GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Kov 20 16:13

LFF II lygos pirmenybių pradžia - balandžio pabaigoje
2016-03-18
http://www.vilniausfutbolas.lt/naujiena ... igoje/4201" onclick="window.open(this.href);return false;

Įsibėgėja LFF II lygos klubų licenzijavimo procesas. LFF II lygos, rytų zonos pirmenybėse planuoja dalyvauti 8 komandos. Tai praėjusiais metais dalyvavę klubai:Rotalis, Utenis-2, Viltis, Gariūnai, Visaginas, Tera, FM Ateitis. Prie jų planuoja prisijungti praėjusiais metais I lygoje dalyvavusi Vilniaus MRU komanda, taip pat, galimybe kilti vienu Lietuvos futbolo piramidės laipteliu aukščiau, svarsto ir FK Fakyrai ekipa, kurie padavė prašymą siekti II lygos licenzijos. Apmaudu, tačiau šiais metais, II lygos batalijose, galime ir nebepamatyti ilgamečių šių pirmenybių dalyvių – FK Bekentas atstovų. Kaip mūsų svetainei teigė FK Bekentas prezidentas J.Morozas, šiuo metu vyksta derybos su potencialiais komandos rėmėjais ir nuo jų rezultato priklausys komandos tolimesnė vystymo strategija.

Praėjusių metų pirmenybių nugalėtoja, FK Vytis komanda(FK Taip), šiemet sportiniu principu pakilo į I lygą.

Pirmenybes planuojama pradėti balandžio mėnesio pabaigoje(23/24d), keliomis savaitėmis anksčiau vyks komandų vadovų susirinkimas, kurio metu ir bus patvirtintas galutinis LFF II lygos, rytų zonos pirmenybių tvarkaraštis.

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Bal 14 14:33

Dalyviu sarasas http://www.lff.lt/lt/article/ii_lygos_l ... r_komandos" onclick="window.open(this.href);return false;
Rytų zona:
Vilniaus FM „Ateitis",
Vilniaus „MRU",
Vilniaus „Rotalis",
Vilniaus „Fakyrai",
Vilniaus „Tera",
Vilniaus „Viltis",
Utenos „Utenis-2",
Vilniaus „Gariūnai",
FK „Visaginas".

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Rgs 25 12:37

Byra II lygos Rytų zonos pirmenybės
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/byra ... pirmenybes" onclick="window.open(this.href);return false;

Tęsiasi problemos II lygos Rytų zonos pirmenybėse. Šią savaitę turėjo būti sužaistos 17 turo rungtynės, bet realiai įvyko tik vienas susitikimas. Penktadienį Vilniaus „Viltis“ savo aikštėje 4:0 nugalėjo Vilniaus „Tera-SŽK“ komandą, o likusiose rungtynėse pergales be kovos pasiekė aikštės šeimininkai.

Ketvirtadienį Visagino futbolo komanda neatvyko į rungtynes su pirmenybių lyderiais Vilniaus „Gariūnais“, o šeštadienį sostinės „Fakyrai-MRU“ nerado galimybės apsilankyti Utenoje, kur turėjo įvykti jų susitikimas su antrą vietą čempionate užimančia „Utenio“ dublerių komanda. Jei „Visagino“ ekipai tai pirmas techninis pralaimėjimas, tai „Fakyrai-MRU“ šį sezoną gavo jau trečią baronką. Be to, dar sezono pradžioje „Fakyrai-MRU“ nenuvyko ir Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyro 2 etapo rungtynes su Plungės „Babrungu“. Šį vilniečių poelgių LFF Drausmės komitetas įvertino finansine nuobauda, tačiau Vilniaus regiono futbolo sąjunga (VRFS), organizuojanti II lygos Rytų zonos varžybas, iki šiol jokių žygių prieš šią komandą nesiėmė.

