bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 22 14:44

30 turas: ketvirtą kartą prieš "Žalgirį"
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 0-30-turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį 15 valandą Gargždų miesto stadione "Banga" susitiks su Vilniaus "Žalgiriu".

"Banga" vs "Žalgiris". Komandoms tai jau ketvirtas susitikimas šį sezoną. Tarpusavio dvikovų skaičių padidino LFF Taurės burtai, suvedę gargždiškius ir vilniečius į vieną porą penktajame etape. Bent jau "Bangos" gerbėjams šios rungtynės tapo vienomis įsimintiniausių per visą klubo atgimimo laikotarpį. Mūsų komanda Vilniuje iškovojo pergalę po vienuolikos metrų baudinių (pagrindinis laikas baigėsi 1:1, pratęsimas 2:2, o baudinių seriją "Banga" laimėjo 3:2).

A lygos dvikovose pranašumą turi vilniečiai - gegužės 12 dieną Vilniuje jie iškovojo pergalę (2:0), o rugpjūčio 13 dieną Gargžduose buvo užfiksuotos lygiosios - 1:1. Bendra tarpusavio susitikimų statistika "Bangai" ne itin palanki - viena pergalė, dvejos lygiosios ir 15 pralaimėjimų. Įvarčių santykis - 7:52.

2010 metų sezonas "Žalgiriui" klostosi puikiai. Vilniečiai jau beveik garantuotai pasidabins medaliais ir vis dar neprarado vilčių finišuoti ir pačioje turnyrinės lentelės viršūnėje. Tiesa, čia jau reikia ir "Ekrano" "pagalbos".

Kortelės. Abejose komandose dėl surinktų geltonų kortelių nebus vienų svarbiausių žaidėjų. Šį susitikimą iš tribūnos bus priverstas stebėti "Bangos" vartininkas I.Spiridonov, o "Žalgiriui" teks verstis be gynėjo E.Vaitkūno.

Dubleriai. Rezervinės komandų sudėtys susitiks pirmadienį 14 valandą Vilniaus "Vingio" stadione.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 22 19:20

S. Klevinskas: "Privalome kilti aukščiau"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n279_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pokalbis su VMFD "Žalgirio" vartininku Sauliumi Klevinsku.

VMFD „Žalgirio“ vartininkas Saulius Klevinskas, vos atvykęs į sostinės komandą, įsitvirtino pagrindinėje sudėtyje. Futbolininkas vilkėdamas „Žalgirio“ aprangą sužaidė 6 rungtynes, per jas praleido 2 įvarčius. Prieš šio savaitgalio rungtynes su Gargždų „Banga“ S. Klevinskas teigia, jog „Žalgiriui“ keliamas vienintelis tikslas – pergalė. Nugalėję Gargždų futbolininkus žaliai balti jau šį savaitgalį aplenktų Marijampolės "Sūduvą" ir pakiltų į antrąją A lygos turnyrinės lentelės vietą.

Sauliau, „Žalgirį“ papildei paskutinis. Kaip jautiesi šioje komandoje po dviejų mėnesių?
Jaučiuosi labai gerai. Labai draugiškas kolektyvas, treneriai, komandos vadovai. Iki pilnos laimės trūksta tik geresnės treniruočių aikštės. Tačiau čia - Lietuva, čia geresnes sąlygas treniruotis turi kol kas tik keli futbolo klubai. Bet kokiu atveju, džiaugiuosi atvykęs į „Žalgirį“.

A lygoje sužaidei 6 rungtynes. Kaip vertini savo pasirodymą jose?
Geriau būtų, jei mane vertintų treneris, o ne aš pats. Futbolas yra komandinė sporto šaka. Šiame sporte rezultatai skaičiuojami sezono pabaigoje. Būten po jos ir galėsiu vertinti komandos ir savo pasirodymą. Kol kas dirbu, stengiuosi ir tiek.

Į VMFD „Žalgirį“ atvykai iš Armėnijos, Jerevano FC MIKA. Ar seki buvusių komandos draugų pasirodymą?
Pasidomiu rezultatais. Tik tiek.

A lygos sezonas eina į pabaigą, VMFD „Žalgiris“ rikiuojasi trečioje A lygos lentelės vietoje. Kaip vertini galimybę kilti aukščiau?
Kol sezonas nesibaigė, galimybės visiems vienodos. Čempionų titulo dar neužsitikrino nei viena komanda. Kilti aukščiau mes ne tik galime. Tai padaryti mes privalome. Tam turime dar keturias rungtynes. O į antrą vietą galime pakilti jau po šio turo.

