...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:22

2014-11-2216:00
ALYTAUS ARENA
Auska 4 - 3 Lokomotyvas


***

Paskutinę minutę pelnytas R. Karčemarsko įvartis leido „Auskos“ ekipai džiaugtis pergale
http://www.futsal.lt/naujiena/Paskutine ... ergale-/20" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienio popietę Alytaus arenoje vykusiose rungtynėse „Futsal A lyga“ trečiojo turo mače susitiko Alytaus „Auska“ ir Radviliškio „Lokomotyvo“ ekipos. Abejoms komandoms tai buvo antrosios „Futsal A lyga“ čempionato rungtynės. Po įtemptos ir permainingos kovos, paskutinę minutę R.Karčemarskui pelnius įvartį, pergalę rezultatu – 4:3 (2:1) šventė Alytaus „Auska“.

Rungtynių pirmajame kėlinyje pirmieji į priekį išsiveržė Radviliškio futbolininkai, kai V.Garšvinskas 5-ąją minutę po sėkmingos atakos nukreipė kamuolį į vartus (1-0). Tačiau šeimininkų, „Auskos“ ekipa, svečiams ilgai džiaugtis neleido ir jau po keleto minučių taiklus P. Gavėno smūgis rezultatą išlygino (1:1). Vis tik, Lokomotyvo ekipa nebuvo linkusi pasiduoti ir likus minutei iki pirmojo kėlinio pabaigos, po sėkmingos J.Jeremejev atakos, kėlinį baigė pirmaudami – 2-1.

Antrojo kėlinio pradžioje jautėsi didelis „Auskos“ komandos užsivedimas bei noras siekti pergalės. Praėjus aštuonioms minutėms nuo antrojo kėlinio pradžios, N. Bartkevičius ne tik išlygino rezultatą, bet ir padidino alytiškių pranašumą (3:2). Vis dėlto, Radviliškio ekipa ilgai šeimininkams džiaugtis neleido ir po taiklaus V. Garšvinsko smūgio, rezultatas tapo lygus (3:3).

Kai atrodė, jog rungtynių baigtis bus taiki, likus 19 sekundžių iki rungtynių pabaigos, R. Karčemarskas pelnė lemtingą įvartį savo komandai bei leido džiaugtis pergalinga komandos rungtynių pabaiga bei tapti čempionato lyderiais.

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:24

K.Rudžionis analizuoja „Auskos“ – „Lokomotyvo“ rungtynes
http://www.futsal.lt/naujiena/KRudzioni ... ngtynes/21" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos salės futbolo rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Rudžionis Futsal.lt pasidalino savo įžvalgomis apie dramatiškas rungtynes Alytuje tarp vietos „Auskos“ ir Radviliškio „Lokomotyvo“. Šį mačą rezultatu 4:3 paskutinėmis sekundėmis laimėjo „Auska“.

Toliau pateikiame K.Rudžionio mintis:

