bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-08-01 Ekranas - Tauras

2010 Lie 31 01:33

Egidijus Varnas: "Negalime barstyti taškų"
2010-07-30
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2339

Sekmadienį XIX-ojo A lygos turo rungtynėse Panevėžio "Ekrano" futbolininkai „Aukštaitijos“ stadione susitiks su Tauragės "Tauro" komanda, kuriai panevėžiečiai prieš tris mėnesius nusileido ir patyrė vienintelį pralaimėjimą šių metų čempionate.

www.fkekranas.lt prieš artėjančias rungtynes trumpai pakalbino komandos puolėją Egidijų Varną.

- Egidijau, po paskutinių rungtynių A lygoje komanda turėjo savaitę laiko pasiruošti sekmadienio rungtynėms. Ką nuveikėte per šią savaitę?
- Po rungtynių prieš Kauno „Atletą“ treneriai mums davė kelias laisvas dienas atgauti jėgas po įtemptos savaitės. Pailsėję vėl visi rimtai kibome į darbus. Treniravomės įprastu ritmu, ruošėmės rungtynėms prieš „Tauro“ ekipą.

- Sekmadienį į Panevėžį atvažiuoja Tauragės „Tauro“ ekipa. Kokios nuotaikos prieš varžybas?
- Nuotaikos komandoje - kaip ir prieš kiekvienerias rungtynes. Rimtai žiūrime į artėjančią dvikovą, žinome, kad bus sunku, laukia nelengvos rungtynės namuose.

- Pirmasis mačas Tauragėje „Ekranui“ susiklostė nesėkmingai. Kaip manai, kokios buvo pralaimėjimo priežastys?
- Sunku pasakyti. Galbūt įtakos turėjo greitai praleistas įvartis į savus vartus, todėl didesnes pajėgas reikėjo skirti puolimui, už ką buvome nubausti. Antrame kėlinyje jau valdėme situaciją aikštėje, tačiau pavyko tik sušvelninti rezultatą.

- Sekmadienį komanda sieks atsirevanšuoti už pralaimėjimą išvykoje?
- Kiekvienos rungtynės mums yra kova, į kurią einame tik pergalės, tad sekmadienį sieksime įveikti varžovus ir savo gerbėjams padovanoti tris taškus. Negalvojame prieš rungtynes, kad reikia siekti tik revanšo. Reikia eiti į aikštę ir žaisti savo žaidimą.

- Komanda A lygoje iškovojo septynias pergales iš eilės. Kaip vertini galimybes pasiekti aštuntą pergalę?
- Net nežinojau kiek esame iškovoję pergalių iš eilės. Sezonas jau įpusėjo, todėl nebegalime barstyti taškų. Stengsimės bet kokia kaina laimėti sekmadienio rungtynes. Mes kovosime, nes namuose reikia pasiimti tris taškus. Savo stadione negalima leisti šeimininkauti varžovams.

Primename, kad Panevėžio „Ekrano“ ir Tauragės „Tauro“ dvikova vyks šį sekmadienį 19 valandą „Aukštaitijos“ stadione. Su IKI Premija kortele bilietas į centrinę tribūną kainuos tik 10 litų! Taip pat bilietus jau dabar galite įsigyti BILIETAI.LT kasose arba internetu. Kviečiame visus atvykti į stadioną ir palaikyti savo miesto komandą!

O tiems, kurie neturės galimybių stebėti rungtynes stadione, siūlome sekti mačo komentarus bei statistiką fkekranas.lt skiltyje FKE LIVE arba per FKE TV žiūrėti tiesioginę rungtynių VIDEO transliaciją.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-08-01 Ekranas - Tauras

2010 Lie 31 14:46

Idomeuses sio turi macas ;p

Grįžti į