slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 12:17

komodo, betikslis pastebėjimas. Jau prieš tą mačą, kai Maciulevičius pergalingai nugriuvo baudos aikštelėje, tik apie pergalę buvo galvojama... O kad reikalaujama pergalių, tai čia kalti žaidėjai, atstovaujantys rimtiems klubams. Niekada mes ir neturėjome tokios galingos pavardėmis ir tų žaidėjų demonstruojama klase rinktinės , kaip dabar. Tad tas nepasitenkinimas lygiosiomis su škotais, skaitau, kaip labai įprastą ir savalaikį reiškinį.

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 13:30

O yra kur nors oficialus skaičius kiek stadione buvo žiūrovų? Nes kažkaip niekur nerandu :roll:

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 13:33

komodo, betikslis pastebėjimas. Jau prieš tą mačą, kai Maciulevičius pergalingai nugriuvo baudos aikštelėje, tik apie pergalę buvo galvojama... O kad reikalaujama pergalių, tai čia kalti žaidėjai, atstovaujantys rimtiems klubams. Niekada mes ir neturėjome tokios galingos pavardėmis ir tų žaidėjų demonstruojama klase rinktinės , kaip dabar. Tad tas nepasitenkinimas lygiosiomis su škotais, skaitau, kaip labai įprastą ir savalaikį reiškinį.
Jojo, šita rinktinė yra geresnė negu prieš tai buvusios ir žymiai pranašesnė už po jos būsiančias, po šitos kartos žaidėjų pasitraukimo Lietuvoje nustos žaisti futbolą. Ir gal gali man išvardinti rimtesnius klubus be Valencijos, kuriuose dabar žaidžia mūsų žaidėjai už tuos, kuriuose žaidė tarkim prieš tai buvusių rinktinių atstovai? Aš asmeniškai irgi labai tikėjausi, kad škotus savo aikštelėje užlenksim, lygiai kaip ir škotai tikėjosi, kad sutvarkys kaip šiltą vilną žaisti trukdančius lietuvius. Bet dėl to aš tikrai nepulsiu keikti rinktinės trenerio ir jo štabo tuo pačiu bjauriausiais keiksmais ir dar dėl to, kad tavo miesto atstovai eilinį kartą apsišiko su lankomumu ir jei ne kitų miestų svečiai, tai rungtynės būtų vykusios prie 3500 sijonuotųjų

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 13:37

Visa esmė tame, kad dabar jau nesakome, gerai būtų atsilaikyti prieš škotus, o pergyvename, kad nepavyko jų pakloti.
- Taiklus pastebėjimas. Plius dabar visos rinktinės rungtynės dar daug metų bus lyginamos su vienetine pergale prieš rumunus, kuriose rinktinė ne tik žaidė kaip niekada gerai, bet ir jai labai sekėsi..
Ir visi užmiršta kaip mus dar tame pačiame cikle serbai paturėjo ar prieš rumunus namie nieko nepadarėm. Jau nekalbant apie Farerų fiasko. Portugalą už 1,5 gerų rungtynių pastatėm į dievų lygmenį.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 13:46

Tikrasis rinktinės veidas – mįslė
Modestas Krukauskas ("Lietuvos rytas")
http://www.lrytas.lt/-12837478331283619 ... mpaign=rss" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-09-06 07:36

