bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Spa 26 14:27

Padėk "Ekranui" iškovoti auksą!
2010-10-25
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2453" onclick="window.open(this.href);return false;

FK „Ekranas”, ruošdamasis lemiamai A lygos kovai su „Šiauliais“, kurioje turės puikų šansą užsitikrinti šalies čempionų vardus, nepamiršo ir savo gerbėjų – mėlynai raudoni skelbia akciją fanams, per kurią kiekvienas norintis į rungtynes galės patekti NEMOKAMAI!

Spalio 31-ąją dieną, sekmadienį 19 valandą „Aukštaitijos“ stadione, panevėžiečiai, žaisdami paskutiniąsias namų rungtynes su Šiaulių “Šiauliais”, bandys trečią kartą iš eilės užsitikrinti geriausios Lietuvoje komandos titulą. Pergalės atveju, tai bus jau šeštoji Lietuvos čempionų taurė “Ekrano” istorijoje.

Lietuvos čempionai tikisi sulaukti didelio savo gerbėjų palaikymo bei kviečia aktyviai ir gausiai atvykti palaikyti komandos. Klubas, norėdamas atsidėkoti už palaikymą viso sezono metu, skelbia akciją fanams, per kurią į stadioną bus galima patekti NEMOKAMAI!

„Labai tikimės, kad futbolo gerbėjai neišsigąs atšalusių orų ir užpildys visą „Aukštaitijos“ stadioną. Tam, kad paskatintume gerbėjus kuo aktyviau palaikyti „Ekraną“, paskelbėme laimingos valandos akciją: nuo 17.30 iki 18.30 visi norintys išvysti dvikovą su “Šiauliais”, bus įleidžiami NEMOKAMAI. Žiūrovai dykai bus įleidžiami į visus sektorius, išskyrus centrinę B tribūną. Tačiau su IKI Premija kortele bilietas į centrinę tribūną kainuos tik 10 litų. Manome, kad tai bus puiki sezono dovana fanams, kuriems norime parodyti, kad gerbėjai mums yra labai svarbūs, nes būtent jie įkvepia mus pergalėms“, – sakė „Ekrano“ atstovas spaudai Vaidas Kazlauskas.

„Ekrano“ futbolininkai viliasi, kad pilnutėlis gerbėjų stadionas sukurs puikią, šventišką atmosferą ir padės jiems iškovoti lemiamą pergalę: „Visada yra maloniau rungtyniauti, kai „Aukštaitijos“ stadione susirenka gausus žiūrovų skaičius. Užsivedę žiūrovai suteikia žaidėjams dar daugiau jėgų, tad sekmadienio dvikovoje mums yra labai svarbus jūsų palaikymas, nes mes kartu galime miestui padovanoti puikią šventę. Čempionų titulus norime užsitikrinti Panevėžyje ir atšvęsti tai kartu su jumis, todėl kiečiame visus pasinaudoti klubo suteikta Laimingąja valanda ir atvykti sekmadienį į stadioną garsiai palaikyti mūsų komandos “, – kalbėjo Stephen Ademolu.

Rungtynių vieta: „Aukštaitijos“ stadionas, Panevėžys

Rungtynių laikas: 19:00

Laimingos valandos laikas: Sekmadienį 17.30 – 18.30

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Spa 26 23:59

Mantas Savėnas tiki „Ekrano“ sėkme
2010-10-26
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2455" onclick="window.open(this.href);return false;

Mantas Savėnas, net ir išvykęs rungtyniauti svetur, nepamiršta savo gimtosios komandos, kurioje pradėjo profesionalaus futbolininko karjerą bei subrendo kaip žaidėjas. Buvęs komandos lyderis ir kapitonas seka kiekvienas Panevėžio klubo rungtynes ir tiki, kad šį sekmadienį jo buvę draugai trečiąjį kartą iš eilės iškels čempionų taurę.

Novosibirsko „Sibir“ klubo legionierius pasidalino prisiminimais apie Panevėžyje praleistus metus bei prisipažino labai laukiantis „Ekrano“ pergalės šio savaitgalio mūšyje dėl aukso „Aukštaitijos“ stadione.

- Mantai, ar palaikai ryšius su ekraniečiais ir ar seki šį „Ekrano” sezoną?
- Kai tik išvykau iš komandos 2007 metais, ryšį palaikau nuolatos. Su draugais susiskambiname, bendraujame internetu. „Gyvai“ pabendrauti retai tenka, nes Panevėžyje aš retas svečias. Palaikau ryšius su dauguma ekraniečių, tačiau daugiausiai su tais, su kuriais bendravau būdamas „Ekrano” komandoje. Žinoma, buvusios komandos nepamiršau, kiekvieną sezoną seku, kaip jiem sekasi rungtyniauti ne tik A lygoje, bet ir taurės varžybose, ar UEFA Čempionų lygoje.

