Marens
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: 2011/2012 m. LFF taurė

2012 Bal 06 19:09

Manau, kad aš
Gytariuose maža panų? Aš per Šiaulių ir FKE rungtynes šalia turėjau kažkokią kūtvelą, kuri pastoviai kažką kalbėjo ir blaškė, net įvarčio per ją nepamačiau. Tu ją nusikabink, tai per Velykas galėsi parodyti margučių tvirtumą.
Tai tu su melyna Adidas kepure buvai? su bumbulu tokia?

...

2012 Bal 07 10:33

Mėlynai apsirengęs, bet be bumbulo, su juoda kepurike. :lol: Pirmam kėlinyje tokia pana, kad pristojo, tai galvą išūžė. :lol: Net įvarčio nemačiau.

...

2012 Bal 07 11:46

Keičiasi LFF taurės pusfinalio rungtynių "REO" - "Ekranas" laikas

LFF varžybų ir renginių skyrius informuoja, kad pirmųjų LFF taurės pusfinalio rungtynių tarp Vilniaus "REO" ir Panevėžio "Ekrano" pradžios laikas šeimininkų pageidavimu pakeistas į 16 val. 30 min.

Rungtynės vyks Vilniaus "Sportimos" manieže.

Kitame pusfinalyje trečiadienį taip pat sostinėje susitiks vietos "Žalgiris" ir "Sūduva".

2011/2012 m. LFF taurės pusfinalis - I rungtynės

Balandžio mėn. 10 d. (antradienis)
62) 16:30 REO (Vilnius) - Ekranas (Panevėžys) (Sportimos maniežas)

Balandžio mėn. 11 d. (trečiadienis)
61) 19:00 Žalgiris (Vilnius) - Sūduva (Marijampolė) (LFF stadionas)

geriantis

2012 Bal 07 12:04

kitu laiku sportima užimta, turbūt todėl pusfinalis žaidžiamas darbas metu

...

2012 Bal 07 12:07

kitu laiku sportima užimta, turbūt todėl pusfinalis žaidžiamas darbas metu
Lietuviška tradicija svarbias rungtynes žaisti darbo metu, kad žiūrovų būtų kuo mažiau.
Paskui stebisi, kodėl krepšinį žiūri 14 tūkstančių fanų, o futbole vos keli šimtai susirenka.

Marens
Palaikoma komanda: Lietuva

2012 Bal 07 19:57

Mėlynai apsirengęs, bet be bumbulo, su juoda kepurike. :lol: Pirmam kėlinyje tokia pana, kad pristojo, tai galvą išūžė. :lol: Net įvarčio nemačiau.
a galvojau kad tu salia buvai ,bet kita bachura ir pistojus viena buvo,nu pavasaris krc :lol:

Lėja
Palaikoma komanda: VMFD ŽALGIRIS

2012 Bal 10 10:28

Matai siūlosi būti lažybų objektu :D
Kaip tau tinka? :D
Sorry, jis jau antrą kartą siūlosi...
Labai vaikinui reikia moteriškos kompanijos, aš jį suprantu. Pats neatsisakyčiau pabūti lažybų objektu.
Vakar būčiau pajuokavęs ir sutikęs, bet rytas gudresnis už vakarą. Mafia7 tegul laukia savo eilės. Mes išsiaiškinsime tarpusavyje- tik tu- Leja, ir, aš. :lol:
Kaip tau tinka?
Man tinka ir labai patinka... Mafia7 teks palaukti :D
O kaip aiškinsimės? jau šiandien žaidžia reikia paskubėti ir sutarti dėl lažybų? Aš sutinku, kad tu gali būti objektu, bet gerai pagalvok ar galėsi išpildyti lažybų susitarimą!? ;)

...

2012 Bal 10 10:31

a galvojau kad tu salia buvai ,bet kita bachura ir pistojus viena buvo,nu pavasaris krc :lol:
Jooo, pavasaris, o štai mafia7 skundžiasi, kad Šiauliuose nėra panų. :lol:

...

