gdrs
Pranešimai: 800
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 11:26

2010-09-12 Tauras - Banga

2010 Rgs 08 15:16

Artėjant svarbiosioms savaitgalio rungtynėms trumpai pakalbinome FK „Tauras“ vyr. trenerį Gediminą Jarmalavičių.

Sekmadienį laukia susitikimas su FK „Banga“, kaip sekasi ruoštis šioms rungtynėms? Ar komanda pasiruošusi rungtynėms? Ko tikitės iš šio susitikimo?

Komanda jaučiasi gerai. Po paskutiniųjų rungtynių leidome komandai kiek atsikvėpti. Po trijų dienų, suprasdami artėjančių rungtynių svarbą, kibome į darbą. Pradėjome nuo bendro fizinio pasirengimo (svarmenų salė, treniruotės lauke, bėgiojimas), o pastarosiomis dienomis vis dažniau išbėgame į aikštę, treniruotės su kamuoliais.

Ko tikimės? Žinoma visada tik teigiamo rezultato. Be abejo to tikisi ir FK „Banga“, todėl laukia nelengvos rungtynės. Tačiau dar yra laiko, vyrai gerai nusiteikę. Džiugu, kad nėra traumuotų žaidėjų.

Ačiū už atsakymus ir sėkmės rungtynėse!

http://v2.fktauras.lt/index.php?option= ... :naujienos" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-12 Tauras - Banga

2010 Rgs 12 17:55

2:0 laimėjo Banga

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11747
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-12 Tauras - Banga

2010 Rgs 13 09:27

Svarbi pergalė Klaipėdoje
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 45-pergale" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį "Banga" Klaipėdoje žaidė su Tauragės "Tauru". Antrajame kėlinyje mūsų komanda pelnė du įvarčius ir šventė svarbią pergalę.

Rungtynės. Nors rungtynių baigtis buvo nulemta antrajame kėlinyje, ir pirmoje rungtynių dalyje nestigo pavojingų epizodų. 16 minutę suklydus "Tauro" vartininkui ir gynėjui G.Gailius iš baudos aikštelės smūgiavo greta vartų, o po poros minučių savo galimybės jau neišnaudojo nominalūs aikštės šeimininkui - L.Savastas išbėgęs vienas prieš I.Spiridonov smūgiavo netiksliai. Baigiantis kėliniui komandos apsikeitė pavojingais tolimais smūgiais. Iš pradžių "Tauro" vartininkas Š.Kilijonas į kampinį nukreipė G.Kulbio baudos smūgiu iš 30 metrų į viršutinį vartų kampą pasiųstą kamuolį. Vėliau I.Spiridonov per vartus perkėlė iš panašaus atstumo tauragiškio V.Rečiskio smūgiuotą kamuolį.

Antrajame kėlinyje komandos pratęsė pavojingas atakas. Į stiprų R.Grudžio smūgį iš 16 metrų tauragiškiai atsakė L.Savasto išbėgimu prieš I.Spiridonov. Laimei, tauragiškio smūgis buvo netikslus. Aktyviai antrojo kėlinio pradžioje rungtyniavęs L.Savastas 51 minutę perėmė kamuolį iš "Bangos" gynėjų ir atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam A.Gedgaudui, tačiau, tauragiškių apmaudui, kamuolys ir vėl nuskriejo virš vartų. Dar kartą rimtai "Bangos" vartams tauragiškiai grasino 60 minutę, kai O.Buitkus prasiveržęs dešiniuoju kraštu sukirto į "Bangos" vartų virpstą.

Tai, ko abiem komandom nepavyko padaryti per pirmąją rungtynių valandą, per keturias minutes padarė po keitimo aikštėje pasirodęs V.Mižigurskis, 62 minutę galva į vartus nukreipęs G.Kulbio iš 30 metrų smūgiuotą kamuolį - 1:0. Tauragiškiai pabandė mesti visas jėgas "Bangos" vartų link ir 77 minutę dar kartą buvo nubausti. G.Kulbis, po V.Mižigurskio perdavimo, dešiniajame krašte iššoko vienas prieš Š.Kilijoną, tačiau jo smūgį "Tauro" vartininkas atrėmė. Visgi apginti vartų nepavyko - V.Mižigurskis aplenkė tauragiškius ir pasiuntė kamuolį į tuščius vartus - 2:0. Baigiantis rungtynėms mūsų komanda turėjo galimybių dar padidinti persvarą, tačiau rezultatas nebepakito. Pergalė ne tik priartino "Bangą" prie Tauragės ekipos, bet ir leido pakilti viena pozicija turnyrinėje lentelėje - likus žaisti septynias rungtynes gargždiškiai užima penktąją vietą.

Po rungtynių "Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas sakė, kad pergalę nulėmė komandas noras kovoti ir nugalėti: "Pergalę lėmė komandos noras laimėti. Prisibijojome ilgos pertraukos tarp rungtynių, nes po jos visada žaisdavome prasčiau. Šiandien vaikinai labai stengėsi, nors aikštė nebuvo labai tinkama geram žaidimui. Bet buvo didelis noras, buvo disciplina. Kai po rungtynių tablo matome nulį, tai galime pagirti ir visą gynybos liniją, ir vartininką. Buvo keletas momentų, kai lydėjo sėkmė, bet antrame kėlinyje mes žaidėme protingiau, leidome priešininkui atakuoti ir labai aštriai kontratakavome". Visas trenerio komentaro vaizdo įrašas - pirmadienį.

"Bangos" sudėtis: I.Spiridonov, M.Gudauskas, A.Ivanauskas, E.Bračkus, A.Jokšas, M.Choruži, R.Grudys, K.Urbaitis (90' I.Bagdonas), A.Lipskis (46' A.Ostap), G.Kulbis, G.Gailius (58' V.Mižigurskis). Atsargoje liko: P.Pocius, D.Gordej, Ž.Gedrimas.

Kita dvikova. Šeštadienį, rugsėjo 18 dieną, 16 valandą "Banga" Gargždų miesto stadione susitiks su turnyrinės lentelės kaimynais "Šiauliais".

tpc
Pranešimai: 265
Užsiregistravo: 2010 Vas 14 13:25
Palaikoma komanda: FBK KAUNAS

Re: 2010-09-12 Tauras - Banga

2010 Rgs 13 19:52

Sveikinimai Bangai!!! :mrgreen:
Kaunas Lietuvos širdis http://www.kaunas-ultras.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į