bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 13:35

Čekijos rinktinė dvikovai su Lietuva ruošiasi stipriausios sudėties
2010-09-06 12:49
http://www.lff.lt/news.php?news_id=8198" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės antroji varžovė UEFA EURO 2012 atrankos varžybose Čekijos rinktinė rungtynėms jau savaitę ruošiasi beveik stipriausios sudėties.

Surinko visas žvaigždes

Čekams rungtynės su Lietuva bus pirmosios šiame atrankos cikle. Dvikovai čekai ruošėsi jau savaitę, o penktadienį žaidė uždaras kontrolines rungtynes su Olomouco „Sigma“ ekipa. Nuo praėjusių metų spalio Čekijos rinktinę treniruojantis Michalas Bilekas galės remtis visais geriausiais žaidėjais – komandoje yra Londono „Chelsea“ vartininkas Petras Čechas, Londono „Arsenal“ saugas Tomašas Rosicky, puolėjas Milanas Barošas iš Stambulo „Galatasaray“. Nebus tik gynėjo Tomašo Sivoko, kuris jau kurį laiką gydosi traumą. Keli patyrę čekų futbolininkai su rinktine atsisveikino po praėjusio atrankos ciklo. Keturi čekų žaidėjai rungtyniauja Vokietijos klubuose, po tris – Anglijoje ir Ukrainoje, po du – Belgijoje, Turkijoje ir Rusijoje. Puolėjas Tomašas Necidas Maskvos CSKA ekipoje rungtyniauja kartu su Deividu Šemberu. Iš viso Čekijos rinktinėje – 19 legionierių. Draugiškose rungtynėse čekai šiemet kovo mėnesį Glazge 0:1 nusileido škotams, birželį JAV 4:2 nugalėjo vietos rinktinę ir 1:2 pralaimėjo Turkijai, o rugpjūtį 4:1 sutriuškino Latviją.

Lietuvos rinktinės nenuvertina

Anot M.Bileko, išvadų iš rezultatų draugiškose rungtynėse daryti nederėtų. „Nors Lietuvos rinktinei pasiruošime nepavyko pasiekti gerų rezultatų, ši komanda yra gero lygio. Tą ji pademonstravo praėjusiame atrankos cikle įveikdami rumunus ir austrus. Lietuviai užtikrintai žaidžia gynyboje ir bus rimtesnis varžovas nei latviai“, - spaudos konferencijoje kalbėjo treneris. Dar daugiau apie Lietuvos rinktinę savo šalies žiniasklaidai papasakojo Danielis Drahokoupilis, kuris penktadienį Kaune stebėjo lietuvių ir škotų rungtynes. „Mačiau Lietuvos komandą jau trečią kartą ir jos žaidimas nustebino. Lietuviai žaidė su dviem puolėjais, stengėsi atakuoti, nedavė varžovams erdvės. Tai labai neparankus oponentas, kurio nuvertinti tikrai nereikia“, - teigė čekų skautas. Rungtynės Čekija-Lietuva bus žaidžiamos rugsėjo 7 d. 21.15 val. (Lietuvos laiku) Olomouce „Andruv“ stadione. Čia Čekijos (įskaitant buvusią Čekoslovakiją) rinktinė iki šiol laimėjo visas šešerias žaistas rungtynes. Mūsų šalyje rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos Ryto“ televizija.
Čekijos rinktinės išplėstinis sąrašas rungtynėms su Lietuva:

Vartininkai:
Jan Laštůvka (Dneproperovsko „Dnepr“, Ukraina)
Petr Čech (Londono „Chelsea“, Anglija)
Jaroslav Drobny („Hamburger“ SV, Vokietija)

Gynėjai:
Roman Hubník (Berlyno „Hertha“, Vokietija)
Tomáš Hübschman (Donecko „Šachtar“, Ukraina)
Michal Kadlec (Leverkuzeno „Bayer“, Vokietija)
Zdeněk Pospěch (FC „Kobenhavn“, Danija)
Jan Rajnoch („Anakaragücü“, Turkija)
Marek Suchý (Maskvos „Spartak“, Rusija)

Saugai:
Mario Holek (Dneproperovsko „Dnepr“, Ukraina)
Jaroslav Plašil (Bordo „Girondins“, Prancūzija)
Jan Polák (Briuselio „Anderlecht“, Belgija)
Daniel Pudil (KRC „Genk“, Belgija)
Tomáš Rosický (Londono „Arsenal“, Anglija)
Jiří Štajner (Libereco „Slovan“, Čekija)
Libor Sionko (Prahos „Sparta“, Čekija)
David Limbersky („Viktoria Plzen“, Čekija)

