bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2014 metai

2014 Sau 07 09:08

Klubai jau rikiuoja gretas naujam sezonui
Nerijus Kesminas
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Klub ... ezonui/673" onclick="window.open(this.href);return false;
"SMScredit.lt A lygos" klubai po žiemos atostogų grįžta į treniruotes, o kai kurie jau pradėjo braižyti būsimo sezono komandų kontūrus. Pirmieji šios veiklos ėmėsi tie, kurie 2014-aisiais kels sau ambicingus tikslus - Vilniaus "Žalgiris", Klaipėdos "Atlantas", Marijampolės "Sūduva".

Auksą pernai iškovojęs "Žalgiris" gruodį daug dėmesio skyrė tam, kad būtų išsaugotas čempionškos sudėties branduolys. Klubas pratęsė sutartis su treneriu Mareku Zubu, vartininkais Armantu Vitkausku ir Aivaru Bražinsku, gynėju komandos kapitonu Algiu Jankausku, saugais Mantu Kukliu ir Pauliumi Janušausku, legionieriumi iš Kroatijos Andro Švrljuga.

"Žalgiris" atsisveikino su japonu Takyua Kanai, lenku Kamiliu Bilinskiu, Povilu Krasnovskiu. T.Kanai ir P.Krasnovskis pernai komandoje atliko tik epizodinius vaidmenis, o į Rumuniją, Bukarešto "Dinamo" persikėlusį rezultatyviausią savo žaidėją K.Bilinskį vilniečiams, matyt, teks pakeisti panašaus lygio naujoku.

"Žalgirio" vadovai neslepia, kad domisi dešimt rungtynių Portugalijos "Primeira" lygoje šį sezoną sužaidusiu Setubalo "Vitoria" puolėju Migueliu Pedro, bet, pasak klubo sporto direktoriaus Mindaugo Nikoličiaus, portugalas - tik vienas iš daugelio futbolininkų, į kuriuos taikomasi. Trisdešimtmetis M.Pedro yra rungtyniavęs ne tik tėvynėje, bet ir Kipro klubuose.

"Atlantas" puolimą jau sustiprino aštuoniolikmečiu Kauno "Spyrio" snaiperiu Roku Krušnausku. Klaipėdiečių trenerio Konstantino Sarsanijos teigimu, geriausias praėjusių metų Kauno apskrities futbolininkas buvo atidžiai stebimas dar pernai, todėl kontraktas su juo pasirašytas be didesnių dvejonių.

Tikėtina, kad į Europos lygą prasimušusiai uostamiesčio komandai reikės ieškoti ir daugiau pastiprinimo. Vienas talentingiausių jaunų "Atlanto" žaidėjų Donatas Kazlauskas išvyko į Londono "Arsenal" peržiūrą. Net jei netiks Anglijos futbolo milžinui, D.Kazlauskas kažin ar liks Klaipėdoje - jis, kaip ir rezultatyviausias "Atlanto" žaidėjas Evaldas Razulis, gali išvykti į Prancūziją.

"Atlantas" taip pat atsisveikina su gynėju Donatu Nakrošiumi, saugais Andriumi Urbšiu ir Ernestu Veliuliu, užsienio klubus domina klaipėdiečių vartininkas Mantas Galdikas, gynėjai Kazimieras Gnedojus ir Andrius Bartkus, saugas Marius Papšys. Jei jie paliks komandą, K.Sarsanija pamainos patyrusiems futbolininkams ketina dairytis Rusijoje.

"Sūduva" prieš Naujuosius metus sukirto rankomis su dviem saugais - pernykščių "Šiaulių" lyderiu Arminu Vaskela, kuris Marijampolėje turėtų pakeisti praėjusio sezono komandos žvaigždę Nerijų Valskį, ir Mindaugu Grigaravičiumi. Šis buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės žaidėjas į tėvynę grįžo iš Latvijos "Jelgava".

Šią savaitę prasidėsiančioje "Sūduvos" treniruočių stovykloje iš svarbių praėjusio sezono futbolininkų, be N.Valskio, nepasirodys latvis vartininkas Pavelas Davidovas ir kroatas Petaras Bašičius. Pasak marijampoliečių trenerio Dariaus Gvildžio, komandai dar reikėtų trijų naujokų - vartininko ir žaidėjų, kurie sustiprintų gynybos grandį bei atraminio saugo poziciją.

