įgauną žaidimą, tą rodo ir paskutiniai keli mačai.

- Po tikro rungtynių maratono pirmenybėse bus dviejų savaičių pertrauka. Ar komandai ji reikalinga?
- Pastarosiomis savaitėms turėjome tikrai nemažai rungtynių. Pertrauka, manau, išeis į naudą, komandai poilsis nepakenks. Žaidėjai galės išsigydyti smulkias traumas ir mes būsime pasiruošę antrajam A lygos ratui.

- Tačiau pats gavai kvietimą į rinktinės stovyklą ir poilsio nelabai gausi. Lietuvos rinktines stovykloje visas nuovargis pasimirš?
- Aikštėje aš praleidau mažiau laiko nei kiti „Ekrano“ žaidėjai, tad tas poilsis man nelabai būtinas, o nuvykti į rinktinės stovyklą, pasitreniruoti, susipažinti su rinktines "virtuve" jau yra malonumas. Vien paspardyti kamuolį su tokiais žaidėjais kaip Marius Stankevičius ar Arūnas Klimavičius jau yra garbė.

Grįžti į