bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-10-17 Žalgiris - Atletas

2010 Spa 17 10:45

J. Bobrovskij: "Kiekvienos rungtynės - kaip finalas"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n273_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD "Žalgirio" legionieriaus mintys prieš rungtynes su Kauno "Atletu".

Likus parai iki XXIX-ojo A lygos turo rungtynių tarp VMFD "Žalgirio" ir Kauno "Atleto", sostinės komandos legionierius iš Rusijos Jan Bobrovskij pasidalino mintimis apie artėjančią dvikovą. Pasak gynėjo, dvikovos favoritai aiškūs, tačiau atsipalaiduoti žalgiriečiai sau neleis:

"Per A lygos pertrauką sužaidėme draugiškas rungtynes, tad neišsimušėme iš savaitinio rungtynių ritmo. Psichologiškai ir fiziškai komanda pasiruošusi puikiai. Visi esame pasiruošę išeiti į aikštę, kautis ir nugalėti, nesvarbu su kuo žaidžiame. Liko penkios rungtynės, visos jos – kaip finalas. Kiekvienose iš jų reikalinga tik pergalė.

Rytoj pas mus atvyksta paskutinė A lygos turnyrinės lentelės komanda, tačiau neįvertinti varžovo neturime teisės. Privalome žaisti tokį futbolą, kokį mokame, kokį galime žaisti ir kokio iš mūsų tikis sirgaliai. Be to, visi „Žalgirio“ žaidėjai supranta, kad rungtynių dieną bus švenčiamas Pietų IV-osios gimtadienis. Pasistengsime ištikimiausiems fanams padovanoti įvarčių,"- po paskutinės treniruotės prieš XXIX-ąjį A lygos turą kalbėjo VMFD "Žalgirio" gynėjas Jan Bobrovskij.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-10-17 Žalgiris - Atletas

2010 Spa 17 17:07

Vilniuje, "Žalgirio" stadione, baigėsi XXIX-ojo A lygos turo rungtynės. Jose VMFD "Žalgiris" rezultatu 3:0 įveikė Kauno "Atletą". Įvarčius į svečių vartus mušė N. Astrauskas (19'), A. Jeršovas (40' iš 11 metrų baudinio) ir A. Nagumanov (44').

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-17 Žalgiris - Atletas

2010 Spa 18 19:37

Trenerių komentarai po rungtynių "Žalgiris" - "Atletas"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n275_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Po rungtynių "Žalgiris" - "Atletas", kurias įtikinamai laimėjo vilniečiai, komandų treneriai su žurnalistais kalbėjo skirtingų nuotaikų:

VMFD "Žalgirio" vyr. trenerio asistentas Mindaugas Čepas: „Rezultatas 3:0 viską pasako. Tačiau ruošėmės sunkiai kovai. Klubo vadovybė komandai iškėlė uždavinį per penkerias paskutines rungtynes iškovoti maksimalų taškų kiekį. Galima sakyti, kad visos mūsų laukiančios rungtynės - finalai. Šiandien vieną finlą jau laimėjome. Žinojome, kokį jubiliejų švenčia Pietų IV, kitaip ir būti negalėjo. Žiūrovai šiandien pmatė du skirtingus kėlinius. Manau, tai normalu. Kai komanda po pirmojo kėlinio išeina ilsėtis pirmaudama trimis įvarčiais, po pertraukos žaidžia kitaip. Rūbinėje žaidėjus raginome neatsipalaiduoti, toliau žaisti iš visų jėgų, tačiau iki pasąmonės neprisikasėme."

Kauno "Atleto" vyr. treneris Saulius Širmelis: „Pirmajame kėlinyje praleidome pigius įvarčius. Varžovai pasinaudojo mūsų šiurkščiomis gynybos klaidomis. Tęsiasi negera tradicija – pirmas smūgis į mūsų vartų plotą baigiasi įvarčiu. Antrajame kėlinyje ypatingų momentų prie mūsų vartų neįžiūrėjau. Įtikinama persvara pirmaujanti komanda tikriausiai nebuvo susikoncentravusi gynybiniams veiksmams. Kita vertus, rūbinėje per pertrauką sakiau, kad jeigu taip tęsis, tai praleisime šešis ar septynis įvarčius. Jei taip, tai geriau apskritai nevažiuoti į rungtynes. Šį kartą pralaimėjome garbingai."

Grįžti į