Sausį Europoje atsidarė futbolininkų turgus. Tai reiškia, kad klubų selekcinė veikla metų pradžioje tik įsibėgės.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 11:21

Futbolo žvaigždžių desantą į Kauną veda H.Crespo ir J.L.Chilavertas
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/f ... tekK6iQo7B" onclick="window.open(this.href);return false;
Lietuvos futbolo A lygos atidarymo šventė nušvis naujomis spalvomis. Kovo 1 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje rinksis ne krepšinio, o futbolo gerbėjai. Pirmąją pavasario dieną futbolo sirgaliai aikštėje išvys pasaulio futbolo žvaigždžių.
A lygos šventėje dalyvaus 48 metų Jose Luisas Chilavertas. Vartininko pozicijoje žaidęs paragvajietis garsėjo tuo, kad mušdavo baudos smūgius ir 11 metrų baudinius.

Taip pat 34 metų serbas Mateja Kežmanas. Puolėjas per savo karjerą rungtyniavo tokiuose klubuose kaip Londono „Chelsea“, „Paris Saint-Germain“, Madrido „Atletico“.

Į Kauną atvyks ir praeityje garsus puolėjas, 1997 metais pripažintas geriausiu tuometės Jugoslavijos sportininku, 44 metų Predragas Mijatovičius.

Šventėje dalyvausiantis 38 metų Hernanas Crespo Argentinos rinktinei per 64 rungtynes pelnė 32 įvarčius. Jis žaidė Romos „Lazio“, „Milan“, Milano „Inter“, Londono „Chelsea“ klubuose.

Penketą užbaigia saugo pozicijoje rungtyniavęs olandas Frankas Rijkaardas. 51 metų praeityje garsus futbolininkas 13 metų atstovavo Olandijos rinktinei, penkerius metus dirbo „Barcelona“ klubo treneriu.

Renginio organizatoriams pasikviesti futbolo žvaigždes kainavo apie 300 tūkst. litų.

Atvyksiančios futbolo garsenybės kartu su Lietuvos pramogų pasaulio atstovais iš „Prelegentų“ klubo stos į kovą su geriausiais A lygos komandų žaidėjais.

„Žalgirio“ arena bus išklota aukštos kokybės dirbtine danga, kurios vertė – daugiau nei 200 tūkst. litų.

Tikimasi, kad į renginį atvyks ir UEFA prezidentas Michelis Platini.

„Tai analogų pasaulyje neturintis renginys, nes niekas nėra daręs futbolo šventės arenoje“, – pasakojo renginio organizatorės kompanijos „Matthew Stannford“ atstovas Vytautas Jasutis.

Rungtynės turėtų vykti 5 prieš 5. Renginio metu bus apdovanoti praeityje garsūs Lietuvos futbolininkai. Šventėje vyks 11 metrų baudinių, baudos smūgių, slalomo rungtys.

„Kviečiame ne tik futbolo atstovus, bet kiekvieną, kuris nori pakelti Lietuvos futbolo lygį, nuo Arvydo Sabonio iki Virgilijaus Aleknos. Pasaulyje sporto šaka numeris vienas yra futbolas ir daugelis kitų sporto šakų atstovų palaiko futbolą, tačiau Lietuvoje jis kažkodėl labai žemai. Norime sukurti didelį šou visai šeimai, kad jis taptų tradicija“, – sakė V.Jasutis.

Ateityje kompanija ketina bendradarbiauti su latviais ir estais, rengti bendras šventes, į kurias galėtų pasikviesti dar didesnių futbolo žvaigždžių. Jau šiemet norėta pakviesti Zinedine'ą Zidane'ą ir Luisą Figo, tačiau to nepavyko padaryti dėl finansinės padėties.

„Kvietėme daug ką. Derybos ilgos, jos trunka iki pusmečio, pradėjome vasaros pradžioje. Iš pradžių derybos buvo sėkmingos, tačiau koją kišo tai, kad Lietuvoje futbolas nėra aukšto lygio, be to, artėja pasaulio čempionatas, todėl žvaigždėms pasipylė pasiūlymai dalyvauti renginiuose kitose valstybėse. Šį kartą jų atsisakėme, tačiau tik šiais metais.

