Puslapis 11

2010-10-08 Kaunas - Šilutė

Parašytas: 2010 Spa 08 17:18
bronius
LFF I-ma lyga: FBK „Kaunas“ „nušlavė“ „Šilutės“ ekipą
2010 spalio 08 d., penktadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.254 ... ekipa.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Lietuvos futbolo federacijos I-oje lygoje buvo sužaistas vienintelis 24 turo susitikimas Kaune, kur absoliutus lygos lyderis Kauno FBK „Kaunas“ tiesiog „nušlavė“ Šilutės „Šilutės“ ekipą. Susitikimas pasibaigė kauniečių persvara rezultatu 7:0 (6:0). Itin įspūdingai kauniečiai sužaidė pirmą rungtynių kėlinį ir ilsėtis išėjo pirmaudami rezultatu 6:0. Net keturis iš šių įvarčių pelnė Evaldas Razulis, pasižymėjęs 17, 30, 35 ir 45 minutėmis. Pirmą susitikimo įvartį pelnė bosnis Edin Pehlič, 5 mačo minutę realizavęs 11 metrų baudinį, o 43 minutę pasižymėjo ir Aurimas Vertelis. Antrajame rungtynių kėlinyje buvo pelnytas vienintelis įvartis, kuomet 80 minutę pasižymėjo Nerijus Valskis. Tai buvo jau 24-ojo FBK „Kaunas“ ekipos pergalė iš eilės. „Šilutė“, patyrusi tryliktą nesėkmę, išliko priešpaskutinėje, devintoje pozicijoje.

Re: 2010-10-08 Kaunas - Šilutė

Parašytas: 2010 Spa 08 17:32
slasher
http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/e ... ilute/5880" onclick="window.open(this.href);return false;
E.Razulio "pokeris" nušlavė "Šilutę"
"Kaunas" penktadienį LFF I lygos pirmenybių XXIV ture susitiko su Šilutės "Šilute".

Ekipos vyr. treneris Darius Gvildys šios dienos rungtynėms pasirinko tokią komandos sudėtį:
Ignas Plūkas; Audrius Račkus, Mindaugas Bagužis, Andrius Sanajevas, Valdas Pocevičius; Aurimas Vertelis, Simonas Paulius, Tomas Miklinevičius, Edinas Pehličius, Nerijus Valskis; Evaldas Razulis.

Atsargoje:
Lukas Žukauskas, Donatas Nakrošius, Darius Šinkūnas, deividas Pašukevičius, Edvinas Petkus, Aurimas Raginis, Gvidas Juška.


5 min. E.Pehličius įveikia "Šilutės" gynybą prasiverždamas tarp dviejų varžovų, bet trečiasis jį griauna baudos aikštelėje. Skirtą 11 metrų baudinį sėkmingai realizuoja pats E.PEHLČIUS. 1:0.

17 min. N.Valskis perima kamuolį iš "Šilutės" gynėjų, atiduoda perdavimą A.Verteliui, bet šio smūgį į kampinį atremia vartininkas. Po N.Valskio pakelto kampinio mūsų ekipos persvarą dvigubina E.RAZULIS. 2:0.

19 min. kapitonas T.Miklinevičius paleidžia stiprų smūgį iš beveik 30 metrų. Svečių vartininkas didelių pastangų dėka nukreipia kamuolį į kampinį.

30 min. M.Bagužis atlieka tolimą perdavimą į baudos aikštelę, kur dar sykį sėkmingai žaidžia E.RAZULIS, pasižymėdamas jau antrą kartą šiose rungtynėse. 3:0.

35 min. A.Račkus veržiasi atakos kraštu, atlieka perdavimą į baudos aikštelę, kur E.RAZULIS tęsia "Šilutės" triuškinimą. 4:0.

43 min. aukštas S.Pauliaus perdavimas į baudos aikštelę, po kurio E.Pehličiaus vienu lietimu atiduoda perdavimą komandos draugui A.VERTELIUI, kuris taip pat vienu lietimu rezultatyviai užbaigia dar vieną "Kauno" ataką. 5:0.

45 min. E.Pehličius nuo kampinio gairelės atlieka perdavimą į baudos aikštelę ir kėlinį įspūdingu savo solo šou užbaigia E.RAZULIS. 6:0.

Prieš antrąjį kėlinį mūsų komandoje trys keitimai. Vietoj M.Bagužio, T.Miklinevičiaus ir A.Vertelio rungtyniaus Darius Šinkūnas, Donatas Nakrošius ir Edvinas Petkus.

60 min. E.Pehličių keičia D.Pašukevičius.

61 min. Keturis įvarčius šiandien įmušusį E.Razulį keičia G.Juška.

79 min. ilgai užsitęsusi kauniečių ataka, kurioje sudalyvavo daugiau nei pusę komandos, baigėsi taikliu N.VALSKIO smūgiu į "Šilutės" vartus. 7:0.