bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 25 00:29

V.Slavickas: „Stengsimės N.Radžiui nesugadinti šventinės nuotaikos“
Valdas Kasperavičius
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... -nuotaikos" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Vaidas Slavickas prieš trečiadienio A lygos rungtynes su Tauragės „Tauru“ teigė puikiai suprantąs, kad rytdienos varžovas kito kalibro nei „Klaipėda“. Jis prisipažino, kad laukia labai sunkios kovos, tačiau tikisi pergalės.

- Lengvas pasivaikščiojimas baigėsi. „Tauras“ – ne „Klaipėda“. Reikia tikėtis, jog komanda po tokių įspūdingų pergalių prieš klaipėdiečius nepradėjo galvoti, kad nesunkiai nugalės ir tauragiškius? – Fksuduva.lt pasiteiravo V.SLAVICKO.
- Ne, tikrai niekas taip negalvoja. Mūsų laukia labai sunkus mačas, nes kas tris dienas žaisti nėra lengva. Net per treniruotę buvo sunkoka, po jos norisi pailsėti, pamiegoti. Puikiai suprantame, kad „Tauras“ – pajėgi komanda, liepos mėnesį ją papildė ne vienas patyręs žaidėjas. Teks rimtai kovoti.

- Pirmajame rate svečiuose „Taurą“ nugalėjote tik 1:0. Kokie prisiminimai liko apie tą dvikovą?
- Mums tai buvo labai svarbios ir sunkios rungtynės. Žaidėme prastoje aikštėje, buvo daug kovos ir mažai gražaus žaidimo. Vyko atkakli, apylygė kova, o mums pavyko įmušti vienintelį įvartį, kurio užteko pergalei pasiekti.

- Per perėjimų langą „Taurą“ papildė gerai žinomi futbolininkai, tarp jų – Tomas Ražanauskas, Andrius Gedgaudas, Mindaugas Grigalevičius. Kaip manai, „Tauras“ dabar stipresnis nei pavasarį?
- Be abejo, nes ekipą sustiprino ne vienas žaidėjas. Manau, kad „Tauro“ net neverta lyginti su „Klaipėda“. Tauragiškiai neseniai du kartus sužaidė lygiosiomis su taip pat gerokai sustiprėjusia Pakruojo „Kruoja“.

- O tavęs nenustebino, kad tauragiškiai nesugebėjo įveikti „Kruojos“?
- Nenustebino, nes Pakruojo ekipa dabar taip pat pajėgi, ji sugebėjo sužaisti lygiosiomis 1:1 su Vilniaus „Žalgiriu“. „Kruoja“ dabar gerai atrodo. Atvirai pasakius, aš ir tikėjausi, kad „Tauras“ su „Kruoja“ sužais lygiosiomis. Ir nesuklydau.

- Visi „Sūduvos“ futbolininkai žino, kad nebegali prarasti taškų. Ar tokia atsakomybė neslegia?
- Negaliu kalbėti už visus komandos draugus, bet manęs neslegia. Paprasčiausiai einu į aikštę nusiteikęs laimėti. Jei iki čempionato pabaigos būtų likę du ar trys turai, gal atsakomybė pradėtų ir slėgti. Dabar dar liko daug rungtynių, visoms komandoms gali atsitikti visko. Kad ir kaip būtų, mes visada į aikštę einame susikaupę.

- Per praėjusio turo rungtynes su „Klaipėda“ gimtadienį šventė Andrius Urbšys. Komanda Andriui ir jis pats sau padovanojo efektingą pergalę. Penktadienį – vyriausio „Sūduvos“ žaidėjo Nerijaus Radžiaus gimtadienis. Turėtumėte ir jam nesugadinti šventinės nuotaikos...
- Mes žaidžiame trečiadienį, o gimtadienis – penktadienį (juokiasi). Žinoma, stengsimės ir Nerijui padovanoti pergalę bei šventinę nuotaiką. Nežinau, ar N.Radžius į „Tauro“ vartus įmuš tris įvarčius. Pagaliau ne tai svarbiausia. Kur kas svarbiau, kad komanda laimėtų. Tada visiems būtų šventė.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 25 00:32

G.Jarmalavičius: „Sūduvos“ nebijome“
Valdas Kasperavičius
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... s-nebijome" onclick="window.open(this.href);return false;

Rytoj Marijampolės „Sūduvos“ A lygos čempionate laukia kur kas rimtesnis varžovas nei „Klaipėda“. Mūsų komanda priims pastaruoju metu gerokai sustiprėjusį Tauragės „Taurą“. Prieš šią dvikovą Fksuduva.lt pakalbino „Tauro“ strategą. Gedeminą Jarmalavičių. Dar praėjusiais metais jis treniravo „Sūduvą“.