Ateityje, jei šventė pavyks, planuojame pasikviesti didžiausių žvaigždžių. Jos tikrai neatsisako atvažiuoti“, – sakė vienas renginio organizatorių.

Bilietai į renginį kainuos nuo 30 iki 60 litų.

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 11:28

Renginio organizatoriams pasikviesti futbolo žvaigždes kainavo apie 300 tūkst. litų.

„Žalgirio“ arena bus išklota aukštos kokybės dirbtine danga, kurios vertė – daugiau nei 200 tūkst. litų.

Bilietai į renginį kainuos nuo 30 iki 60 litų.


UŽ TUOS PINIGĖLIUS- 300 ŠTUKIŲ- BŪTŲ GALIMA KLUBĄ i-OJE LYGOJE IŠLAIKYTI, BET TAI BŪTŲ NUOSTOLINGA... PAŽIŪRĖSIME, AR TOKIO POBŪDŽIO RENGINUKUS UŽSAKINĖTI APSIMOKA, AR TAI ATNEŠ PELNO... :roll:
JEIGU NUEIS Į MINUSĄ, TAI KITAIS METAIS BUS TYLA... BET GAL LIETUVIAI NORĖS PABUČIUOTI RANKĄ KURIAM NORS ŽVAIGŽDŪNUI.. SAVO KUMYRUI...

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 11:36

kaip suprantu, ne LFF organizuoja sita rengini, lff tik gal bus remejai, kurie pareklamuos savo sezona prie to paties. O renginys tikriausiai save issilaikantys kaip koks Kirkorovo koncertas

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 11:42

kažkaip neaišku, kas čia organizatorius, bet, manau, kad bet kuriuo atveju tikisi užsidirbti iš šio renginio, kitaip nevargtų nuo vasaros pradžios, kad susikvieestų tas žvaigždutes.. :roll:

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 14:06

Organizatorius: "„Tai analogų pasaulyje neturintis renginys, nes niekas nėra daręs futbolo šventės arenoje“, – pasakojo renginio organizatorės kompanijos „Matthew Stannford“ atstovas Vytautas Jasutis."

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 14:13

Tai analogų pasaulyje neturintis renginys, nes niekas nėra daręs futbolo šventės arenoje
- Kai neturime stadiono, tai tenka daryti krepšiasvydžio salėje. O ką tada belieka sakyti? Vienintelis, analogų neturintis.. Jei surengtų baseine - irgi būtų vienintelis.

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 14:35

Organizatorius: "„Tai analogų pasaulyje neturintis renginys, nes niekas nėra daręs futbolo šventės arenoje“, – pasakojo renginio organizatorės kompanijos „Matthew Stannford“ atstovas Vytautas Jasutis."
Norėjau sužinoti, kas užsakovas. O ne kas šampaną ir mineralinį pirks... :roll:
sms kreditkės vis dar generalinia rėmėjai, ar ateina kiti??? :roll:
LFF tik pasyvūs stebėtojai čia bus, ar jų palaiminimas reikalingas??? :roll:

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 14:49

Matthew Stannford. 20 likes.
https://www.facebook.com/pages/Matthew- ... 2557105008" onclick="window.open(this.href);return false;

Koncertai, festivaliai, privačios šventės, renginiai, viešieji ryšiai, reklamos akcijos.

Matthew Stannford
Prie rankenuko prisegtas. amziams liko.... dantukai nuspaude.
Paveikslėlis
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;

Raštingas ten puslapio adminas.. :mrgreen: jeigu ir kiti tame M.S. tokie raštingi, tai pravalas bus garantuotas. Susimaus su tuo žvaigždžių paradu.. :mrgreen:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 18:05

Tai, va, kad daug šumo dėl nieko pasirodo yra, tik dėl Šiaulių ir Kruojos neaišku, bet jei neliks šių dviejų klubų manau niekas nenukentės, tai bus tik į naudą

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 18:20

Tai, va, kad daug šumo dėl nieko pasirodo yra, tik dėl Šiaulių ir Kruojos neaišku, bet jei neliks šių dviejų klubų manau niekas nenukentės, tai bus tik į naudą
Dėl Kruojos net Senukas neverks... Na, o Šiauliams senai reikia apsivalyti...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 19:40

'"Po užtrukusių diskusijų klubai pritarė tvarkaraščio projekto variantui, pagal kurį „SMSCredit.lt A lygos" čempionatą planuojama užbaigti lapkričio 29-ąją arba savaite anksčiau"

nebeteks žiemot :)

...

