slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-07-31 Vidzgiris - Minija

2010 Lie 29 17:42

2010-07-31 16val. Vidzgiris - Minija
Druskininkų dirbtinės dangos aikštė

http://www.fkminija.net/tvs/content/view/580/41/
Kretingos „Minija“ kartu su kitomis komandosmis šį savaitgalį atnaujins futbolo kovas LFF I lygoje. Pirmas iš keturiolikos likusių rungtynių antroje sezono pusėje, „Minija“ žais Druskininkuose, kur šeštadienį 16.00 val. rungtyniaus su Alytaus „Vidzgirio“ komanda, šiuo metu užimančią trečiąją vietą. Kretingiškiai po pirmos sezono pusės surinkę 16 taškų, žengia septintoje vietoje, nuo būsimų savaitgalio varžovų atsilikdami vos keturiais taškais.

Pirmojo rato dvikova Kretingoje po atkaklios kovos baigėsi lygiosiomis 2:2, nors likus mažiau nei dešimt minučių iki rungtynių pabaigos „Minija“ pirmavo 2:0.

Pirmoji sezono pusė Alytaus „Vidzgirio“ komandai klostėsi sėkmingai ir nuolat turnirynėje lentelėje būdavo pirmaujančių komandų trejete. Tačiau paskutinieji penki turai šiai komandai klostėsi neypač sėkmingai – per žaistas penkerias rungtynes surinkti tik šeši taškai. Be to patys rezultatai buvo labai „banguojantys“ – po triuškinančio pralaimėjimo FBK „Kaunui“ 1:7, kitame ture net 6:1 buvo sutriuškinta „Lietava“, vėliau po kovingos pergalės 3:2 prieš „Nevėžį“, patirti du skaudūs pralaimėjimai „Alyčiui“ (0:4) ir „Šilutei“ (0:2).

Priminsime, kad „Minijai“ paskutiniai penki turai susiklostė gan sėkmingai ir per juos iškovotos trys pergalės, dvejos lygiosios bei surinkti 11 taškų leido gerokai pataisyti situaciją turnyrinėje lentelėje.

Pertraukos metu „Minijos“ komandoje įvyko keletas pasikeitimų. Komandą paliko Nerijus Kosmakovas, kuris nusprendė išmėginti save Klaipėdos „Atlante“. Antroje sezono pusėje komandą papildys kuršėniškis vartininkas Justas Prakapas ir palangiškis puolėjas Edgaras Dobrovalskis.

Dėl keturių gautų įspėjimų, šias rungtynes turės praleisti „Minijos“ saugas Andrius Paulauskas.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-07-31 Vidzgiris - Minija

2010 Lie 31 18:02

Vidzgiris (Alytus) – Minija (Kretinga) 4:1 (1:0)
Teisėjas: S.Karka (Kaunas), 110 žiūrovų
Įvarčiai: 17 min. T.Jaruševičius, 58 min. D.Saulėnas, 60 min. ir 70 min. G.Vaitulevičius („Vidzgiris“); 66 min. A.Tolis („Minija“)
Įspėjimai: nėra