- Ar nėra šiokio tokio pavydo, kad Tu iškovojai tik vieną aukso medalį, o buvę komandos draugai kovos jau dėl trečiojo iš eilės ? Ar tai buvo Tau netikėta?
- Ne, visiškai jokio pavydo nėra, aš kaip tik labai džiaugiuosi už juos, nes jie to tikrai nusipelnė savo sunkiu darbu ir triūsu. Nepasakyčiau, kad netikėtas. Kai aš išėjau, komandoje liko būrys gerų žaidėjų, „Ekranas“ taip pat pasistiprino keletu futbolininkų, todėl aš tikėjau, kad jie gali iškovoti čempionų vardus, ką jie ir pelnytai padarė.

- Triumfavai su komanda 2005–aisiais. Buvai šalia komandos ir 2008 bei 2009 metais. Ar vis dar jautiesi komandos dalimi?
- Na, tai, kad vis dar esu komandos dalimi, taip drąsiai negalėčiau pasakyti, tačiau „Ekrane” yra išlikę daug senų draugų, su kuriais teko žaisti aikštėje, taip kad nesijaučiu ir svetimas šioje komandoje.

- Ar teko matyti šio sezono „Ekrano” rungtynių? Kokį įspūdį paliko buvusios ekipos žaidimas?
- Taip, kai tik yra galimybių, tenka gana dažnai žiūrėti panevėžiečių rungtynes internetu. Manau, kad jie šiemet demonstruoja puikų futbolą. Komandos žaidimas tikrai vertas čempionų vardo.

- Kai žaidei „Ekrane”, ne kartą lemiamas sezono rungtynes teko žaisti „Aukštaitijos” stadione. Gal atsimeni, kokia atmosfera vyravo tuo metu?
- Lemiamas rungtynes atsiminsiu visą laiką. „Aukštaitijos“ stadione tribūnos būdavo visada apypilnės, visi žiūrovai audringai reaguodavo į įvykius aikštelėje. Visų rungtynių metu vyravo puiki atmosfera, žiūrovai puikiai palaikydavo komandą.

- Kaip manai, kas pasikeitė klube po Tavo išėjimo? Pokyčiai teigiami, ar to nelabai pastebėjai? Ko labiausiai pasiilgai iš tų laikų, kai rungtyniavai „Ekrane“?
- Pasikeitimų nelabai gal ir buvo, visi toliau sunkiai dirba. Didžiausias pasikeitimas, kad jie jau du kartus tapo čempionais ir tai padaryti ruošiasi dar vieną kartą. O labiausiai pasiilgstu komandos, taip vadinamos „chebrytės“ (šypsosi), taip pat puikios atmosferos komandos viduje.

- Ko norėtum palinkėti buvusiems komandos draugams bei sirgaliams prieš lemiamas sekmadienio rungtynes su Šiaulių „Šiauliais“?
- Palinkėjimai būtų tradiciški tokios rungtynėms. Linkiu visiems sėkmės ir, žinoma, iškovoti pergalę, bei vėl tapti Lietuvos čempionais. O gerbėjams ir sirgaliams norėčiau palinkėti išlikti tokiais, kokiais buvot visą laiką, taip pat kantrybės ir stipraus palaikymo. Noriu pakviesti visus sekmadienį į „Aukštaitijos“ stadioną sirgti už „Ekraną“.

- Pats galbūt irgi žiūrėsi šias rungtynes ir kurį žaidėją pasveikinsi pirmą, jei “Ekranas” pasieks pergalę?
- Jei leis galimybės, tai būtinai stebėsiu šią lemiamą dvikovą! O pasveikinti teks tą, kuris pirmasis suskubs prie telefono ir pakels ragelį (šypsosi).

Išsamesnis interviu su M.Savėnu - naujausiame FK „Ekranas“ žurnale. Devintasis numeris pasirodys jau šį sekmadienį! Unikalų leidinį galėsite įsigyti "Aukštaitijos" stadione. Nepraleiskite progos!

