Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 23 14:05

Anglija, Šveicarija, Slovėnija, Estija, Lietuva, San marinas.

sakyčiau, kad su burtais toliau sekasi visai neblogai. Ketvirta vieta turėtų būti realus tikslas, o trečia maksimalus.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 23 14:45

Tarp Lietuvos rinktinės varžovų - Anglija ir Estija
2014-02-23 14:07
http://www.lff.lt/lt/article/tarp_lietu ... _ir_estija" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinė rinktinė atrankoje dėl patekimo į 2016 metų Europos futbolo čempionatą kovo vienoje grupėje su Anglijos, Šveicarijos, Slovėnijos, Estijosi ir San Marino komandomis. Tai paaiškėjo šeštadienį Nicoje ištraukus atrankos varžybų burtus. Atrankos varžybos vyks nuo 2014 m. rugsėjo iki 2015 m. spalio. Preliminarus rungtynių tvarkaraštis bus paskelbtas šiandien.

Laukia pirmoji akistata su Anglija

Europos čempionato atrankos burtų ceremonija vyko Prancūzijoje, kurioje 2016 m. ir vyks turnyro finalinis etapas. Legendiniai žemyno vartininkai traukdami burtus suskirstė komandas į devynias grupes. Buvusio Vokietijos vartų sargo Andreaso Kopke ranka lėmė, jog Lietuva rungtyniaus E grupėje ir pirmą kartą išbandys jėgas su futbolo tėvyne tituluojamos Anglijos futbolininkais. Lietuvių ir anglų nacionalinės rinktinės kol kas nėra žaidusios nei oficialių, nei draugiškų rungtynių. Iš antrojo pagal pajėgumą krepšelio teko dar vienas mažai pažįstamas varžovas - Šveicarijos rinktinė. Paskutinė komandų dvikova vyko prieš lygiai 90 metų Paryžiaus Olimpinėse žaidynėse. Su trečiuoju varžovu - Slovėnija - lietuviai žaidė 1994-1995 metais debiutuotami Europos čempionato atrankoje. Tuomet abejas rungtynes mūsiškiai laimėjo rezultatu 2:1. Iš ketvirto krepšelio Lietuvai teko kaimynė Estija, su kuria gali tekti žaisti ir vasarą vyksiančiame Baltijos taurės turnyre. Oficialiose dvikovose dvi šalys buvo susitikusios 1995 ir 1999 metais Europos čempionato atrankos grupėje. Iš silpniausiųjų krepšelio į E grupę pateko San Marinas. Šią komandą lietuviai yra dukart nugalėję 2004 metais Pasaulio čempionato kvalifikaciniame turnyre.

Į finalinį etapą pateks daugiau komandų

2016 Europos čempionato atrankos aštuoniose grupėse žais po šešias komandas. 9-oje grupėje rungtyniaus 5-ios ekipos, tačiau prie jų ne konkurencijos tvarka prisijungs čempionato šeimininkė Prancūzija, kuri su kitomis ekipomis žais kontrolines rungtynes. Iš viso atrankos varžybose nuo 2014 m. rugsėjo iki 2015 m. spalio dalyvaus 53-ejos rinktinės. 2016-ųjų Europos čempionato finalinis etapas bus pirmasis, kuriame rungtyniaus 24-os komandos. Į finalinį etapą iš atrankos grupių pateks po dvi pirmąsias komandas ir viena geriausia trečioji ekipa. Likusios aštuonios rinktinės žais papildomas atkrintamąsias rungtynes.
2016 m. Europos čempionato atrankos grupės:

A grupė: Olandija, Čekija, Turkija, Latvija, Islandija, Kazachstanas.
B grupė: Bosnija ir Hercegovina, Belgija, Izraelis, Velsas, Kipras, Andora.
C grupė: Ispanija, Ukraina, Slovakija, Makedonija, Baltarusija, Liuksemburgas.
D grupė: Vokietija, Airija, Lenkija, Gruzija, Škotija, Gibraltaras.
E grupė: Anglija, Šveicarija, Slovėnija, LIETUVA, Estija, San Marinas.
F grupė: Graikija, Vengrija, Rumunija, Suomija, Šiaurės Airija, Farerų salos.
G grupė: Rusija, Švedija, Austrija, Juodkalnija, Moldova, Lichtenšteinas.
H grupė: Italija, Kroatija, Norvegija, Bulgarija, Azerbaidžanas, Malta.
I grupė: Portugalija, Danija, Serbija, Armėnija, Albanija.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 23 17:14

Lietuvos rinktinės trenerio Igoris Pankratjevo komentaras speciailiai LFF.lt iš Nicos:

"Negaliu sakyti, kad burtai nuliūdino. Tačiau mano požiūriu, nėra taip svarbu, į kurią grupę patenki. Bet kokiu atveju, viską reikia įrodinėti aikštėje, nė vienos komandos nurašyti negalima.

Bus įdomu susitikti su naujais varžovais - Anglija, Šveicarija, Slovėnija. Su anglais dar nesame žaidę apskritai, su šveicarais tik tarpukaryje, o su slovėnais - taip pat senokai. Šveicariją turėsime galimybę pamatyti Pasaulio čempionate, tačiau po jos rinktinė turės naują trenerį, todėl nemažai kas gali pasikeisti.

Estijos komanda pastaraisiais metais ženkliai patobulėjusi. Laimėti prieš kaimynus mums bus principo reikalas. Rungtyniauti su San Marinu nebus lengva - galima prisiminti, kaip prieš dešimtmetį išvykoje sunkiai laimėjome rezultatu 1:0.

Šios grupės pliusas tas, kad nebus ilgų kelionių, tai padės geriau pasiruošti išvykos rungtynėms. Savo varžovus pradėsime stebėti nuo pirmųjų dienų. Jau kovo pradžioje vienas iš mūsų štabo vyks stebėti rungtynių.

Ceremonija buvo tikrai įdomi ir jaudinanti - surengta tikrai didelė futbolo šventė. Tokioje teko dalyvauti pirmą kartą. Sutikau ir futbolo įžymybių, ir pažįstamų futbolo žmonių."

Anglijos rinktinės trenerio Roy Hodgsono komentaras BBC svetainei:


"Esu labai patenkintas, ypač dėl sirgalių. Pastaraisiais metais jie turėjo sunkių kelionių. Šį kartą jiems bus lengviau ir maloniau vykti paskui rinktinę.

Šveicarija man visada sukelia šypseną, nes ten praleidau keturis fantastiškus metus. Vilniuje jau buvau su "Fulham" klubu, todėl man tai nėra nepažįstama vieta. Ją aplankyti yra malonu. Lietuva, kaip ir daugelis šalių tame regione, turi gerą komandą."

http://www.lff.lt/lt/article/tarp_lietu ... _komentaru" onclick="window.open(this.href);return false;

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 23 17:16

Sutikau ir futbolo įžymybių, ir pažįstamų futbolo žmonių
Igoris taip sudėlioja mintį, kad iškart supranti, jog įžymybių asmeniškai tikrai nepažįsta :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 23 18:51

Atrankos turnyro startas - San Marine, finišas - su Anglija namuose
2014-02-23 18:03
http://www.lff.lt/lt/article/atrankos_t ... ja_namuose" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė 2016 m. Europos čempionato atrankos E grupės turnyrą pradės rungtynėmis San Marine, o baigs - dvikova su Anglija namuose. Pirmą kartą atrankos varžybų istorijoje atrankos tvarkaraštis sudarytas centralizuotai tą pačią dieną po burtų. Anksčiau atrankos grupių komandos turėjo galimybę kartu derinti tvarkaraštį ir tik nepavykus rasti sutarimo būdavo skiriami burtai. Pirmuoju mūsiškių varžovu rugsėjo 8-ąją svečiuose bus San Marino futbolininkai. Spalį Lietuva namuose priims Estijos ir Slovėnijos komandas, o lapkričio viduryje žais Šveicarijoje. Garsiajame Londono „Wembley" stadione lietuviai viešės kovo 27-ąją, o Anglijos rinktinė į mūsų šalį atvyks paskutiniosioms atrankos grupės rungtynėms 2015 m. spalio 12-ąją. Pagal UEFA priimtą naujovę - „Futbolo savaitės" konceptą - atrankos rungtynės bus žaidžiamos įvairiomis savaitės dienomis, nuo ketvirtadienio iki antradienio. Rungtynių laikai taip pat suvienodinti - dvikovos prasidės 19 val. arba 21.45 val. Lietuvos laiku.
Lietuvos rinktinės rungtynių tvarkaraštis:

Rugsėjo 8 d. (pirmadienis) 21:45
San Marinas - Lietuva

Spalio 9 d. (ketvirtadienis), 21:45
Lietuva - Estija

Spalio 12 d. (sekmadienis), 21:45
Lietuva - Slovėnija

Lapkričio 15 d. (šeštadienis), 21:45
Šveicarija - Lietuva

Kovo 27 d. (penktadienis), 21:45
Anglija - Lietuva

Birželio 14 d. (sekmadienis), 21:45
Lietuva - Šveicarija

Rugsėjo 5 d. (šeštadienis), 19:00
Estija - Lietuva

Rugsėjo 8 d. (antradienis), 21:45
Lietuva - San Marinas

Spalio 9 d. (penktadienis), 21:45
Slovėnija - Lietuva

Spalio 12 d. (pirmadienis), 21:45
Lietuva - Anglija

...

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 24 14:59

Anglijos rinktinės treneris Roy Hodgsonas Lietuvoje jau lankėsi (2009 m. UEFA taurės rungtynės "Vėtra" - "Fulham") ir atrodo, kad jam išliko malonūs įspūdžiai.

Štai ką treneris Nicoje kalbėjo po burtų:
"We played a team called FC Vetra a European qualifying round. That was in Vilnius, so I have been there. It’s a fantastic place. Obviously these Baltic states have always been good footballing countries but there are other places where I think it would be much harder for our fans to get to. They’ll enjoy Vilnius."

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 24 18:55

EURO 2016 atrankos varžovai iš arti: Anglija ir Šveicarija
http://www.lff.lt/lt/article/euro_2016_ ... sveicarija" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė ir jos gerbėjai sekmadienį sužinojo penkias komandas, kurios bus mūsiškių varžovais rugsėjį startuosiančioje 2016 m. Europos čempionato atrankoje.

Iš pirmojo burtų krepšelio lietuviams teko du varžovai, su kuriais po Nepriklausomybės atkūrimo žaisti dar neteko net kontrolinių rungtynių - Anglija ir Šveicarija. LFF.lt kviečia susipažinti su šiomis komandomis, kurios vasarą rungtyniaus ir Brazilijoje vyksiančiame Pasaulio čempionate.

Anglija

FIFA reitingas: 15 vieta

Pasiekimai:
- 1966 m. Pasaulio čempionai
- 1968, 1996 m. Europos čempionato pusfinalininkai.

Namų stadionas: Londono „Wembley" (90 tūkst vietų.)

Rezultatai 2014 m. Pasaulio čempionato atrankoje:
I vieta grupėje, 6 pergalės ir 4 lygiosios (22 tšk.).
Rezultatyviausi žaidėjai - W.Rooney (7 įvarčiai), D.Wellbeck ir F.Lampard (po 4).

Nors anglai nesėkmių išvengė, jų kelias į Braziliją nebuvo lengvas. Abi dvikovos su Ukraina baigėsi lygiosiomis, svečiuose nepavyko nugalėti ir Juodkalnijos bei Lenkijos (1:1). Vis tik dvi iš eilės pergalės namuose ciklo pabaigoje leido vienu tašku aplenkti Ukrainą ir išvengti papildomų rungtynių dėl patekimo į Pasaulio čempionatą.