Abiejų komandų treneriai žaidėjams prieš rungtynes gali būti davę kitokius nurodymus, todėl šie vertinimai yra mano subjektyvi nuomonė ir tik mano asmeninis vertinimas.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 0:1 (Vaidas Garšvinskas): Individualus V.Garšvinsko meistriškumas ir „Auskos“ gynėjų klaida (ginantis keturiese prieš du). Nepasaugota „linija“, tuo labiau nepasaugotas ir aikštės vidurys, ko pasekoje „Auskos“ 11 numeriui pritrūko kelių centrimetrų sutrukdyti smūgiui. Vartininko kaltinti negalėčiau.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 1:1 (Povilas Gavėnas): Video nesimato baudinio priešistorė, tačiau turint penkias komandines pražangas Jurijus Jeremejevas gynybai sužaidė rizikingai (beje, nebuvo ir reikiamo pasaugojimo). Pats 10 metrų baudinys: keli „Lokomotyvo“ žaidėjai toli nuo linijos, kur turėtų neprileisti „Auskos“ žaidėjų papildomam smūgiui, kuomet vartininkas atremia smūgį (vaikiška klaida, už kurią iš karto baudžiami). Teisingumo dėlei, turiu pabrėžti, jog „Auskos“ ketvirtas numeris į baudos aikštelę įbėgo per anksti, dar iki smūgio momento, bet teisėjavimo nekomentuosiu.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 1:2 (Jurijus Jeremejevas): Jurijus šiame epizode ištaisė savo klaidą dėl baudinio. „Auskos“ žaidėjas nepresinguoja aukštą perdavimą atliejančio „Lokomotyvo“ žaidėjo. Kiti du „Auskos“ žaidėjai ginasi vienoje linijoje bei pameta J.Jeremejevą. Po pirmo smūgio – vėl du „Auskos“ žaidėjai užsižiūrėję į įvykius aikštelėje (nors tuo metu reikėjo bėgti padėti besiginantiems). Vartininkas gelbėjo, kiek galėjo, tačiau trečiu smūgiu įvartis krito.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 2:2 (Nerijus Bartkevičius): J.Jeremejevas praranda kamuolį (jis nebranginamas), paskui dar ir bandymas rizikingai perimti. Paskutinis „Lokomotyvo“ žaidėjas vienu metu dengia du „Auskos“ futbolininkus, bet tuo pačiu metu nedengia nieko, taip klaidindamas ir savo vartininką, kuris negali užsiimti teisingos pozicijos. Vartininkas gal ir galėjo išeiti labiau į priekį bei sumažinti kampą (nors tai įvertinti jam buvo be galo sudėtinga), tačiau išpildymas buvo puikus ir vartininkui pretenzijų nėra.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 3:2 (Nerijus Bartkevičius): Individualus meistriškumas krašte įveikiant Justą Gulbiną (Mariaus Būtėno klaida, nes jis dengia nepavojingą „Auskos“ žaidėją, bet nepasaugo savo komandos draugų ir pavojingų zonų savo aikštelės pusėje). V.Garšvinskas „bėgioja paskui kamuolį“ (pastangos matosi, griūna, stengiasi, bet gal būtų buvę geriau, jei vartininkui būtų palikęs „Auskos“ septintą numerį „vienas prieš vieną“ (nėra taip lengva įmušti), o patys išsirinkę kitus du „Auskos“ žaidėjus (tuo metu, be abejo, dar būtų į pagalbą atskubėję komandos draugai) . Taip pat, be abejo, „Auskos“ septintas numeris puikiai įvertina situaciją ir atiduoda juvelyrinį perdavimą komandos draugui. Įvartis į apytuščius vartus.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 3:3 (Vaidas Garšvinskas): Visų keturių „Auskos“ žaidėjų klaidos: devintas numeris „per plačiai“ dengia nepavojingą žaidėją ir nepavojingą zoną („nedengia nieko“), du paskutiniai „Auskos“ futbolininkai taip žemai gindamiesi neturėtų matyti savo varžovų nugarų, o turėtų stengtis būti prieš juos (taip neleisdami priimti perdavimo ir pasaugodami „aukščiau esantį“ savo komandos žaidėją). V.Garšvinsko išpildymas tiesiog puikus – nei ką pridėsi, nei atimsi.

„Auska“ – „Lokomotyvas“ 4:3 (Rolandas Karčemarskas): Du „Auskos“ futbolininkai prieš tris Radviliškio žaidėjus bei vartininką sužaidžia taip, kad R.Karčemarskui belieka įridenti kamuolį į tuščius vartus (o likusios vos 19 sekundžių). J.Gulbinas „pameta“ savo žaidėją, „Lokomotyvo“ vartininkas neteisingai išeina į priekį (nes „Auskos“ žaidėjas ne vienas, o gerai dengiamas ir stumiamas į kraštą). Tokiu būdu prie galinio virpsto vienas paliekamas R.Karčemarskas (žinome, jog iš šios vietos mušama labai daug įvarčių). „Lokomotyvo“ 14 numeriui pritrūksta ryžto padėti besiginančiajam ekipos draugui. Suprantama, sužaista jau 40 minučių ir koncentracija nebe tokia gera, kaip pačioje pradžioje. Vis tik rezultatas buvo toks, jog reikėjo sukandus dantis „atidirbti“ tas likusias 20 sekundžių net ir „per negaliu“. To nebuvo, tad pergalę šventė šeimininkai.