Vis dėlto, šiandien VRFS direktorius Paulius Malžinskas pranešė, kad trečią kartą į rungtynes neatvykusi „Fakyrai-MRU“ komanda yra šalinama (o jei tiksliau – traukiasi savo noru) iš pirmenybių. „Apmaudu, bet II lygos pirmenybės šiemet iš esmės subyrėjo, - facebook paskyroje pripažino P.Malžinskas. - Analizuoji ir bandai ieškoti priežasčių, bet aiškaus atsakymo kodėl, taip ir nėra. Vienas dalykas yra akivaizdus, kad nemaža problema yra ta kad jauni žaidėjai dėl taikomų nuostatų ir Comet sistemos negali žaisti už kitas vyrų komandas ir tuo pačiu dalyvauti Elitinėje jaunių lygoje (jei klubas neturi visos piramidės). Kitas dalykas, kad mano nuomone , yra per didelis I lygos komandų skaičius ir paskutinis dalykas kad manau LFF turi skirti didesnį dėmesį II lygos pirmenybėms.“

Priminsime, kad dar rugpjūčio pabaigoje Rytų zonos pirmenybėse neliko Vilniaus futbolo mokyklos „Ateitis“ komanda. Kadangi ji buvo sužaidusi daugiau nei pusę pirmenybių rungtynių, organizatorių sprendimu likusiose „Ateities“ komandai įskaitomi techniniai pralaimėjimai 0:3, o čempionate kovą tęsė 7 ekipos. Po „Fakyrų-MRU“ pabyrėjimo lieka tik 6-ios. O realiai sezonas faktiškai baigėsi ir „Visagino“ ekipai, kuriai čempionate liko dvi rungtynės. Iš kurių artimiausios – su FM „Ateitis“ komanda, o kitos – spalio pabaigoje su „Rotaliu“. Nei vienai, nei kitai komandai šios rungtynės įtakos turnyrinei padėčiai neturės.

Likus 4 turams iki pirmenybių pabaigos II lygos Rytų zonoje pirmauja „Gariūnai“ (43 taškai), o jiems ant kulnų mina „Utenio“ dubleriai (41 tšk.). Abi komandos yra sužaidusios po 17 rungtynių. Trečią poziciją kol kas užima 18 rungtynių sužaidę „Fakyrai-MRU“ (29 tšk.), bet jau artimiausiu metu juos turėtų aplenkti vienomis rungtynėmis mažiau sužaidusi „Viltis“ (27 tšk.). Žemiau rikiuojasi „Tera-SŽK“ (23 tšk.), „Visaginas“ (22 tšk.) ir Vilniaus „Rotalis“ (16 tšk.).

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Rgs 26 11:23

Rytų zona parodija kažkokia. Eilinį kartą įsitikiname, kad vilniečiai negabūs nei žaisti futbolą, nei organizuoti kažką.

Malžinskas atsakingas už šitas pirmenybes?

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Rgs 26 13:59

Rytų zona parodija kažkokia. Eilinį kartą įsitikiname, kad vilniečiai negabūs nei žaisti futbolą, nei organizuoti kažką.

Malžinskas atsakingas už šitas pirmenybes?
taip SFL (Malzinskas) pernai berods, pasisove sukurti Rytu zona..

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Rgs 27 11:12

Projektėlis nepasiteisino, kaip matyti.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Rgs 30 15:43

SVARBIOS RUNGTYNĖS VILNIUJE
http://www.utenosutenis.lt/naujienos/666.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaunieji uteniškiai penktadienį Vilniuje sieks įveikti „Rotalio“ ekipą ir pratęsti kovą dėl aukso medalių

II lygos Rytų zonos pirmenybėse iki pabaigos liko dar bent keturi turai, bet kovą tęsia jau tik šeši klubai. O gal ir dar mažiau. 17 ture į Uteną neišvykę Fakyrai-MRU paskelbė, kad traukiasi iš čempionato. Be kovos pergalę Gariūnams atidavusi Visagino futbolo komanda taip pat pranešė apie sezono pabaigą. Tad praėjusią savaitę realiai įvyko tik vienas mačas, po kurio Viltis jau gali prisimatuoti bronzos medalius.

