bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-10-17 Klaipėda - Kruoja

2010 Spa 17 23:55

LFF A lyga: Netikėtos „Kruojos“ lygiosios Klaipėdoje
2010 spalio 17 d., sekmadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.255 ... edoje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdoje vietos „Klaipėda“ ekipa priėmė Pakruojo „Kruojos“ futbolininkus. Kiek netikėtai susitikimas baigėsi taikiai 1:1 (0:1). Pirmieji susitikime pasižymėjo svečiai. 32 minutę tiksliai į viršutinį vartų kampą smūgiavo Tautvydas Švelna, taip išvesdamas savo ekipą į priekį. Visgi svečiams rezultatą pavyko išlyginti antrajame kėlinyje. Iš „Ekrano“ ekipos išnuomotas Povilas Šarūnas, rezultatą išlygino 63 mačo minutę. Tai buvo tik vienuoliktasis klaipėdiečių taškas šių metų čempionate, tačiau šis taškas leido komandai susilyginti taškais su „Mažeikiai“ ekipa, šiuo metu žengiančią aštuntoje pozicijoje. Šiandien žaidžiami dar du A lygos susitikimai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-17 Klaipėda - Kruoja

2010 Spa 17 23:57

Ar tikrai P.Šarūnas tik išnuomotas?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-17 Klaipėda - Kruoja

2010 Spa 18 16:49

FC Klaipėda - FK Kruoja 1:1
http://www.klaipeda-fc.lt/pages/posts/f ... -11-71.php" onclick="window.open(this.href);return false;

FC Klaipėda ekipa pademonstravo, kad jos nurašyti ar nuvertinti negalima. Sekmadienį vykusiose rungtynėse Klaipėdoje su FK Kruoja ekipa mūsiškiai sugebėjo sužaisti lygiosiomis su dėl penktos vietos kovojančiais varžovais. Mūsiškiai visų varžybų metu vertė nervintis varžovų ekipos strategą bei sukūrė nemažai pavojingų progų prie varžovų vartų. Klaipėdiečiai nuo pat varžybų pradžios leido suprasti savo varžovams, kad lengvos kovos jie gali nesitikėti. Pavojingi Dariaus Tamašausko bei Mariaus Papšio smūgiai vertė iš peties darbuotis FK Kruoja ekipos vartininką. Tiesa, galima būtų pažymėti ir puikų mūsų ekipos vartininko žaidimą: 9 - ąją rungtynių minutę FK Kruoja ekipos žaidėjas atsidūręs prieš mūsų vartų sargą nesugebėjo jo pergudrauti. Pirmajame kėlinyje žaidimas vyko apylygiai, nei vienai ekipai nepavyko iškovoti teritorinės persvaros. Puikiai šiose rungtynėse rungtyniavo mūsų ekipos žaidėjas Marius Papšys, kurio reidus varžovai neretai sugebėdavo sustabdyti tik prasižengdami.

Vykstant rungtynėms apylygiai 32 - ąją rungtynių minutę mūsų ekipos žaidėjai neapdairiai sužaidė gynyboje, ir svečių ekipos žaidėjas Tautvydas Švelna puikiu smūgiu į tolimąjį vartų kampą sugebėjo išvesti savo ekipą į priekį. Po praleisto įvarčio FK Klaipėda ekipa pabandė dar pirmajame kėlinyje išlyginti rezultatą. 39 - ąją rungtynių minutę Giedrius Kožikis, suklaidinęs kelis gynėjus, įsiveržė į baudos aikštelę, kur jį neleistinai sustabdė varžovų gynėjai, deja, teisėjas pražangos neįžvelgė ir leido komandoms tęsti rungtynes toliau. Antrojo kėlinio pradžioje nei vienai ekipai nepavyko sukurti kažko pavojingo, tačiau kuo toliau, tuo labiau FC Klaipėda ekipa dėjo visas pastangas, kad pakeistų rungtynių eigą. Ir 63 - ąją rungtynių minutę mūsiškiai buvo apdovanoti už kovingumą. Deividas Lukošius galva puikiai numeta kamuolį į baudos aikštelę įkirtusiam Povilui Šarūnui, ir šis niekieno netrukdomas pelno išlyginamąjį įvartį. Po praleisto įvarčio FK Kruoja ekipos žaidėjai kiek sutriko, o FC Klaipėda kuo toliau, tuo labiau didino apsukas. Puikios progos pasižymėti neišnaudojo P. Budrys. Didelėmis pastangomis jo smūgiuotą kamuolį varžovai sugebėjo nukreipti į kampinį. Kiek vėliau abiejų komandų žaidimas išsilygino, bei nei vienai, nei kitai komandai nepavyko persverti rezultato savo naudai. Taigi galutinis rungtynių teisėjo švilpukas paskelbė kovingas lygiąsias 1:1.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-17 Klaipėda - Kruoja

2010 Spa 18 16:52

Žaidėjų komentarai po rungtynių FC Klaipėda - FK Kruoja
http://www.klaipeda-fc.lt/pages/posts/z ... oja-72.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Po lygiosiomis pasibaigusių rungtynių tarp FC Klaipėda ir FK Kruoja savo mintimis apie rungtynes dalinasi abiejų komandų žaidėjai.