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:26

2014-11-23 11:00
S.DARIAUS IR S.GIRĖNO SC
Inkaras 3 - 4 STIHL


Emocingose rungtynėse – „STIHL“ pergalė prieš „Inkarą“
http://www.futsal.lt/naujiena/Emocingos ... -Inkara/22" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Kauno sporto halėje vykusiose „Futsal A lyga“ rungtynėse susitiko vietos „Inkaras“ ir svečiai iš Prienų – „STIHL“ komanda. Po įtemptos ir dramatiškos kovos rezultatu 4:3 (1:0) pergalę šventė „STIHL“ ekipa.

Pirmasis kėlinys abejoms komandoms nebuvo rezultatyvus. 8-ąją minutę vienintelį pirmojo kėlinio įvartį pelnė Deividas Stradalovas ir išvedė savo komandą į priekį – 1:0. Per likusį pirmojo kėlinio laiką įvarčiais daugiau komandos nepasižymėjo ir visa rungtynių atomazga vyko antrajame kėlinyje.

Vos prasidėjus antrajam kėliniui, 22-ąją rungtynių minutę, rezultatą išlygino „Inkaro“ žaidėjas Audrius Juozaitis (1:1), o dar po minutės tas pats „inkarietis“ savo komandą jau išvedė į priekį – 2:1. 33-ąją rungtynių minutę „STIHL“ į kovą grąžino ir lygybę atstatė Edgaras Petkevičius (2:2). 36-ają rungtynių minutę „STIHL“ komandą gavo tikrą dovaną nuo savo varžovų. Į savus vartus įvartį įsimušė „Inkaro“ žaidėjas Mindaugas Kvedaras ir leido prieniškiams išsiveržti į priekį rezultatu 3:2.

Neilgai trukus, 38-ają minutę, „STIHL“ ekipos žaidėjas Andrius Petraška taikliai atakavo vartus ir leido savo komandai dar labiau išsiveržti į priekį – 4:2. Kai jau atrodė, kad rungtynių rezultatas nebesikeis, paskutinę rungtynių minutę „Inkarui“ pavyko atsilikimą sumažinti, kai įvartį pelnė Vilius Armanavičius, tačiau galutinio rezultato tai jau nepakeitė. Pergalę rezultatu 4:3 iškovojo Prienų „STIHL“.

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:28

2014-11-2314:00
LEU SPORTO CENTRAS
Bekentas 6 - 4 Vytis-LG


Rezultatyviose rungtynėse namuose „Bekentas“ iškovojo pergalę prieš „Vytį-LG“
http://www.futsal.lt/naujiena/Rezultaty ... Vyti-LG/23" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Vilniuje vykusiose „Futsal A lyga“ rungtynėse triumfavo Vilniaus „Bekentas“, kuris namuose rezultatu 6:4 (3:0) įveikė Kauno „Vytį-LG“.

Rungtynes rezultatyviai pradėjo šeimininkai, kurie jau 2-ąją kėlinio minutę nubaudė varžovus. Pirmasis įvartį realizavo Pavelas Smolkovas (1:0), o jo pavyzdžiu pasekė ir komandos draugas Jurijus Mežonis, po kurio įvarčio „Bekentas“ išsiveržė į priekį – 2:0. 10-ąją minutę šeimininkų persvarą dar labiau padidino Andžej Falčik, po kurio įvarčio vilniečiai jau pirmavo 3:0.

Antrasis kėlinys prasidėjo ganėtinai emocingai. Geltonomis kortelėmis buvo nubausti „Vytis-LG“ žaidėjai Karolis Vasiliauskas ir Mindaugas Grigalevičius. Pastarasis žaidėjas tą pačią minutę buvo pašalintas iš aikštės. Jau 23-ąją minutę, „Bekentas“ dar labiau atitrūko nuo varžovų – tiksliai savo antrąjį įvartį realizavo A. Falčik (4:0). 34-ają ir 35-ąją rungtynių minutę savo pirmuosius įvarčius pagaliau realizavo kauniečiai. Abiejų įvarčių autorius – Evaldas Kugys, po kurio sėkmingų atakų „Vytis-LG“ kiek sumažino atsilikimą (4:2).

