Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 22:13

Kiek sedimu vietu stadione, ir kiek ju buvo tusciu ??? Aisku ne visi sedjo, buvo ir stovinciu, bet 1300 ?? :lol: :lol:
Koks skirutmas 1300 ar 800.

Faktas, kad kur kas daugiau nei vasarą.
Nenusisnekek, jei vasara i NIEKO NELEMIANCIAS rungtynes su Trakais atejo 500- 600, tai i lemiammas rungtynes del bronzos 800 ir tau tai kur kas daugiau ??? :lol: Ateitu 2000 tada sutikciau
Pats sakei, kad skaičiais netiki. Aš ne apie skaičius, o vizualų vaizdą. Žmonių buvo kur kas daugiau.

Tobex
Pranešimai: 10884
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 22:16

Danijoj klimatas ne toks kaip pas mus, ten ziemos del golfo sroves daug svelnesnes taip kad mums reiketu su Norvegija, Svedija ar ta pacia Baltarusija lygintis, o ten zaidziama nuo kovo galo iki spalio pradzios.
žiemos gal ir švelnesnės, bet aš ir nesiūlau žiemą žaisti.
O šiandiena pas mus tas pats kas ir pas juos.

Stadionai patvarkomi. Spėkit ar kas nors juos tvarkys jei sutrumpins čempionatą?

Kampuotas
Pranešimai: 1090
Užsiregistravo: 2015 Kov 01 14:04

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 22:23

]
Tai jei lyga toki organizuotu, pirmiausia Semberas su Nikolicium turetu pritart :) Bendrai, bedos nera kai 4 klubai valdo visa lyga ie esmes (valdyba). Ju sutarimu galima taure ir per 2 dienas suzaist (pusfinaliai - finalai) kokiam geresniam manieze savaite iki A lygos starto :)
Galima vietoj supertaures daryti lygos taure pries A lyga - 8 A lygos komandos suzaidzia nuo vasario menesio iki kovo galo suzaidzia mini turnyra, ir tada kovo gale gali ir A lyga startuoti. Taip ir sezonas butu ilgesnis, ir A lygos nereiketu zaisti maniezuose.Pvz kad rungtyniu butu po lygiai galima dvi grupes po 4 komandas sudaryti zaidziant tarpusavyje po 1 rungtynes. Grupiu nugaletojai zaidzia finale. Svedijoj ankstyva pavasari taure rengiama tokiu formatu.

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 22:43

Norint žiūrovų reikia įdomesnių žaidėjų lygoje.Nesupykit, bet bent man tai pagal A-lygos komandų komplektacijas šis sezonas buvo skurdus.Kitas dalykas - REKLAMA Reklamos pas mus kuri reklamuotu futbolą yra gal kokie 5 procentai.Skurdžiai užsakytos televizijos reklamos, apie radiją net nešneku, laikraščiuose rašomos tik pasibaigusios rungtynės ir rezultatai.Matome tik tokias, šiokias tokias iškabas miestuose, tokias sukaltas, caro laikų.Galbūt tai ir yra esminė problema - nėra REKLAMOS pas mus.
Šnekant apie stadionus, tai tuos stadionus kuriuos įmanoma dengti, reikėtu uždengti, nes tribūnos dažniausiai pastatytos, kaip ant durniaus, perpučia kiaurai ne retai.Ta įmanoma padaryti nebrangiai, tiesiog aplink stadioną reikia pastatyti normalia aukšta betonine tvorą - sieną :D stogų gali ir nestatyti

mafia7
Pranešimai: 7312
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 22:56

Duotu man kas nors tuo pasirūpinti tai aš per metus laiko padaryčiau taip, kad į stadionus žmonės nebetilptu.Ir tam net didelių išlaidų nereikėtu.Bet kiek bendrauju su klubų direktoriais tai pastebiu, kad jie apima per plačiai, ištaško pinigus ir nieko negauna.Nemoka jie užsiimti reklama, o aš moku pigiai galiu padaryti milžiniškus dalykus, bet manęs neprileidžia

Rokiz
Pranešimai: 423
Užsiregistravo: 2014 Bir 23 10:02
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 23:15

Iš mano pusės nesinorrėtų skaldyti čempionato į dvi dalis...kažkaip man bent jau įdomu kai visi su visais 4 ratus sužaidžia.

