bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-06-05 Kruoja - Sūduva

2010 Bir 05 00:26

A.Ramonas: „Sūduva“ dabar geros sportinės formos“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... ins-formos
Valdas Kasperavičius

Rytoj Marijampolės „Sūduva“ žais Lietuvos futbolo A lygos čempionato tryliktojo turo rungtynes su Pakruojo „Kruoja“. Mačo išvakarėse Fksuduva.lt pakalbino mūsų ekipos vartininkų trenerį Audrių Ramoną ir varžovų strategą Albertą Klimavičių.

- Šeštadienį „Sūduva“ žais su „Kruoja“. Pirmajame rate Pakruojo komandą įveikėte tik 2:1. Kokio scenarijaus galime tikėtis rytoj? – paklausėme A.RAMONO.
- Pastaruoju metu mūsų futbolininkai lengvai nelaimi nei prieš vieną komandą. Žinoma, mūsų taip pat lengvai niekas neįveikia.
„Kruojos“ ekipą pavadinčiau įdomia. Pirmuoju smuiku varžovų ekipoje griežia patyręs Mindaugas Gardzijauskas. Kad ir kaip būtų, tikimės pergalės, mums jau nėra kur trauktis, nes pirmajame rate praradome taškų žaisdami su tomis komandomis, kurias privalėjome įveikti.

- Pastaruoju metu „Sūduva“ sėkmingai rungtyniauja ir A lygoje, ir Baltijos lygos turnyre. Ar galima teigti, kad dauguma žaidėjų dabar yra geros sportinės formos?
- Taip, drąsiai galima. Ypač gerai atrodo pažangą padaręs Andrius Urbšys, jis rungtyniauja vis geriau. Treneriai patenkinti šio futbolininko žaidimu.
Tačiau mums koją kiša traumos. Sergejus Koziuberda dar nebuvo iki galo išgijęs, ir vėl susižeidė. Neaišku, ar jis išbėgs į aikštę. Žinant jo kovingumą, ukrainietišką charakterį, galima tikėtis, kad Sergejus veršis žaisti. Komandai tikrai negalės padėti gynėjas Giedrius Klevinskas. Jam teks operuoti meniską. Dėl gautų kortelių mačą turės praleisti legionierius iš Kinijos Liu Chao.

- Gynėjas Tadas Kijanskas netrukus paliks komandą. Ar su „Kruoja“ jis dar žais?
- T.Kijanskas oficialiai dar yra „Sūduvos“ žaidėjas. Jis turėtų rungtyniauti.

- Kuo pavojingi būsimieji varžovai, ar galėtumėte išskirti jų stipriąsias puses?
- „Kruoja“ pavojinga tuo, kad turi futbolininkų, mokančių gerai išpildyti standartines padėtis. Iš tokių žaidėjų paminėčiau Mindaugą Gardzijauską ir Kęstutį Mykolaitį.

- Su „Sūduva“ treniravosi, ar vis dar treniruojasi futbolininkas iš Portugalijos. Ar jis liks komandoje?
- Portugalas dar treniruojasi, bet ne manęs reikėtų klausti, ar jis pas mus pasiliks.

- Kodėl „Sūduva“ atsisveikino su Giedriumi Slavicku?
- Pastaruoju metu jis mūsų komandoje nebepritapo.Mes prieš jį nesame nusistatę ir linkime Giedriui sėkmingai įsilieti į „Kruoją“. Nežinau, ar jau rytoj jis atstovaus Pakruojo ekipai. Tačiau žinau, kad žaisdami prieš buvusią komandą bet kurios sporto šakos atstovai labai stengiasi.

- Apibendrinkime pokalbį. Šeštadienį geras rezultatas bus tik pergalė?
- Žinoma. Lygiosios būtų blogas rezultatas.

- „Kruojos“ laukia stiprus varžovas – į aukščiausiąją vietą pretenduojanti „Sūduva“. Ar jūsų komanda galės žaisti pajėgiausios sudėties? – pradėjome pokalbį su A.KLIMAVIČIUMI.
- „Kruojai“ galės atstovauti visi pagrindinės sudėties žaidėjai. Labai rimtai rengėmės mačui su „Sūduva“, ką tik baigėsi mūsų susirinkimas.

- Koks tikslas iškeltas komandai per dvikovą su marijampoliečiais?
- Prieš kiekvienas rungtynes turi galvoti apie pergalę. Jei bus kitaip, gero nelauk. Mūsų futbolininkai prieš mačą su „Sūduva“ nejaučia baimės, nusiteikę kovai. Tačiau mane neramina tai, kad dažnai neišvengiame šiurkščių gynybos klaidų.

- Sezono pradžioje „Sūduvai“ nusileidote tik po atkaklios kovos. Kokią nuomonę susidarėte apie rytdienos varžovus?
- Labai gerai pažįstu „Sūduvą“. Jai atstovauja kvalifikuoti žaidėjai.Tačiau ir marijampoliečiai turi trūkumų. Jų ekipoje yra naujų futbolininkų, susižeidusių, o Liu Chao nerungtyniaus dėl susirinktų kortelių.

- Kol kas jūsų ekipa užima aštuntąją vietą. Ar tokia vieta tenkintų pasibaigus čempionatui?
- Netenkintų. Bandysime pasirodyti geriau, surinkti daugiau taškų. Tačiau sunku pasiekti daug pergalių su naujai surinkta komanda. Jai trūksta susižaidimo tarp grandžių. Vis dėlto tikimės pakovoti su visais varžovais.

- Šią vasarą „Kruojoje“ bus permainų?
- Į kiekvieną organizmą reikia įlieti šviežio kraujo. Tad bus permainų ir mūsų ekipoje. Su ja jau treniruojasi iš Marijampolės atvykęs Giedrius Slavickas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-06-06 Kruoja - Sūduva

2010 Bir 06 01:07

Dar viena "Sūduvos" pergalė Pakruojyje
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... pakruojyje
Kruoja (Pakruojis) - Sūduva (Marijampolė) 0:2 (0:1)
Teisėjas: S.Atmanavičius (Klaipėda), 500 žiūrovų
Įvarčiai: 32 min. P.Lukšys, 82 min. E.Grigaitis ("Sūduva")
Įspėjimai: 54 min. D.Petrauskas, 80 min. M.Gardzijauskas ("Kruoja");
29 min. A.Urbšys, 65 min. A.Skroblas ("Sūduva")
Pašalinimai: 68 min. A.Skroblas (už 2-ą geltoną) ("Sūduva")

Kruoja: G.Kvedaras, Slepakovas, Rimavičius, A.Garuckas, D.Paulauskas, Zabarauskas (63 min. Kestenis), Petrauskas (77 min. Romašovas), Mykolaitis, Šimkus, Gardzijauskas, Švelna.

Sūduva: Rapalis; V.Slavickas, Kijanskas, Valaitis, Skroblas; Urbšys (88 min. Kozyuberda), Chvedukas, Esau (90+2 min Brokas), Grande, E.Grigaitis; Lukšys (71 min. Radžius).
Šios dienos rungtynėse "Sūduvos" gretose neišvydome Andrew Eugene Sseppuya. Šalių susitarimu ugandietis atsisveikino su "Sūduvos" klubu.

Grįžti į