Kokie tikslai keliami sekmadienio rungtynėse?
Kaip visada. Komandai keliami tikslai maksimalūs: pergalė, šventė saviems sirgaliams, žaidėjams, treneriams, administracijai.

Koks komandos nusiteikimas prieš išvyką į Gargždus?
Komandoje vyrauja kovinės nuotaikos. „Žalgirio“ futbolininkai nežengia į aikštę nenorėdami kovos. Visi turime bendrą tikslą, tikrąja to žodžio prasme esame ištroškusi pergalių komanda. Už visus kalbėti nenoriu, pats jaučiuosi pilnas jėgų, pasiruošęs sunkiam mūšiui.

Kaip manai, ar dirbtinė „Bangos“ stadiono danga rungtynėse nebus lemiamu veiksniu?
Rungtynių pradžioje gal kažkiek ir jausis, kad žaidžiame ne ant sau įprastos dangos. Tačiau kamuolys apvalus, „Žalgiris“ Gargždų stadione jau yra žaidęs. Viskas bus gerai. Manau, dirbtinė danga šiuo metu yra geriau, nei pažliugusi aikštė.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 23 23:46

Rytoj Gargždų stadione tikimasi rekordinio sirgalių skaičiaus
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... /271-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Pateikiame šeštadienio "Bangos" laikraščio numeryje spausdintą Mildos Judelytės straipsnį.

Jau rytoj 15 val. mūsų miesto futbolo komanda „Banga“ Gargždų stadione žais priešpaskutines A lygos čempionato varžybas namie. Tikimasi, kad Gargždų „Bangos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ rungtynės į stadioną sutrauks rekordinį žiūrovų skaičių. Niekas neabejoja, kad futbolo aikštėje laukia itin atkakli kova.

Įveikė čempionus

Sekmadienį Gargžduose vyksiančios varžybos itin svarbios tiek „Bangai“, tiek „Žalgiriui“. Šiuo metu trečią vietą turnyrinėje lentelėje užimantys vilniečiai aiškiai įvardijo savo sezono finišo tikslą – surinkti visus galimus taškus. Šeštoje turnyrinės lentelės vietoje esančiai „Bangai“ pergalė prieš „Žalgirį“ itin svarbi siekiant kovoti dėl penktosios vietos. Gargždų „Bangos“ vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas sakė, kad komanda dės visas pastangas, jog A lygos čempionatą baigtų penkta. „Matau, kaip pastaruoju metu žaidimas vis gerėja. Tai džiugina, kaip ir paskutinių varžybų rezultatai“, - kalbėjo treneris.

Priminsime, kad paskutinės dvejos varžybos mūsų miesto komandai buvo itin sėkmingos. Gargždiškiai įveikė ir Lietuvos, ir Latvijos čempionus. Sekmadienį Panevėžyje „Banga“ parodė charakterį ir palaužė A lygos čempionato lyderį Panevėžio „Ekraną“ varžybas laimėdama 3:2, o spalio 10 dieną Gargždų stadione „Banga“ Baltijos lygos aštuntfinalio pirmosiose rungtynėse 1:0 įveikė Latvijos čempionus Liepojos „Metalurgs“.

Sekmadienį visi į futbolo šventę

Atkaklios kovos futbolo aikštėje laukiama ir sekmadienio rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“. Tikimasi, kad į jas susirinks rekordinis žiūrovų skaičius. „Džiaugiamės, kad po šimtą ar kelis šimtus bilietų į varžybas nusipirko „Bangą“ remiančios mūsų rajono įmonės: UAB „Litana ir Ko“, UAB „Mars Lietuva“, UAB „Print-it“, UAB „Gargždų mida“, AB „Geonafta“. Įsigytus bilietus įmonės padovanojo savo darbuotojams. S. Karbauskas, A. Šiaulys ir P. Gražulis kartu su FK „Banga“ bilietų padovanojo Gargždų ir Priekulės socialinių paslaugų centrams, V. Gaigalaičio globos namams, Gargždų ugdymo centrui „Naminukas“, kitoms įstaigoms“, - pasakojo VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius Nerijus Galvanauskas. Nemokami bilietai į rungtynes buvo padovanoti visų klubo jaunųjų futbolininkų tėvams.