- Rytoj svečiuose žaisite su „Sūduva“, kuri įsismarkavo ir per dvejas rungtynes į „Klaipėdos“vartus įmušė 11 įvarčių. Nebaugina toks rezultatyvus Suvalkijos klubo žaidimas? – paklausėme G.JARMALAVIČIAUS.
- Bijai vilko, neik į mišką. Visada įdomu ir malonu žaisti su gera komanda. Ji pademonstruoja savo meistriškumą ir leidžia varžovams įsitikinti, ko jie verti. Aš stebėjau tas rungtynes, kai „Sūduva“ įveikė uostamiesčio futbolininkus net 7:0. Tačiau mes „Sūduvos“ nebijome. Žaisime puikiame stadione, ant geros vejos. Tikiuosi, kad susirinks daug žiūrovų. Bus smagu.

- „Tauras“ nepralaimi jau keturis turus iš eilės, tačiau per pastaruosius du mačus pelnėte tik du taškus – dukart sužaidėte lygiosiomis su Pakruojo „Kruoja“. Iš pastarosios komandos atėmėte per mažai taškų. Ar sutinkate?
- Iš dalies sutinku. Kita vertus, iš „Kruojos“ atimti taškų niekam nėra paprasta. „Tauras“ galėjo varžovams ir pralaimėti, ir įveikti juos. Per pirmąjį mačą nuo „Kruojos“ atsilikinėjome 0:2, vėliau pirmavome 3:2, bet sužaidėme lygiosiomis. Per antrąsias rungtynes jau tauragiškiai pirmavo 2:0, tačiau vėl ekipos pasidalijo po tašką. Matyt, tai buvo lemta. Gal nuo mūsų nusisuko sėkmė? Manau, „Kruojos“ treneris galėtų pasakyti, kad Fortūna jo auklėtiniams atsuko nugarą. Rungtynių eiga turėjo džiuginti žiūrovus, bet treneriams pridėjo galvos skausmo. Pasitaikė ir ne visai smagių epizodų. Galiu teigti, kad pamatėme ir savo gerąsias puses ir tai, ką reikia taisyti.

- „Tauras“ per 13 A lygos mačų buvo praleidęs viso labo šešis įvarčius, o per pastarąsias penkerias varžovai jums įmušė net 12 įvarčių. Kaip pakomentuotumėte tokią statistiką?
- Jei dar paskaičiuotume, kiek įvarčių praleidome UEFA Europos lygos turnyre... Mes jau seniai vaikštome susiėmę už galvų. Pirmajame rate praleidome mažai įvarčių, nes galvojome, kad kažkaip apsiginsime, o dabar tikimės kaip nors įmušti. Žinoma, taip sakau juokaudamas. Jei rimtai, pirmajame rate buvo pavasarinė aikštė, mes rungtyniavome tik namie, o tai turėjo didelę įtaką rezultatams. Vėliau žaidėme svečiuose, liepos mėnesį iš komandos išėjo septyni futbolininkai, o atėjo aštuoni. Viską „sustyguoti“ reikia laiko, aš naujokus turiu apie tris savaites, o su išėjusiais dirbau 3-4 mėnesius. Tačiau neabejoju, kad savo žaidimą suderinsime ir viskas bus gerai. Bet dar reikia šiek tiek laiko.

- Savo aikštėje „Sūduvai“ buvote pralaimėję 0:1. Svečiuose sieksite revanšo ar iš Marijampolės „Tauras“ išvažiuos patenkintas, jei pavyks pelnyti nors tašką?
- Tos rungtynės buvo vienos negražiausių, tai pripažino ir varžovai. Mes jokiu būdu neatvyksime tik tam, kad atbūtume laiką. Atvyksime rimtai kautis. Kas turės daugiau motyvacijos, kam šypsosis sėkmė, tas ir džiaugsis rezultatu.

- Ar į Marijampolę „Tauras“ atvyks stipriausios sudėties? Traumuotų žaidėjų komandoje nėra?
- Kol kas nėra, bet šiandien dar bus treniruotė. Manau, visi futbolininkai atvyks deramai pasirengę.

- Pernai treniravote „Sūduvą“. Kokio tikitės Marijampolės žiūrovų sutikimo?
- Jokio. Manau, bus lygiai taip pat, kaip ir Pakruojyje. Nesureikšminu to dalyko. Nemanau, kad ateis manęs apžiūrinėti tie, kas nemėgo... Žiūrovai stebi spektaklį, o ne režisierių. Jis lieka antrame plane, o prisimenamas tik tada, kai kas nors nutinka negero.

name

Re: 2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 25 19:29

Kokia Tauro banke :D Grazi ataka :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 26 09:30