REZULTATAI

17 turas

Rugsėjo 20 d.

Rotalis – FM Ateitis 3:0 (techninė pergalė)

Rugsėjo 22 d.

Gariūnai – Visaginas 3:0 (techninė pergalė)

Rugsėjo 23 d. Senvagės stadionas

FK Viltis – FK Tera-SŽK 4:0 (1:0). Įvarčiai: 30 min. Tomas Chomičius, 50 min. Marius Aukštolis, 68 ir 75 min. Estanislao Jameson Moles. Pašalintas: 57 min. Gintas Ignatavičius (Tera-SŽK).

https://www.youtube.com/watch?v=C_DpxkEE3dg" onclick="window.open(this.href);return false;

Rugsėjo 24 d.

Utenis-2 – Fakyrai-MRU 3:0 (techninė pergalė)

PAREIŠKIMAS. Fakyrai-MRU apie galimą pasitraukimą prakalbo rugsėjo pradžioje, kai komanda nesugebėjo susirinkti į Visaginą ir priėmė antrą techninį pralaimėjimą. Tada ekipos kapitonas Gediminas Paberžis sakė, kad jei nesusirinks ir į artimiausią mačą su Rotaliu, sezonas bus baigtas. Bet ėmė ir susirinko. O susirinkę – net ir laimėjo 2:1. Labai gali būti, kad jau paskutinį kartą šį sezoną.

17 turas šeštadienį Fakyrus-MRU turėjo sugrąžinti į Uteną, kur jie pirmame rate iškovojo bene gražiausią sezono pergalę. Bet antrą kartą į tą pačią upę įbristi nesigavo. Į Uteną Fakyrai-MRU neišvyko. Jiems buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:3, o netrukus klubo paskyroje Facebook erdvėje pasirodė atitinkamas informacinis pranešimas. „Informuojame, jog dėl žanro krizės, miglotos padėties ir ateities nebuvimo, galimybės išlaikyti žaidėjų ir trenerių motyvacijos neliko. Klubo vadovai priėmė sprendimą sustabdyti komandos dalyvavimą II lygos Rytų zonos čempionate.
Klubo vardu atsiprašome varžybų organizatorių ir varžovų“.

MĮSLĖ. Nors Fakyrų-MRU pareiškimas labai netgi iškalbingas, bet sumaišties elementas vis tiek išliko. Dar antradienį nei Vilniaus regiono futbolo sąjungos direktorius Paulius Malžinskas, nei Fakyrai-MRU prezidentas Kastytis Valantinas negalėjo patvirtinti ar tai jau viskas. P.Malžinsko teigimu, oficialaus rašto iš klubo varžybų organizatoriai dar nesulaukė. K.Valantino teigimu, jei pačioje Fakyrai-MRU komandoje atsirastų žmonių norinčių imtis iniciatyvos ir užbaigti sezoną, jis permąstytų sprendimą dėl pasitraukimo. „Tiesą sakant, aš jau pavargau kovoti su tomis pačiomis bėdomis. Penktadienį mes su III lygoje žaidžiančia Fakyrų komanda Ukmergėje rungtyniavome su Spartaku, o šeštadienį buvo suplanuota išvyka į Uteną. Tačiau prieš ją pasipylė žinutės iš MRU žaidėjų, kad jie negali, nenori ir nebus rungtynėse. Ir tai jau ne pirmas toks kartas. Žmonėms trūksta elemtariausios atsakomybės jausmo, supratimo, kad jei tu įsipareigojai žaisti, tai negali taip paprastai numoti ranka. Kadangi matau, jog tas požiūris vis smarkiau įsigali, galiausiai nusprendžiau sustabdyti komandos dalyvavimą II lygos varžybose“, - paaiškino K.Valantinas.