Sekmadienį futbolo gerbėjai Gargžduose galės ne tik stebėti „Bangos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ varžybas, bet ir vaišintis karštais ir šaltais gėrimais, užkandžiais, dalyvauti futbolo viktorinoje ir laimėti „Bangos“ prizus. Ypatingą atmosferą Gargždų miesto stadione kurs Gargždų kultūros centro grupė „Diksilendas“ bei „Bangos“ fanai „BanFan Tigrai“ ir visada komandą gausiu būriu lydintys „Žalgirio“ sirgaliai „Pietų IV“. „Visus gargždiškius ir miesto svečius sekmadienį kviečiame ateiti į Gargždų miesto stadioną ir būti kartu su „Banga“. Kiekvieno palaikymas mums yra labai svarbus“, - sakė „Bangos“ vyriausiasis treneris A. Narbekovas ir žadėjo, kad komanda visiems sirgaliams padovanos tikrai gražią futbolo šventę.

Patvirtinta nauja strategija

Su rytoj vyksiančiomis varžybomis „Bangai“ šiame A lygos čempionate dar liko sužaisti ketverias varžybas. Lapkričio 11 dieną Liepojoje komandos dar laukia atsakomosios Baltijos lygos rungtynės su Latvijos čempionais Liepojos „Metalurgs“, kurias tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“ kanalas. Lapkričio 3 dieną „Banga“ namie su Klaipėdos „Klaipėda“ dar žais ir LFF Taurės ketvirtfinalio varžybas.

Komandai šių metų sezonas jau artėja į pabaigą, o klubo vadovai ir dalininkai jau suka galvas apie ateinančius sezonus. VšĮ „Gargždų futbolas“ parengė klubo strategiją 2011-2015 metams, kuriai praėjusį penktadienį pritarė Klaipėdos rajono savivaldybės Strateginio planavimo komisija. Strategijoje numatyti sportiniai ir infrastruktūros tikslai penkeriems metams. „Kalbant apie sportinius tikslus, esame numatę, kad per ateinančius penkerius metus Gargždų „Banga“ taps Lietuvos futbolo federacijos A lygos čempionato prizininke, UEFA turnyrų dalyve. Planuojame, kad mūsų jaunųjų ugdytinių skaičius nuo dabartinio 350 išaugs iki 500 vaikų. O stadione vyksiančios varžybos pritrauks apie 2500 žiūrovų“, - pasakojo VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius N. Galvanauskas.

Daug dėmesio – infrastruktūros plėtrai

Strategijoje daug dėmesio skiriama ir infrastruktūros plėtrai. Ateinančiais metais planuojama pradėti remontuoti Klaipėdos rajono policijos komisariato sporto salę, kurioje ketinama įrengti dirbtinės dangos aikštę, pakeisti langus, duris, įrengti šildymo sistemą. Praėjusiame Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdyje VšĮ „Gargždų futbolas“ leista pradėti organizuoti Gargždų „Minijos“ vidurinės mokyklos sporto aikštyno projektavimo darbus. Rėmėjų lėšomis „Minijos“ vidurinės mokyklos stadione planuojama įrengti dirbtinės dangos futbolo aikštę, apšvietimą, persirengimo patalpas, rekonstruoti krepšinio aikštelę ir bėgimo takus. „Sutvarkius Policijos salę ir „Minijos“ vidurinės mokyklos sporto aikštyną bus itin pagerintos treniruočių sąlygos jauniesiems klubo ugdytiniams. Treniruotes lankančių vaikų skaičius nuolat auga, tad turime galvoti apie tai, kur visus sutalpinti“, - kalbėjo VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius. N. Galvanauskas teigė, kad tikimasi pasirūpinti, jog ne tik Gargžduose, bet ir visame rajone futbolą lankantys vaikai turėtų geresnes sąlygas treniruotis. Iš Europos Sąjungos lėšų tikimasi atnaujinti Priekulės, Veiviržėnų, Dovilų, Vėžaičių, Kretingalės, Ketvergių, Endriejavo, Dituvos mokyklų sporto aikštynus.

