...

2011 metų KAFF pirmenybių sezonas

2011 Lap 07 13:03

2011 metų KAFF pirmenybių sezonas uždarytas

Penktadienį, Lapkričio 4 dieną, Nacionalinės futbolo akademijos konferencijų salėje įvyko apdovanojimai, kurių metu buvo pagerbti geriausi LFF III lygos Kauno apskrities futbolo pirmenybių žaidėjai bei komandos.
Apdovanojimo ceremonijos įžanginę kalbą tarė KAFF prezidentas Romanas Levinskas, kuris trumpai apžvelgė Kauno apskrities komandų pasirodymą Lietuvos čempionatuose ir pasidžiaugė jų rezultatais. R.Levinskas pažymėjo, jog net pirmąsias septynias vietas KAFF pirmenybėse iškovojo Kauno miesto ekipos.
Vėliau komandos vadovus ir žaidėjus pasveikino LFF varžybų ir renginių skyriaus vadybininkas Romas Pikčilingis. Jis pastebėjo, jog šiemet pirmenybių lygis gerokai išaugo, o tapti KAFF pirmenybių nugalėtojais pretendavo net keturios komandos. „Pirmenybės buvo išties įdomios žiūrovams, kurie turėjo progą išvysti daug gražių ir pakankamai aukšto lygio rungtynių. Norėčiau padėkoti komandų vadovams ir organizatoriams už sunkų, bet pavykusi darbą".
KAFF pirmenybių rezultatyviausi žaidėju jau ketvirtus metus iš eilės tapo Kauno „91 United" puolėjas Kęstutis Smilginas, kuris varžovų vartininkus nuginklavo 18 kartų. Vienu įvarčiu mažiau pelnė ir geriausio pirmenybių puolėjo prizą gavo Audrius Liutkevičius iš Kauno „Celsio" komandos.
Naudingiausio žaidėjo ir geriausio vartininko prizas atiteko Kauno „Visas Labas" vartų sargui Modestui Stoniui. Geriausiu gynėju pripažintas Kauno „Aleksoto" žaidėjas Rimvydas Bakus, o geriausių pirmenybių saugu - Darius Urbelionis iš Kauno „Celsio" komandos.
Visos ekipos dalyvavusios LFF III lygos Kauno apskrities pirmenybėse buvo apdovanotos diplomais, o komandoms prizininkėms buvo įteiktos taurės.

Informacija - KAFF.lt
http://www.lff.lt/lt/article/2011_metu_ ... _uzdarytas

programuotojasgf
Pranešimai: 46
Užsiregistravo: 2010 Rgs 14 23:01
Palaikoma komanda: FBK Kaunas

Re: 2011 metų KAFF pirmenybių sezonas

2011 Lap 22 17:46

si sezona ir as ten dalyvauju :) 11.20 kaip tik paemem pirma pergale kartu su "Santaka FK", net ir man pavyko viena ivarti pelnyti :twisted:

Grįžti į