RUDUO. Analogišką sprendimą, tik tyliau ir ramiau priėmė ir Visagino futbolo komandos treneris Kirilas Mamontovas. Rugsėjo 16 d. visaginiečiai savo aikštėje 1:3 nusileido Tera-SŽK komandai ir antrame rate patyrė penktą nesėkmę iš eilės. O šeštą kartą pralaimėjo techniniu būdu, be kovos. „Trečią sezoną iš eilės susiduriu su ta pačia problema. Mes normaliai pradedame sezoną, jo viduryje demonstruojame neblogą sportinę formą, bet pabaigoje prasideda problemos. Rugsėjo pabaiga ir spalis mums būna patys sunkiausi mėnesiai – žaidėjai nesirenka nei treniruotes, nei į rungtynes, mes patiriame vieną nesėkmę po kitos ir galiausiai išsisikirstome taip iki gali ir neužbaigę sezono, - samprotavo K.Mamontovas. - Šiais metais mėginau kažką keisti, norėjau, kad kuo daugiau rungtynių sužaistume per rugsėjį, bet vis tiek pasikartojo ta pati istorija. Yra keli jauni futbolininkai, kurie nuolat dalyvauja visose rungtynėse ir treniruotėse, bet vyresniems rudenį atsiranda svarbesnių dalykų.“

Šeštą vietą pirmenybėse užimančiai Visagino ekipai iki sezono galo formaliai liko dvi rungtynės. Bet tik formaliai, nes 18 ture turėjęs įvykti susitikimas su Ateitimi neįvyks, mat Ateitis dar prieš mėnesį pasitraukė iš čempionato. Panašu, kad neįvyks ir spalio pabaigoje suplanuotos 21 turo rungtynės su Rotaliu. „Mes savo pasirodymą šiais metais jau tikrai baigėme. Ir padarėme tai dar prieš rungtynes su Gariūnais“, - konstatavo K.Mamontovas.

NUSIVYLIMAS. Tokia įvykių eiga nuvylė ir pirmenybes organizuojančios VRFS direktorių P.Malžinską. „Apmaudu, bet II lygos pirmenybės šiemet iš esmės subyrėjo, - pripažino P.Malžinskas. - Analizuoji ir bandai ieškoti priežasčių, bet aiškaus atsakymo kodėl, taip ir nėra. Vienas dalykas yra akivaizdus, kad nemaža problema yra ta, kad jauni žaidėjai dėl taikomų nuostatų ir Comet sistemos negali žaisti už kitas vyrų komandas ir tuo pačiu dalyvauti Elitinėje jaunių lygoje (jei klubas neturi visos piramidės). Kitas dalykas, kad mano nuomone, yra per didelis I lygos komandų skaičius ir paskutinis dalykas kad manau LFF turi skirti didesnį dėmesį II lygos pirmenybėms.“

P.Malžinsko teigimu, belieka pasidžiaugti, kad pirmenybėse liko bent jau auksinė intriga. Po 17 rungtynių sužaidę Gariūnai ir Utenio dubleriai iš varžybų trauktis neketina. Ir iki paskutinio turo tęs kovą dėl pirmos vietos. Šiuo metu pirmauja 43 taškus surinkę Gariūnai. Utenos komandos sąskaitoje yra 41 taškas.

Trečią vietą formaliai vis dar užima Fakyrai-MRU (29 taškai), bet realiai bronzos medalius jau gali matuotis Vilties futbolininkai. Jie nuo fakyrų atsilieka 2 taškais, bet turi rungtynes rezerve. O jei Fakyrai-MRU rimtai pasitrauks iš varžybų, nebeliks net ir menkiausių abejonių.

KETURSMŪGIS. Nors panašu, kad Viltis medalius imtų bet kokiomis sąlygomis – tiek su Fakyrais-MRU, tiek ir be jų. Antroje sezono dalyje Viltis patyrė tik vieną nesėkmę (be, prieš fakyrus), o per paskutines 5 rungtynes iškovojo tris pergales ir du kartus sužaidė taikiai (su lyderiai – Gariūnais ir Utenio dubleriais). Įvarčių skonį pajuto Tomas Chomičius, puikiai į komandą įsiliejo Albertas Voskunovič, patikimai žaidžia Vaidotas Pajarskas. Visa tai matėme ir rungtynėse su Tera-SŽK. Gražiausius, vilniausfutbolas.lt komandos nufilmuotus epizodus galite pamatyti ir jūs (https://www.youtube.com/watch?v=C_DpxkEE3dg" onclick="window.open(this.href);return false;).