Puolėjai:
Milan Baroš (Stambulo „Galatasaray“, Turkija)
Roman Bednář („West Bromwich Albion“, Anglija)
Martin Fenin (Frankfurto „Eintracht“, Vokietija)
Tomáš Necid (Maskvos CSKA, Rusija)
David Lafata („Jablonec“, Čekija)
Lukáš Magera (FC „Timisoara“, Rumunija)

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 13:54

4:0 :?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 13:55

Šį sykį būsiu optimistas:
čekai laimės 2:1

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 14:12

Pažėjus kaip čekai suka grajų Bundeslygoj, tai nelabai jauku darosi, bet jei puolime loš Necidas, o mūsiškiai taip kaip Insbruke, tai šansų turime

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 15:05

M.Stankevičius: „Eisime kovoti dėl pergalės“
2010-09-06 14:50
http://www.lff.lt/news.php?news_id=8200" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė per antradienio UEFA EURO 2012 rungtynes su Čekija sieks išvengti tų klaidų, kurias praėjusį mėnesį pralaimėtose draugiškose rungtynėse darė Latvijos komanda, ir bandys pakovoti dėl pergalės.

Trys gynėjai gydosi traumas

Lietuvos rinktinės delegacija į Čekiją atvyko sekmadienį vakare, o su čekais susitiks antradienį. Vos 100 tūkstančių gyventojų turinčiame Olomouco mieste prieš dvikovą ažiotažas didžiulis: beveik 12 tūkstančių „Andruv“ stadiono vietų – neskaitant tų, kurios yra skirtos lietuviams – buvo rezervuotos dar prieš savaitę. Čekų teigimu, jei būtų dar 12 tūkstančių bilietų, jie veikiausiai taip pat būtų išpirkti. Rinktinės strategas Raimondas Žutautas po sekmadienio treniruotės sakė, kad po penktadienio rungtynių su Škotija praėjus nedaug laiko dar jautėsi nuovargis, o komandoje neapsieita be smulkių traumų. „Neaišku, ar galės žais Ramūnas Radavičius, ar iki rungtynių atsigauti spės Andrius Skerla. Šlubuoja ir Marius Žaliūkas. Tačiau iki rungtynių dar yra laiko. Turime 3-4 žaidėjus, kurie gali pakeisti susižeidusius. Esminių pasikeitimų komandoje neplanuojame, o galutinę sudėtį rinksimės po pirmadienio vakarinės treniruotės“, - kalbėjo treneris.

Reikia išvengti latvių klaidų

Jo teigimu, Čekijos rinktinė žaidžia greitą, technišką atakuojantį futbolą, turi aiškius lyderius – vartininką Petrą Čechą iš Londono „Chelsea“ ir saugą Tomašą Rosicky iš Londono „Arsenal“, o kiti žaidėjai taip pat rungtyniauja stipriuose Europos klubuose. „Stebėjome Čekijos rinktinės žaidimą draugiškose rungtynėse su Latvija, kuriose mūsų kaimynai pralaimėjo 1:4. Visos sėkmingos čekų atakos buvo po latvių klaidų. Mums reikia tokių klaidų išvengti ir tuomet galėsime pakovoti dėl rezultato. Laimėti būtų labai sudėtinga, bet įmanoma“, - teigė R.Žutautas. Žvelgdamas į turnyrines peripetijas, treneris sakė, kad svarbu nepralaimėti tiesioginiams konkurentams. „Kadangi škotai ir čekai yra tokie, reikia neleisti jiems laimėti. Tačiau po vienerių rungtynių kažką spręsti sunku. Viskas šioje grupėje spręsis kitą pavasarį ir rudenį.“

