...

Re: 2013/14 m. LFF taurės turnyras

2014 Geg 19 13:22

Trečius metus iš eilės LFF taurė keliauja į Vilnių. 8-)

Paveikslėlis




...

Re: 2013/14 m. LFF taurės turnyras

2014 Geg 28 16:05

Vilniaus taryboje - plojimai „Žalgiriui“
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... 80%9C.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus futbolo gerbėjai vėl gali išvysti visus tris Lietuvos klubinio futbolo trofėjus (Lietuvos čempionų taurę, LFF taurę ir Supertaurę) vienoje vietoje - Vilniaus savivaldybės pastate. Šiandien į sostinės savivaldybę sugrįžo LFF taurė, ant kurios atsirado naujas įrašas, liudijantis, kad „Žalgiriui“ šis trofėjus priklauso jau trečius metus iš eilės.

Taurę į Vilniaus tarybos posėdį atgabeno VMFD „Žalgiris“ vykdomoji direktorė Vilma Venslovaitienė, komandos vyriausiasis treneris Marekas Zubas, trenerio asistentas Andrius Skerla, kapitonas Deividas Šemberas, gynėjas Algis Jankauskas ir puolėjas Andrius Velička.

Kai V. Venslovaitienė paskelbė, kad „Žalgiris“ tapo vos antrąja komanda per visą Lietuvos istoriją ir pirmąja po Nepriklausomybės atkūrimo, laimėjusia LFF taurę 3 kartus iš eilės, Vilniaus tarybos nariai pasveikino futbolininkus plojimais atsistoję.

„Mums yra didelė garbė atstovauti Vilniaus miestui“, - sakė „Žalgirio“ vadovė.

Žodį posėdyje tarė ir M. Zubas, su tarybos nariais pasisveikinęs lietuviškai.

„Trečią kartą iš eilės iškovota taurė yra didelis laimėjimas miestui, komandai, mūsų aistruoliams. Ačiū jums už bendradarbiavimą“, - sakė treneris.

...

Re: 2013/14 m. LFF taurės turnyras

2014 Geg 28 16:06

VALIO - LFF taurė mūsų Galima ir paploti ta proga :mrgreen:

Paveikslėlis

Grįžti į