Abi rinktinės rodė bedantį futbolą, kuris buvo vertas tik lygiųjų. Taip teigė du buvę Lietuvos ekipos treneriai, stebėję Kaune be įvarčių pasibaigusias mūsų šalies ir Škotijos komandų rungtynes. Vietoj svajotų trijų taškų Lietuva į taupyklę įsidėjo tik vieną. Toks buvo rinktinės trenerio Raimondo Žutauto debiutas 2012-ųjų Europos futbolo čempionato atrankos varžybose, kai lietuviai Kaune penktadienį 0:0 sužaidė su Škotija. „Išvada paprasta: nieko nepraradome, bet ir džiaugtis neturime kuo. Jeigu puolimas stringa, tenkiniesi, kad nors gynyboje nebuvo padaryta lemtingų klaidų”, – sakė buvęs šalies futbolo ekipos strategas Algimantas Liubinskas. Prieš prasidedant atrankos varžyboms R.Žutautas tikino, kad rinktinė pajėgi I grupėje surinkti 13–14 taškų ir pirmieji trys bus iškovoti rungtynėse su škotais. Artimiausia Lietuvos ekipos dvikova – rytoj Olomouce su Čekijos komanda. Šeimininkams tai bus pirmasis mačas grupėje. O kitose I grupės rungtynėse penktadienį pasaulio čempionai ispanai svečiuose 4:0 sutriuškino Lichtenšteiną.

Atrodė įsprausti į rėmus

„Rinktinės žaidimas buvo gražesnis nei per kontrolinius mačus, tačiau mūsiškiams trūko agresyvumo. Nesugebėjome perkelti žaidimo į varžovų aikštės pusę. Mačas vyko tik aikštės viduryje, buvo nuobodokas, o abiejų komandų žaidėjai rinkosi elementarius sprendimus”, – sakė Benjaminas Zelkevičius. Futbolo specialistas aiškino, kad spausti varžovus arčiau jų vartų Lietuvos komandai trukdė skirtingos užduotys kiekvienam žaidėjui. Buvo matyti, kad rinktinės štabas futbolininkams davė aiškius nurodymus, bet tai sukaustė ekipos žaidimą. B.Zelkevičius pasigedo patyrusių Deivido Šembero, Mariaus Stankevičiaus ir Tomo Danilevičiaus indėlio į puolimą. „M.Stankevičius turi visas savybes vesti komandą į priekį, tačiau šįkart to nematėme. T.Danilevičiui teko nemažai dirbti tik aikštės viduryje ir jam neliko jėgų pulti. Be to, šiam žaidėjui nuolat koją kiša ne šaltas protas, o emocijos. Nesuprantu, kodėl gynėją D.Šemberą bandoma įsprausti į rėmus. Tai per didelė prabanga rinktinei. Deividas gali būti galingas ginklas ir puolant”, – aiškino B.Zelkevičius.

Vartininkas – patikimas

Abu buvę rinktinės treneriai jautėsi ramūs stebėdami vartininko Žydrūno Karčemarsko žaidimą. Nors Lietuvos rinktinės gynybos grandis darė aibę klaidų, dažniausiai varžovų puolimą stabdydami baudomis, svečių bandymus įmušti įvartį žlugdė patikimai žaidęs šeimininkų vartų sargas. „Ž.Karčemarskas žaidė taip, kad gynėjai galėjo leisti sau prabangą spardyti ne į kamuolį, o į varžovų kojas”, – samprotavo B.Zelkevičius.

Išvados – jau greitai

Nors futbolo specialistai turėjo nemažai priekaištų Lietuvos rinktinės žaidimui, jie nesiryžo daryti galutinių išvadų. „Aš puolimo grandį dėstyčiau kitaip. R.Žutautas pasirinko savo modelį ir šįkart jis nesuveikė. Ką mūsų komanda gali iš tikrųjų, paaiškės per rungtynes su Čekija. Išvykoje dažniausiai išryškėja visos užslėptos ekipos problemos. Tačiau įvarčius mušti rinktinė privalo. Kitu atveju išankstinis taškų skaičiavimas taps juokingas”, – kalbėjo A.Liubinskas. Treneriai sutartinai stebėjosi Lietuvos futbolo federacijos (LFF) vadovybės ir R.Žutauto reklaminiais šūkiais, kad komanda grupėje surinks ne mažiau kaip 13 taškų. „Nesame tokie galingi, kad galėtume puikuotis dar neiškovotais taškais. LFF prezidentas Liutauras Varanavičius gali sau leisti svajoti, tačiau rinktinės treneris privalo būti realistas. Reikia garsiai pasakyti, kad mūsų rinktinė silpnoka ir net iškovotas taškas yra sėkmė. Tada sirgaliai ne niurzgės dėl lygiųjų su škotais, o džiaugsis. Taip, kaip dabar džiaugiasi stebėdami nieko nežadėjusios krepšinio rinktinės pasirodymą pasaulio čempionate”, – kalbėjo B.Zelkevičius.
Iš mačo protokolo