Neatsisakoma planų statyti maniežą

Papildomos investicijos kitąmet planuojamos ir stadiono infrastruktūros plėtrai. Numatoma suprojektuoti ir pastatyti švieslentę, įrengti dar vieną 1300 vietų tribūną bei virš jos ir dabar esančių tribūnų įrengti stogus. „Šiais metais mums itin nesisekė su oru. Iš 12 namų rungtynių net per 9 smarkiai lijo, tad tribūnose be stogo buvo praktiškai neįmanoma sėdėti. Tikimės, kad kitąmet visos tribūnos jau bus po stogais“, - kalbėjo VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius. Teigiami pokyčiai stadione numatomi dar ir šiemet. Jau kitą savaitę UAB „Voltas“ Gargždų stadione pradės apšvietimo įrengimo darbus. Šviesa stadione turėtų nušvisti jau lapkričio pabaigoje.

Didžiausias penkerių metų strategijoje numatytas infrastruktūros plėtros tikslas – sporto maniežo, kuriame būtų baseinas, įsikurtų futbolo akademija, statyba. Didžiąją dalį šiam objektui reikalingų lėšų ketinama pritraukti iš ES.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 24 17:22

LFF A lyga: „Žalgiris“ susikomplikavo padėtį kovoje dėl čempionų titulo
2010 spalio 24 d., sekmadienis
http://www.ivartis.lt/naujienos/new.255 ... itulo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šiandien Lietuvos futbolo federacijos A lygoje jau baigėsi du trisdešimtojo turo susitikimai. Padėtį kovoje dėl čempionų titulo susikomplikavo Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai, Gargžduose lygiosiomis 1:1 (1:1) baigę susitikimą su vietos „Bangos“ futbolininkais. Aktyviai pradėję susitikimą „Žalgirio“ futbolininkai turėjo teritorinę persvarą, tačiau įvartį praleido pirmieji. 24 rungtynių minutę baudos smūgiu, iš maždaug 25 metrų, „Bangos“ ekipos legionierius iš Moldovos Anatolie Ostap išvedė savo ekipą į priekį. Tiesa, kamuolys į vartus įskriejo po rikošeto. Po praleisto įvarčio „Žalgirio“ futbolininkai perėmė iniciatyva ir „apsigyveno“ „Bangos“ ekipos aikštės pusėje. 35 rungtynių minutę baudos aikštelėje susidūrę „Bangos“ ekipos vartininkas Paulius Pocius ir žalgirietis Algis Jankauskas, ko pasėkoje P.Pociui buvo prakirstas smakras, o A.Jankauskui pakaušis. Abu futbolininkai vėliau susitikimą tęsė. Prieš pat pertrauką „Žalgirio“ ekipai pavyko išlyginti rezultatą. Po puikaus Artūro Jeršovo perdavimo vienas prieš vartininką iššoko Nerijus Astraukas, tačiau ir jis perdavė kamuolį Tomui Sirevičiui, kuris jį įrideno į jau tuščius vartus.

Antrajame rungtynių kėlinyje komandos daugiau kovojo aikštės viduryje, tačiau mačui artėjant prie pabaigos „Žalgiris“ tiesiog užgulė aikštės šeimininkų vartus. Patikimai rungtyniavę „Bangos“ gynėjai ir vartininkas daugiau įvarčių nepraleido ir išplėšė lygiąsias.

Taškas „Bangos“ ekipai leido iki minimumo sumažinti atsilikimą nuo penktoje vietoje esančios „Šiauliai“ ekipos. Tuo tarpu „Žalgirio“ ekipa susikomplikavo savo padėtį kovoje dėl čempionų vardo. Dabar vilniečiai privalo laimėti visus susitikimus ir tikėtis „Ekrano“ nesėkmių rungtynėse su „Šiaulių“ ir „Sūduvos“ ekipomis. Net ir Panevėžio komandos iškovotas taškas viename iš šių susitikimų jiems garantuotų čempionų titulą.

Kitame jau pasibaigusiame susitikime Pakruojyje, intrigos buvo daug mažiau nei Gargžduose. „Kruojos“ futbolininkai savo aikštėje 2:0 (0:0) įveikė Mažeikių „Mažeikiai“ futbolininkus. Pirmą susitikimo kėlinį pagirtinai laikęsi mažeikiškiai palūžo antrojo kėlinio pradžioje. 56 rungtynių minutę „Kruojos“ ekipą į priekį išvedė Tautvydas Švelna, o iki susitikimo pabaigos likus kiek mažiau nei penkioms minutėms pergalę įtvirtino Ernestas Vieliulis.