Primename, jog jau šį sekmadienį, 19 valandą „Aukštaitijos“ stadione, panevėžiečiai žais paskutiniąsias namų rungtynes prieš Šiaulių „Šiaulius“. Pergalės atveju, „Ekranas“ užsitikrins A lygos nugalėtojų titulą. Klubas, norėdamas atsidėkoti gerbėjams už palaikymą, skelbia laimingos valandos akciją: nuo 17.30 iki 18.30 visi norintys išvysti dvikovą su „Šiauliais” bus įleidžiami NEMOKAMAI! Žiūrovai dykai bus įleidžiami į visus sektorius, išskyrus centrinę B tribūną. Tačiau su IKI Premija kortele bilietas į centrinę tribūną kainuos tik 10 litų.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Spa 30 21:14

http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1288 ... 88748&sk=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Bombardier.
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: 2010 Spa 29 16:58
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Spa 31 21:50

Belieka viena.Pasveikinti Ekrana su iskovotu auksu.Ir tiketis kad sekanti sezona sugryzus FBK ir sustiprejiusios kitos komandos duos kova dar didesne nei siemet.Ir musu cempionatas sustipres. ;)

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Spa 31 22:23

Paveikslėlis
Supermenais tapo , kai FBK šalia nėra :lol: . Nu ir pigiai jie čia atrodo...

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 01 08:34

11m. tai tikrai “teisingai“ skyre i Ekrano vartus :lol: :mrgreen:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 01 09:18

Rungtynių santrauka:


bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 01 12:14

Mariu Rapalis: „Varžovai žaidė čempioniškai“
2010 10 31
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12116" onclick="window.open(this.href);return false;



Puikiai su „Ekranu“ rungtyniavęs „Šiaulių“ vartininkas Marius Rapalis pripažino, kad panevėžiečiai žaidė daug geriau ir pelnytai nugalėjo. Vertindamas savo žaidimą vartininkas, sakė, kad džiaugiasi tik tuomet, kai švieslentėje prie komandos pavadinimo šviečia nulis.

-Manau, kad tai vienos geriausių „Ekrano“ rungtynių šiais metais, aš pats žaidžiau prieš juos dar rungtyniaudamas „Sūduvoje“, tai gali pasakyt, kad šitos jų rungtynės tikrai buvo čempioniškos. Daug atakavo, turėjo daug progų, belieka tik pasveikinti juos su šiuo titulu – jie to verti.

-Darbo šį vakarą turėjai daug, kaip vertinis savo žaidimą?
-Jei švieslentėje būtų nulis, būčiau tikrai laimingas 100%. Antrą įvartį sunku būtų buvę atremti, nes kamuolys iš atri skriejo į pati kampą, o pirmą gavau tarp kojų, bet buvo situacija kai puolėjas atsidūrė vienas prieš vieną – tokia situacija 50 prieš 50. Ką galėjau tą padariau šiandien.

-Laukia dar kelios labai sunkios rungtynės, visų pirma trečiadienį taurės rungtynės - su tavo buvusia komanda „Sūduva“. Tikriausiai marijampoliečiai galvoja ir apie kerštą už pralaimėjimą savo aikštėje?
-Kiek žinau jie ruošiasi kaip svarbiausioms rungtynėms sezone, mums – taip pat. Manau bus tikrai labai gera kova. Todėl, labai noriu paprašyti žiūrovų ateiti ir kuo labiau palaikyti mus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 01 12:15

Valdas Urbonas: "Jaučiasi "Šiaulių" augimas"
2010 10 31
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12115" onclick="window.open(this.href);return false;



„Noriu pasveikint visus sirgalius ir miesto bendruomenę, vis dėl to pasiekimas ir manau, kad neeilinis. Rungtynės įtampos buvo, nes reikėjo nugalėti, norėjosi tai padaryti savoje aikštėje, negalėjome žaisti su ugnimi, vyrams aš tai ir pasakiau. Džiugu, kad visą laiką kontroliavome žaidimo ritmą, kurį šiek tiek sujaukė tik iš 11 metrų praleistas įvartis. Vis tik galutine pergale, tiek, manau, žiūrovai, tiek mes nuo suolo – neabejojome. Vyrai buvo tinkamai nusiteikę, kupini azarto, sukūrėme gražių momentų, šventė pavyko.“ Kalbėdamas apie varžovus – „Šiaulių“ komandą čempionų treneris pažymėjo, kad tai jau buvo trečiosios tarpusavio rungtynės šiame sezone ir jaučiasi šiauliečių tobulėjimas – labiau kvalifikuoti žaidėjai, savito braižo turėjimas, brandumas. Varžovų treneris šiauliečiams palinkėjo sėkmės, kantrybės ir nuoseklumo atliekant pradėtus darbus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 01 12:17

Valdas Ivanauskas: "Ekranas" turi kuom džiaugtis, o mūsų laukia svarbios rungtynės trečiadienį“
2010 10 31
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12119" onclick="window.open(this.href);return false;

Valdas Ivanauskas pasveikinęs "Ekraną" tapus čempionu, teigė, kad ruošdamasis šioms rungtynėms jau kūrė planus ir trečiadienio kovai LFF taurės rungtynėse su "Sūduva". Todėl ir sudėtis rungtyniaujant Panevėžyje buvo gerokai pasikeitusi.



