bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-08-22 Sūduva - Klaipėda

2010 Rgp 23 11:02

R.Skersys: „Rezultatas atspindi ekipų jėgų santykį“
2010.08.23, 10:30
http://penalty.lt/r-skersys-%E2%80%9Ere ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po triuškinamos nesėkmės Marijampolėje „Klaipėdos“ strategas Rimantas Skersys pripažino, kad rezultatas atspindi „Sūduvos“ ir „Klaipėdos“ futbolininkų meistriškumą.

„Nepasakyčiau, kad būtų gėda dėl šių rungtynių. Tiesiog jos buvo prastesnės. Rezultatas atspindi „Sūduvos“ ir „Klaipėdos“ komandų jėgų santykį. Mums reikėjo ne tik sėkmingai sužaisti abejas rungtynes, bet ir tikėtis, kad nesėkmingai rungtyniaus „Sūduva“. Turime per daug jaunų ir nepatyrusių žaidėjų. Pirmosioms rungtynėms kovingumo ir „parako“ užteko, antrosioms – jau ne. „Sūduva“ pademonstravo savo meistriškumą, įvertino varžovą. Galbūt po pirmojo mačo klaipėdiečiams pritrūko jėgų, nes mūsų komandoje beveik nėra lygiaverčių atsarginių.“, – kalbėjo „Klaipėdos“ vyriausiasis treneris Rimantas Skersys.

Jis sakė, kad komanda gali bandyti kovoti dėl aštuntosios vietos. „Tačiau pastaruoju metu susimažinome savo tikslus, netekome daug žaidėjų. Tiesiog sieksime šį sezoną baigti garbingai. Dėl savo posto nesijaudinu, tiesiog dirbu savo darbą“, – teigė R.Skersys.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-08-22 Sūduva - Klaipėda

2010 Rgp 23 19:20

A.Urbšys: „Per gimtadienį labai norėjau įmušti įvartį“
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... -muti-vart" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas Kasperavičius

Rugpjūčio 22 dieną Marijampolės „Sūduvos“ saugui Andriui Urbšiui sukako 24 metai. Gimtadienis futbolininkui buvo linksmas – „Sūduva“ A lygos čempionate 7:0 sutriuškino „Klaipėdą“ ir iškovojo pergalę rekordine persvara, o pats Andrius pirmą kartą per rungtynes įmušė tris įvarčius.

- Vakar į „Klaipėdos“ komandos vartus įmušei tris įvarčius. Kas taip įkvėpė? Gal norėjai ilgam prisiminti gimtadienį, - Fksuduva.lt pakalbino A.URBŠĮ.

- Taip, iš tiesų nepaprastai norėjau įmušti įvartį per savo gimtadienį. Labai džiaugiuosi, kad man tai pavyko padaryti net tris kartus, o komanda iškovojo įtikinamą pergalę.

- Ką prieš rungtynes, po jų tau sakė komandos draugai, treneriai?
- Prieš mačą „Sūduvos“ kapitonas žaidėjams sakė, kad man nesugadintų gimtadienio šventės. Žinoma, visi pasveikino, pasidžiaugė, kad man gerai sekėsi. Tačiau svarbiausia, kad ekipa į savo sąskaitą įsirašė tris taškus.

- Pergalė prieš klaipėdiečius rekordine persvara, trys įmušti įvarčiai. Turbūt gimtadieniui tai geriausia dovana?
- Be abejo. Kokia dovana dar gali būti geresnė? Tokia dovana tiesiog puiki.

- Šį sezoną A lygos čempionate pelnei septynis įvarčius ir visus – į „Klaipėdos“ vartus. Kodėl tau taip sekasi žaisti su uostamiesčio futbolininkais?
- Tiesą pasakius ir pačiam sunku atsakyti į šį klausimą. Tikriausiai „Klaipėda“ man yra labai paranki varžovė.

- Galėtum teigti, kad „Klaipėda“ neatitinka A lygos komandų meistriškumo?
- Mano nuomone, „Klaipėda“ yra pati silpniausia A lygos ekipa. Ir „Mažeikiai“, ir Kauno „Atletas“ – pajėgesnės komandos. Uostamiesčio klubas nelabai vertas rungtyniauti A lygoje.

- Turbūt „Sūduvai“ būtų kur kas įdomiau kovoti su tokia varžove, kokia buvo Vilniaus „Vėtra“, nei su „Atletu“, „Mažeikiais“ ar „Klaipėda“. Ar negaila, kad „Vėtra“ subyrėjo?
- Žinoma, kovoti su „Vėtra“ buvo kur kas įdomiau nei su trimis silpniausiomis A lygos komandomis. Čempionate trūksta tokių ekipų kaip „Vėtra“, nes kovodamas su stipriais varžovais greičiau tobulėji. Būtų gerai, kad A lygoje rungtyniautų daugiau pajėgių klubų.

- Pernai A lygoje įmušei aštuonis įvarčius, šiemet – septynis. Tačiau šiais metais dar liko žaisti daug rungtynių. Tikiesi, kad 2010 m. sezonas tau bus pats rezultatyviausias?
- Neslėpsiu, tikrai tikiuosi. Stengsiuosi įmušti kuo daugiau įvarčių ir taip prisidėti prie „Sūduvos“ pergalių. Juk svarbiausia – komandos sėkmė, jos geri rezultatai. Gal ir pasiseks.

- Iš viso per savo karjerą A lygoje vartininkus nuginklavai 27 kartus. Kuris įvartis labiausiai įstrigo?
- Sunku taip staigiai prisiminti. Labai išskirtinio, nulėmusio komandos pergalę gal ir negalėčiau įvardyti. Vis dėlto man įsiminė 2009 metų sezone pelnytas įvartis į šalies čempiono Panevėžio „Ekrano“ vartus. Tada panevėžiečių vartininką nuginklavau tolimu smūgiu. Gaila, bet tas įvartis mūsų ekipai laimėti nepadėjo.

- Esi „Sūduvos“ senbuvis, vakar tau suėjo 24 metai. Gal jau norėtum pradėti legionieriaus karjerą?
- Apie tai, be abejo, pagalvoju. Ir ne taip retai. Išvykti rungtyniauti į gerą užsienio klubą nėra lengva. Vis dėlto tikiuosi, kad man pasiseks ir toks laikas ateis.

Grįžti į