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-07-31 Vidzgiris - Minija

2010 Lie 31 21:02

Namų rungtynėse pergale prieš Kretingos Miniją 4:1

http://www.fkvidzgiris.lt/index.php?id= ... iena&sn=98

Alytaus miesto gyventojai ir miesto svečiai neteko dar vienos nuostabios šventės. Druskininkuose, namų rungtynes žaidė Alytaus FK Vidzgiris vienuolikė, kuri egzaminavo Kretingos Minijos komandą. Sportininkų laukė sunkios rungtynės, alinantis karštis, emocijos ir noras laimėti. Nuo pat pirmų mačo minučių Vidzgirio futbolininkai iniciatyvą laikė savo rankose. 17 minutę baudos smūgiu Tomas Jaruševičius išvedė alytiškių komandą į priekį. Rezultatas 1:0. Pirmame kėlinyje,kaip paaiškėjo vėliau, tai buvo vienintelis pirmojo kėlinio įvartis. Svečiai iš Kretingos didesnių problemų FK Vidzgiris vartininkui nesukėlė. Po pertraukos, pailsėję, alytiškiai ir toliau iniciatyvą laikė savo rankose. Tolimu smūgiu FK Vidzgiris žaidėjas Eimantas Poderis patikrina priešininkų vartininko budrumą. Giedrius Vaitulevičius vis atsiduria atakos smaigalyje, bet šiek tiek pritrūksta, kad rezultatas švieslentėje pasikeistų. FK Vidzgiris komandos aiški persvara ir dominavimas rungtynių metu akivaizdžiai pastebimas. Alytiškiai gulte apgulę bando padininti rezultatą. 58 rungtynių minutę, taiklus komandos naujokas Dainius Saulėnas. Rezultatas 2:0. Ilgai netrukus pagaliau pasižymėjo ir FK Vidzgiris puolėjas Giedrius Vaitulevičius. 60 rungtynių minutę rezultatas jau 3:0. Kretingiškiai nors ir silpnesni karts nuo karto pabando sukurti pavojingą situaciją. 67 minutę po Kretingos Minijos komandos kampinio rezultatas sušvelnėja iki 3:1. Toks rezultatas neilgai išsilaikė švieslentėje. 70 minutę po FK Vidzgiris komandos žaidėjo Dainiaus Saulėno perdavimo tašką rungtynėse padėjo puolėjas Giedrius Vaitulevičius. Galutinis rungtynių rezultatas 4:1. Rungtynes stebėjo per šimtą futbolo aistruolių. Ši graži sporto šventė galėjo jau vykti naujame Alytaus miesto stadijone. Įdomu kiek FK Vidzgiris komandos gerbėjų ir futbolo aistruolių būtų susirinkę Alytuje...

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-07-31 Vidzgiris - Minija

2010 Rgp 01 09:39

http://www.fkminija.net/tvs/content/view/583/1/ + FOTO
VIDZGIRIS – MINIJA 4:1 (1:0)
Šeštadienį Druskininkuose kepinant saulei „Minija“ išbandė savo jėgas su Alytaus „Vidzgirio“ komanda. Ant sau neįprastos dirbtinės dangos rungtyniavę kretingiškiai, po sezono pertraukos atrodė praradę gero žaidimo ritmą ir daugeliu aspektų nusileido pakiliai žaidusiems šeimininkams, kurie jau 17-ąją rungtynių minutę tiksliai realizavo baudos smūgį. Nors pirmajame kėlinyje „Minijos“ žaidėjai, kuriam laikui sugebėjo perimti teritorinę persvarą, vis gi iš to didelės naudos neišpešė. O tik įsibėgėjus antram kėliniui po dar poros grubių klaidų ginantis, „Minija“ jau atsilikinėjo 0:3. Netrukus Audriui Toliui, po kampinio galva įmušus įvartį, buvo šiek tiek atgijusios kretingiškių viltys, bet po keletos minučių praleistas dar vienas įvartis privertė pripažinti varžovų pergalę 4:1.

Rungtynių eiga: „Vidzgirio“ komanda, regzdama atakas vieną po kitos, nuo pat rungtynių pradžios bandė prispausti kretingiškius prie savų vartų. Po beveik mėnesį trukusios sezono pertraukos, pirmomis rungtynių minutėmis „Minijos“ žaidėjams sunkiai sekėsi rasti bendrą kalbą, o jų žaidimo kokybę dar labiau suprastino jiems neįprasta dirbtinė danga. Rungtynių pradžią dar labiau apkartino gynėjo Juliaus Mockaus gauta rimta trauma, po kurios žaidėjas nebegalėjo tęsti rungtynių.