Lietuva – Škotija 0:0
Lietuva: Ž.Karčemarskas, A.Skerla, M.Stankevičius, R.Radavičius, T.Kijanskas, D.Šemberas, E.Česnauskis, M.Panka, S.Mikoliūnas (71 min. R.Poškus), T.Danilevičius (90 min. K.Ivaškevičius), D.Šernas (80 min. V.Lukša).

Škotija: A.McGregoras, A.Huttonas, S.Whittakeris (90 min. Ch.Berra), S.McManusas, D.Weiras, L.McCullochas, D.Fletcheris, B.Robsonas (69 min. J.McFaddenas), K.Milleris, S.Brownas (76 min. J.Morrisonas), S.Naismithas.

Įspėti: T.Kijanskas (15), R.Radavičius (18), A.Skerla (68), K.Ivaškevičius (90+4); S.Brownas (42), L.McCullochas (73).

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 15:20

V.Romanovas matė dviejų impotentų dvikovą
2010.09.06, 15:10
http://penalty.lt/v-romanovas-mate-dvie ... u-dvikova/" onclick="window.open(this.href);return false;

Škotijos žiniasklaida informuoja, kaip Lietuvos ir Škotijos rungtynes vertina žinomas verslininkas, Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo, Edinburgo „Hearts“ ir FBK „Kaunas“ savininkas Vladimiras Romanovas. V.Romanovas Škotijos futbolo vadovams siūlo pasamdyti jį konsultantu. Verslininkas teigia, kad galėtų padėti išspęsti problemas, kurias pamatė škotų dvikovoje su lietuviais. Rungtynes V.Romanovas stebėjo su “Hearts” treneriu Jimu Jefferiesu. Jis teigė, kad škotų sirgaliai nusipelnė pamatyti tikrą futbolą, o ne “šou verslą”. O Škotijos rinktinę V.Romanovas pavadino „lygiųjų eksperte“.

Rungtynes verslininkas pavadino dviejų impotentų su didelėmis ambicijomis dvikova, o škotų skundus teisėjų darbu – pasiruošimu kitai dvikovai, kad teisėjas varžovams parodytų raudoną kortelę. Jis teigė, kad be to Škotijos rinktinė nesugebės nieko įveikti. Kalbėdamas apie Lietuvos rinktinę V.Romanovas pabrėžė, kad jos sudėtyje buvo trys tokie prasti futbolininkai, kad net nepatektų į FBK “Kauno” pagrindinę komandą.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 17:03

