slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 18:40

http://www.fbk.lt/index.php/naujienos/k ... cius_/5935" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kaunas" dar kartą įrašo savo vardą į Lietuvos futbolo metraščius
Mūsų ekipa į Alytų šiandien išvyko ryžtingai nusiteikusi pergale užbaigti LFF I lygos pirmenybes.

Sėkmės atveju "Kaunas" taptų pirmąja komanda šalies istorijoje, kuri pirmenybėse iškovotų visas pergales ir baigtų jas nepraradusi taškų.

Dar vienas komandos uždavinys - kuo geriau pasirengti lapkričio 3 d. LFF Taurės ketvirtfinalio rungtynėms su Tauragės "Tauru".

"Kauno" legionierius Edinas Pehličius tikslų šiandien turėjo dar daugiau - be komandinės pergalės Edinas galėjo iškovoti ir rezultatyviausio pirmenybių žaidėjo vardą. Iki šios dienos rungtynių E.Pehličius ir jo oponentas Arsenijus Bujnickis (FK "Lietava") jau buvo įmušę po 26 įvarčius.

"Kaunas" rungtynes su "Vidzgiriu pradėjo tokios sudėties:
Laurynas Vertelis; Audrius Račkus, Mindaugas Bagužis, Mantas Fridrikas, Valdas Pocevičius; Marius Šoblinskas, Simonas Paulius, Tomas Miklinevičius, Nerijus Valskis, Edinas Pehličius; Evaldas Razulis.

Atsargoje:
Ignas Plūkas, Lukas Sendžikas, Andrius Sanajevas, Donatas Nakrošius, Darius Šinkūnas, Deividas Pašukevičius, Marius Miškinis.
-----

6 min. N.Valskis veržiasi kraštu, atlieka perdavimą į baudos aikštelę E.Razuliui, bet šio smūgį atremia vartininkas. Ataka tuo nesibaigia ir E.Pehličius pratęsdamas ją smūgiuoja į skersinį, taip neišnaudodamas puikiausios progos išvesti savo komandą į priekį.

8 min. mūsų gynėjas "nesusikalba" tarpusavyje, ko pasekoje "Vidzgirio" puolėjas atsiduria vienas prieš L.Vertelį, bet laimei smūgiuoja netaikliai.

14 min. dar kartą aikštės krašte gražiai žaidžia N.Valskis. Įveikęs gynėjus jis pats ir smūgiuoja, bet kamuolys praskrieja šalia virpsto.

16 min. "Kaunas" pagaliau išsiveržia į priekį. E.Razulis pradėjo šią ataką dešiniajame krašte, atidavė perdavimą baudos aikštelės viduryje buvusiam E.Pehličiuis, šis parideno kamuolį dar kairiau ir M.ŠOBLINSKAS užbaigė ataką taikliu smūgiu. 0:1.

19 min. dar viena "Kauno" ataka, prasidėjusi M.Šoblinskui išmetant kamuolį iš užribio, po dar vieno rezultatyvaus E.Pehličiaus perdavimo baigiasi taikliu E.RAZULIO smūgiu. 0:2.

20 min. Geltona kortele yra baudžiamas M.Šoblinskas.

22 min. toliau siautėja M.ŠOBLINSKAS. Prasiveržęs kairiuoju kraštu iš maždaug 18 metrų jis siunčia kamuolį į tolimąjį vartų kampą ir pelno įspūdingą įvartį. 0:3.

27 min. E.Razulis atlieka aukštą perdavimą į baudos aikštelę M.Šoblinskui, kuris galva smūgiuoja virš vartų.

40 min. Po T.Miklinevičiaus perdavimo pasižymėti galėjo E.Pehličius, bet bosnio smūgis buvo netaiklus.

41 min. Dar viena geltona kortelė rodoma mūsų komandai. Šį kartą ja "apdovanojamas" S.Paulius.

45 min. E.Razulis išveda M.Šoblinską vieną prieš vartininką. Šis sąmoningai stabteli laukdamas E.Pehličiaus, atlieka perdavimą legionieriui, bet Edinui šiandien kol kas fatališkai nesiseka - jis vėl smūgiuoja virš vartų.

Prieš antrąjį kėlinį Darius Gvildys atlieka pirmąjį keitimą - vietoj M.Šoblinsko aikštėje pasirodo L.Sendžikas.

49 min. Mūsų komandą nuo įvarčio gelbėja L.Vertelis. Jis pavojingą varžovų smūgį iš artimos distancijos atremia ir "Vidzgiriui" belieka tenkintis kampiniu.