Neis žaisti tik dėl lygiųjų

Komandos gynėjas Marius Stankevičius sakė, jog antradienio rungtynės su Čekija bus kitokio pobūdžio kova nei penktadienio mačas su škotais: „Rungtynės su Škotija nebuvo pačios gražiausios, buvo daug kovos ir emocijų. Tikiuosi, kad su čekais futbolas bus kitoks. Video peržiūrose matėme, jog Čekijos rinktinė daugiau stengiasi žaisti su kamuoliu, gerai jį valdo, atlieka daug trumpų perdavimų.“ Anot M.Stankevičiaus, komanda negalvoja tik apie tai, kaip uždengti škotų lyderį T.Rosicky: „Vienas žaidėjas negali atstoti visos komandos. Juk sakoma, kad vienas lauke ne karys. T.Rosicky yra geras žaidėjas, bet rungtyniauja visa komanda. Reikia ruoštis kovoti prieš ją. Bandysime daugiau palaikyti kamuolį ir kontroliuoti žaidimą.“ Paklaustas, ar lygiosios būtų teigiamas rezultatas, „Valencia“ klubo žaidėjas tikino, kad tuo komanda nepasitenkins. „Be abejo, tai daug maloniau nei pralaimėti. Tačiau neisime į aikštę žaisti dėl lygiųjų. Rytoj, kaip ir visada, manau, eisime mušti įvarčius, kovoti dėl pergalės ir trijų taškų. Komanda yra pasiruošusi ir sieks geresnio rezultato nei Kaune.“

Čekijos ir Lietuvos rinktinių dvikova Olomouce vyks rugsėjo 7 dieną, pradžia – 21 valandą 15 minučių Lietuvos laiku. Rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos Ryto“ televizija.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 06 20:39

T.Rosicky: „Lietuvos komanda – patobulėjusi“
2010-09-06 20:28
http://www.lff.lt/news.php?news_id=8202" onclick="window.open(this.href);return false;

Čekijos futbolo rinktinės kapitonas Tomašas Rosicky prieš antradienio UEFA EURO 2012 akistatą su Lietuvos komanda spaudos konferencijoje teigė, jog varžovas pastaruoju metu patobulėjo. Čekų trenerio Michalo Bileko teigimu, rungtynėse su Škotija lietuviai pademonstravo gerą žaidimą ir iškovojo lygiąsias, kurios palankios jo auklėtiniams.

Džiaugiasi varžovų lygiosiomis

„Lietuvos ir Škotijos lygiąsias vertinu tik teigiamai. Tai geras rezultatas. Tiesą sakant, geresnio ir negalėjome tikėtis. Lietuvos komanda žaidė puikiai – tą rodo ir iškovotos lygiosios. Iš varžovų laukiame gynybinio plano žaidimo, tačiau tai nereiškia, kad ši komanda nėra pajėgi sukurti pavojingų situacijų prie mūsų vartų“, - kalbėjo M.Bilekas. Jis pabrėžė, kad pirmasis atrankos mačas jo komandai labai svarbus: „Tikiuosi gero žaidimo, gero starto ir pratęsti draugiškų varžybų pergalių seriją. Draugiškose rungtynėse žaidėme 4-2-2-2 ir ta taktika pasiteisino. Šį kartą tikimės žiūrovų paramos ir pergalės. Tačiau prašome palaikymo ir tuo atveju, jeigu mums nepasiseks.“ M.Bilekas džiaugėsi, kad jo komandos lyderis T.Rosicky spėjo išsigydyti nedidelę traumą ir bus pasirengęs žaisti su Lietuva. „Jau vakar dienos treniruotėje matėme, kad jis gali visa jėga treniruotis ir galės žaisti. Kiti komandos žaidėjai jaučiasi gerai ir yra sveiki. Šiek tiek abejojau dėl gynybos grandžių ir puolimo, bet sudėtį jau pasirinkome“, - kalbėjo treneris.

Lietuviai eina į priekį

Saugas T.Rosicky antrino, jog pirmos rungtynės cikle labai svarbios ir įvertino Lietuvos rinktinės galimybes. Paskutinį kartą čekai ir lietuviai susitiko 2008 metų birželį kontrolinėje dvikovoje Prahoje - tada 2:0 nugalėjo šeimininkai. „Rungtynės tikrai nebus lengvos, nes mūsų priešininkai gerokai patobulėjo. Lietuvos komanda eina į priekį, jos žaidėjai rungtyniauja pajėgiuose Vakarų ir Rytų Europos klubuose. Šiose rungtynėse turėsime pademonstruoti savo futbolą ir tai ką geriausiai sugebame“,- sakė Londono „Arsenal“ saugas. Primintas apie praėjusį atrankos ciklą, kuriame čekai liko už kaimynų slovakų ir slovėnų nugarų ir nepateko į Pasaulio čempionato finalinį etapą, T.Rosicky teigė, jog su komandos draugais stengsis tai atpirkti: „Suprantame atsakomybę prieš visą šalį, kuriai atstovaujame. Galiu visos komandos vardu pasakyti, jog stengsimės padaryti viską, kad apgintume savo ir šalies garbę.“