Aišku, galima sakyti, kad Tera žaidė be dviejų svarbių futbolininkų – Vytauto ir Liudviko Veličkų. Be to, nuo 57 min. terininkai rungtyniavo mažumoje. Tačiau net ir pajėgiausios sudėties Tera tą vakarą nebūtų turėjusi rimtesnių argumentų. „Šį kartą tikrai neturėjome problemų. Laikėms rungtynių plano, išnaudojome progas, vertėme varžovų klaidas įvarčiais. Tai ir lėmė mūsų pergalę. Apskritai, paskutiniu metu tikrai pasiekėme gerą sportinę formą, žaidžiame taip kaip mokame ir galime. Todėl šiek tiek apmaudu, kad pasigirdo kalbos apie Fakyrų-MRU pasitraukimą iš varžybų. Tikrai norėtume medalius iškovoti aikštėje, o ne techninėmis pergalėmis. Juo labiau, kad šiuo metu mes tikrai galime laimėti prieš bet ką“, - patikino Vilties vadovas ir treneris Mindaugas Bielinskas.

O dar įdomiau, kad būtent 18 ture ir turėjo (o gal vis dar turi?) įvykti Vilties ir Fakyrai-MRU komandų mačas. „Kol kas mūsų niekas apie tų rungtynių atšaukimą neinformavo, jokios oficialios informacijos, patvirtinimo, kad Fakyrai-MRU tikrai pasitraukė neturime. Tai šiek tiek erzina, nes nežinome ar bus rungtynės, ar ne, mat jų šeimininkai yra Fakyrai ir jie turi paskirti laiką bei vietą“, - teigė M.Bielinskas.

ANONSAS. Turiu pripažinti, kad rašydamas šį anonsą nežinau ir aš, įvyks Fakyrų-MRU mūšis su Viltimi, ar ne. Jei visgi neįvyks, tada 18 ture turėsime tik dvi rungtynes.

18 turas

Rugsėjo 29 d., 20 val. Fabijoniškių VFM

Gariūnai (1 vieta, 43 taškai) – Tera-SŽK (5 vt., 23 tšk.) 2:6.

Rugsėjo 30 d., 17 val. Panerio stadionas

Rotalis (7 vt., 16 tšk.) – Utenis-2 (2 vt., 41 tšk.)

?????????????????

Fakyrai-MRU (3 vt., 29 tšk.) – Viltis (4 vt., 27 tšk.)

--------------------------------------------------------------------------

FM Ateitis (8 vt., 3 tšk.) – Visaginas (6 vt., 22 tšk.) 0:3

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Spa 22 15:50

Galutinėje II lygos Rytų zonos rikiuotėje matosi ryškus pasidalinimas į lyderius, vidutiniokus ir autsaiderius.

Pirmą trejetą sudaro Utenis-2 (53 taškai), Gariūnai (52 tšk.) ir Viltis (36 tšk.).
Ketvirtoje vietoje finišuos TERA-SŽK (29 tšk.), po paskutinio turo aplenkusi jau senokai supasavusius Fakyrus-MRU (29 tšk.).
Šeštą vietą užėmė Visaginas (28 tšk.), septintą – pernykščiai vicečempionai Rotalis (16 tšk.), o paskutinę – rugpjūtį iš kovos pasitraukusi FM Ateitis (3 tšk.).

