...

2013 metai

2013 Bal 09 10:49

LFF II lygos licencijas pirmajame etape gavo 14 klubų
http://www.lff.lt/lt/article/lff_ii_lyg ... o_14_klubu" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos klubų licencijavime pirmajame sprendimų etape licencijas gavo 14 pareiškėjų.

LFF Licencijavimo komitetas suteikė II lygos licencijas 8 Vakarų zonos ir 6 Pietų zonos komandoms.

Pietuose licencijas gavo Vilniaus "Bekentas" ir "Gariūnai", "Druskininkai", Jonavos "Fajetonas - Lietava-2", Kybartų "Sveikata" bei Trakų "Trakai-2".

Vakaruose licencijos suteiktos Kretingos "Minijai", Kuršėnų "Ventai", Telšių "Masčiui", Šiaulių "Juventai-99", Plungės "Babrungui", Biržų "Širvėnai", Joniškio "Žygiui" ir Jurbarko "Vulkanui".

Klubai iki balandžio 15 d. gali pateikti apeliacijas ir papildomą medžiagą. Pasak LFF licencijavimo skyriaus vadovo Lauryno Zibolio, mažiausiai trūkumų ištaisyti liko F.B.K „Kauno", Prienų „Rūdupio" ir Vilniaus „Rotalio" klubams.

„Daugiausiai padirbėti teks Vilniaus MRU ir "Ateities", "Kelmės", „Akmenės", Mažeikių „Atmosferos", Klaipėdos „Atlanto-3" klubams, kurie pateikė labai mažai arba apskritai nepateikė duomenų", - teigė L.Zibolis.

Licencijavimo komitetas taip pat nutarė, jog pagerėjus oro sąlygoms Telšių, Kelmės, Joniškio, Prienų ir Vilniaus „Panerio" stadionai bus papildomai patikrinti prieš priimant galutinį sprendimą dėl jų naudojimo II lygos varžyboms.

Galutinis licencijos gavėjų skaičius paaiškės po Apeliacinio licencijavimo komiteto posėdžio balandžio 16 d.

2013 metų II lygos pirmenybes planuojama pradėti balandžio pabaigoje - gegužės pradžioje.

lff.lt

...

Re: 2013 metai

2013 Bal 09 11:02

Pietuose licencijas gavo:

Vilniaus "Bekentas" ir "Gariūnai", "Druskininkai", Jonavos "Fajetonas - Lietava-2", Kybartų "Sveikata" bei Trakų "Trakai-2".

Jonava tokį griozdišką pavadinimą susigalvojo... :mrgreen:
Klubai iki balandžio 15 d. gali pateikti apeliacijas ir papildomą medžiagą. Pasak LFF licencijavimo skyriaus vadovo Lauryno Zibolio, mažiausiai trūkumų ištaisyti liko F.B.K „Kauno", Prienų „Rūdupio" ir Vilniaus „Rotalio" klubams.

„Daugiausiai padirbėti teks Vilniaus MRU ir "Ateities" klubams, kurie pateikė labai mažai arba apskritai nepateikė duomenų", - teigė L.Zibolis.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: 2013 metai

2013 Bal 09 11:08

Vakaruose licencijos suteiktos:

Kretingos "Minijai", Kuršėnų "Ventai", Telšių "Masčiui", Šiaulių "Juventai-99", Plungės "Babrungui", Biržų "Širvėnai", Joniškio "Žygiui" ir Jurbarko "Vulkanui".

ŠIRVĖNA grįžta, kas yra sveikintinas dalykas, vėl cirkinsis ŽYGIS ir debiutuos VULKANAS... :roll:
„Daugiausiai padirbėti teks "Kelmės", „Akmenės", Mažeikių „Atmosferos", Klaipėdos „Atlanto-3" klubams, kurie pateikė labai mažai arba apskritai nepateikė duomenų", - teigė L.Zibolis.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2013 metai

2013 Bal 10 08:18

Pietų lygoje, tai didelė nykuma. Padėtį gelbėja nebent trys piknikai kurortuose. Druskininkuose galima, net keliom dienom apsistoti belaukiant mačo. Trakuose bus proga ryjant kibinus ir užgeriant gira stebėti futbolą stadione. Jei Rūdupis žais Prienuose, tai visai Birštonas pakeliui. Bet kiek pamenu pernai jie Kaune daug žaidė namų mačų. Vilniaus tie sfl tipo nauji klubai kvailais pavadinimais galėtų ir nelysti čia. Bet matomai, bando padėti lygai surinkti komandų skaičių. Gaila, kad nėra klubų iš Veisiejų, Marijampolės, Utenos, Kaišiadorių, Jurbarko, Ukmergės ir kitų mažesnių miestelių. LFF turėtų kažką daryti su ta antra lyga, padėtų klubams integruotis, paprotintų juos, kaip tvarkytis. Po keletos metų gal ir nereikėtų tiek vargti, bandant sukrapštyti reikiamą klubų kiekį A lygai.

The Miz

Re: 2013 metai

2013 Bal 10 18:30

Pasak LFF licencijavimo skyriaus vadovo Lauryno Zibolio, mažiausiai trūkumų ištaisyti liko F.B.K „Kauno", Prienų „Rūdupio" ir Vilniaus „Rotalio" klubams.
"Kauno" tai gal ir nepriims, nes vargu ar praeis licenzijavima, nors dabar praktiskai visus priima net i A lyga, kaip slasher rase, kad uzlopytu skyles.
Gaila, kad nėra klubų iš Veisiejų, Marijampolės, Utenos, Kaišiadorių, Jurbarko, Ukmergės ir kitų mažesnių miestelių. LFF turėtų kažką daryti su ta antra lyga, padėtų klubams integruotis, paprotintų juos, kaip tvarkytis. Po keletos metų gal ir nereikėtų tiek vargti, bandant sukrapštyti reikiamą klubų kiekį A lygai.
kai uz alaus buteli zaidi, tai gal tokiu klubu nereikia nei I-ai, nai II-ai lygai.. tegul sau geria ramiai, kam dar stresuoti del fulios? Kvedaras gi su kareiveliais zaide, gal koks "Gelezinis vilkas" kada nors i tokias aukstumas sugris kokiose buvo pries eile metu.. vietoj tu MRU. O VU- Vilmesta tai ir lieka tame paciame lygyje Turskis nekelia sau tokio tikslo puoseleti fulia Lietuvoje.

