gdrs
Pranešimai: 800
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 11:26

2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 30 17:17

Pokalbis su VMFD "Žalgirio" puolėju Nerijumi Astrausku.

http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n285_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Neseniai 30-ajį gimtadienį atšventęs VMFD "Žalgirio" puolėjas Nerijus Astrauskas šio savaitgalio rungtynių su Tauragės "Tauru" laukia su nekantrumu. Iš Tauragės kilusiam futbolininkui tai bus pirmosios rungtynės A lygoje prieš gimtojo miesto komandą. "Susitikimo nesureikšminu, tačiau savotišką virpuliuką, skatinantį pasirodyti kuo geriau, jaučiu,"- tinklapiui http://www.zalgiris-vilnius.lt" onclick="window.open(this.href);return false; sakė N. Astrauskas.

Nerijau, sekmadienį į Vilnių atvyksta tavo gimtojo miesto komanda „Tauras“. Kokios mintys užplūsta prieš rungtynes su savo pirmąja komanda?
Prieš savo gimtąją komandą A lygoje žaisiu pirmą kartą. Tauragėje užaugau, ten išmokau ir profesionaliai pradėjau žaisti futbolą. Bus smagu išbandyti jėgas prieš žymiai stipresnį „Taurą“ nei tada, kai jame žaidžiau pats. Tačiau sentimentų per daug nejaučiu, nes „Tauro“ komandoje tauragiškių... nebeliko. Iš tų, kuriuos pažįstu, liko tik M. Lėkis ir jaunimas. Net treneris ne iš Tauragės. Manau, man tai bus eilinės A lygos rungtynės, kurias privalome laimėti.

Prieš „Tauro“ komandą šiemet dar nežaidei. Ar matei būsimų varžovų rungtynes? Koks tai varžovas?
Keletą „Tauro“ rungtynių mačiau. Varžovas rimtas, komandoje daug patyrusių žaidėjų. Lengva nebus, tuo labiau, kad aikštė, kurioje žaisime – rudeninė, klampi. Prieš sezoną galvojau, kad „Tauras“ kovos dėl medalių. Ir beveik nesuklydau.
Kiek žinau, „Tauro“ savininkai daro viską, kad komanda būtų, kad žaistų kuo geriau. Jau kelerius metus „Tauras“ vis stiprėja. Mano gimtajame mieste visi nori, kad Tauragė būtų futbolo, o ne krepšinio miestas. Pamažu tai vyksta.

Kurie futbolininkai Tauragės komandoje pavojingiausi?
Pavojingiausias iš varžovų – veteranai. Tomas Ražanauskas valdo aikštės vidurį, gali bet kada „iškišti“ idealų perdavimą, jis moka smūgiuoti ir pataikyti į vartus. Akylai prižiūrėti teks visus patyrusius „Tauro“ futbolininkus: O. Buitkų, A. Gedgaudą ir, žinoma, puolėją M. Grigalevičių.

VMFD „Žalgiris“ toliau kovoja dėl aukščiausių A lygos apdovanojimų, tuo tarpu „Tauras“ aukščiau ketvirtos vietos nepakils. Ar šis faktas rungtynių reikšmės nemenkina?
Visos A lygos komandos stengiasi žaisti prieš „Žalgirį“ geriau. Ne kartą ir, matyt, neatsitiktinai mūsų išvykos mačai sutapo su miestų šventėmis. Esame istorinė komanda, kuriai visi nori įkąsti. Nemanau, kad to nenorės ir „Tauras“. Varžovas garantuotai stengsis atimti taškus, kaip kad mes stengsimės jų neatiduoti.

Atvykęs į „Žalgirį“ A lygoje sužaidei 10 rungtynių be keitimo. Jėgų sezono finišo tiesiajai pakaks?
Džiaugiuosi, kad gaunu daug žaidimo laiko. Po sezono Graikijoje į „Žalgirį“ atvykau be atostogų, tačiau jaučiuosi puikiai. Viskas gerai, jėgų yra viskam: ir įvarčiams, ir rezultatyviems perdavimams, kai reikia – padedu komandos draugams ir gynyboje.

Šio savaitgalio rungtynės VMFD „Žalgirio“ komandai legendiniame „Žalgirio“ stadione gali būti paskutinės. Ar spėjai priprasti prie tribūnų, prie futbolo auros?
Džiaugiuosi, kad į grįžau į Lietuvą, į „Žalgirį“ ir savo žaidimu padedu šiai komandai stotis ant kojų, džiaugiuosi, kad spėjau sužaisti keletą svarbių rungtynių legendiniame stadione, kurio po šio sezono gali nebelikti. Naudodamasis proga noriu pakviesti visus mylinčius futbolą žmones šį sekmadienį pažiūrėti galbūt paskutinių rungtynių šiame stadione. Kiekvieno palaikymas šiuo momentu, kovoje dėl aukštesnės A lygos vietos, mums yra labai svarbus.

Kokios nuotaikos komandos viduje prieš mačą su „Tauru“?
Atmosfera kaip visad gera, kitokia ji ir negalėtų būti, kai kovojame dėl prizinių vietų. Teoriškai dar nepraradome ir galimybės pakovoti dėl pirmos vietos. Tad kol bus šansų, tol kovosime, nesvarbu, su kuo žaisime.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 30 21:06

Istorinės rungtynės. VMFD "Žalgiris" - FK "Tauras"

Jau rytoj FK "Tauras" išvykoje susitinka su vilniečiais VMFD "Žalgiris". Kova įvyks 14 val. Vilniuje, senajame "Žalgirio" stadione.