FK Kruoja ekipos žaidėjas Giedrius Slavickas: šiandien sužaidėme tikrai žemiau savo galimybių, labai prastai, tragedija. Ko gero, po šiandienos rungtynių mūsų kova dėl 5 - tosios vietos baigta, ir dabar beliks tik kabintis kovoje dėl 6 - tosios pozicijos. Savo keitimo priežasties nežinau, manau, čia trenerio reikėtų klausti. Bet, ko gero, buvo nepatenkintas mano žaidimu. Manau, mano prastam žaidimui atsiliepė ir neseniai turėta trauma. Dvi savaites nesportavau, ir tai tikrai atsiliepė mano žaidimui.

FC Klaipėda ekipos gynėjas Povilas Šarūnas: vertinu rungtynes teigiamai, išplėšėm lygiąsias. Pirmajame kėlinyje neišnaudojome kelių puikių progų pasižymėti ir už tai buvome nubausti. Pirmieji prasileidome įvartį. Manau, kad tame, kad abu kartus žaidžiant su Pakruojo ekipa išlyginau rezultatą, nėra jokio recepto, tiesiog pasisekė. Visa komanda kovojo, stengėsi, ir, manau, kad tai matėsi.

FC Klaipėda ekipos žaidėjas Giedrius Kožikis: varžybas vertinu labai gerai, visi vyrai kovojo pagirtinai. Kas liečia rezultatą, manau, kad turėjome laimėti. Mano rungtynių teisėjas privalėjo skirti 11 metrų baudinį, kuomet buvo prasižengta prieš mane baudos aikštelėje. Šiandien žaidimą labai pagyvino po traumos sugrįžęs Marius Papšys, puikiai į žaidimą įsijungė Ernestas Biskys, ir apskritai šiandien atrodėme kaip komanda.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-17 Klaipėda - Kruoja

2010 Spa 19 01:14

Jubiliejinės lygiosios
2010-10-18
http://www.fkkruoja.lt/?id,31;news,31" onclick="window.open(this.href);return false;

Iki sezono pabaigos likus ketverioms rungtynėms ir išlikus teorinėms galimybėms palypėti turnyrinėje lentelėje aukštyn, į Klaipėdą komanda važiavo tik su vienu tikslu - pasiekti pergalę. Tačiau panelė Fortūna matyt nusprendė kitaip ir "Kruoja" parsivežė iš pajūrio ne eilines o jau JUBILIEJINES, dešimtąsias, lygiąsias. Pavydėtinas stabilumas.

Per pertrauką atsigavę po traumų, į rikiuotę sugrįžo G.Slavickas, T.Eliošius bei D.Petrauskas, todėl galima buvo tikėtis agresyvesnio žaidimo. Tačiau, kaip parodė rungtynių eiga, būtent agresyvumo bei susižaidimo "Kruojos" komandai ir pritrūko. Rungtynių pradžioje abi komandos apsikeitė tolimais smūgiais, tačiau jie tikslo nepasiekė. Sužaidus kiek daugiau nei 10 minučių, Tautvydas Švelna turėjo puikią progą pelnyti įvartį, tačiau atsidūręs vienas prieš šeimininkų vartininką, nesugebėjo jo apgauti. Ir vis dėlto, tas pats T.Švelna pelnė pirmajį rungtynių įvartį. 32 minutę atšokusį kamuolį, jis tiksliai nukreipė į tolimajį vartų kampą. Kaip ir prieš tai vykusiose tarpusavio rungtynėse "Kruoja" pirmauja 1:0. Šis rezultatas išsilaikė iki 63 minutės, kai P.Šarūnas po puikaus komandos draugo perdavimo, pelnė išlyginamajį įvartį. Rungtynių pabaigoje Pakruojo komanda skubėjo persverti rezultatą, tačiau keletą kartų galėjo būti ir skaudžiai nubausti. Visdėlto gynėjų ir vartininko pastangomis pavojai buvo likviduoti o sukurti kažko ypač pavojingo taip ir nepavyko. Taigi jubiliejinės, dešimtosios lygiosios. Tačiau švęsti kažkodėl nėra noro....

Grįžti į