bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-09-12 Ekranas - Klaipėda

2010 Rgs 12 13:56

Vits Rimkus: „Reikia iškovoti pergalę“
2010-09-11
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2389" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Lietuvos čempionas Panevėžio „Ekranas“ po mėnesio pertraukos sugrįš į „Aukštaitijos“ stadioną ir savų žiūrovų akivaizdoje kovos su „Klaipėdos“ vienuolike. Šiuo metu „Ekranas“ žengia antroje pirmenybių vietoje, o varžovai užima aštuntą poziciją. http://www.fkekranas.lt" onclick="window.open(this.href);return false; trumpai pakalbino komandos legionierių iš Latvijos V.Rimkų.

- Kokios komandoje nuotaikos prieš artėjančias rungtynes?
- Po paskutiniųjų rungtynių Vilniuje pailsėjome kelias dienas ir rimtai kibome į darbą. Prasidėjo trečiasis pirmenybių ratas, todėl negalime atsipalaiduoti. Dabar kiekvienos rungtynės yra labai svarbios, taškų barstyti nebegalime, reikia iškovoti pergalę. Visi žaidėjai tai supranta ir rimtai ruošėmės artėjančiai dvikovai.

- Prieš „Klaipėdos“ komandą šiemet iškovojote abi pergales. Nebus sunku nusiteikti kovai?
- Tikrai ne. Nors svečiai ir yra turnyrinės lentelės dugne, tačiau mes turime eiti į aikštę susikoncentravę šimtu procentu nuo pat varžybų pradžios. Be to, paskutinėse rungtynėse juos įveikėme tik 2:1, tai irgi neleis atsipalaiduoti.

- Po mėnesio pertraukos rungtyniausite vėl namuose. Prie savų žiūrovų rungtyniauti lengviau?
- Namuose visada žaisti yra geriau. Panevėžyje žiūrovai sukuria gerą atmosferą stadione, todėl jiems atsidėkodami kiekvienose rungtynėse stengiamės jiems padovanoti pergalę ir gerų emocijų. Sekmadienį sieksime sugrįžti į pergalių kelią ir nudžiuginti mūsų gerbėjus.

- Panevėžiečiai šį savaitgalį švenčia miesto gimtadienį. Pergalė būtų nebloga dovana?
- Visų pirma, tą pergalę dar reikia iškovoti. Aišku, būtų džiugu miestui padovanoti gražų mūsų žaidimą bei tris taškus. Tikiuosi, kad panevėžiečiai į futbolą ateis irgi kaip į šventę ir palaikys mus dvikovoje su klaipėdiečiais.

Priminsime, jog "Ekrano" ir "Klaipėdos" mačas vyks sekmadienį, 19:00, Panevėžio "Aukštaitijos" stadione.

Valiukas
Pranešimai: 372
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:43
Palaikoma komanda: "Ekranas"

Re: 2010-09-12 Ekranas - Klaipėda

2010 Rgs 12 14:08

Bus žiūrovų antirekordas..

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-12 Ekranas - Klaipėda

2010 Rgs 12 21:55

“Ekranas” ir vėl tapo lyderiu
2010.09.12, 21:02
http://penalty.lt/ekranas-vel-lyderis/" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio “Ekranas” savo aikštėje nepasigailėjo “Klaipėdos” ir vėl pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą. Įrodinėti, kad yra stipresni už savo priešininkus panevėžiečiai pradėjo nuo pat susitikimo pradžios. Jau 9 minutę svečių vartų skersinį sudrebino Dainius Gleveckas. Pirmojo įvarčio ilgai laukti neteko ir 20 minutę “Klaipėdos” triuškinimą pradėjo Dominykas Galkevičius. Ypač sunku svečiams būdavo po panevėžiečių atliekamų standartinių padėčių. Antrąjį įvartį taip pat pirmajame kėlinyje po kampinio įmušė Nerijus Sasnauskas. Prieš pat teisėjo švilpuką į pertrauką vėl po kampinio pavojingai smūgiavo tas pats N.Sasnauskas, o vartininko atmuštą kamuolį į tinklą pasiuntė Vitas Rimkus. Antroji rungtynių pusė jau buvo formalumas. 70 minutę antrąjį savo įvartį įmušė D.Galkevičius, o dar vėliau jis pasižymėjo ir trečiąjį kartą.
Panevėžio “Ekranas” – “Klaipėda” 5:0 (3:0)
Įvarčiai: 1:0 – Dominykas Galkevičius (20’), 2:0 – Nerijus Sasnauskas (35’), 3:0 – Vitas Rimkus (44’), 4:0 – Dominykas Galkevičius (70’), 5:0 – Dominykas Galkevičius (78’)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-12 Ekranas - Klaipėda

2010 Rgs 12 22:05

Mėlynai raudoni iškovojo užtikrintą pergalę
2010-09-12
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2388" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai namuose žaidė eilines A lygos pirmenybių rungtynes prieš „Klaipėdos“ vienuolikę. Rungtynėse žiūrovai išvydo net penkis įvarčius. Ekraniečiai iškovojo užtikrintą pergalę rezultatu 5:0 ir vėl tapo pirmenybių lyderiais. Mačo įvarčius žiūrėkite FKE TV.

"Ekranas" rungtynes pradėjo tokios startinės sudėties. T.Kauneckas, D.Matovič, D.Gleveckas, G.Tomkevičius, N.Sasnauskas, A.Arlauskas, Ž.Banys, D.Galkevičius, S.Pogreban, V.Rimkus, S.Ademolu.

Rungtynių pradžia buvo kiek nervinga, kamuolys dažnai užsibūdavo aikštės viduryje. Sužaidus 20 minučių krito pirmasis įvartis, kuomet Dominykas Galkevičius stipriu smūgiu išvedė „Ekraną“ į priekį 1:0. Antrasis įvartis krito 35-ą minutę, kuomet N.Sasnauskas po pakelto kampinio galva pasiuntė kamuolį į svečių vartus. Rezultatas tapo 2:0. Kėliniui einant į pabaigą rezultatas tapo 3:0. N.Sasnauskas smūgiavo galva, jo smūgį sugebėjo atremti varžovų vartininkas, tačiau pirmas prie kamuolio suskubęs V.Rimkus pasiuntė jį į vartus.

Antrame kėlinyje žaidimą toliau kontroliavo šeimininkai, nors svečiai turėjo irgi kelias realias progas pasižymėti. 70-ą minutę savo antrą įvrtį įmušė D.Galkevičius, pasižymėjęs po tikslaus S.Pogreban perdavimo. Varžovų triuškinimą baigė tas pats „Ekrano“ saugas, pasižymėjęs po pakelto kampinio 78-ą minutę. Per likusį rungtynių laiką rezultatas nepakito ir panevėžiečiai šventė užtikrintą pergalę 5:0 susigrąžino lyderio pozicijas A lygoje.

Grįžti į