bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-09-18 Mažeikiai - Ekranas

2010 Rgs 17 09:57

Marius Skinderis: „Bus vėl įdomu rungtyniauti Mažeikiuose“
2010-09-16
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2399" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai eilines A lygos pirmenybių rungtynes šį savaitgalį žais šeštadienį, kuomet Mažeikiuose susikaus su vietos „Mažeikių“ vienuolike. Paskutinį kartą panevėžiečiai šiame mieste su vietos komanda varžėsi prieš 16 metų. http://www.fkekranas.lt" onclick="window.open(this.href);return false; pakalbino ekipos gynėją Marių Skinderį, kuris atstovavo „Ekranui“ ir prieš 16 metų vykusioje dvikovoje.

- Šeštadienį laukia išvyka į Mažeikius. Kokios nuotaikos prieš kelionę į Žemaitiją?
- Į Mažeikius važiuojame galvodami kaip parsivežti tris taškus, nors žinome, kad tai padaryti nebus lengva. Nors varžovai yra turnyrinės lentelės apačioje, tačiau komandą papildė keli pajėgūs žaidėjai, kurie tikrai sustiprino mūsų varžovus. Be to, „Mažeikių“ komanda rungtyniaus savoje aikštėje, prie savų žiūrovų.

- Paskutinį kartą „Ekranas“ Mažeikiuose žaidė prieš 16 metų. Rungtynes stebėjo 6000 žiūrovų. Pats žaidei „Ekrane“. Ar pameni tas rungtynes?
- Taip, nors tuomet buvau jaunas, tik bepradedantis savo karjerą, tačiau rungtynes pradėjau startinėje sudėtyje. Tai buvo labai sunkios rungtynes, kuriose vietos komandą palaikė pilnutėlis stadionas. Tuomet į rungtynes Mažeikiuose žiūrovai eidavo kaip į šventę. Šeštadienį vėl bus įdomu grįžti į Mažeikių stadioną po tiek metų pertraukos.

- Kokį įspūdį paliko tuometinė „Romar“ komanda?
- Tuo metu tai buvo labai galinga ekipa, kuri ir tapo Lietuvos čempionais. „Romar“ komandoje žaidė vieni geriausių arba geriausi tuo metu Lietuvoje žaidžiantys futbolininkai.

- „Ekranas“ yra viena rezultatyviausių A lygos komandų. Galime tikėtis įvarčių lietaus Mažeikiuose?
- Mūsų pagrindinis tikslas Mažeikiuose yra pasiekti teigiamą rezultatą, o kiek įvarčių pavyks įmušti nėra svarbu. Iš šitų rungtynių norime parsivežti tris taškus ir dar labiau priartėti prie čempionų titulo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-18 Mažeikiai - Ekranas

2010 Rgs 17 10:09

Iš iki šiol rungtyniaujančių futbolininkų tose rungtynėse žaidė Skinderis, Bička, Fomenka, Kančelskis ir Dančenka. Taip pat dabar treneriais (aukštesniame lygyje) dirbantys Klimavičius, Skrupskis, Gudaitis ir R.Žutautas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-18 Mažeikiai - Ekranas

2010 Rgs 19 11:05

Užtikrinta FKE pergalė Mažeikiuose
2010-09-18
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2401" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien šalies čempionas Panevėžio „Ekranas“ Mažeikiuose žaidė A lygos rungtynes prieš vietos „Mažeikių“ futbolininkus. Visas rungtynes iniciatyvą turėję panevėžiečiai šventė pergalę rezultatu 3:0 ir toliau pirmauja A lygos pirmenybėse. Mačo santrauką ir trenerių komentarus žiūrėkite FKE TV.

Rungtynes „Ekranas“ pradėjo tokios sudėties: T.Kauneckas, D.Matovič, D.Gleveckas, N.Sasnauskas, G.Tomkevičius, A.Arlauskas, A.Kučys, D.Galkevičius, R.Radavičius, V.Rimkus, S.Ademolu.

