slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 04 18:04

Nevėžis (Kėdainiai) – Lifosa (Kėdainiai) 1:1 (1:1)
Teisėjas: D.Bisigirskas (Jonava), 300 žiūrovų
Įvarčiai: 45 min. H.Grigas („Nevėžis“); 6 min. A.Klimakovas („Lifosa“)
Įspėjimai: 5 min. M.Rimavičius, 77 min. H.Grigas („Nevėžis“); 44 min. A.Radavičius („Lifosa“)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 04 20:41

nei atnaujintas stadionas, nei derbis kėdainiečiams didelio susidomėjimo nekelia.

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 05 10:47

O kaip gali kelti kedainieciu susidomejima tokios surogatines komandos, kaip Nevezis, kurioje yra 10 legionieriu, o kedainieciai sedi ant suolo arba visai neregistruojami-jauniems sportininkams nelieka motyvacijos treniruotis, o ziurovams nelieka motyvacijos eiti ziureti kazkokiu nepazystamu futbolininku..

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 05 11:14

Tada turėtų eiti žiūrėti Lifosos?

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 05 13:46

Tada turėtų eiti žiūrėti Lifosos?
Lifosoj berods irgi ne daug reiškiasi vietiniai, nes visokie Čeginskai, Šteinai, Būtėnai ir kiti "importuoti" iš kitų komandų. Bet esmė ne tame. Niekas Kėdainių komandų nežiūrėjo ir kai lošė daugiausiai vietiniai. Žiūrovą reik už rankos atitempt į stadioną, o ne tikėtis, kad pats netyčia užklys. O dar Kėdainiuose stadionas tokioj vietoj, kad netyčia ir neužklysi :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 05 14:12

S.Skibiniauskas: „Džiaugiamės pavykusia futbolo švente“
2010.09.05, 13:59
http://penalty.lt/s-skibiniauskas-%E2%8 ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas KASPERAVIČIUS

Vakar Kėdainių „Nevėžis“ oficialiai paminėjo savo grįžimą į pagrindinį miesto stadioną. Jau skelbėme, kad Lietuvos pirmosios lygos čempionato rungtynės tarp Kėdainių komandų – „Nevėžio“ ir „Lifosos“ baigėsi lygiosiomis 1:1. Prieš mačą futbolininkus pasveikino ir gražios kovos palinkėjo Kėdainių rajono merė Nijolė Naujokienė, Seimo narė, buvusi rajono merė Virginija Baltraitienė, Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo „Lifosos“ futbolininkai. Jau 6-ąją minutę gynėjas Andrius Klimakovas gražiu smūgiu išvedė į priekį savo komandą. 35 min. „Lifosa“ galėjo padidinti persvarą, bet neišnaudojo šimtaprocentės progos. Po minutės pavojinga ataka atsakė „Nevėžis“ – kamuolys praskriejo šalia virpsto. „Nevėžiui“ rezultatą pavyko išlyginti prieš pat pertrauką. Tai baudos smūgiu padarė gynėjas Henrikas Grigas. Antrajame kėlinyje nė vienai komandai nepasisekė įmušti įvarčio, nors progų jos turėjo. „Rezultatas vis tik labiau nudžiugino nei nuliūdino. Iš pradžių komandai buvo iškelta užduotis iškovoti pergalę, bet po to, kai traumą patyrė trys pagrindinės sudėties žaidėjai, galiu teigti, kad rezultatas 1:1 yra neblogas.

Ši aikštė mums ko kas nėra sėkminga, joje dar neiškovojome pergalės – pralaimėjome Lietuvos U-19 rinktinei ir FBK „Kaunui“, dabar sužaidėme lygiosiomis su „Nevėžiu“. Tačiau labai malonu, kai atnaujinamos aikštės, smagu žaisti lygioje aikštėje, o ne „arimuose“, – Penalty.lt iš karto po rungtynių sakė „Lifosos“ vyriausiasis treneris Donatas Jodenis. „Netenkina rezultatas, nes tikslas buvo pelnyti tris taškus. Ne visai tenkina ir komandos žaidimas. Neišnaudojome keletą tokių progų, kurias reikėtų išnaudoti. Tai atėmė iš mūsų du taškus. Jei būtume pasinaudoję turėtomis progomis, rezultatas būtų visiškai kitoks“, – teigė „Nevėžio“ strategas Vidas Adomaitis. Pasak jo, pergalei šiek tiek pritrūko ir sėkmės. „Tačiau norėjosi didesnio futbolininkų kovingumo, tokio nusiteikimo, koks buvo tada, kai žaidėme su Lietuvos U-19 rinktine. Kita vertus, gal jaučiasi ir nuovargis, nes rungtyniaujame kas tris dienas“, – pridūrė V.Adomaitis. Pasiteiravus apie naująją stadioną dangą, „Nevėžio“ treneris šyptelėjo: „Jos kokybė turėtų tenkinti bet kurią komandą. Mes taip pat ja esame patenkinti. Tik norėtųsi, kad žaisdami ant jos pelnytume daugiau taškų“.