Jojo, šita rinktinė yra geresnė negu prieš tai buvusios ir žymiai pranašesnė už po jos būsiančias, po šitos kartos žaidėjų pasitraukimo Lietuvoje nustos žaisti futbolą. Ir gal gali man išvardinti rimtesnius klubus be Valencijos, kuriuose dabar žaidžia mūsų žaidėjai už tuos, kuriuose žaidė tarkim prieš tai buvusių rinktinių atstovai?
na pats turėtum prisimenti, kaip mūsų rinktinė keitėsi nuo mačo N.Ireland'u. Man užtenka to, ką esu matęs, kad teigčiau jog dabartinė rinktinė pati stipriausia su dabartine sudėtim, tike ant popieriaus tiek galimu žaidimu. Jei netiki, pats gali paanalizuoti kokiuose klubuose žaidė LT žaidėjai, tik įvertink, kad tam tikros lygos paskutiniu metu ypač sustiprėjo .
Bet dėl to aš tikrai nepulsiu keikti rinktinės trenerio ir jo štabo tuo pačiu bjauriausiais keiksmais ir dar dėl to, kad tavo miesto atstovai eilinį kartą apsišiko su lankomumu ir jei ne kitų miestų svečiai, tai rungtynės būtų vykusios prie 3500 sijonuotųjų
tai gal treneris ir jo bendras su LFF uab'as ir buvo priežastis kodėl kauniečiai neatėjo. Bet nepykstu, kad pats su mr.šiaip mūru stojate už tą uab'ą. Vis tik abiejų palaikomi klubai jam priklauso.
Ir visi užmiršta kaip mus dar tame pačiame cikle serbai paturėjo ar prieš rumunus namie nieko nepadarėm. Jau nekalbant apie Farerų fiasko. Portugalą už 1,5 gerų rungtynių pastatėm į dievų lygmenį.
Žutautas tegul padaro 1,5 gerų rungtynių ir jį pastatys tauta į dievų lygmenį. Laukti liko neperdaugiausiai :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 17:07

Kalbėdamas apie Lietuvos rinktinę V.Romanovas pabrėžė, kad jos sudėtyje buvo trys tokie prasti futbolininkai, kad net nepatektų į FBK “Kauno” pagrindinę komandą.
protingai Maestro pašnekėjo, tik va dėl tų LT rinktinės žaidėjų perdėjo. Vakar dienos mače bent jau vienas iš tų trijų grajokų, tikrai būtų patekęs į FBK pagrindą.... O gal yra numanančių kurie tie trys žaidėjai?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 06 18:59

Radavičius, Panka ir Mikoliūnas :)

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 07 08:59

Radavičius, Panka ir Mikoliūnas :)
Radavičius ir Mikoliūnas tai tikrai, o trečias ko gero Ivaškevičius
Tai tu visgi man pavardink tuos klubus, nes Šemberas Caske lošia jau visą dekadą, m. dinamo nėra ir neaišku kada bus stiprus klubas, apie vartininkus nešneku, nes visada būdavo tvirta pozicija. Kas lieka stipri? Lenkijos lyga, ir Ukrainos vidutiniokai, kuriuose tie patys lietuviai žaidžia epizodiškai. Priešpastatyk tai Hanoveriui, Maincui, Porto, makabiui, Hamburgui, Brondbiu, Šachtariui ir pamatysi, kad mūsų sudėtis negali įvaryti absoliučiai jokios baimės varžovams ir reikia padėkoti žaidėjams, kad eina į aikštelę ir kovoja kaip lygus su lygiai su ta pačia škotija, kuriuos beveik visas sastavas pliekiasi old firm derbiuose. O kartais ta rinktinė dar ir laimi prieš Rumuniją, kuri, tiesą sakant, vėliau gauna nuo serbų 5:0. Reikia žiūrėti realiai į situaciją.
Slešeri, o dėl kokio uabo kauniečiai ateitų į stadioną?

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-03 Lietuva - Škotija

2010 Rgs 07 22:25

Radavičius, Panka ir Mikoliūnas :)
Radavičius ir Mikoliūnas tai tikrai, o trečias ko gero Ivaškevičius
Ivaškevičius negali būti, nes jis buvo prasimušęs į FBK pagrindą. Panka, tai visai neblogai atrodė, nors gal....
Reikia žiūrėti realiai į situaciją.
ir pažiūrėk realiai. kada mūsų rinktinė turėjo du tokio lygio žaidėjus, kaip dabartinis Šemberas ir Stankevičius, ir aplamai ar kada turėjo. O tavo išvardinti klubai apima labai platų laikmetį ir gal tik Hamburgo žaidėjas tvirtai buvo pagrinde...
Slešeri, o dėl kokio uabo kauniečiai ateitų į stadioną?
kai nebus uab'ų LT futbolo padangėje....

Grįžti į