Čekijos ir Lietuvos rinktinių dvikova vyks Olomouce rugsėjo 7 dieną, pradžia – 21 valandą 15 minučių Lietuvos laiku. Rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos Ryto“ televizija.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 15:04

Už pelnytus taškus Lietuvos rinktinės futbolininkams atlyginama litais
Zigmas JUREVIČIUS
2010-09-07 08:06

Lietuvos futbolo rinktinę šį vakarą Olomouce į priekį turėtų vesti ne tiktai noras pasiekti pirmąją pergalę atrankos cikle, bet ir galimybė uždirbti nemenką premiją. 200 tūkst. litų. Tiek buvo pasiūlyta geriausiems šalies futbolininkams už pergalę prieš škotus. Nors Raimondo Žutauto auklėtiniams nepavyko praėjusį penktadienį laimėti pirmųjų 2012 metų Europos čempionato atrankos rungtynių, jie neliko tuščiomis rankomis. Už pirmąjį Kaune iškovotą tašką (0:0) rinktinė turėtų pasidalyti apie 100 tūkst. litų. Dar didesnę nei už pergalę prieš škotus išmoką Lietuvos futbolo federacija (LFF) rinktinei pažadėjo už laimėjimą šiandienos mače Čekijoje. Antroji lietuviams atrankos varžybų dvikova Olomouco „Andruv” stadione prasidės 21 val. 15 min. Čekams tai bus startas turnyre – praėjusį penktadienį jie nežaidė.

Pinigai mainais į vietą

„Konkrečios sumos nepasakysiu, tačiau pusę numatytos premijos futbolininkai gauna iš karto po rungtynių, o likusi dalis keliauja į bendrą iždą. Pastarąsias pajamas rinktinė dalinsis jau pasibaigus atrankos ciklui ir atsižvelgdama į galutinį rezultatą”, – aiškino LFF prezidentas Liutauras Varanavičius. Visas susikaupęs premijų krepšelis rinktinei atiteks tik tuo atveju, jei ji užims ne žemesnę nei 2-ąją vietą grupėje. Tokia pozicija leistų pretenduoti į kelialapį į finalo etapą Lenkijoje ir Ukrainoje. Dalį pinigų futbolininkai išsidalintų ir nepasiekę maksimalaus tikslo. Tačiau jei rinktinė finišuos žemiau nei 3-ioji pozicija, jokių papildomų išmokų ji negaus. „Futbolininkai žino premijų sistemą ir turi dėl ko stengtis”, – pabrėžė federacijos vadovas.

Lietuviai eis mušti įvarčių

LFF prezidento tvirtinimu, Olomouce federacija nekelia tikslo žūtbūt iškovoti pergalę, tačiau patys žaidėjai nusiteikę siekti trijų taškų. „Svarbiausia nepralaimėti tiesioginiams konkurentams. Škotai ir čekai yra tokie”, – pritarė ir R.Žutautas. „Rungtynes Kaune stebėjęs čekų šnipas prisipažino, kad Lietuvos rinktinė jį maloniai nustebino. Todėl jis neabejoja: antradienį čekų laukia sunkus išbandymas”, – aiškino L.Varanavičius.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 17:16

Prieš dvikovą su Čekija Lietuvos rinktinės treneriai ir žaidėjai miegojo nevienodai
2010.09.07, 15:27
http://www.lff.lt/news.php?news_id=8210" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės treneriui Raimondui Žutautui naktis Olomouce iš pirmadienio į antradienį užsitęsė – treneris galvoje vis dar dėliojo komandos sudėtį. Savo ruožtu gynėjas Tadas Kijanskas teigė miegojęs ramiai, tačiau labiau nerimaujantis artėjant dvikovai.

Čekijos ir Lietuvos rinktinės UEFA EURO 2012 atrankos grupės dvikovoje susitinka antradienį Olomouco „Andruv“ stadione. Rungtynių pradžia – 21 valandą 15 minučių. Tiesiogiai transliacija dešimt minučių prieš dvikovą prasidės per „Lietuvos Ryto televiziją“.