36-ąją minutę „Bekento“ pranašumą vėl padidino Aurimas Tamaliūnas (5:2), tačiau jau 39-ąją minutę du tikslius įvarčius realizavo ir „Vytis-LG“. Pirmasis taikliai vartus atakavo Andrius Rebždys (5:3), o jo pavyzdžiu pasekė ir trečiąjį savo įvartį pelnė E. Kugys (5:4). Galutinį įvartį mače pelnė „Bekentas“, kuomet paskutinę rungtynių minutę taikliai vartus atakavo A. Falčik ir įtvirtino vilniečių pergalę rezultatu 6:4.

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:30

2014-11-2316:00
PANEVEŽIO RSC SALĖ
Baltija 4 - 0 LSU-Atletas


***

Trečiajame čempionato ture Panevėžio „Baltija“ įtikinamai įveikė „LSU-Atletą“
http://www.futsal.lt/naujiena/Treciajam ... Atleta-/24" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį Panevėžio RSC salėje vykusiose „Futsal A lyga“ trečiojo turo rungtynėse susitiko Panevėžio „Baltijos“ bei Kauno „LSU - Atleto“ komandos. Po rezultatyvių panevėžiečių atakų, rezultatu 4:0 (1:0), pergale džiaugėsi šeimininkai.

Pirmojo rungtynių kėlinio metu vyko apylygė kova. Šeštąją pirmojo kėlinio minutę savo komandai į priekį išsiveržti padėjo taiklus A.Šteino smūgis (1:0). Iki paskutinės pirmojo kėlinio minutės rezultatas taip ir liko nepasikeitęs: nei vienai iš komandų įvarčių pelnyti nepavyko.

Visgi prasidėjus antrajam kėliniui padėtį kur kas labiau pradėjo valdyti panevėžiečiai: jau po dviejų antrojo kėlinio minučių įvarčių šturmą pradėjo T. Švelna, kai 22- ąją rungtynių minutę tiksliai kamuolį pasiuntė į svečių vartus ir leido padidinti pranašumą savo komandai (2:0). Trečiąjį įvartį komandai 28-ąją minutę pelnė D.Paulauskas. O dar po poros akimirkų Panevėžio „Baltijos“ ekipa džiaugėsi savo pranašumu (4:0), kai pasinaudojęs kauniečių komandos neatidumu, tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė A. Šteinas.

Iki paskutinės rungtynių minutės Kauno „LSU - Atleto“ ekipai taip ir nepavyko sumažinti panevėžiečių pranašumo. Po arbitro švilpuko trečiasis „Futsal A lyga“ čempionato turas buvo pabaigtas panevėžiečių pergale (4:0).

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 11:35

1. Panevežio "Baltija" 3 2 1 0 12 6 +6 7
2. Alytaus "Auska" 2 2 0 0 10 5 +5 6
3. Radviliškio "Lokomotyvas" 2 1 0 1 11 5 +6 3
4. Kauno "LSU-Atletas" 3 1 0 2 8 14 -6 3
5. Prienų "STIHL" 2 1 0 1 8 8 0 3
6. Kauno "Celsis" 2 1 0 1 6 12 -6 3
7. Vilniaus "Bekentas" 2 1 0 1 6 6 0 3
8. Kauno "Inkaras" 3 1 0 2 12 12 0 3
9. Kauno "Vytis-LG" 3 0 1 2 12 17 -5 1

...

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2014 Lap 25 14:34

Prienų „STIHL“ žaidėjas T.Čeliauskas iš arti: futbolas, pomėgiai ir šeima
http://www.futsal.lt/naujiena/Prienu-ST ... r-seima/27" onclick="window.open(this.href);return false;

„Futsal A lyga“ čempionate Prienų „STIHL“ ekipos marškinėlius vilkintis Tomas Čeliauskas nuo pat mažų dienų augo kartu su futbolu. 23-ejų metų šilutiškis gali pasigirti sukaupta patirtimi ne tik salės, bet ir lauko futbole. Kaip teigia pats gynėjas, šiais metais Prienų ekipa bandys kaip reikiant patampyti nervus savo varžovams.

