slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 01 21:49

Spalio 2 d. 15:00 val (Šeštadienis)FK Alytis - FBK Kaunas
Alytaus Miesto Stadionas Birutės g. 5

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 09:53

nu įdomu, kiek alytiškių susirinks, kai į jų naująjį stadioną pagaliau atvyksta tikrai rimtas klubas. Be to ir gerą šansą turi dėl taško pakovoti, nes yra tikimybė, kad FBK įleis nemažai jaunimo. Nebent pagrindas užsimanytų išbandyti tą idealią Alytaus veją, tuomet gali ir nekaip Alyčiui susiklostyt namų mačas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 17:28

Iš Dzūkijos "Kaunas" parveža dar vieną pergalę
2010-10-02
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/i ... rgale/5841" onclick="window.open(this.href);return false;

Po triumfo Kauno derbyje trečiadienio LFF Taurės rungtynėse geltonai-žali šiandien vyko į Alytų, kur siekė pratęsti pergalingą seriją LFF I lygos pirmenybėse.

Pirmą kartą rungtyniaudami po rekonstrukcijos atidarytame Alytaus stadione mūsų futbolininkai bandys iškovoti jau 23-ią pergalę iš eilės.

Darius Gvildys šeštadienio rungtynėms pasirinko tokią sudėtį:
Laurynas Vertelis; Audrius Račkus, Mindaugas Bagužis, Valdas Pocevčius, Marius Miškinis; Aurimas Vertelis, Simonas Paulius, Marius Šoblinskas, Edinas Pehličius; Nerijus Valskis, Evaldas Razulis.

Atsargoje:
Ignas Plūkas, Lukas Sendžikas, Andrius Sanajevas, Donatas Nakrošius, Darius Šinkūnas, Nikolajus Misiukas, Edvinas Petkus.

Triukšmingai savų fanų palaikomi geltonai-žali sėkmingai pradėjo rungtynes. Jau 4 min. kauniečiai surengė gražią ataką, kuri pasibaigė įvarčiu. Aikštės viduryje pradėta kombinacija po E.Pehličiaus perdavimo iš aikštės krašto baigėsi taikliu E.RAZULIO smūgiu galva. 0:1.

9 min. "Kaunas" varžovų baudos aikštelėje po kelių perdavimų ataką baigia E.Pehličiaus smūgiu galva, bet šį sykį vartininkas vietoje ir rezultats nesikeičia.

11 min. N.Valskis šauna tolimą smūgį iš maždaug 25 metrų, vartininkas smūgį atremia, bet E.RAZULIS buvęs šalia dvigubina "Kauno" persvarą. 0:2.

16 min. Baudos smūgis (apie 20 metrų nuo vartų) skiriamas į mūsų ekipos vartus. Mus šiame epizode gelbėja virpstas.

27 min. kyla dar vienas pavojus prie mūsų vartų. Atakos kraštu prasiveržęs "Alyčio" futbolininkas atsiduria vienas prieš L.Vertelį, bet šis žaidžia patikimai ir nukreipia kamuolį į kampinį.

37 min. N.Valskis kelia kampinį, A.Račkus smūgiuoja galva ir kamuolys pralekia visai šalia skersinio.

42 min. gynyg\boje klysta M.Bagužis ir šeimininkai tuo naudojasi, švelnindami rezultatą. 1:2.

Pertrauka

Prieš antrąją rungtynių dalį pirmasis mūsų trenerių keitimas: vietoj A.Vertelio rungtyniaus L.Sendžikas.

46 min. "Alyčio" ataka atakos kraštu baigiasi smūgiu į vartus, kurį vėl atremia L.Vertelis. Po kampinio mūsų baudos aikštelėje kyla nedidelė sumaištis, bet apsiginti pavyksta ir rezultatas nesikeičia.

52 min. baudos aikštelėje atsidūręs M.Šoblinskas smūgiuoja į vartus, bet sėkmė nusisuka - kamuolys atsitrenkia į virpstą.

56 min. D.Nakrošius keičia S.Paulių.