Palaikys pora šimtų aistruolių

Stebėti susitikimo gyvai į rungtynes atvyksta apie 200 sirgalių iš Lietuvos. Dalis jų atvažiavo vėlų pirmadienio vakarą. Rungtynių dieną jie jau buvo puikiai matomi visame mieste. Ištikimi rinktinės gerbėjai iš Veisiejų (Lazdijų rajonas) į Olomoucą atvažiavo savo mašina. „Kelionėje užtrukome apie 11 valandų ir nuvažiavome apie 800 kilometrų. Sunkiausia buvo rasti viešbutį apsistoti, nes vietų beveik nelikę. Teko apsistoti su čekų rinktine. Jos žaidėjai mums pasirodė draugiški“, – pasakojo sirgaliai. Rungtynių Čekija-Lietuva atvyks stebėti ir diplomatai Lietuvos ambasados Vienoje, kuri nuo Olomouco miesto nutolusi vos porą šimtų kilometrų. Pasirengimas prie „Andruv“ stadiono, kuris antradienio vakare bus sausakimšas, verda nuo ankstyvo ryto. Ridenamos statinės alaus, tiesiami kabeliai, suvažiavusios televizijos. Dvikovą nušvies 150 vietos žurnalistų, fotografų, operatorių ir reporterių.

Sunku įvardinti Čekijos silpnąsias vietas

Rungtynių išvakarėse treneris Raimondas Žutautas ir komandos kapitonas Tomas Danilevičius spaudos konferencijoje atsakė į Čekijos žiniasklaidos klausimus. Į čekų žurnalisto klausimą apie komandos pajėgumo pasikeitimą R.Žutautas atsakė pagiriamaisiais žodžiais: „Mačiau Čekijos atrankos kovas į Pasaulio čempionatą. Jūs gerai žaidėte ir laimėjote prieš tas komandas, kurios vėliau dalyvavo čempionate. Šiemet nors ir pralaimėjote draugiškas rungtynės Škotijai, tose rungtynėse rezultatas neatitiko žaidimo. Man būtų sunku įvardinti čekų silpnąsias vietas. Ši komanda yra išties pajėgi ir mums bus sunku su jumis kovoti.“ Atsakydamas į klausimą, ar jau neatėjo laikas Lietuvai patekti į Europos čempionato finalinį etapą, R. Žutautas pajuokavo: „Šiais metais gavome labai lengvus priešininkus ir tikrai pasistengsime patekti“. Pasiteiravus apie galimus pranašumus R.Žutautas teigė, jog Lietuvos rinktinei galbūt bus lengviau psichologiškai, o čekams – fiziškai: „Todėl, manau, kad mūsų galimybės šioje vietoje išsilygina.“ T.Danilevičius sakė, kad Čekijos rinktinė stipri tiek kaip komanda, tiek ir individualiai: „Be abejo, Tomas Rosicky yra atakų lyderis, tačiau jis žaidžia ne vienas, o kartu su dar 10 komandos narių. Kaip bebūtų, esame pasirengę rungtynėms ir mus tenkina tik teigiamas rezultatas.“

Treneriams – nerami naktis, žaidėjai jaudinasi prieš rungtynes

Pirmadienio vakare rinktinė treniravosi rungtynių stadione. Po treniruotės komandos trenerių laukė ilgas vakaras – reikėjo nutarti, kokia sudėtimi žaisti, kuo pakeisti tuos žaidėjus, kuriuos kamuoja traumos. Vyriausiasis treneris R.Žutautas pripažino, jog prastai miegojo tiek dėl triukšmingos gatvės, kurioje nuolat važinėja tramvajai tiek ir dėl būsimos dvikovos. Kiek ramiau buvo žaidėjams, kurių konkrečios užduotys laukė jau rungtynių dieną. „Jaudulys atsiranda prieš pat rungtynes. Naktį miegu ramiai. Aišku, galvoji, kaip žaisi, permąstai trenerio užduotis. Tačiau sunkiausia valandą prieš rungtynes ir per pirmas jų minutes“, – kalbėjo gynėjas Tadas Kijanskas.

- Ką galėtumėte pasakyti apie šiandienos varžovai Čekijos rinktinę? , – LFF.lt paklausė T.Kijansko.
- Prieš šią komandą žaisti neteko, bet žinau, kad atrankos varžybose Lietuva rungtyniavo du kartus ir abu pralaimėjo. Tačiau šioje komandoje vyksta kartų karta, rinktinė yra gerokai pasikeitusi, daug jaunų žaidėjų. Žinau, kad čekai mėgsta žemus tikslius perdavimus, laiko kamuolį ant žemės. Nekyla abejonių ir dėl to, kad Čekijos futbolo lygis yra tikrai aukštas.

