bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010 m. Geriausiųjų rinkimai

2010 Lap 04 16:49

Prasideda Lietuvos futbolo geriausiųjų rinkimai
2010-11-04 16:30

Lietuvos futbolo sirgaliai ir specialistai vėl galės rinkti geriausius metų futbolininkus ir trenerius - prasidėjo tradiciniai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) geriausiųjų rinkimai.

Jau 46-ąjį kartą bus išrinktas apskritai geriausias Lietuvos futbolininkas, o 19-ąjį - geriausias Lietuvoje žaidžiantis futbolininkas. Trečią kartą bus pagerbti ir geriausias Lietuvoje rungtyniaujantis jaunas žaidėjas bei treneris.

„Geriausiųjų rinkimai - tai futbolo kultūros dalis ir ilgametė tradicija, be kurios neįsivaizduojama sezono Lietuvoje finišas. Futbolo žiūrovams tai galimybė pareikšti savo nuomonę apie geriausius, o žaidėjams - jų atlikto darbo įvertinimas. Malonu, kad galime pratęsti futbolo patriarchu vadinamo Stasio Paberžio pradėtą veiklą", - sakė ilgametis rinkimų organizatorius, LFF varžybų vykdymo vadybininkas Romas Pikčilingis.

Geriausias Lietuvos futbolininkas renkamas jau keturis dešimtmečius - nuo 1965-ųjų, geriausias šalies čempionato žaidėjas - nuo 1992-ųjų. Pernai laureatais tapo atitinkamai Marius Stankevičius ir Valdas Trakys. Geriausio jauno žaidėjo ir trenerio prizai atiteko atitinkamai Vytautui Černiauskui ir Virginijui Liubšiui.

Laureatus beveik dvi savaites galės rinkti ne tik ekspertai, bet ir kiekvienas futbolo mėgėjas. Jų balsai bus įvertinti vienodai proporcingai. Balsuoti galima iki lapkričio 17 dienos, tik registruotiems LFF.lt vartotojams svetainės skyrelyje RINKIMAI (http://www.lff.lt/lt/balsuok" onclick="window.open(this.href);return false;).

Paskelbti geriausiųjų rinkimų rezultatus ir apdovanoti laureatus planuojama lapkričio 21 dieną per Lietuvos futbolo sezono uždarymo šventę.

Grįžti į