Svetainei futsal.lt duodamas interviu T. Čeliauskas papasakojo apie salės ir lauko futbolo skirtumus, buvusį teisėjo darbą, pomėgius, „FIFA 15“ ir Bibliją.

Kurioje komandoje ir kelių metų pradėjote futbolininko karjerą?

Gimiau ir augau Šilutėje, todėl iki pat studijų sportavau ten. Mano tėtis yra futbolo treneris, todėl futbolą žaidžiu nuo tada, kaip tik galiu atsiminti save patį. Šilutėje, žinoma, atstovavau bendraamžių komandoms, tada su vyrų komanda žaidėme LFF I, A lygos dublerių ir II vakarų zonos lygose.

Kaip susidomėjote futbolu? Gal prisimenate pirmąją savo treniruotę?

Futbolas mūsų šeimoje buvo visada ir visur. Nuo pirmų dienų tėtį kviesdavau žaisti „fusbolą“. Pirmas treniruotes pradėjau lankyti brolio Mariaus komandoje, kur lakstydavau su penkeriais metais vyresniais vaikais. Pirmų treniruočių nepamenu, viskas ką prisimenu iš tų dienų, tai kad salėje buvo milžiniški langai, kelis komandos draugus ir, kad visi bijodavo Mažeikių, nes jie tada dominavo.

Kaip manote, kuo skiriasi salės ir lauko futbolas? Kurį žaisti įdomiau? Kodėl?

Salės futbole nėra „palauk“. Didžiausius skirtumais įvardinčiau kamuolio fiziką ir jo valdymo principus: salėje tenka naudotis beveik vien tik padu ir pirštų galais. Taip pat, žinoma, salėje didesnę įtaką turi namų darbai. Jeigu būtų salėje neįdomu – tikrai nedalyvaučiau A lygoje, tačiau man asmeniškai, originalus futbolas yra žaidžiamas lauke. Manau, čia kiekvieno nuomonė išsiskiria ir gal todėl, kad vieni yra labiau sutverti vidaus, o kiti – lauko futbolui.

Jūsų nuomone, ar žaidžiant lauke sukaupta patirtis jums bus pagalba ar trikdis salės futbole, žinant skirtingą žaidimo specifiką?

Šiame klausime slypi pusė atsakymo: ir pagalba, ir trikdis. Jaučiu didelę pagalbą besigindamas, todėl, kad lauke išmokau nuspėti varžovų judesius, teisingai užsiimti padėtį ir, kaip sakoma, „skaityti žaidimą“. Taip pat šį sezoną įgavau daug pasitikėjimo savo jėgomis, kas pačiam jaučiasi ir žaidžiant salės futbolą. Didžiausias trikdis tas, kad Lietuvoje esame įpratę žaisti ilgais perdavimais, nebijoti palaikyti kamuolį, ko salėje reikėtų vengti, labiau verta kuo greičiau ieškoti komandos draugo, dar greičiau priimti sprendimus.

Esate kilęs iš Šilutės, o atstovaujate Prienų ekipai. Kodėl nusprendėte pasirinkti šią komandą?

Kaip jau minėjau, atvažiavau studijuoti į Kauną, čia pasilikau ir po studijų. Įvairiomis ir turbūt visomis prasmėmis turėjome puikų lauko sezoną su F.B.K. „Kaunas“ komanda, ten susipažinau su treneriu Mantu Babiansku, kuris ir pakvietė atstovauti „STIHL“. Ilgai dvejoti nereikėjo. Atstumas tarp Kauno ir Prienų menkas, juolab, kad komandoje aš ne vienas kaunietis.

Įvardinkite tris futbolininko bruožai, kurie padeda būti geru žaidėju.

Jeigu kalbame apie salės futbolininką, tai pirmiausiai išskirčiau nuojautą, „žaidimo skaitymą“, nuspėjimą, kas vyks toliau, tiek puolime, tiek ginantis. Labai greitas mąstymas ir matymas, taip pat koncentracija – salėje privalai būti itin budrus net tada, kai sėdi ant suoliuko.