Po rungtynių pakalbinome ir „Nevėžio“ klubo direktorių Saulių Skibiniauską. „Labai džiugu, kad susirinko daug žiūrovų ir nemažai įvairių svečių. Džiaugiamės pavykusia futbolo švente. O futbolas – tai tik žaidimas. Šiandien – lygiosios, rytoj – pergalė, poryt – pralaimėjimas. Šį kartą futbolininkai pademonstravo kovingumą, žiūrovai išvydo įdomią dvikovą. Žaidėjai siekė pergalės, bet ne visada pavyksta ją iškovoti. Aš labiau džiaugiuosi, kad surengėme šventę, sulaukėme daug svečių, o pergalių ateityje dar bus daug“, – Penalty.lt pasakojo Saulius Skibiniauskas. Paklaustas, ar ateis toks laikas, kai Kėdainiai turės vieną stiprią komandą, „Nevėžio“ direktorius atsakė: „Manau, „Nevėžis“ visada buvo ir bus. O dėl kitos komandos ne man spręsti. Yra jos vadovai. „Nevėžis“ neišnyks iš futbolo žemėlapio, jis gyvuos. Tiems, kas norės prie mūsų prisijungti, durys visada yra atviros“.

Kuri komanda Kėdainiuose yra populiaresnė? „Neabejoju, kad „Nevėžis“ turi kur kas daugiau fanų, nes klubas turi gilias tradicijas, yra pasiekęs tam tikrų laimėjimų. Mes žaidėme ir Lietuvos pirmojoje, ir A lygoje. „Nevėžis“ visada turėjo gerbėjų. Mes einame savo keliu ir dirbame tikslingai, kryptingai. Labai džiaugiamės, kad pagaliau turime padorų stadioną, naują dirbtinę dangą, kuri leidžia žaisti bet kokio meistriškumo komandoms. Teko kalbėtis su Kėdainių vadovais. Jie nenusisuka nuo mūsų ir ateityje žada padėti tvarkyti stadioną. Dar liko įrengti vieną tribūnėlę, apšvietimą, bėgimo takus. Po truputėlį savo bazę sutvarkysime“.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 05 16:54

L.Varanavičius: „Kėdainiams reikėtų vieno stipraus klubo“
2010.09.05, 16:38
http://penalty.lt/l-varanavicius-%E2%80 ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas KASPERAVIČIUS

Šeštadienį Kėdainių „Nevėžis“ oficialiai paminėjo savo grįžimą į pagrindinį miesto stadioną. Šventiniame renginyje dalyvavo ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Liutauras Varanavičius, kuris atsakė į Penalty.lt klausimus.

- Ar pastaruoju metu dažnai tenka pasidžiaugti atnaujintais stadionais?
- Šiemet tai jau trečias kartas. Prieš tai džiaugėmės Gargždų ir Kauno aikščių sutvarkymu. Viliamės, kad šiemet dar bus spėta baigti darbus Panevėžyje, o kitais metais yra numatyti šeši projektai. Tad, tikėkimės, kad planą – įrengti dešimt aikščių – pavyks įgyvendinti.

- Kieno indėlis į Kėdainių stadiono sutvarkymą didžiausias?
- Jei viską tektų pradėti nuo nulio, toks projektas kainuotų apie pusantro milijono litų. Kadangi Kėdainiuose buvo daroma ne nuo nulio, tai projekto vertė apie milijoną litų. Lietuvos futbolo federacijos indėlis – maždaug pusę sumos – danga, jos užpildymas. O darbus ir patį pasirengimą jiems finansavo Kėdainių savivaldybė. Tas projektas iki galo dar nebaigtas. Tikimės, kad bus įrengtas apšvietimas, sutvarkyti bėgimo takai ir Kėdainiai turės pakankamai kuklų, bet gražų stadionėlį.

- Kėdainiai – nedidelis miestas. Ar jam reikia dviejų futbolo komandų?
- LFF norėtų, kad mažesni miesteliai turėtų po vieną reprezentacinę ekipą. Tą vos ne dešimt metų bandau įrodyti alytiškiams, bet niekaip nepavyksta. Kėdainiuose irgi vyksta tas pat. Mano nuomone, tai nėra gerai, nes vaikų, žaidžiančių futbolą, nėra per daug, o klubas turi būti kaip piramidė – nuo viršaus iki vaikų komandų. Vaikai turi žinoti, kokią ekipą jie palaiko. Gal miesto derbiai ir įdomu, bet ne visuose miesteliuose to reikia. Būtų geriau, jei „Nevėžis“ su „Lifosa“ susijungtų ir Kėdainiai turėtų vieną stiprų klubą A lygoje. LFF ne kartą skatino kėdainiečius taip padaryti. Ir skatinome, ir prašėme, ir grasinome, kad neduosime dangos, jei komandos nesusijungs. Deja… Labai norėtųsi, kad miestas turėtų vieną stiprią ekipą A lygoje. Tikiuosi, ateityje taip ir bus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11748
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-04 Nevėžis - Lifosa

2010 Rgs 07 18:18




Grįžti į