Puslapis 11

2010-08-04 Šilutė - FBK Kaunas

Parašytas: 2010 Rgp 02 19:24
slasher
2010-08-04 18 val. Šilutė - FBK Kaunas
Šilutės miesto stadionas

Futbolinis.lt
Paskutinėse tarpusavio rungtynėse 2010 m. gegužės 18 d. Kauno S. Dariauje ir S. Girėno sporto centro stadione rezultatu 6:1 pergalę šventė Kauno FBK. Iš viso nuo 2004 m. komandos tarpusavyje sužaidė 21 oficialias rungtynes, Kauno FBK laimėjo 19 kartų, 2 rungtynės baigėsi lygiosiomis, įvarčių santykis - 78:12 Kauno FBK naudai.
Rugpjūčio pirmąjį savaitgalį Šilutės stadione šurmuliuos rajono šventė.
Dėl šios priežasties FK "Šilutė" prašymu LFF I lygos XV turo rungtynės yra atkeliamos į trečiadienį.

Re: 2010-08-04 Šilutė - FBK Kaunas

Parašytas: 2010 Rgp 04 17:04
slasher
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/k ... ilute/5633
"Kauno" gretose dėl traumų ir negalavimų šiandien rungtyniauti negalės gynėjai Mantas Fridrikas, Mindaugas Bagužis, saugai Andrius Bartkus, Marius Šoblinskas.

Pamaryje "Kaunas" rungtynes šiandien pradės tokios sudėties:

Laurynas Vertelis; Audrius Račkus, Andrius Sanajevas, Marius Miškinis, Valdas Pocevičius; Aurimas Vertelis, Simonas Paulius, Tomas Miklinevičius, Edinas Pehličius, Evaldas Razulis, Nikolajus Misiukas.

Atsargoje:
Ignas Plūkas, Donatas Nakrošius, Tomas Janušauskas, Mantas Janušauskas, Lukas Sendžikas, Edvinas Petkus, Gvidas Juška.

Re: 2010-08-04 Šilutė - FBK Kaunas

Parašytas: 2010 Rgp 04 20:06
slasher
Šilutė (Šilutė) – Kaunas (Kaunas) 0:3 (0:0)
Teisėjas: D.Miklovas (Palanga), 350 žiūrovų
Įvarčiai: 46 min. E.Petkus, 56 min. S.Paulius, 90+3 min. M.Runkis („Šilutė“ į savo vartus) („Kaunas“)
Įspėjimai: 26 min. T.Kazlauskas, 90 min. E.Zakaras („Šilutė“)

Re: 2010-08-04 Šilutė - FBK Kaunas

Parašytas: 2010 Rgp 04 20:34
slasher
http://penalty.lt/%E2%80%9Ekaunas%E2%80 ... a-pergale/
„Kaunas“ įveikė „Šilutę“ ir iškovojo penkioliktąją pergalę

Šiandien Lietuvos pirmosios lygos futbolo čempionate dar vieną, jau penkioliktąją pergalę iš eilės, iškovojo lyderis FBK „Kaunas“.

Valdas KASPERAVIČIUS

Kauniečiai svečiuose 3:0 sutriuškino aštuntąją poziciją užimančią „Šilutę“. Tačiau iki pertraukos aikštės šeimininkai sugebėjo nepraleisti įvarčio, nors svečiai jų vartams ir grasino bei turėjo progų pasižymėti.

Vis dėlto antrajame kėlinyje pirmenybių lyderiai, nors ir rungtyniavę be penkių pagrindinės sudėties žaidėjų – Manto Fridriko, Mindaugo Bagužio, Andriaus Bartkaus, Mariaus Šoblinsko ir Nerijaus Valskio- savo pranašumą įrodė net trimis įmuštais įvarčiais.

“Tai, kad rungtyniavome neįprastos sudėties, turėjo įtakos mūsų žaidimui, nes trūko susižaidimo. Savaime suprantama, kad nerungtyniaujant penkiems pagrindiniams futbolininkams žaidimas ne toks. Reikia pripažinti, kad komanda pirmajame kėlinyje atrodė prastokai. Vaikinai sukūrė progų įvarčiui pasiekti, bet jų nerealizavo. O po pertraukos žaidimas jau buvo normalus, pavyko pasinaudoti susikurtomis progomis”, – Penalty.lt portalui teigė “Kauno” vyriausiasis treneris Saulius Vertelis.

Pasak jo, “Šilutės” futbolininkai kauniečiams pavojaus nekėlė. “Varžovai nesukūrė nė vienos progos įvarčiui pasiekti”, – tvirtino treneris.

Re: 2010-08-04 Šilutė - FBK Kaunas

Parašytas: 2010 Rgp 04 21:34
slasher
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/d ... uteje/5634
Dar viena "Kauno" pergalė. Šį kartą - Šilutėje

Pirmajame kėlinyje "Kaunui" persvaros įgyti nepavyko. Negana to, komandą ir toliau persekiojo traumų šleifas - 33 min. "Kauno" treneriai jau turėjo atlikti pirmąjį keitimą. Marių Miškinį pakeitė Donatas Nakrošius.

Prieš antrąją rungtynių dalį mūsų ekipos treneriai pakeitė ir vieną puolėją - Nikolajaus Misiuko vietą aikštėje užėmė Edvinas Petkus.

Šio keitimo vaisių ilgai laukti nereikėjo. E.PETKUS jau pačioje antro kėlinio pradžioje išvedė "Kauną" į priekį" (1:0).

Po įmušto įvarčio kauniečių persvara vis labiau ėmė ryškėti ir skirtumą padvigubino Simonas PAULIUS (2:0).

67 min. D.Nakrošių pakeitė Lukas Sendžikas, o 87 min. vietoj Evaldo Razulio aikštėje pasirodė Gvidas Juška.

Rungtynėms besibaigiant ir prasidėjus teisėjo pridėtam laikui "Kauno" futbolininkams pavyko dar sykį pasižymėti. Po gražaus reido į vartus smūgiavo E.PETKUS ir nuo gynėjo kamuolys atsidūrė "Šilutės" vartuose (3:0).

Tai buvo jau penkiliktoji "Kauno" pergalė iš tiek pat galimų. Po ilgos pertraukos ir daugybės išvykų "Kaunas" kitą savaitę pagaliau sugrįš į namus.

Antradienį Kaune mūsų lauks LFF Taurės turnyro IV etapo rungtynės su Lavoriškių "Legionu", o šeštadienį - LFF I lygos mačas su Kretingos "Minija".