Kas jums pačiam padeda susikoncentruoti bei suvaldyti jaudulį prieš sunkias rungtynes?

Prieš rungtynes dažnai mėgstu paskaityti Bibliją, tai padeda nusiraminti, susikoncentruoti. Rungtynių metu, ačiū tėčiui, kuris išmokino siekti ne kiekybinių ar rezultatyvių uždavinių, bet kokybinių. Todėl prieš ar per rungtynes „neapsikraunu sau galvos“ ir einu mėgautis tokia galimybe, kurią turiu. Stengiuosi koncentruotis į vienokius ar kitokius kokybinius tikslus – juos įgyvendinti paprasčiau, o tai augina pasitikėjimą.

Kiek žinau jums pačiam yra tekę išmėginti ir futbolo teisėjo darbą. Ar tai turi įtakos jūsų požiūriui į futbolo teisėjus?

Taip, teisėjavau kažkur iki 20-ties metų – tai „žvėriškai“ sunkus darbas. Nemanau, kad tai turi didelę įtaką mano požiūriui į teisėjus, svarbiausia, kad jie atliktų savo darbą sąžiningai ir su didele atsakomybe, netyčia nepagalvodami, kad salės pirmenybės, tai vieta pailsėti po ilgo lauko sezono.

Baigėsi trečiasis čempionato turas, kaip vertinate savo komandos žaidimą?

Mes dar žaidėme tik dvejas rungtynes. Abejos buvo itin įdomios ir labai įtemptos. Mes ne ta komanda, kuri laikytumėme kamuolio poziciją septyniasdešimt procentų laiko, mūsų stiprybės kitos. Manau, kad turime gerai subalansuotą gynybą ir puikius santykius tarpusavy – kas lauko futbole šiame sezone davė labai gerus rezultatus. Bet kuriuo atveju, šių metų „STIHL“ komanda buvo surinkta naujai ir, kaip aš juokauju, esame tam, kad patampytumėme nervus kitiems. Reikia būti realistams ir suprasti, jog turime kiek kitus tikslus ir labai džiaugiamės kiekvienu iškovotu tašku.

Ar be futbolo lieka laiko laisvalaikiui? Gal turite kažkokių kitų hobių be futbolo?

Futbolas tai pagrindinis laisvalaikis ir hobis. Į tai įeina daug kas: futbolas lauke, salėje, varžybų stebėjimas per televizorių, stadione ar salėje, „Fantasy“ ir, žinoma, „FIFA 15“ kartu su F.B.K. „Kaunas“ komandos draugais. Taip pat, kai nedirbu ir neužsiimu veikla susijusia su futbolu, leidžiu laiką su žmona, draugais, mėgstame stalo žaidimus, kiekvieną sekmadienį einame į bažnyčią. Kartais išduodu „FIFA 15“ ir žaidžiu kitus vaizdo žaidimus.

Kaip atsipalaiduojate po sunkių rungtynių?

Sočiai pavalgau ir daug miegu. Naudinga pabūti vienam, apie nieką negalvoti, o tik ilsėtis.

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: 2014-15 m. Salės futbolo A lyga

2015 Gru 26 05:22

DOSJE

Vardas: Tomas

Pavardė: Čeliauskas

Gimimo data: 1991 10 05

Pravardė tarp komandos draugų: mažai pravardžiuoja, bet kartais: „Čilė“, „Čelius“.

Mėgstamiausias patiekalas: mamos „čili“.

Kino filmas, palikęs didžiausią įspūdį: „Courageous“.

Labiausiai „vežantis“ muzikos kūrinys: Righteouz Knight - Mind Labyrinth.

Didžiausia svajonė, susijusi su futbolu: sužaisti už Lietuvos rinktinę, nes vaikystėje sakiau, kad už kažkurią tikrai sužaisiu.

Ūgis: 184cm

Svoris: 82kg


Paskutinį kartą priminė Anonymous 2015 Gru 26 05:22.

Grįžti į