2012 Bal 10 10:34

O kaip aiškinsimės? jau šiandien žaidžia reikia paskubėti ir sutarti dėl lažybų? Aš sutinku, kad tu gali būti objektu, bet gerai pagalvok ar galėsi išpildyti lažybų susitarimą!? ;)
Matau, kad tu už abu viską apgalvojai. :lol: Dar laukia didysis finalas, tada viskas bus aišku. :lol:

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2012 Bal 10 10:35

http://www.lrytas.lt/-13340421311332653 ... kranui.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus REO ekipa LFF taurės mače nenusiteikusi atiduoti pergalę Panevėžio „Ekranui“
BNS ir lrytas.lt inf. 2012-04-10 10:15

Vilniaus futbolo klubas REO rungtynėmis namuose antradienį su šalies čempionu Panevėžio „Ekranu“ pradeda Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės pusfinalio seriją. Vilniečiai pasiryžę įrodyti, kad įtempta jų kova su panevėžiečiais LFF A lygoje nebuvo atsitiktinumas.

„Einame kovoti ir siekti pergalės. Pirmasis šio sezono mūsų susidūrimas parodė, kad esame pajėgūs kaip lygūs su lygiais kautis su Lietuvos čempionais“, - sakė REO vyriausiasis treneris Stasys Baranauskas.

A lygos rungtynes praėjusį mėnesį REO pralaimėjo „Ekranui“ tik po to, kai 88-ą minutę teisėjo skirtą 11 m baudinį realizavo Ramūnas Radavičius.

Tąsyk REO gretose nerungtyniavo raumenį pasitempęs Tomas Ražanauskas ir paleidžiamojo rašto iš Rusijos neturėjęs saugas Karolis Jasaitis, dabar sudarantys vilniečių žaidimo ašį.

„Dabar Tomas pasirengęs padėti savo komandai. Rungtynės su „Atlantu“ parodė, kad Tomas sugeba sutelkti komandą ir nuraminti ją kritiniais momentais. Tai labai svarbu žaidžiant su tokia pajėgia komanda, kaip „Ekranas“. Pasitikėjimo aikštės viduryje mums prideda ir Karolis“, - sakė S.Baranauskas.

LFF taurės pusfinalio pirmasis mačas vyks antradienį „Sportimos“ manieže (Ąžuolyno 5) 16 val. 30 min. Įėjimas į rungtynes nemokamas.

įdomu čia lff ar reo iniciatyva, jie sportimoje kamuojasi, vis dėlto ora laukui jau pakankamai geras...

Lėja

2012 Bal 10 10:40

Matau, kad tu už abu viską apgalvojai. :lol: Dar laukia didysis finalas, tada viskas bus aišku. :lol:
kai ateis finalas bus kita kalba...dabar lažinamės iš šiandienos ir rytojaus rungtynių ;)
Nevisai apgalvojau..laukių tavo pagalbos :D

...

2012 Bal 10 11:00

kai ateis finalas bus kita kalba...dabar lažinamės iš šiandienos ir rytojaus rungtynių ;)
Oho... finalas atskira kalba? Gerai, kaip norite panele Leja. :lol:
Aš šiandien tik apie savaitgalį galvoju ir mintimis margučius ridenu. :twisted: Va, su Tavimi norėčiau juos paridenti. :twisted: :roll:

Lėja

2012 Bal 10 11:27

Oho... finalas atskira kalba? Gerai, kaip norite panele Leja. :lol:
Aš šiandien tik apie savaitgalį galvoju ir mintimis margučius ridenu. :twisted: Va, su Tavimi norėčiau juos paridenti. :twisted: :roll:
Nenusuk temos...Iš ko lažinamės? ;) ar tau jau ne fotbolas galvoje? :D

Paridenčiau iš aš tuos margučius su tavimi ;) ..bet jaučiu tavo būtų kiečiausi... :D tai pralaimėčiau... :D

...

2012 Bal 10 11:39

Nenusuk temos...Iš ko lažinamės? ;) ar tau jau ne fotbolas galvoje? :D

Paridenčiau iš aš tuos margučius su tavimi ;) ..bet jaučiu tavo būtų kiečiausi... :D tai pralaimėčiau... :D
Nesuku. :twisted: Kaip sako senbuviai, man animaciniai filmukai ir žavios damos pirmoje vietoje, o futbolas užima garbingą vieną, bet tik po jų. nežinau, bet kartais atrodo, kad jie klysta. Pačiam įdomu, kaip ten būtų, jeigų tektų rinktis- futbolas ar pasimatymas.
Iš ko čia dabar man lažintis? Visų pirma, aš neturiu vaizduotės. Gal tu kažką sugalvojai?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2012 Bal 10 11:43

Gal baigiam š.. malt?

Grįžti į