57 min. kairiajame atakos krašte N.Valskis susidoroja su "Alyčio" gynėjais ir atlieka perdavimą į priešingą kraštą. Čia atsidūręs bosnis E.Pehličius galva atlieka nestiprų perdavimą ir nuo vartų linijos kamuolį į vartus kartu "sugrūda" E.Razulis su M.Šoblinsku. 1:3.

63 min. E.Razulį keičia E.Petkus.

83 min. Vietoj M.Bagužio aikštėje pasirodo A.Sanajevas.

90+3 min. Rungtynių pabaigoje "Kaunas" surengia dar vieną rezultatyvią ataką, kurią sėkmingai užbaigia vienintelis komandos legionierius E.PEHLIČIUS. 1:4.

Iš Dzūkijos "Kaunas" grįžta iškovojęs 23-ią pergalę LFF I lygos pirmenybėse, kuriose "Kaunas" išlieka nepraradęs taškų. Iki pirmenybių pabaigos belieka 4 turai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 17:38

„Kaunas“ įveikė „Alytį“ ir pratęsė pergalių seriją
2010.10.02, 17:27
http://penalty.lt/%E2%80%9Ekaunas%E2%80 ... iu-serija/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Lietuvos pirmosios lygos futbolo pirmenybėse įvyko trejos 23-ojo turo rungtynės.

Nė taško nepraradęs lyderis FBK „Kaunas“ pratęsė pergalių seriją iki 23-ejų. Dariaus Gvildžio auklėtiniai svečiuose 4:1 nugalėjo antroje vietoje buvusį Alytaus „Alytį“. Po šios nesėkmės „Alytis“ nusmuko į trečiąją vietą, o į antrąją pakilo kita Dzūkijos sostinės komanda „Vidzgiris“, išvykoje 1:0 nugalėjusi Kretingos „Miniją“. Kretingiškiai patyrė šeštąją nesėkmę iš eilės. Klaipėdos „Atlantas“ svečiuose 1:0 privertė pasiduoti „Šilutę“.
Alytaus „Alytis“ – FBK „Kaunas“ 1:4 (1:2)
Teisėjas: A.Mazalas (Klaipėda), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 42 min. S.Laibinis („Alytis“); 4 ir 11 min. E.Razulis, 57 min. M.Šoblinskas, 90+2 min. E.Pehličius („Kaunas“)
Įspėti: 78 min. M.Mockevičius, 86 min. V.Rutkauskas („Alytis“); 51 min. M.Šoblinskas („Kaunas“)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 22:40

http://www.alytausgidas.lt/lt/naujienos ... vidzgiris/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alytaus „Alytis“ – FBK „Kaunas“ 1:4 (1:2)
900 žiūrovų!!!


Pastaba: 900 žiūrovų - neatitinka oficialaus protokolo (skelbiama 1 tūkst. 200 žiūrovų), bet ši „Alytaus gido“ pateikta statistika - tikrai arčiau realių skaičių. Nuo šiol pranešti realų žiūrovų skaičių ketiname po kiekvienų varžybų Alytuje, nesvarbu „Alyčio“ ar „Vidzgirio“...

sss

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 22:52

Nei pasilgo Alytus futbolo nei ka... Kaip suprantu Lietuvoje kiekvienos rungtynese turetu buti atidaromi stadiona,ileidziama nemokamai ir dar koks durnas orkestras turi pagrot tai tik tada daug zmoniu ateis. Sudas ...