63 min. L.Sendžikas atsiduria baudos aikštelėje, atlieka perdavimą E.Pehličiui. Bosnis smūgiuoja, bet kamuoliui kelią į vartus užkerta "Vidzgirio" gynėjai. "Kauno" ataka tęsiasi ir Edinas nepagaili perdavimo E.RAZULIUI, kuris pasižymi jau antruoju įvarčiu šiose rungtynėse. 0:4.

66 min. po A.Račkaus tolimo perdavimo krisdamas galva smūgiuoja E.Razulis, bet šį sykį tikslumo pritrūksta ir rezultatas nesikeičia.

66 min. Du "Kauno" keitimai: M.Bagužį keičia A.Sanajevas, o T.Miklinevičių - D.Nakrošius.

69 min. mūsų baudos aikštelėje "Vidzgirio" žaidėjai sėkmingai atlieka keletą perdavimų ir po jų seka taiklus smūgis į "Kauno" vartus. 1:4.

79 min. už ginčus su teisėju geltoną kortelę prieš save išvysta E.Razulis.

81 min. D.Pašukevičius keičia E.Razulį.

87 min. E.Pehličiaus smūgiuotą kamuolį "Vidzgirio" vartininkas pirštų galais nukreipia į kampinį. Edinui šiandien niekaip nepavyksta pelnyti įvarčio.
------

Į Alytų komandos palaikyti atvykę "Kauno" sirgaliai sveikina savo numylėtinius su 27-ąja pergale LFF I lygos pirmenybėse. Nuostabios mūsiškių pergalių serijos I lygoje nesugebėjo nutraukti niekas. Šimtaprocentinis pergalių skaičius ir iškovoti visi įmanomi taškai (81). Kažin, ar kada nors kuriai nors komandai pavyks pakartoti tokį "Kauno" pasiekimą.

Vieninteliam mūsų komandos legionieriui E.Pehličiui paskutinėse rungtynėse nepavyko pasižymėti įvarčiais ir tapti rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju. Bet Edinas šiandien dar ketą įrodė esąs puikus komandos narys - jo sąskaitoje net trys rezultatyvūs perdavimai.

Šiais metais "Kaunui" beliko sužaisti vienerias, bet pačias svarbiausias rungtynes. Lapkričio 3 d. LFF Taurės turnyro ketvirtfinalyje Klaipėdoje mūsiškiai dėl kelialapio į pusfinalį susikaus su Tauragės "Tauru".

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 18:42

http://penalty.lt/i-lyga-fbk-%E2%80%9Ek ... -ne-tasko/" onclick="window.open(this.href);return false;
.....iš karto po rungtynių Penalty.lt pakalbino FBK „Kauno“ komandos vyriausiąjį trenerį Darių Gvildį.

- Kaip apibūdintumėte dvikovą su „Vidzgiriu“?

- Vyrai mačą pradėjo labai susikaupę. Pirmajame kėlinyje komanda žaidė labai gerai. Po pertraukos dėl įvairių priežasčių teko pakeisti net keturis žaidėjus. Kai kuriuos reikėjo pasaugoti dėl kortelių. Nereikia pamiršti, kad lapkričio 3 dieną mūsų laukia labai svarbus LFF taurės ketvirtfinalio mačas su Tauragės „Tauru“.

Kai aikštėje pasirodė daug naujų futbolininkų, žaidimas išsiderino, tačiau iš esmės komandos pasirodymu likau patenkintas. Ji rungtyniavo neblogai, ypač iki pertraukos.

- FBK „Kaunas“ per visą sezoną neprarado nė taško. Kada patikėjote, kad taip gali būti?

- Turbūt po susitikimo su „Šilute“. Pamačiau, kad ekipa turi potencialo ir gali demonstruoti dar geresnį žaidimą.

- Ar šiandien komanda kaip nors atšvęs įspūdingą sezono rekordą?

- Ne, nes trečiadienį mūsų laukia LFF taurės rungtynės su „Tauru“. Tai bus labai svarbi dvikova, o nesėkminga jos baigtis gali sugadinti visą sezoną. Todėl švęsti dabar – ne laikas. Reikia rengtis mačui su tauragiškiais. Be to, artėja lapkričio 1-oji.

- Rytoj komanda ilsėsis?

- Taip, sekmadienis žaidėjams bus laisva diena, jie galės aplankyti artimuosius. O jau pirmadienį rinksimės į treniruotę. Trečiadienį Klaipėdoje kovosime su „Tauru“, tačiau į uostamiestį išvyksime dar rungtynių išvakarėse.