"Sveikinu „Ekraną“, komanda tikrai rodė tą čempionišką žaidimą, ypač pirmame kėlinyje, matėsi, kad jiems labai svarbios šios rungtynės. Aš nesu nusivylęs savo komanda, manau, kad daugelio žaidėjų mintys buvo jau apie trečiadienio rungtynes su „Sūduva“. Taškas būtų buvęs labai svarbus, tačiau varžovai nugalėjo pelnytai. Sveikinu „Ekraną“, sveikinu Valdą Urboną jau su eiliniu titulu. Jie turi kuo džiaugtis, o mūsų laukia labai svarbios rungtynės trečiadienį. Apie tas rungtynes galvojau ir dėliodamas sudėtį šioms rungtynėms. Yra žaidėjų kurie yra pavojuje dėl geltonų kortelių, yra ir vyresnių žaidėjų, kuriems atsigauti iki trečiadienio būtų gana sunku, aikštės kokybė bus ne geriausia, atims daug jėgų, mūsų tikslas kuo greičiau atsistatyti ruošiantis trečiadieniui. Rungtynių pabaigoje įmuštas įvartis didelio malonumo nesuteikė, pralaimėjimas yra pralaimėjimas, aišku nesinori prisiminti tokių pralaimėjimų kaip Narvoje, tačiau tai tebuvo tik prestižo įvartis. Vilčių kažkiek atsirado, likusios buvo kelios minutės, tačiau „Ekranas“ – patyrusi komanda, išnaudojo savo patirtį ir laimėjo čempionatą."

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 02 14:00

Dušan Matovič: „Tokioje atmosferoje pralaimėti buvo neįmanoma“
2010-11-02
http://www.fkekranas.lt/index.php?lang= ... 5&tid=2464" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai sekmadienį trečią kartą iš eilės užsitikrino Lietuvos čempionų titulus. Panevėžiečiai laiko švęsti beveik neturėjo, nes jau rytoj „Ekranas“ žais LFF taurės ketvirtfinalio rungtynes Alytuje, kur susikaus su vietos „Vidzgiriu“.

http://www.fkekranas.lt" onclick="window.open(this.href);return false; pakalbino ekipos legionierių iš Serbijos Dušan Matovič apie čempioniškus jausmus, nuostabų sirgalių palaikymą bei artėjančią kovą.

- Dušan, koks jausmas tapus Lietuvos čempionu?
- Tapti čempionu yra neapsakoma. Atlikome nuostabų darbą. Visi sunkiai dirbome vienuoliką mėnesių vardan to, kad galėtumėme virš galvos iškelti nugalėtojų taurę. Džiaugiuosi, kad mūsų pastangos nenuėjo veltui ir mes vėl galime vadintis stipriausiais Lietuvoje.

- Lietuvos čempionu tapai trečią kartą iš eilės. Kuris titulas tau yra pats svarbiausias?
- Man asmeniškai svarbus kiekvienas iškovotas titulas. Ir nesvarbu, ar tai būtų LFF taurė, ar Supertaurė, ar čempionų taurė. Visi trofėjai yra labai svarbūs, nes tu jį iškovoji savo prakaitu. Visos trys Lietuvos čempionų taurės man yra vienodai svarbios.

- O kurį titulą iškovojot sunkiausiai?
- Pirmaisiais metais, kai atvykau rungtyniauti į „Ekraną“, buvo labai sunku tapti čempionais. Sunkioje kovoje, tik pačioje sezono pabaigoje palaužėme FBK „Kauno“ futbolininkus ir tapome nugalėtojais. Tačiau manau, kad apginti nugalėtojų vardus visada yra dvigubai sunkiau, nei juos iškovoti, kadangi kiekviena komanda prieš čempionus žaidžia su dviguba energija, aikštėje atiduoda daugiau nei šimtą procentų. Visi nori mus įveikti ir parodyti, kad jie yra ne ką silpnesni, todėl manau, kad paskutinius čempionų titulus apginti buvo sunkiausia.