Kretingiškių nesekmės tuo nesibaigė – po keletos minučių „Minijos“ žaidėjai prasižengė visai šalia savos baudos aikštelės linijos ir buvo skirtas baudos smūgis, kurį gražiu smūgiu į artimąjį vartų kampą tiksliai atliko T. Jaruševičius.

Pamažu susitaikę su visomis nesėkmėmis rungtynių pradžioje ir bent kažkiek apsipratę su aikštės danga, kretingiškiai palaipsniui perėmė iniciatyvą į savas rankas ir regzdami ilgiau trunkančias atakas, vis dažniau užsibudavo varžovų aikštės pusėje. Dar vėliau jau buvo galima išvysti ir kretingiškių bandymų smūgiuoti į vartus, iš kurių labiausiai įsiminė Germano Vaniuchino smūgis iš kairiojo krašto į tolimąjį vartų kampą – deja, kamuolys prariedėjo greta vartų virpsto.

Antrasis kėlinys prasidėjo vėl aktyvesniu alytiškių žaidimu, kurie ypač dominavo aikštės viduryje. Didelę žaidybinę patirtį turintys Eimantas Poderis ir po keitimo aikštėje pasirodęs Dainius Saulėnas ilgai netruko rasti spragų „Minijos“ gynyboje ir pasinaudoję kretingiškių klaidomis ginantis, per porą minučių dukart pasiuntė kamuolį į „Minijos“ vartus. Iš pradžių po aukšto perdavimo į baudos aikštelę nesutarė „Minijos“ gynėjai ir vartininkas bei pasižymėjo minėtasis Dainius Saulėnas, o trečiąjį įvartį įmušė G. Vaitulavičius, kuris atsidūrė atakos smaigalyje, kai jo komandos draugai perėmė kamuolį netoli „Minijos“ baudos aikštelės.

Po keletos minučių Audriui Toliui po kampinio įmušus įvartį (1:3), kretingiškiai buvo kiek atgaivinę savas viltis, tačiau dar viena tiesmukiška klaida ginantis šias viltis galutinai palaidojo. Tas pats G. Vaitulavičius aplenkęs „Minijos“ gynėją laimėjo dvikovą dėl kamuolio ir perkėlęs kamuolį į vartus per, prieš kelias minutes į vartus stojusį, vartininką Justą Prakapą, atastatė turėtą persvarą (4:1).

Likęs rungtynių laikas buvo tik formalumas ir kepinant saulei bei tvyrojant dideliam karščiui daug jėgų paaukojusios abi komandos baigė rungtynes be didelių pastangų ir be įsimintinų momentų.

Rungtynių statistika:
69. Vidzgiris (Alytus) – Minija (Kretinga) 4:1 (1:0)
Teisėjas: S.Karka (Kaunas), 110 žiūrovų
”Minijos” sudėtis: Dainius Staponas (64 min. Justas Prakapas), Audrius Tolis, Andrius Piekus, Jurijus Kurbangalijevas, Julius Mockus (10 min. Tomas Vainora), Artūras Kurbangalijevas, Gediminas Žilys (46 min. Edgaras Dobrovalskis), Stasys Vyšniauskas (70 min. Ramūnas Grikšas), Marsel Balasanov, Germanas Vaniuchinas (74 min. Karolis Norvilas).
Įvarčiai: 17 min. T.Jaruševičius, 58 min. D.Saulėnas, 60 min. ir 70 min. G.Vaitulevičius („Vidzgiris“); 66 min. A.Tolis („Minija“)

Sekančias rungtynes “Minija” žais rugpjūčio 6 d. 18.00 val. Kretingoje su Klaipėdos “Atlantu”.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-07-31 Vidzgiris - Minija

2010 Rgp 01 09:43

Paveikslėlis

Alyčio-FBK mače žiūrovų toj tribūnoj buvo , bent 3 kartus daugiau, o rašo kad Vidzgirio mače dešimčia žiūrovų daugiau susirinko:). O iš kitur ten nelabai yra kur stebėti rungtynes

Grįžti į