Nuo pirmų minučių panevėžiečiai spaudė varžovus jų aikštės pusėje. Pirmos progos neišnaudojo A.Kučys, kurio smūgis praskriejo šalia vartų. Pirmasis įvartis krito 22-ą minutę, kuomet G.Tomkevičius skersavo kamuolį į varžovų baudos aikštelę, o ten buvęs S.Ademolu vienu lietimu pasiuntė kamuolį į varžovų vartus. Pirmame kėlinyje „Ekranas“ neišnaudojo dar kelių neblogų progų ir kėlinys baigėsi panevėžiečiams pirmaujant 1:0.

Po pertraukos vaizdas aikštėje nesikeitė, kamuolį dažniau kontroliavo „Ekrano“ žaidėjai. 57-ą minutę panevėžiečiai padvigubino rezultatą, kuomet įvartį iš maždaug 20 metrų įmušė D.Galkevičius. Sužaidus dar tris minutes D.Galkevičius pasižymėjo dar kartą, kuomet pasiuntė tikslų smūgį iš 25 metrų. Rezultatas tapo 3:0. Per likusį laiką rezultatas nepasikeitė ir „Ekranas“ iškovojo užtikrintą pergalę 3:0. Kitas A lygos rungtynes rugsėjo 26 dieną panevėžiečiai žais namuose prieš Pakruojo „Kruojos“ ekipą.

Sekmadienį 12:00 "Ekrano" stadione (Elektronikos g. 1) susitiks šių komandų dubleriai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-09-18 Mažeikiai - Ekranas

2010 Rgs 19 11:06

Namuose nusleista "Ekrano" ekipai
sekmadienis, 19 Rugsėjis 2010 06:58
Parašė Linas Glodenis
http://www.fkmazeikiai.lt/index.php/new ... noq-ekipai" onclick="window.open(this.href);return false;

Šį šeštadienį Mažeikių sporto centro stadione priėmėme svečius iš Panevėžio. Jau nuo pirmų rungtynių minučių "Ekrano" futbolininkai kontroliavo vaizdą rungtynėse, bet mūsų ekipos gynyba atlaikė spaudimą.

Kol 22 minutę, po gražaus G. Tomkevičiaus perdavimo į "Mažeikių" baudos aikštelę, S. Ademolou siunčia kamuolį į tolimojo vartų kampo virpstą ir nuo jo rikošetu įlekia į M. Matuzo saugomus vartus. Pirmame kėlinyje abi komandos turėjo dar po kelias progas, tačiau jų neišnaudojo.

Vos prasidėjus antram kėliniui, "Mažeikių" ekipa turėjo puikią progą išlyginti rezultatą, kai 48 minutę G. Podelio smūgį atrėmė "Ekrano" vartų skersinis. Bet rungtynių pabaigą nulėmė puikus "Ekrano" žaidėjo Dominyko Galkevičiaus žaidimas, du jo įvarčiai 57 ir 60 minutėmis dėjo tašką šiose rungtynėse. Iki rungtynių pabaigos labai pavojingų atakų sukurta nebebuvo ir mūsų ekipai dar kartą teko pripažinti "Ekrano" ekipos pranašumą. Sekančios mūsų komandos rungtynės - rugsėjo 25 dieną, Vilniuje, su Vilniaus "Žalgirio" vienuolike.
Mažeikiai (Mažeikiai) – Ekranas (Panevėžys) 0:3 (0:1)
Teisėjas: S.Atmanavičius (Klaipėda), 180 žiūrovų
Įvarčiai: 22 min. S.Ademolu, 57 min. ir 60 min. D.Galkevičius („Ekranas“)
Įspėjimai: 75 min. A.Bulošas („Mažeikiai“); 85 min. N.Sasnauskas („Ekranas“)

Grįžti į