Šį sezoną mūsų komanda su VMFD "Žalgiris" sužaidė dvi rungtynes. Pirmajame A lygos rate sužaidę lygiosimis 1:1, antrajame, deja, turėjome pripažinti žalgiriečių pranašumą rezulatatu 1:0. Rytoj vyrai žada atiduoti visas jėgas ir išlyginti seriją bei parsivežti laukiamą pergalę namo.

VMFD "Žalgiris" anaiptol nebus linkę pasiduoti, kadangi pergalė prieš mūsų klubą jiems garantuotų vietą A lygos trejetuke bei sustipritų galimybes kovoti dėl aukštesnių vietų čempionate. Primename, kad VMFD "Žalgiris" sužaidęs 24 rungtynes ir surinkęs 52 taškus yra trečioje A lygos turnyrinės lentelės vietoje ir nuo antroje vietoje esančių Sūduvos futbolininkų atsilieka tik blogiau sužaistų rungtynių santykiu. Tauragės FK "Tauras", surinkęs 41 tašką, tvirtai lieka ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje.

Planuojama, kad ateinančios varžybos bus apskritai paskutinis futbolo mačas Vilniaus "Žalgirio" stadione, kadangi šiam sezonui rungtynių jame daugiau nebenumatoma, o dėl migloto stadiono likimo, kitais metais rungtyniu jame rengti nebesitikima - yra išduotas leidimas šį stadioną nugriauti.

Kviečiame Tauragės futbolo fanus bei visus kitus žmones mylinčius šį žaidimą prisijungti rytoj prie mūsų ir garbingai sudalyvauti šiose istorinėse rungtynėse!

http://www.fktauras.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 30 22:32

pergalė prieš mūsų klubą jiems garantuotų vietą A lygos trejetuke
Paskutiniu metu fktauras.lt kažkaip vis supjauna kokį vėją. Taigi Žalgiris jau garantuotas dėl vietos trejetuke nuo praėjusio šeštadienio, kai Tauras gavo nuo Ekrano.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 30 22:42

tas tauro puslapis aplamai, kažkokiom šizofreniškom spalvom šviečia. Gerai, kad čia įpostina kažkas, bo ten geriau neskaityt.

vo tep

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 30 23:46

Isejo senas admin ir naujienu lygis suprastejo.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 31 16:19

Kaip čia tokia galinga komanda sugebėjo Žalgiriui pralošt? Matyt iš pagarbos legendai prapylėt :). Tikiuosi neišeikvojot paskutinių jėgų šiam mače ir sugebėsit tinkamai sukovot taurėje, nes FBK jau pabodo visus triuškinti ir būtų įdomu išbandyt jėgas su savęs vertu priešininku.

Bombardier.
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: 2010 Spa 29 16:58
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 31 16:43

As taipat laukiu.Nebedaug liko laukti.100% isitikines kad ties cia ir pasibaiks Fbk triumfo kelias 1 lygos taip pavadinkime :D

ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 31 16:53

Kaip čia tokia galinga komanda sugebėjo Žalgiriui pralošt? Matyt iš pagarbos legendai prapylėt :). Tikiuosi neišeikvojot paskutinių jėgų šiam mače ir sugebėsit tinkamai sukovot taurėje, nes FBK jau pabodo visus triuškinti ir būtų įdomu išbandyt jėgas su savęs vertu priešininku.
Pirmą kėlinį Tauras su Žalgiriu kovojo kaip lygus su lygiu ir net turėjau daugiau progų pelnyti įvartį. Kai kėlinio gale iš aikštės buvo išvarytas Grigalevičius Tauras nesėdo gynyboje ir vis tiek stengėsi žaisti lygų futbolą, deja Žalgiris pasinaudojo proga ir pelnė pergalingą įvartį. Tad tavo, slasher'i, sarkazmas nereikalingas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 31 17:11

Išvarytas buvo Gražiūnas.

ledinukas
Pranešimai: 421
Užsiregistravo: 2010 Vas 17 15:51
Palaikoma komanda: Tauras

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Spa 31 17:27

Mintyje turėjau Gražiūną, kažkodėl parašiau kitaip :D

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2010-10-31 Žalgiris- Tauras

2010 Lap 01 18:42

FK "Tauras" vyr. trenerio Gedimino Jarmalavičiau interviu po rungtynių:

-Koks Jūsų komentaras apie rungtynes žiūrint iš trenerių štabo puses?

-Manau, kad rungtynės turėjo patikti žiūrovams. Ačiū jiems už tokį gausų dalyvavimą. Žinoma, gaila, kad pirmojo kėlinio pabaigoje netekome vieno žaidėjo aikštėje ir nebegalėjome kovoti pilna jėga. Bet žiūrint iš "Tauro" komandos pusės, mes davėme gerą kovą "Žalgiriui". Pirmas kėlinys buvo įdomus, permainingas, progų įvarčiams turėjome tiek mes, tiek ir "Žalgiris". Laimi tie ką lydi sėkmė, šiandien sėkmė labiau lydėjo "Žalgirį", ta proga ir sveikinu varžovus su pergale. Linkiu visokeriopos sėkmės ir tolimesnėse kovose. O mums reikia per ateinančias dvi rungtynes vieno taško. Esu įsitikinęs, kad jį iškovosime.

-Kaip manote ar pelnytas Jūsų žaidėjo Tado Gražiūno išvarymas iš aikštės ar esate patenkintas teisėjavimu?

-Teisėjų darbo aš niekad nekuomentoju. Manau visi dirba savo darbą ir atlieka jį kiek galima profesionaliau.

http://www.fktauras.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į