"Sūduva" - "Tauras" - 3:1 (0:1)
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... rasq-31-01" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Lietuvos futbolo A lygos čempionate įvyko vienerios rungtynės. Antroje vietoje žengianti Marijampolės „Sūduva“ savo aikštėje po permainingos kovos 3:1 įveikė ketvirtąją poziciją užimantį Tauragės „Taurą“. Po šios pergalės marijampoliečiai surinko 43 taškus ir tik dviem atsilieka nuo pirmaujančio Panevėžio „Ekrano“. Tačiau šalies čempionai yra sužaidę vienu maču mažiau.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai. 29-ąją minutę Nerijus Mačiulis tolimu smūgiu išvedė į priekį „Taurą“. Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi, jį 1:0 laimėjo tauragiškiai. Po pertraukos aikštės šeimininkai greitai vieną po kito įmušė du įvarčius. 51 min. rezultatą išlygino per trečią mačą iš eilės įvarčius mušantis saugas Andrius Urbšys. Netrukus po Liu Chao smūgio kamuolį į savo vartus nukreipė „Tauro“ gynėjas – 2:1.
Pačioje susitikimo pabaigoje „Sūduvos“ pergalę taikliu smūgiu įtvirtino puolėjas Audrius Brokas – 3:1.
Sūduva (Marijampolė) – Tauras (Tauragė) 3:1 (0:1)
Teisėjas: S.Slyva (Kaunas), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 50 min. A.Urbšys, 54 min. O.Buitkus („Tauras“ į savo vartus), 90+1 min. A.Brokas („Sūduva“); 29 min. N.Mačiulis („Tauras“)
Įspėjimai: 52 min. M.Grigalevičius („Tauras“)

Sūduva: Valinčius, V.Slavickas, Leimonas, Radžius, Skroblas, Chao, Grande, Chvedukas (46 min. Gogberashvili), Urbšys, E.Grigaitis (84 min. Brokas), Lukšys (77 min. Beniušis). Atsarginiai: Vitkauskas, Kliučinykas, G.Klevinskas, Lasevičius.

Tauras: Dayneko, Regelskis Gražiūnas, J.Mockus, Lėkis, Savastas, K.Jasaitis (56 min. Ražanauskas), Mačiulis, Gedgaudas, Buitkus (60 min. Ircha), Grigalevičius. Atsarginiai: Kilijonas, Kuznecovs, Daunoravičius, L.Bielskis, Martišauskis.
"Sūduvos" vyr. treneris Donatas Vencevičius:
„Džiaugiamės pergale, nors dar laukia tikrai sunkių rungtynių. Pirmasis kėlinys nepavyko, žaidėme statiškai. Minėjau žaidėjams prieš rungtynes, kad „Tauras“ ne ta pati komanda, kuri buvo pavasarį, turi techniškų žaidėjų. Per pertrauką su vyrais pakalbėjome griežčiau ir antrasis kėlinys buvo kitoks. Žinome, kad visos rungtynės likusios yra finalas. Nemanau, kad iki pertraukos trūko užsidegimo. Bet kartais rungtynėse būna momentai, kai kažkas nepavyksta. „Tauras“ neblogai gynėsi ir buvo sunku surasti spragų jų gynyboje. Tačiau net per prastą pirmą kėlinį turėjome dvi šimtaprocentes progas pasižymėti. „Tauras“ atliko vieną smūgį ir įmušė. Jau ne pirmą kartą varžovai įmuša pirmu bandymu, o mums kad įmuštume reikia surengti dešimt pavojingų atakų.“

"Tauro" vyr. treneris Gedeminas Jarmalavičius:
„Atvirai kalbant, neįsivaizduoju kas atsitiko komandai – gal reikės eiti mišias užpirkti? Kiekvienose rungtynėse įsimušame įvartį. Antrasis įvartis – iš „fantastikos“ srities. Ne „Sūduva“ įmušė, bet patys įsimušėme. Kita vertus, kad ir pralaimėjome, rungtynės buvo neblogo lygio, tą sakiau ir komandai. Pirmajame kėlinyje taktiškai sužaidėme labai gerai. Kas buvo aptarta viską įvykdėme. Antrajame kėlinyje du įvarčiai išmušė iš vėžių. Trečiasis įvartis jau nebuvo reikšmingas, vis tik bėgome lyginti rezultatą. Šypsojosi ir sėkmė – Beniušis galėjo įmušti. Iš kitos pusės, antrajame tą patį galėjo padaryti ir Savastas. Galbūt ir pavargome, nes „Sūduva“ du turus turėjo lengvą varžovą, o mums psichologiškai abi rungtynės su „Kruoja“ buvo sunkios. Nelengva buvo vėl nuteikti žaidėjus. Sveikinu Sūduvą su pergale ir linkiu marijampoliečiams tapti čempionais.“

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 26 11:09


"Tauro" vyr. treneris Gedeminas Jarmalavičius:
„Atvirai kalbant, neįsivaizduoju kas atsitiko komandai – gal reikės eiti mišias užpirkti? Kiekvienose rungtynėse įsimušame įvartį. Antrasis įvartis – iš „fantastikos“ srities.
jokiu misiu uzpirkti nereikia :x reike uzpirkti Vide,Vaitku,Samjonova o pardoti naujosius pasiputelius :!: mano prognoze sekmadeniui Atletas -Tauras 4-5 du ivartsius Atletui pelnys M Grigalevičius po karta pasizymes Kuznecovs ir Buitkus

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-08-25 Sūduva - Tauras

2010 Rgp 28 16:53

rungtynių video:


Grįžti į