...

Re: 2013 metai

2013 Bal 13 11:55

Penktadienį Telšiuose įvyko LFF II lygos Vakarų zonos pirmenybių komandų vadovų susirinkimas, po kurio paaiškėjo, kad šių metų sezone turėtų dalyvauti 11 komandų (nebent pirmadienį pasikeistų situacija dėl Kelmės komandos) :

Joniškio “Žygis”, Plungės “Babrungas”, Šiaulių “Juventa-99”, Kuršėnų “Venta”, Biržų “Širvena”, Kretingos “Minija”, Klaipėdos “Atlantas-3“, Telšių “Mastis”, Mažeikių “Atmosfera”, Jurbarko “Vulkanas” ir Akmenės “SC-Akmenė”.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 07:48

LFF II lygos licencijas 2013 metų sezone gavo 21 klubas
http://www.lff.lt/lt/article/lff_ii_lyg ... _21_klubas" onclick="window.open(this.href);return false;
Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygos klubų licencijų gavėjų skaičius padidėjo iki 21 - po apeliacijų licencijos suteiktos dar septyniems klubams.

LFF Apeliacinio licencijavimo komiteto posėdyje nutarta, jog licencijas gauna F.B.K „Kaunas", Prienų „Rūdupis", Vilniaus „Rotalis", Vilniaus „Ateitis" (Pietų zona), Klaipėdos „Atlantas-3", Mažeikių „Atmosfera" ir Akmenės „Akmenė" (Vakarų zona).

Licencijos negavo dvi MRU ir „Kelmės" ekipos. MRU - dėl esminių licencijavimo proceso pažeidimų ir neįgyvendintų teisinių kriterijų. „Kelmės" atstovai licencijavimo dokumentacijos nepateikė.

Pirmajame sprendimų priėmimo etape licencijas gavo 14 klubų: Vilniaus "Bekentas", Vilniaus "Gariūnai", "Druskininkai", Jonavos "Fajetonas - Lietava-2", Kybartų "Sveikata" bei Trakų "Trakai-2" (Pietų zona); Kretingos "Minija", Kuršėnų "Venta", Telšių "Mastis", Šiaulių "Juventa-99", Plungės "Babrungas", Biržų "Širvėna", Joniškio "Žygis" ir Jurbarko "Vulkanas" (Vakarų zona).

Iki naujo sezono pradžios LFF licencijavimo ekspertai papildomai patikrins Telšių, Joniškio, Prienų, Mažeikių, Akmenės ir Vilniaus „Panerio" stadionus prieš priimant galutinį sprendimą dėl jų naudojimo II lygos varžyboms.

2013 metų II lygos pirmenybes planuojama pradėti balandžio pabaigoje - gegužės pradžioje.

Galutinį dalyvių skaičių ir varžybų tvarkaraščius tvirtins už pirmenybių organizavimą atsakingos regioninės federacijos. Pietų zoną organizuoja Kauno apskrities futbolo federacija (KAFF), Vakarų - Telšių apskrities futbolo federacija (TAFF).

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 07:55

Prie Pietų zonos prijungus NFA ir Kėdainius, turėtume visai padorų dvylikos klubų čempionatą.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 07:59

Paveikslėlis

http://www.fmateitis.lt/512" onclick="window.open(this.href);return false;
FM „Ateitis“ komanda II lygos pirmenybių namų rungtynes žais Fanų stadione, kuris yra V.Sirokomlės mokyklos teritorijoje.

FM „Ateitis“ komandos pagrindą sudarys mūsų futbolo mokyklos vyresnių grupių futbolininkai (15-17 metų vaikinai), kuriuos treniruoja Romaldas Juknevičius.

Numatoma, kad šį šeštadienį mūsų futbolo mokyklos komanda Kėdainiuose žais kontrolines rungtynes su „Nevėžio“ antrąja ekipa.

...

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 10:43

Patinka man KAIŠIADORYS... kaišiojo vieni kitiems pagalius į ratus, kol FC BALTAI išPYPT`ėjo, o šiais metais ir SAVINGĖ nuduso... :shock:
Durni kaimiečiai vienas kitą žlugdė, kol apsiPYPT`ino... :twisted:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 11:17

Durni kaimiečiai ... :twisted:
turbūt ir po šiai dienai vieni ant kitų varo. Dabar galės visai be futbolo gyventi. Bet, kad nelabai tam miesteliui ir reikėjo futbolo. Stadionas panašus į tvenkinį tik be gulbių. Ant kranto penki Baltų fanai puoduose gamina dūmus ir mojuoja vėliavomis. Didžiausias pasiekimas abiejų klubų, kad buvo sutriuškinti futbolo šventovėje - DG stadione, legendinio FBK. Ir viskas, kas iš Kaišiadorių futbolo klubų pasiliko atmintyje.

...

Re: 2013 metai

2013 Bal 17 11:39

Jooo, jeigu ne tie pralaimėjimai fbk`ams, tai net slash nežinotų nei BALTŲ, nei tų... raudonai-juodų...
FK KAIŠIADORYS gal dar liko??? kur nors tvenkinių lygoje.... :roll:

Grįžti į