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 02 23:57

Man tai vienas gražesnių sezono mačų, kuriuose dalyvavo FBK. Alytaus stadionas manyčiau irgi prie to prisidėjo. Labai jauki aplinka ten tvyro, o pušynas aplinkui vos ne pajūrio kurorte verčia pasijusti. Veja turbūt ideali, bent jau LT mastais, tik linijos labai neryškiai išbrėžtos. Tribūnos pasirodė ganėtinai patogios, nors irgi , po vieno FBK žaidėjo smūgio į tribūną, atsimušus kamuoliui į kėdę pastaroji išlėkė iš savo vietos... :) Bet tai smulkmenos. Stadionas labai patiko. FBK šįkart nerungtyniavo Miklinevičius su Fridriku, bet nė tai negelbėjo Alyčio, o kauniečių žaidime jautėsi Tomo nebuvimas. Po pradžios nokdauno, maniau jau Alytis neatsities ir net pradėjo darytis gaila gausiai susirinkusių žiūrovų, prisiminus kaip kartais FBK pažemina varžovus 7:0 ir panašiais rezultatais. Bet Alytis vertas pagyrimo, už kovą. FBK pradėjo kažkaip apsimiegoją lošti, o Alytis iš paskutiniųjų kabindamiesi vis pavojingiau atakavo ir nuojauta, kad prasileisim neapgavo. Stadionas galingai suoošė, o įvartį , kaip ir pridera įmuša veteranas Laibinis (trečios jo rungtynės prieš Kauną ir visose po įvartį, kitiems Alyčio žaidėjams nėra tekę pasižymėti). Nuo antro kėlinio pradžios buvo įdomu stebėti pasirodžiusio Luko Sendžiko žaidimą. Įdomus žaidėjas auga, vien savo apgaulingais judesiais ir kamuolio valdymu išsiskiria aikštėje. Neaišku, kaip jam ateityje atsilieps mažas ūgis, bet šiai dienai greičio ir fizinės jėgos trūkumas jaučiamas, kai žaidžia prieš vyresnius žaidėjus. Vertas paminėjimo Sanajevo pasirodymas, traumuotas lyg buvo ar už dubleriuslošė. Po trečio prasileisto įvarčio Alytis kiek nuleido sparnus, bet vis tiek kova pakankamai įdomi vyko iki pat mačo pabaigos. Jei pirmam kėlinyje alytiškiai būt išnaudoję jiems suteiktas progas, rungtynės galėjo ir labai netikėta linkme pasisukti. Bet visumoje FBK stipreni šiai dienai, o rezultatas alytiškiam gal ir nevisai teisingas, bet patys kalti, kad progom nepasinaudojo. Nemažas kiekis KU savo garsiniu palaikymu užgožė juodai raudonus (pas pastaruosius keletą buvo pradėję kilti menki dūmų stulpai.) Žiūrovų skaičius tai grubiai primetus apie 700 turėjo būti. Ačiū FBK žaidėjams ir priešininkams už puikų futbolą idealiu jam oru :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 03 22:07

"Alytis" stebint miniai žiūrovų nusileido FBK "Kaunui"
http://www.fkalytis.lt/news.php?readmore=38" onclick="window.open(this.href);return false;
Šeštadienį daugiau negu tūkstantis žiūrovų susirinko į Alytaus Miesto Stadioną stebėti Lietuvos Futbolo Federacijos lygos lyderių dvikovos.

Rungtynės prasidėjo ir pradžioje abidvi komandos žaidė žvalgybinį futbolą, tačiau pirmieji vartams pagrasino mūsiškiai, bet to pasekoje “FBK” vos spėja apsigynti iškarto metėsi į greitą ataką ir žiūrovų nūsivylimui pirmasis įvartis į musų vartus krito jau 4-ają rungtynių minutę.

Praleidę pirmajį įvartį “Juodai Raudoną” apranga vilkintys vyrai šiek tiek sutriko, tačiau greitai nusiramino ir žaidimas vėl persimetė į varžovų aikšės pusę, tačiau ir vėl nesekmė ginyboje “Kaunas” ir vėl surengė greitą kontrataką ir atliko smūgį į vartus, Giedrius Štreimikis pirmajį smūgį atrėme, tačiau atšokes kamuolys nusileido tiesiai varžovų žaidėjui ant kojų ir rezultatas tapo 2:0 svečių iš Kauno naudai.

Po antrojo “gauto” įvarčio žiūrovai atrodė nuliūdę, tačiau “Alyčio” žaidėjai parodė charakterį ir atgaivino Alytiškių viltis, kad rungtynėse dar ne viskas baigta. Viskas prasidėjo nuo komandos kapitono Virginijaus Miknevičiaus atlikto baudos smūgio kai varžovus nuo įvarčio gelbėjo virpstas, netrukus dar vienas V.Miknevičiaus smūgis galva, tačiau kamuolys pralėke ties dešiniaja vartų deviniuke, stadionas atgijo, ir pradėjo ošti.