Alytaus „Vidzgiris“ – FBK „Kaunas“ 1:4 (0:3)

Teisėjas: D.Petraška (Ukmergė), 600 žiūrovų

Įvarčiai: 69 min. V.Baranovskis („Vidzgiris“); 16 ir 22 min. M.Šoblinskas, 19 ir 63 min. E.Razulis („Kaunas“)

Įspėti: 20 min. M.Šoblinskas, 42 min. S.Paulius, 80 min. E.Razulis („Kaunas“)

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 22:14

matosi kaip Fbk treneris stiprei bijo sito susitikimo su galinga Tauro komanda ;) jautsiu cie bus fbe'kam simtmetsio dvikova? :roll:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 22:36

... bijo sito susitikimo su galinga Tauro komanda ;) l
Tauras šiai dienai, tai iš atliekų surankiota komandėlė, kurių sudėtis gal ant popieriaus ir galingai atrodo, bet pasiekimai šiame sezone tai labai skysti... Turbūt visas viltis dedate į pergalę prieš FBK, taip bent kažkiek pateisintumėte savo klubelio egzistavimą, kuris nelabai įdomus ir pačiai Tauragei, prisiminus kiek liaudies ateidavo į stadioną ....
jautsiu cie bus fbe'kam simtmetsio dvikova?
mums bus sezono dvikova (jei neskaitant mačo su ekranu), kadangi nebuvo galimybių paturėti A lygos komandų.O šimtmečio dvikova, bus jums, nes nei viena pergale tiek nesigiriate, kaip prieš FBK :lol:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 23:14

Paskutinis mačas šiam sezone (klaipėda jau nuplaukus), kurį dar pavyko ištaikyti sužiūrėti. Idealus oras, turbūt jaukiausias LT stadionas, fantastiškas FBK žaidimas pirmam kėlinyje, sunaikinęs visą galimą intrigą, nebloga KU sukurta atmosfera leido pasimėgauti ir pasidžiaugti tom paskutinėm I - os lygos rungtynėm. Ir dar tas išreklamuotas 27 pergalių rekordas, kad ir nelabai aktualus, bet vistiek maloniai nuteikiantis. Vidzgiriui retkarčiais pavykdavo sublizgėti, bet visumoje du trečdalius laiko veiksmas vyko į vienus vartus. Viena, kas kelia nerimo, tai retos, bet į pavojingus epizodus išaugančios klaidos gynyboje. Bet manau, jei tinkamai susikoncentruos, būsimose rungtynėse su tauru didelių problemų kilti neturėtų. Saugų linija, kaip visuomet galingai atrodė. Simonas Paulius vis patikimiau ir naudingiau atstovi rungtynes. Įdomu , kas su A.Verteliu nutiko. Nesinorėtų, kad jis nedalyvautų taurės mače. Razulis, bent jau man taip atrodo, kad kiekvienos rungtynėse vis geriau ir efektyviau išnaudoja ir susikuria progas. Gaila Edino, kad nepavyko įmušti , bei nuplaukė rezultatyviausio žaidėjo titulas. Pasiruošimo mačas sakyčiau vykęs ir telieka palinkėti sutriuškinti tą klubelį iš Tauragės, taip pakartojant pernai metų paskutinių rudens rungtynių scenarijų :) O komandai didelis ačiū už ryžtą, kovą , nusiteikimą siekiant tos pergalių serijos. O gi buvo galima ir pralošti retkarčiais, kaip tai daro LT futbolo elito klubai....

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 23:17

jautsiu cie bus fbe'kam simtmetsio dvikova?
mums bus sezono dvikova (jei neskaitant mačo su ekranu), kadangi nebuvo galimybių paturėti A lygos komandų.O šimtmečio dvikova, bus jums, nes nei viena pergale tiek nesigiriate, kaip prieš FBK :lol:
neuzmirskit dar laimeto mesto derbio pres stipreusia Kauno komanda Atleta

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 23:22

neuzmirskit dar laimeto mesto derbio pres stipreusia Kauno komanda Atleta
kad jie nėra tikra A lygos komanda. Jie su tuo minusiniu taškų skaičiumi, taip ir balansuoja tarp I-os ir A lygų :)