- Sekmadienį rungtynių pabaigoje „Šiauliai“ realizavo 11 metrų baudinį ir sušvelnino rezultatą. Paskutinės rungtynių minutės buvo ilgos ir nervingos?
- Kai šiauliečiai realizavo paskirtą baudinį, mano širdis kiek suvirpėjo, norėjosi, kad tos likusios kelios minutės praeitų kuo greičiau, nes stadione buvo tiek daug žiūrovų ir visi jie atėjo tikėdami, kad mes nugalėsime ir galėsime švęsti pergalę kartu su jais, todėl nesinorėjo gadinti nuotaikos nei jiems, nei sau patiems. Paskutinės minutės nebuvo padrikos, mes kontroliavome kamuolį ir neleidome varžovams pagalvoti, kad jie gali išlyginti rezultatą. Kai išgirdau finalinį teisėjo švilpuką, buvau labai labai laimingas.

- „Aukštaitijos“ stadionas buvo pilnutėlis. Ar tai padėjo komandai?
- Žinoma, rungtyniauti tokioje atmosferoje buvo nuostabu. Manau, kad kiekvienas iš mūsų jautė sirgalių palaikymą. Tokioje atmosferoje pralaimėti buvo neįmanoma. Dėkojame jiems, kad jų tiek susirinko ir mus nuoširdžiai palaikė. Manau, kad jei kiekvienose mūsų namų rungtynėse stadionas būtų pilnutėlis, tai žiūrovai būtų mūsų dvyliktas žaidėjas ir mes „Aukštaitijos“ stadione būtume neįveikiami.

- Komandai švęsti pergalės daug laiko nėra. „Ekrano“ jau trečiadienį laukia LFF taurės rungtynės Alytuje...
- Toks jau yra tvarkaraštis. Po rungtynių visa komanda turėjome vakarienę, visi kartu pasidžiaugėme iškovotais čempionų vardais. Pirmadienį treneriai mums davė poilsio dieną ir jau šiandien rinksimės į treniruotę ir ruošimės rytojaus dvikovai prieš „Vidzgirio“ futbolininkus. Motyvacijos žaidėjams po pergalingų rungtynių netrūks, nes tai yra LFF taurės ketvirtfinalis, kuris susideda tik iš vienų rungtynių, todėl į Alytų vyksime tik pergalės.

- Sezono pabaiga - jau visai netoli. Ar jaučiasi nuovargis?
- Sezonas buvo ilgas, tad nenuostabu, kad esu truputį pavargęs, tačiau liko tik dvejos rungtynės, į kurias mes dabar turime būti susikoncentravę šimtu procentu. Apie atostogas galėsime galvoti po paskutinių rungtynių Marijampolėje.

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 02 14:10

Protokole ir vėl fantastinis skaičius. Nė pro kur ten tų 4700 ar 4800 nebuvo. Ne aš vienas sėdėdamas skaičiavau kėdes tribūnose, tą patį darė ir kiti stadiono lankytojai ir vienbalsiai buvo nuspręsta, kad žmonių 3000-3500 ;) Tai vat tiek.

O pats mačas tai labai skaniai susižiūrėjo. Kur kas geriau nei žiūrėti per teliką, nes vietoje vieno futbolo eksperto (Kesmino) turėjau kokia 20 :D :D :D

wrc2004
Pranešimai: 31
Užsiregistravo: 2010 Lap 02 21:27
Palaikoma komanda: FK Ekranas

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 03 11:28

o žnok aštai sutinku su protokolu, kad ir buvo pusiau tusčia centrinė tribūna, tačiau jos trūkumą užpildė žmonės stovintys susigrūdę virš A ir C tribūnų. Kitoje pusėje buvo sausakimša. +armados ~80-90 .
Stadionas talpina 4300 berods. Nesakau kad 4700 žmonių buvo bet virš 4000 tikrai

Greenas
Pranešimai: 647
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 12:05
Palaikoma komanda: Kybartų Sveikata

Re: 2010-10-31 Ekranas - Šiauliai

2010 Lap 03 12:03

o žnok aštai sutinku su protokolu, kad ir buvo pusiau tusčia centrinė tribūna, tačiau jos trūkumą užpildė žmonės stovintys susigrūdę virš A ir C tribūnų. Kitoje pusėje buvo sausakimša. +armados ~80-90 .
Stadionas talpina 4300 berods. Nesakau kad 4700 žmonių buvo bet virš 4000 tikrai
Jei stadionas talpina 4300 tai tikrai 4000 nebuvo nė pro kur. Nes, kaip pats minėjai, centrinė buvo pustuštė. tos A ir C irig nebuvo pilnas. Pats sėdėjau vinoje iš jų ir aplinkui buvo sočiai vietos. O ir priešais esanti tribūna nebuvo sausakimša, poros šimtų trūko, kad ji tokia taptų. ;)

Grįžti į