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: 2016 metai

2015 Gru 07 23:26

O ką reklamuoti? Šūkis - visi į stadioną pažiūrėti į metų parduotą mačą, dar tiek niekas nemokėjo už parduotas varžybas - salot pritrauks minias?. Norint reklamuotis reikia kažką turėti ką reklamuoti. Kur žvaigždės? Kur bekompromisė kova? Kur įtampa? Nieko nėra. Gal porai kartų ir suveiks ta reklama, bet po to žiūrovai supras, kad tai vis dar ta pati Skuodo lyga. Į čempionų lygą renkasi pilnas stadionas ir ateitų dar dvigubai tiek, nes tai brendas, kuris turi ką pasiūlyti. A lygai iki kažkokio lygio daug metų dar kepurnėtis ir sukišti krūvas pinigų, bet ir tai dar ne faktas, kad žmonės eis į stadionus, o ne liks ant sofų žiūrėti glianco ir tapatintis su katalonais. Geras ženklas, kad šnekama apie prizinį fondą, bet reikia Azerbaidžano ir Kazachstano lygio fondo. Tai turėtų būti A lygos prezidento judėjimo kryptis ir užsibrėžtas tikslas.

Psichologas
Pranešimai: 1320
Užsiregistravo: 2015 Vas 02 18:02
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris
Miestas: Kaunas

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 07:05

Duotu man kas nors tuo pasirūpinti tai aš per metus laiko padaryčiau taip, kad į stadionus žmonės nebetilptu.Ir tam net didelių išlaidų nereikėtu.Bet kiek bendrauju su klubų direktoriais tai pastebiu, kad jie apima per plačiai, ištaško pinigus ir nieko negauna.Nemoka jie užsiimti reklama, o aš moku pigiai galiu padaryti milžiniškus dalykus, bet manęs neprileidžia
Aš niekaip nesuprantu, kaip čia visi sugeba į tave nereguot

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:28

Skėlimas esant 8 komandų čempiontuoi atrodytų keistokai. Kaip jau kažkas minėjo, tam reiktų bent 12 klubų, o tiek klubų A ygoje dr ilgai neturėsim.

Aš daryčiau tokį variantą:
1. čempionatas vyktų normaliai 4 ratais
2. pasibaigus čempionatui, būtų žaidžiami lemiami LFF taurės etapai: aštuntfinalis, ketvirtfinalis, pusfinalis ir finalas. Tai užtruktų kokias 6 savaites
3. sužaidus LFF taurės finalą, šita skambia gaida futbolo sezonas pasibaigtų :)

Tokiu atveju A lygos komandos per sezoną sužaistų minimum 30 rungtynių (jeigu komanda iškrenta taurės aštuntfinalyje), maksimum 37 rungtynes (jeigu patenka į taurės finalą). IMHO futbolo sezone išskirti dvi dalis - A lygos čempionatą ir LFF taurės varžybų finišą - būtų geras dalykas, nes A lygos klubams nereiktų blaškytis ir galėtų geriau susikoncentruoti.
- Aš tai mėgstu paskaičiuoti, bet tą patys žinote. :roll: Jau savaitę gilinuosi į skaičiukus. :roll:

Gal kitu kampu pažiūrėsiu. Komanda (normali, ne kokia Dainava ar Kruoja), tarkime, pradeda ruoštis sezonui po Naujako. Sausio pradžioje ar viduryje. Jeigu kažkam lomkės be futbolo, tai galima gi sugalvoti kažkokias ikisezonines varžytuves. kažkas varo į braziliją, kažkas Kiprą, Hrvatską, Latviją.. kažkas Druskininkus, Palangą.. prieš sezoną draugiškų rungtynių skaičius jau turėtų priartėti prie 10 rungtynių ir daugiau..
Kovo- birželio mėnesiais A lygos mačai vyktš.. koks 16 rungtynių..
vasarą draugiškos rungtynės, vėl kokius 5 mačus sugrajinti galima.. o tie, kam Europos lygos, dar apturėtų rimtas varžybas..
Rudeniop dar 16 A lygos varžybų.. ir be abejo, reikia pagalvoti dėl LFF taurės, kaip ten dėlioti viską, kad būtų įdomu.. finišas spalio pabigoje gal būtų geriausias sprendimas..
nes lapkričio 1 diena, tai kažkokia simboliška, geriau kapinėse pašalti, nei stadione.. Nors kai kas dreba dėl ilgo laiko be fūlios..
ale lapkritis jau niūruma - šniaga šniažnaja.. :roll:

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:35

Atlanto rungtynes su Suduva del bronzos ziurejo 500 ziurovu, vasara ar pavasari i nieko nelemiancias rungtynes daugiau susirinkdavo
ATLANTAS ir SŪDUVA poliubomu pritraukia žiūrovus, ne KRUOJA gi :D

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:38

Jei Taures finalas vyktu spalio gale - butu keli simtai ziurovu , ir tai su salyga kad oras butu neblogas ;)
- Lietuvoje gi ne dėl žiūrovų žaidžiama... :mrgreen:

Dėl savęs arba lažybininkų klanų tai daroma.. :idea:

iš kur toksai susireikšminimas, kad kažkuri komanda ar kažkuris žaidėjas žaidžia dėl tavęs, mielas sirgaliau??? :roll: :idea:

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:47

Beje Gytariuose stato budelę su dušais ir filmavimui vieta..
Taip, kad kitais metai (jei bus komanda) sąlygos nebebus tragiškos. :D
GYTARIAI iš viso ne stadionas, o kažkoks nesusipratimas.. Ir būdelės ten nieko nepakeis.. smirda į jį žiūrėti ir rizika išsisukinėti kojas, susitraumuoti didžiulė, tokio PYPT senai nesu matęs, ką ten paskutinį kartą nuvykęs pamačiau..
Stulpai elektros kokio ilgumo/aukštumo? :P Turėtų būti dvigubai ilgessni..
Aišku, grajus vyksta dieną, o ten skerspūtys, skersvėjai didesni nei Klaipėdoje..
kažkas pastatė patį liewiausią stadioną..
danga apgailėtinos kokybės, nudrožta visiškai, nes jau kiek laiko drožiama A lygos, I lygos, II lygos, III lygos.. visi drožia..
Tasai stadionas yra veidrodis to, ką daro šiauliečiai.. visada atžagariomis rankomis ir vis kažką nusivogdami sau..
Todėl ten ir su stadionais PYPT ir su komanda..

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:53

kai 4 klubai valdo visa lyga ie esmes (valdyba). Ju sutarimu galima taure ir per 2 dienas suzaist (pusfinaliai - finalai) kokiam geresniam manieze savaite iki A lygos starto :)
Dabar gi panašiai ir yra - A lygos grandai grajina nuo ketvirtfinalio.. :roll:
Jau dabar sakyčiau, kad yra "armėniškas" variantas, juk aštuntfinalių, šešioliktfinalių ir žaisti nereikia..
Mėgėjai ten daug vargsta, kažką bando įrodyti.. :roll:
O kam vargintis ir cirkintis??? darom viską po armianski..
A lygos klubai sugrajina ketvirtfinalį, pusfinalį ir finalą..
Max. 5 rungtynės, min. - 2

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 11:58

Stadionai patvarkomi.
Spėkit ar kas nors juos tvarkys jei sutrumpins čempionatą?
- Ciocės patvarkomos, o stadionai turi būti nuolatos prižiūrimi, kad pridurkai su mašinomis nesivažinėtų ten, ir kitokių kataklizmų ten nebūtų.
O tai, niokoti lietuvaičiai viską moka. Prieš REO rungtynes perkastas "Žalgirio' stadionas' lyg bulvių laukas, panevėžio stadione rally čempionatą kažkas organizavo..

Tvarkymai, remontai, tai dažnai juk iš savivaldybių kišeniaus atliekami, o klubai ten įnamiai dažnai.

Jeigu savivaldybė duoda, tai kažkas tvarkoma, jeigu ne, tai visiems giliai dzin..

...

Re: 2016 metai

2015 Gru 08 12:00

Galima vietoj supertaures daryti lygos taure pries A lyga - 8 A lygos komandos suzaidzia nuo vasario menesio iki kovo galo suzaidzia mini turnyra, ir tada kovo gale gali ir A lyga startuoti. Taip ir sezonas butu ilgesnis, ir A lygos nereiketu zaisti maniezuose.Pvz kad rungtyniu butu po lygiai galima dvi grupes po 4 komandas sudaryti zaidziant tarpusavyje po 1 rungtynes. Grupiu nugaletojai zaidzia finale.

Svedijoj ankstyva pavasari taure rengiama tokiu formatu.
- Nesigilinau, ką turi švedai, bet ten gal ne 8 klubai, kurie šiaip taip įsipaišo į PRO lygį..

Pas mus ŽALGIRIS priluptų "autsaiderius" ir būtų ramybė.. :roll: :idea:

Grįžti į