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 30 23:30

neuzmirskit dar laimeto mesto derbio pres stipreusia Kauno komanda Atleta
kad jie nėra tikra A lygos komanda. Jie su tuo minusiniu taškų skaičiumi, taip ir balansuoja tarp I-os ir A lygų :)
pagal uzimtas vietas Lietuvos futbole Atletas 10 vetoj Fbk 11 sakytsiau gana apyliges komandos :roll:

Sherman
Pranešimai: 171
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:58
Palaikoma komanda: FBK Kaunas
Miestas: Kaunas/Bristol

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 31 00:10

Labai laukiu šio mačo ir nei kiek neabejoju, kad įveiksime kažkokį taurą, ir tada visokie Sruliai (lietuvių kalbos darkytojai) pričiaups savo srėbtuves :)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Spa 31 10:11

FK Vidzgiris pirmenybėse treti, nors ir pralaimėjo FBK Kaunas komandai 1-4

http://www.fkvidzgiris.lt/index.php?id= ... ena&sn=129" onclick="window.open(this.href);return false;

Vidzgiris komandos sirgaliai norėjo, kad paskutiniame LFF I-os lygos pirmenybių ture komanda pasipriešintų lyderiams -FBK Kaunas vienuolikei ir iškovotų bent lygiąsias. Tačiau to neįvyko ir svečiai šventė pergalę 4-1. Rungtynes FK Vidzgiris pradėjo šia sudėtimi -vartininkas A.Likša, gynyboje -kpt. K.Burinskas, E.Sušinskas, R.Kliukoitis, R.Blinovas, saugai- Aivaras Kadziauskas, E.Poderis, V.Baranovskij, V.Zabarauskas, D.Saulėnas, puolime G.Vaitulevičius. I-o kėlinio pradžioje V.Baranovskij neišnaudojo šimtaprocentinės progos įvarčiui, kai suklaidinęs varžovų gynėjus ir vartininką nepataikė į tuščius vartus. FBK Kaunas žaidėjai savo progas išnaudojo kur kas geriau. Išnaudodami mūsų gynybos klaidas jie šešių minučių atkarpoje įmušė tris įvarčius (16, 19 ir 22 min) ir taip pakreipė rungtynes savo naudai. Svečiai turėjo persvarą, susikurdavo pavojingus momentus prie mūsų vartų, oVidzgiris komandos atakų lyderius pasitikdavo FBK gynėjai, neleisdami laisvai kirsti į baudos aikštelę. II-ame kėlinyje žaidimas kiek išsilygino, abi komandos stengėsi pataupyti jėgas LFF taurės rungtynėms. 63 min FBK Kaunas įmušė ketvirtą įvartį. Gausiai susirinkusių sirgalių nuotaiką pataisė V.Baranovskij 67 min, pelnydamas vienintelį įvartį FK Vidzgiriui po tikslaus E.Poderio perdavimo. Rungtynes paįvairino svečių sirgaliai su dainomis ir dūmine užskanda tribūnose. FBK Kaunas neprarado nei vieno taško pirmenybėse ir pirmenybių nugalėtojų titulus užsigarantavęs prieš daug turų. Pralaimėjimai paskutiniuose turuose nesutrukdė FK Vidzgiris komandai iškovoti bronzos medalius ir taip nudžiuginti savo gerbėjus. Už sėkmingą komandos žaidimą reikia padėkoti visiems žaidėjams, treneriui A.Makštučiui, vadovui R.Abramavičiui. R. Abramavičiaus pastangų dėka buvo suburta pajėgių žaidėjų komanda, jos žaidimas įsimins futbolo sirgaliams. Sidabro medalius pirmenybėse iškovojo FK Alytis, išvykoje nugalėjęs FK Šilutė komanda 2-1. Alytaus futbolo sirgaliai rungtynių metu išskleidė plakatą, siūlantį jungtis abi Alytaus miesto futbolo ekipas ir žaisti Dainava vardu.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Lap 02 23:31

FOTO http://penalty.lt/alytaus-%E2%80%9Evidz ... %80%9C-14/" onclick="window.open(this.href);return false;
va kas čia taip įkyriai dūdavo :)

Paveikslėlis

Paveikslėlis

fredperris
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: 2010 Bir 20 12:27
Palaikoma komanda: FK LADS

Re: 2010-10-30 Vidzgiris - FBK Kaunas

2010 Lap 03 22:14

matosi kaip Fbk treneris stiprei bijo sito susitikimo su galinga Tauro komanda ;) jautsiu cie bus fbe'kam simtmetsio dvikova? :roll:
ROOOOLI TAU RAGAI !!! :lol: numeris vienas mes esam numeris vienas !!! :ugeek:

Grįžti į