Šiandien A lygoje bus sužaistas dar vienas susitikimas Kaune, kur vietos „Atletas“ priims Klaipėdos „Klaipėda“ ekipą. Tai bus viena iš paskutinių galimybių kauniečiams sezoną baigti be minusinių taškų.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 24 18:55

Net ir Panevėžio komandos iškovotas taškas viename iš šių susitikimų jiems garantuotų čempionų titulą.
Pievų tas ivartis.lt prirašė. "Ekranui" reikia minimum 2 taškų, nes abiem surinkus lygiai - bus peržaidimas.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 24 19:48

gėda Žalgiriui turėtų būti, dėl mačų su Banga. Net nesugebėjo reabilituotis po gėdingo taurės mačo. Gal jiems uždrausta laimėt ...

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 24 20:24

gėda Žalgiriui turėtų būti, dėl mačų su Banga. Net nesugebėjo reabilituotis po gėdingo taurės mačo. Gal jiems uždrausta laimėt ...
Bene bandai patį V.Romanovą "įžvalgomis" perspjauti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 12:43

A.Narbekovas: „Žiūrovų nenuvylėme“
2010.10.25, 12:30
http://penalty.lt/a-narbekovas-%E2%80%9 ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po lygiosiomis pasibaigusių rungtynių Vilniaus “Žalgirio“ vyriausiasis treneris Igoris Pankratjevas teigė, kad auklėtiniams priekaištų neturi, o „Bangos“ strategas Arminas Narbekovas džiaugėsi, kad komanda nenuvylė žiūrovų.

„Kovingos lygiosios. Progų turėjome ir mes, ir Banga“. Norint laimėti, reikia įmušti. Žaidėjams neturiu jokių priekaištų. Tikėjomės iškovoti tris taškus, tenkinamės vienu“, – sakė I.Pankratjevas.

„Mušant įvarčius pasisekė tiek mums, tiek „Žalgiriui“. Dėkoju vaikinams už norą, ryžtą. Prieš mūsų namų rungtynes buvo šioks toks ažiotažas, nes “Žalgiris” – neeilinė komanda. Mūsų kolektyvas nenuvylė savų žiūrovų ir su jų pagalba sužaidėme kovingai. 1:1 – rezultatas, kuris atspindi rungtynes“, – teigė A.Narbekovas.

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 12:47

Hm...
Kazkaip nesutinku su straispnio rungtyniu vertinimu. Ypac, kad antras kelinys vyko aikstes viduryje. Tu progu, kur griebiesi uz galvos buvo pilna ir prie vienu ir prie kitu vartu.
Beje, taip arsiai besistengianti Zalgiri senokai maciau, todel ir neina pykt ant komandos, vel pralaimejusios principiniam (?) varzovui.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 12:55

Rungtynių santrauka:

http://www.fkbanga.lt/index.php/media/v ... ris-101024" onclick="window.open(this.href);return false;

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 13:40

Nors tame video viena kita rimtesne proga praleista, visvien parodo, kad esu teisus as, o ne ivartis, kadangi daugiausia visko parodyta is antro kelinio.

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 13:46

Nors tame video viena kita rimtesne proga praleista, visvien parodo, kad esu teisus as, o ne ivartis, kadangi daugiausia visko parodyta is antro kelinio.
Tradiciškai ivartis.lt rašo net rungtynėse nebuvęs. O kai pradedi nuo vienos komandos live transliacijos nurašinėti, tai ir gaunas pievos.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 13:53

Nors tame video viena kita rimtesne proga praleista, visvien parodo, kad esu teisus as, o ne ivartis, kadangi daugiausia visko parodyta is antro kelinio.
- UCCM, aš tau neprieštarauju (juk net ir rungtynių nemačiau). Tiesiog įdėjau nuorodą..

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 17:43

kas ten per čigoniškas saviveiklininkų orkestrėlis grajina per rungtynes. Net ausines reikėjo nusiimti :). Čia Bangos namų mačuose norma skaitosi, ar kaip...

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2010-10-24 Banga - Žalgiris

2010 Spa 25 18:01

jeigu komanda stengiasi - negali pykt. rezultatas ateis kitose rungtynėse, svarbiausia neatsipalaiduoti

Grįžti į