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 19:50

Kuo toliau, tuo labiau išsigimsta futbolas.. nuo kovo pradzios iki gruodzio.. nesamone..

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 19:54

"SMSCredit.lt A lygos" klubų diskusijoje paryškinti 2014 metų sezono kontūrai
http://www.lff.lt/lt/article/smscreditl ... o_konturai" onclick="window.open(this.href);return false;
Artėjant didžiojo futbolo sezono pradžiai baigiami dėlioti 2014 metų Lietuvos čempionato kontūrai. Ketvirtadienį Vilniuje praėjusių metų „SMSCredit.lt A lygos" dalyviai ir potencialūs naujokai su Lietuvos futbolo federacijos (LFF), teisėjų atstovais bei kitais svečiais svarstė aktualiausius klausimus dėl šių metų sezono ir čempionato ateities.

Sezono finišas - lapkričio pabaigoje

Pagrindiniais klausimais beveik visą dieną užtrukusio susirinkimo darbotvarkėje buvo 2014 metų „SMSCredit.lt A lygos", „Druskininkų Hermio" taurės rungtynių tvarkaraščio ir nuostatų projektų aptarimas.

Po užtrukusių diskusijų klubai pritarė tvarkaraščio projekto variantui, pagal kurį „SMSCredit.lt A lygos" čempionatą planuojama užbaigti lapkričio 29-ąją arba savaite anksčiau - priklausomai nuo Lietuvos rinktinės rungtynių 2016 m. Europos čempionato atrankoje. Šių varžybų tikslios datos paaiškės kitą mėnėsį ištrauktus burtus.

Kaip buvo nuspręsta dar praėjusių metų pabaigoje, 2014 metų „SMSCredit.lt A lygos" sezonas startuos kovo 8-9 dienomis. Likus savaitei iki čempionato pradžios lygos dalyviai prisistatys futbolo sezono atidarymo šventėje, kuri vyks kovo 1-ąją Kauno arenoje.

Diskusijos dėl nuostatų ir bendros lygos su Latvija

Aptariant būsimo sezono varžybų nuostatų projektą, klubai pateikė pasiūlymus dėl šių metų čempionato dalyvių skaičiaus, vadinamojo legionierių limito, dublerių pirmenybių sistemos pakeitimo, pagrindinėje komandoje leidžiamų registruoti dukterinės ekipos žaidėjų skaičiaus.

Susirinkime taip pat viešėjo Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) atstovai. Jie pristatė bendros Lietuvos ir Latvijos čempionato darbo grupės parengtą koncepciją, aptarė privalumus ir trūkumus. „SMSCredit.lt A lygos" klubai pritarė siūlomai idėjai, jos tolesniam svarstymui bei vystymui.

Šalies čempionate siekiantys žaisti Lietuvos klubai pastaruoju metu teikia licencijavimo kriterijus pagrindžiančią dokumentaciją. Sausio 30-ąją LFF licencijavimo komitetas priims pirmuosius nutarimus dėl licencijų išdavimo, o vasario 6-ąją svarstys klubų apeliacijas.

2014 metų sezono „SMSCredit.lt A lygos" dalyvių skaičius ir nuostatai bus tvirtinami vasario 10-ąją LFF Vykdomojo komiteto posėdyje. Vasario 11-ąją numatoma ištraukti tvarkaraščio burtus, pagal kuriuos bus sudarytas rungtynių porų eiliškumas.

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: 2014 metai

2014 Sau 16 20:33

Tai jei lapkričio pradžioj pakruojo dirvonuose lakstyt jau pavojinga buvo, tai aš įsivaizduoju, kas ten darysis lapkričio gale. Tas pats ir Alytui galioja.

Grįžti į