- Ar treneris jau kalbėjo apie užduotis komandai, atskiriems žaidėjams?
- Susirinkimo prieš rungtynes dar neturėjome, bet manau, jog pagrindinė užduotis – pergalė. Tikiu, kad galėsime pakovoti dėl trijų taškų.

- Kaip vertinate stadiono aikštę, veją – minėjote, jog ji kietoka?
- Man ant tokio kieto pagrindo žaisti patinka labiau. Pavyzdžiui, Kaune aikštė buvo minkštoka, kamuolys tiesiog sustodavo, mes slidinėjome ant jos. Tai šiek tiek stabdė žaidimą su škotais. Kai peržiūrėjome vaizdo įrašą, realaus žaidybinio laiko buvo apie 40-50 minučių – visas kitas laikas buvo pražangos, įvairūs žaidimo stabdymai. Iš vaizdo įrašo ir padarytos analizės matėsi, jog rungtynės buvo labai apylygės – tiek pražangų, tiek kamuolio valdymo prasme.

- Čekams tai bus pirmosios atrankos rungtynės, Lietuvos komandai – jau antros. Ar tai nėra mūsų šioks toks pranašumas?
- Per pirmąsias rungtynes buvo tas jaudulys, tačiau čekai penktadienį irgi sužaidė draugiškas rungtynes su vietos komanda. Aišku, jiems prieš savus žiūrovus norėsis pasirodyti kuo geriau, jie sieks iškovoti pergalę. Mes taip pat. Jei nepavyks laimėti, stengsimės parsivežti bent tašką. Kiekviena komanda eina kovoti dėl trijų taškų ir to jaudulio turės tiek vieni, tiek kiti.

- Liko kelios valandos iki rungtynių, kaip jas praleisite?
- Kažko ypatingo neveikiame. Sėdime, šnekamės tarpusavyje. Vėliau eisime pietauti, ilsėtis ir į susirinkimą, kur jau kiekvienas gausime individualias užduotis. Tas laukimas kiekvieną kartą yra jaudinantis, būna prieš kiekvienas rungtynes, prie jo nepriprasi. Kiekvieną kartą jaudiniesi, kiekvieną kartą laukia vis kitas varžovas. Apgalvoji kaip reiks žaisti. Prieš pat dvikovą likus valandai ir išėjus apšilti jaudulys sustiprėja. Bet paskui įsilieji į žaidimą ir jau dirbi savo darbą.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 17:23

Pagal sudėti ir vėl nusimato lygiosios nors šiaip favoritais pavadinčiau lietuvius

tpc
Pranešimai: 265
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 13:25
Palaikoma komanda: FBK KAUNAS

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 18:18

As busiu realistas 3:1 pralosim :(
Kaunas Lietuvos širdis http://www.kaunas-ultras.com" onclick="window.open(this.href);return false;

samots

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 21:30

TOkio neimusti tai cia p.....

Running_Wild
Pranešimai: 175
Užsiregistravo: 2010 Vas 16 23:32
Palaikoma komanda: FK Atlantas

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 23:15

Ka gi, su pergale! Bene didzhiausia ir svarbiausia pergale Lietuvos futbolo istorijoj apskritai.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 23:16

Laimėjo šaunuoliai vyrai papildomas + prie šio pretenduojančio trejeto.Tai yra labai daug.

Toxico
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: 2010 Kov 22 15:33
Palaikoma komanda: Neptunas
Miestas: Klaipeda

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 23:19

su pergale !!! :) :) :) :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-09-07 Čekija - Lietuva

2010 Rgs 07 23:22

Pagaliau iššovė Šernas, Kačemarskas aplamai kažkokius stebuklus pademonstravo ir turim ko nusipelnėm. Tik tokiom pergalėm Žutautas turi galimybę išsikovoti pagarbą, po kurių jis nebus kritikuojamas už prastą žaidimą ar nesugebėjimą vadovauti. Puikus atsakas pesimistams, kurie lygiasias su škotais laikė vos ne pergale ir manantiems, kad mūsų rinktinė nėra pati stipriausia per visą LT futbolo istoriją...Su pergale

Grįžti į