matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

2010-10-23 Tauras - Ekranas

2010 Spa 22 16:50

Šeštadienį Panevėžio „Ekrano“ futbolininkų laukia ilga kelionė į Klaipėdą, kur čempionato lyderiai susikaus su ketvirtoje vietoje žengiančiais Tauragės „Tauro“ futbolininkais.

Iki pirmenybių pabaigos likus trejoms rungtynėms, "Ekrano" klubo svetainė internet pakalbino komandos puolėją Egidijų Varną.

- Egidijau, ar jau užmiršote savaitgalio rungtynes namuose?

- Esame profesionali komanda, todėl negalime žvalgytis atgal. Gaila, kad mums tos rungtynės nenusisekė ir pralaimėjome savų žiūrovų akivaizdoje, tačiau paskutinis mačas jau yra praeityje ir dabar žiūrime tik į priekį.

- Ar po praėjusį sekmadienį namuose patirtos netikėtos nesėkmės nesusvyravo komandos pasitikėjimas savo jėgomis?

- Tikrai ne. Mes demonstravome gana neblogą žaidimą, tačiau fortūna nebuvo mūsų pusėje. Vieną dieną pailsėję, visi vėl kibome į darbą ir ruošiamės artėjančiai dvikovai su Tauragės "Tauru". Pasitikėjimas niekur nedingo. Tą sieksime įrodyti Klaipėdoje.

- Esate pilni sportinio pykčio?

- Visi žaidėjai žino rungtynių svarbą, todėl užvedinėti papildomai nieko nereikės. Visi į aikštę eisime vieno tikslo.

- Ar komandai geriau, kad žaisite Klaipėdoje, o ne Tauragėje?

- Manau, kad skirtumo didelio nėra. Vis tiek rungtyniausime išvykoje. Galbūt geriau yra tik tiek, kad Klaipėdos stadione esanti aikštė yra didesnių matmenų, nei buvo Tauragėje.

- Kokį įspūdį šį sezoną palieka „Tauro“ komanda?

- Tai yra stipri komanda, tą parodo ir turnyrinė lentelė - jie žengia viršutinėje jos dalyje. Varžovai kiekvienose rungtynėse kovoja iki pat pabaigos. Klaipėdoje laukia labai sunkios rungtynės.

- Ketvirtadienį buvo ištraukti LFF taurės ketvirtfinalio burtai. Lapkričio 3 dieną žaisite išvykoje prieš Alytaus „Vidzgirį“. Kaip vertini šiuos burtus?
- Šiuo metu žinau tiek, kad Alytaus komanda yra viena iš lyderių I lygoje. Apie dvikovą su jais dabar negalvojame, nes visos mintys yra sutelktos artėjančioms rungtynėms su "Tauru". Kai ateis laikas žaisti taurės rungtynes, tada koncentruosimės joms.


Šaltinis: FK "Ekranas"

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-23 Tauras - Ekranas

2010 Spa 23 16:56

Panevėžio „Ekranas“ - per žingsnį nuo čempionų titulo
http://www.futbolas.lt/naujiena/panevez ... onu-titulo" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF A lygos čempionų titulą ginantis Panevėžio „Ekranas“ ir toliau nemažina tempo. Šiandien Klaipėdoje vykusiame pirmajame 30-ojo turo mače Valdo Urbono auklėtiniai 2:0 įveikė Tauragės „Tauro“ komandą ir dar labiau priartėjo prie čempionų titulo. Po šios svečiuose rungtyniavusių panevėžiečių pergalės tapo aišku, kad sukliudyti pasipuošti aukso medaliais jiems dar gali tik Vilniaus „Žalgiris“. Marijampolės „Sūduva“ prarado net teorines galimybes iškovoti auksą.

Šiandienos mače pirmas įvartis į „Tauro“ vartus krito 19-ąją minutę. Po Ramūno Radavičiaus perdavimo į baudos aikštelę tauragiškių vartininkas Aleksandras Borysenko kamuolį atmušė, tačiau pirmasis prie jo suskubęs Egidijus Varnas galva pasiuntė jį į vartų tinklą. Pergalę svečiai įtvirtino 65-ąją minutę, kai po Dušano Matovičiaus perdavimo stipriu galingu smūgiu įvartį pelnė veteranas Deimantas Bička.

Likusios trys turo rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį.

Grįžti į