Sakyčiau, kad visiškai nevykusios pirmenybės.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Spa 22 15:58

21 turas

Spalio 20 d. Fabijoniškių VFM

FK Gariūnai – FK Utenos Utenis-2 0:1 (0:0). Įvartis: 71 min. Aleksandras Levšinas.

https://www.youtube.com/watch?v=dd86jL7BB5w" onclick="window.open(this.href);return false;

FK Viltis – FM Ateitis 3:0 (techninė pergalė) :evil:

FK Tera-SŽK – FK Fakyrai-MRU 3:0 (techninė pergalė) :evil:

FK Visaginas – SFK Rotalis 3:0 (techninė pergalė). :evil:

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Spa 22 16:08

II lygos Rytų zona
Vieta Komanda Rungtynės Pergalės Lygiosios Pralaimėjimai Įmušta Praleista Skirtumas Taškai
1 Utenis-2 21 17 2 2 64 17 +47 53
2 Gariūnai 21 17 1 3 67 16 +51 52
3 ViltisFK 21 11 3 7 41 22 +19 36
4 Fakyrai-MRU 20 9 2 9 42 40 +2 29
5 FK TERA-SŽK 20 8 2 10 42 34 +8 26
6 Visaginas 20 8 1 11 37 34 +3 25
7 Rotalis 20 5 1 14 23 52 -29 16
8 FM Ateitis 21 1 0 20 10 111 -101 3


Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Lap 08 13:03

Lentelė http://lff.lt/varzybos/ii-lyga/rytu-zona/" onclick="window.open(this.href);return false;

Klubas Rungt. Perg. Lyg. Pral. Įm. Įv. Pral. Įv. Įv. skirt. Tšk.
1. Utenis B 19 15 2 2 58 17 +41 47
2. Gariūnai 18 14 1 3 58 16 +42 43
3. Viltis 19 9 3 7 35 22 +13 30
4. Fakyrai 17 9 2 6 42 31 +11 29
5. Tera 19 7 2 10 39 34 +5 23
6. Visaginas 18 7 1 10 34 31 +3 22
7. Rotalis 19 4 1 14 20 52 -32 13
8. Ateitis 15 1 0 14 10 93 -83 3

Ateitis 15 rungtynių :?: :roll: Absurdiška LFF lentelė :evil:

GS3
Pranešimai: 2518
Užsiregistravo: 2014 Sau 16 18:58

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Gru 13 20:32

Naikinama II lygos Rytų zona
http://www.futbolas.lt/lt/naujiena/naik ... -rytu-zona

Šiemet net trims komandoms neužbaigus šalies antros lygos Rytų zonos čempionato, Lietuvos futbolo federacija nusprendė, kad nuo kitų metų grįžtama prie anksčiau išbandyto modelio, kai antrąją šalies lygą sudaro dvi zonos: Vakarų ir Pietų.

Priminsime, kad šiemet Rytų zonos pirmenybes laimėjo „Utenis-2“ ekipa, kuri priešpaskutinėse čempionato rungtynėse registravo šešis pagrindinės komandos žaidėjus, tačiau šie nuostatų pažeidimai drausmės komitete net nebuvo nagrinėjami.

Respublik
Pranešimai: 8574
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Gru 13 21:35

Kas nors man gali paaiškinti logiką, kodėl grįžtant prie Pietų-Rytų sąndraugos nebuvo galima palikti Rytų pavadinimo?
O šiaip jau bent jau man dar išlieka klausimas ar tikrai tą panaikino, kai vienoje žaidė praktiškai vien tik dublerinės ekipos, o apskrities federacijai(bent jau pagal visuomenei tinklapyje ir kitur pateikiamą informaciją) ta lyga nelabai ir rūpi...

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2016 metų LFF II lygos Rytų zonos pirmenybės

2016 Gru 15 15:03

Kybartai, Marijampolė, Alytus, Kaunas, Jonava tikrai ne Rytuose.
Utena, Visaginas, Vilnius - vos trys bažnytkaimiai iš Rytų. :P
5x3. Taigi, Pietūs.
O ir Vilnius labiau pietūs, nei akcentuoti rytai.

Grįžti į