“Alytis” ir toliau nemažino apsukų ir kairiuoju kraštu prasiveržęs Darius Cibulskas, sugebėjo išlysti vienas prieš vartininką, tačiau “Kauno” vartininkas tame episode sužaidė nepriekaištingai, ir jam pavyko nukreipti kamuolį į kampinį. Kitoje atakoje ir vėl kairiuoju kraštų Darius Cibulskas rado kelią iki varžovų vartų, ir jis pamatė vieną pabėgusį nuo varžovų Meirūną Stankevičių, ir bandė atlikti rezultatyvų perdavimą, tačiau jis buvo kiek per silpnas.

“Alytis” turėjo daugiau progų, tačiau švieslentė vis dar rodė rezultatą 2:0 “FBK” ekipos naudai, tačiau 42-ają minutę komandos veteranas Saulius Laibinis, pagaliau pelno įvartį, ir stadionas pradeda šėlti.

“Alytis” pačioje kėlinio pabaigoje surengė dar viena pavojingą ataką, tačiau įvartis pelnytas nebuvo, ir po pirmo kėlinio švieslentėje degė skaičiai 1:2 svečių komandos naudai.

Antrasis kėlinys prasidėjo greita “Alyčio” ataka ir uždirbtu kampiniu, kuris buvo labai pavojingas varžovų vartams nes, “FBK” komandai šiap ne taip pavyko “išnešti” kamuolį nuo savų vartų linijos.

Alytiškiai ir toliau rodė kovingumą ir rengė ataką po atakos, tačiau stadionas 57-ają rungtynių minutę nušvilpinėjo tiek teisėją tiek “FBK” gynėją kuris pasielgė labai nesportiškai ir jau po švilpuko “nupjovė” “Alyčio” puolėją Meirūną Stankevičių, dar labiau žiūrovai pasipiktino, kai už tokį epizodą net nebuvo parodyta geltona kortelė. 60-ają minutę Alytiškių viltys pakovoti dėl pergalės prigeso, nes rezultatas tapo 3:1, nors tiek žaidėjai, tiek žiūrovai aiškiai bandė paaiškinti teisėjui, jog buvo akivaizdi nuošalė, tačiau sprendimas buvo priimtas, ir teisėjas savo nuomonės nekeitė. Neužilgo baudos aikštėje nugriaunamas komandos kapitonas Virgininijus Minknevičius, tačiau teisėjo švilpukas tyli, o stadione ir vėl pasigirsta nepasitenkinimo šūksniai. “Alytis” dar bandė išplėšti bent tašką, tačiau jiems to padaryti nepavyko, neganda to dar per paskutinė teisėjo laiko pridėtą minutę, svečiai pelnė ketvirtajį įvartį, taigi rungtynės baigėsi švieslentei rodent rezultatą 1:4 FBK “Kauno” ekipos naudai.

Po šių rungtynių “Alytis” smuktelėjo į trečiają turnyrinės lentelės poziciją, ir dabar jie vienu tašku atsilieka nuo “Vidzgirio”. Kitos rungtynės bus žaidžiamos Jonavoje su vietos “Lietavos” komanda.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 03 22:44

http://www.alytausgidas.lt/lt/naujienos ... iris-foto/" onclick="window.open(this.href);return false;

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

komodo varanavičius
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:36
Palaikoma komanda: VFMD Žalgiris

Re: 2010-10-02 Alytis - FBK Kaunas

2010 Spa 04 09:15

"Alytis" stebint miniai žiūrovų nusileido FBK "Kaunui"
http://www.fkalytis.lt/news.php?readmore=38" onclick="window.open(this.href);return false;
Šeštadienį daugiau negu tūkstantis žiūrovų susirinko į Alytaus Miesto Stadioną stebėti Lietuvos Futbolo Federacijos lygos lyderių dvikovos...
razrazy menia grom, pats Rulis, su visa pagarba Ruliui, straipsnio blogiau neparašytų. Nesolidu.

Grįžti į