slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-10-09 Vidzgiris - Lifosa

2010 Spa 09 20:01

Vidzgiris (Alytus) - Lifosa (Kėdainiai) 5:1 (4:0)
Teisėjas: D.Bisigirskas (Jonava), 600 žiūrovų
Įvarčiai: 14 min., 25 min. ir 71 min. G.Vaitulevičius, 24 min. V.Baranovskij, 41 min. V.Zabarauskas („Vidzgiris“); 52 min. A.Ivaškevičius („Lifosa“)
Įspėjimai: 39 min. V.Zabarauskas, 88 min. P.Baliukonis („Vidzgiris“); 67 min. A.Radavičius („Lifosa“)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-09 Vidzgiris - Lifosa

2010 Spa 09 20:03

Pergalių serija pratęsta Alytuje VIDZGIRIS -LIFOSA 5-1

http://www.fkvidzgiris.lt/index.php?id= ... ena&sn=122" onclick="window.open(this.href);return false;

FK Vidzgiris Alytaus miesto stadione, palaikomas futbolo sirgalių, privertė pasiduoti Kėdainių Lifosa komandą 5-1. Gražiu, rudenišku oru vykusiose rungtynėse FK Vidzgiris vėl pademonstravo gerą žaidimą ir pelnytai nugalėjo. Žaidimo pradžioje abi komandos susikūrė keletą progų įvarčiui. Tačiau pirmieji pasižymėjo mūsų komandos žaidėjai, 14 min V.Baranovskij perdavė į baudos aikštelę įbėgusiam G.Vaitulevičiui ir jis taikliu smūgiu nuginklavo vartininką. Jau po dešimties minučių G. Vaitulevičius aštriai perdavė kamuolį Valentinui, o jo smūgis iš baudos aikštelės kampo buvo taiklus. Netrukus trečią įvartį, pasinaudodamas varžovų gynėjų klaida ir V.Baranovskij perdavimu, pelnė G.Vaitulevičius. Ir toliau žaidimo sąlygas pirmame kėlinyje diktavo FK Vidzgiris, pavojingai atakuodamas. Baigiantis kėliniui, 41min E.Poderis kėlė kampinį, o prie Lifosa gynėjų atmušto kamuolio pirmasis prišoko Vilius Zabarauskas ir stipriu smūgiu į vartų apatinį kampą įmušė įvartį, bei ketvirtą kartą privertė varžovus pradėti žaidimą nuo aikštės centro. FK Lifosa savo žaidimą pagerino antrame kėlinyje. Jų atakos buvo aštresnės, o vienas iš pavojingų momentų II-o kėlinio pradžioje baigėsi įvarčiu. Treneris A.Makštutis atliko nemažai pakeitimų, leisdamas pailsėti pagrindinės sudėties žaidėjams. Mūsų komanda taip susikūrė nemažai pavojingų momentų prie varžovų vartų, o vienintelį įvartį mūsų komandai antrame kėlinyje 71 min įmušė G.Vaitulevičius, gavęs perdavimą iš Š.Neciunsko. Rungtynės baigėsi rezultatu 5-1, o susirinkę futbolo gerbėjai vėl liko patenkinti FK Vidzgiris komandos žaidimu.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-09 Vidzgiris - Lifosa

2010 Spa 10 17:51

http://www.fklifosa.lt/naujienos/215-li ... stika.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rungtynes Lifosos futbolininkai atnaujintame Alytaus stadione pralaimėjo 5-1.
Pirmajame kėlinyje Lifosa atrodė šiektiek pasimeturi ir pradžioje rungtynių iniciatyva priklausė Vidzgiriui, kurie penkioliktą minutę išsiveržė į priekį. po praleisto įvarčio Lifosa surengė porą greitų kontratakų kuriose iš 12metrų pavojingai smūgiavo A.Gėgžna. Po neišnaudotų progų Lifosa 24 ir 25 minutėmis buvo nukautuota į nokdauną, rezultatui tapus 3-0 žaidimas aprimo. ir iki kėlinio galo komandos neturėjo progų pasižymėti. 41min. po Vidzgirio pakelto kampinio Lifosos žaidėjams sužaidus neužtikrintai Vidzgiris dar padidino persvarą. Komandos išėjo ilsėtis rezultatui esant net 4-0.

Po pertraukos Lifosos komanda žaidė tikrai geriau, ir turėjo nevieną galimybę pasižymėti... Po 50min. įmušto A.Ivaškevičiaus įvarčio Lifosa užgulė varžovų vartus keliolikai minučių ir sukūrė dar bent 3 galimybes pasižymeti tačiau smūgiai iš patogių epizodų skriejo šale vartų. Lifosai bandant švelninti rezultatą Vidzgiris pabėgo i greitą kontrataką ir padidino persvarą iki 5-1. Tai buvo paskutinis įvartis šiose rungtynėse, nors progų dar turėjo abi komandos.

Lifosos Treneris po rungtynių kalbejo nusivylęs: "Stengėmės kovoti iki galo, prieš rungtynes komandai sakiau, kad šiandien net lygiosos netenkina mūsų, reik pergalės ir tik tada atsirastu maža galimybė kovoti dėl trečios vietos, tačiau to vyrams šendien padaryti nepavyko. Dėkui visiems šiose rungtynėse kovojusiems iki galo. Beto truputi pikta kai tesėjai mano nuomone suteisėjavo ne pačias geriausias rungtynes ir padarė kelias klaidas, kurios turėjo įtakos rezultatui.".

Grįžti į