bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-08-08 Šiauliai - Ekranas

2010 Rgp 07 14:34

S.Pogreban: "Varžovų užimama vieta kiek stebina"
2010-08-07
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2348

Panevėžio "Ekrano" futbolininkai sekmadienį vyks į Šiaulius, kur Aukštaitijos derbyje susikaus su šeštą vietą pirmenybėse užimančiais "Šiaulių" futbolininkais. www.fkekranas.lt prieš rungtynes trumpai pakalbino ekipos legionierių S.Pogreban.

- Kokia nuotaika vyrauja prieš artėjančią kovą su šiauliečiais?
- Visą savaitę komandoje nuotaikos darbinės. Ekipoje atmosfera gera, visi vyrai dirba užsivedę, žino, kad artėja dar vienerios svarbios rungtynės.

- „Šiauliai“ žengia šeštoje turnyrinės lentelės vietoje. Ar varžovų užimama vieta dėsninga?
- Mūsų varžovai - gera komanda, turinti neblogų žaidėjų, todėl užimama vieta kiek stebina, tačiau, kaip ir kasmet, „Šiaulių“ klubas nelabai sėkmingai pradeda sezoną, o įsibėgėja jam artėjant link pabaigos. Taip yra ir šiemet. Komanda atsisveikino su treneriu, neseniai ekipą papildė daug žaidėjų, todėl manau, kad ši komanda dar kils į viršų.

- Dvikova yra vadinama Aukštaitijos derbiu. Neslegia papildoma atsakomybė?
- Visada yra sunkiau rungtyniauti su komandomis iš vieno regiono, tačiau atsakomybė yra kaip ir prieš kiekvienas rungtynes. Žinome, kad „Šiauliai“ savų žiūrovų akivaizdoje stengsis kiek įmanydami, juk kiekviena komanda prieš čempionus žaidžia su dviguba energija ir nori jiems „įkąsti“.

- Vienoje iš treniruočių futbolą žaidėte su regbio kamuoliu. Kokie įspūdžiai?
- Tai buvo smagus žaidimas. Iš pradžių buvo kiek neįprasta, nes kamuolį galėjai liesti ir rankomis, tačiau vėliau apsipratome ir smagiai pasilakstėme.

- Per savaitę žaidžiate po vienerias rungtynes. Futbolo nepasiilgstate?
- Lyginant su sezono pradžia, žaidžiame mažiau rungtynių. Iš pradžių rungtyniavome kas tris dienas, buvo įtemptas varžybų grafikas, dabar jis kiek palengvėjo. Futbolo tikrai nepasiilgstame, nes treniruočių metu sunkiai dirbame. Sezonas jau persirito į antrą dalį, tad mažiau rungtynių irgi turi savo pliusų, nes po sužaistų rungtynių turime daugiau laiko atstatyti jėgas.

Mačas su "Šiauliais" vyks sekmadienį 18:00. Rungtynes tiesiogiai transliuos "Lietuvos ryto" televizija. Kaip visuomet, tiesioginius mačo komentarus ir statistiką galėsite sekti fkekranas.lt skiltyje FKE TV.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-08-08 Šiauliai - Ekranas

2010 Rgp 09 10:58

V.Urbonas: „Pagrindinį tikslą pasiekėme“
2010.08.09, 08:38
http://penalty.lt/v-urbonas-%E2%80%9Epa ... %E2%80%9C/

Po pergalės prieš „Šiaulius“ Panevėžio „Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas pripažino, kad komanda nežaidė taip, kaip jis tikėjosi, tačiau džiaugėsi pergale. Jo oponentas Rimantas Viktoravičius teigė, kad sėkmė visada aplanko geresnius. „Reikėtų pasidžiaugti rezultatu, nes iškovojome tris taškus, o tai buvo mūsų pagrindinis tikslas. Tačiau laimėjome po sunkios kovos. Vyrai, siekdami tikslo, įdėjo daug darbo, noro. Džiaugiuosi pergale, nors komanda gal ir nežaidė taip, kaip tikėjausi“, – sakė „Ekrano“ strategas Valdas Urbonas. Pasak jo, panevėžiečiai įvartį praleido po taktinių ir individualių klaidų. „Nemalonu mačo pradžioje gauti šaltą dušą, tačiau gerai, kad pavyko greitai išlyginti rezultatą“, – aiškino V.Urbonas.

„Rungtynės buvo gražios, abi komandos pademonstravo kokybišką futbolą, sukūrė progų įvarčiui pasiekti. Gaila, kad praradome taškus, tačiau sėkmė visada aplanko geresnius“, – tvirtino „Šiauliams“ vadovaujantis Rimantas Viktoravičius. Jis pagyrė savo auklėtinius už tai, kad jie kovojo, stengėsi. Iš naujokų R.Viktoravičiui patiko Valdemaro Borovskio ir Roberto Vėževičiaus žaidimas.

Makenzis
Pranešimai: 7345
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2010-08-08 Šiauliai - Ekranas

2010 Rgp 11 15:24

Roberto man pristatinėti nereikia: geras žaidėjas, žaidimo jis negadins :geek:

Grįžti į