Treneris: Roy Hodgson

Treniravo 16-a komandų 8-iose šalyse. Tarp jų - danų „Kobenhavn" su D.Vencevičiumi, taip pat Milano „Inter", „Liverpool", Šveicarijos, Suomijos, JAE rinktines. Su „Fulham" ir „Inter" pasiekė UEFA taurės (Europos lygos) finalus.

Lyderiai: Wayne Rooney („Manchester United"), Steven Gerrard („Liverpool"), Jack Wilshere („Arsenal").

Pastaraisiais metais Anglijos rinktinė išgyvena kartų kaitą - iš komandos vienas po kito traukiasi ilgamečiai ekipos ramsčiai, jų vietas užima jauni žaidėjai. Jiems neretai trūksta stabilumo, o kartais ir žaidybinės praktikos - dėl „Premier" lygos lyderius užplūdusios legionierių gausos.

Komandos kapitonui S.Gerrardui ir kitam saugui F.Lampardui vasarą bus atitinkamai 34-eri ir 36-eri, tad sunku pasakyti, ar jie atstovaus rinktinei ir EURO 2016 atrankoje. Ateityje saugų grandyje bene daugiausiai tikimasi iš J.Wilshere'o.

Jei pasitrauks S.Gerrardas, būsimu komandos kapitonu R.Hodgsonas jau įvardijo W.Rooney. Jo partneriais puolime būna didelę pažangą padarę D.Sturridge'as („Liverpool") arba D.Wellbeckas („Manchester United"). Tuo tarpu daug vilčių teikusį T.Walcottą ilgam pristabdė traumos.

Gynyboje A.Cole'o žvaigždė po truputį blėsta, o gynybos „bokštai" J.Terry ir R.Ferdinandas į komandą veikiausiai nebegrįš. Nauju lyderiu gali tapti „Chelsea" įsitvirtinęs G.Cahillas. Vartininko pozicija Anglijos rinktinėje kurį laiką buvo rimta problema, tačiau dabar šią vietą ilgam užėmė J.Hartas („Manchester City").

Įdomus faktas:
Nuo 1990 m. Pasaulio čempionato pusfinalio Anglijai kelią vis užkerta 11 metrų baudinių „prakeiksmas". Baudinių serijas anglai vėliau pralaimėjo 1996, 2004, 2012 m. Europos ir 1998, 2006 m. Pasaulio čempionatuose.

Šveicarija

FIFA reitingas: 6 vieta

Pasiekimai:
- 3 kartus pasiekė Pasaulio čempionato ketvirtfinalį.
- 4 kartus žaidė Europos čempionato finaliniame etape.
- 1924 m. Olimpinių žaidynių sidabro medalininkai.

Rungtynės su Lietuva:
1924-05-25 Paryžiaus Olimpinėse žaidynėse (pergalė 9:0)

Rezultatai 2014 m. Pasaulio čempionato atrankoje:
I vieta grupėje, 7 pergalės ir 3 lygiosios. Iškovotas kelialapis į finalinį etapą.
Rezultatyviausias žaidėjas - F.Schär (3 įvarčiai).

Nors anglai nesėkmių išvengė, jų kelias į Braziliją nebuvo lengvas. Abi dvikovos su Ukraina baigėsi lygiosiomis, svečiuose nepavyko nugalėti ir Juodkalnijos bei Lenkijos (1:1). Vis tik dvi iš eilės pergalės namuose ciklo pabaigoje leido vienu tašku aplenkti Ukrainą ir išvengti papildomų rungtynių dėl patekimo į Pasaulio čempionatą.

Namų stadionas: Įvairūs. Pagrindinis - Bazelio „St. Jakob Park" (37,5 tūkst vietų.), alternatyvūs - Berno, Ženevos.

Treneris: Vladimir Petkovič (nuo 2014 m. liepos mėn., dabartinis - Ottmar Hitzfeld)

Sarajeve gimęs Bosnijos kroatas. Šveicarijoje treneriu (su pertrauka) dirbo beveik 15 metų. 2012 m. paskirtas Romos „Lazio" treneriu (kur žaidė M.Stankevičius), su klubu laimėjo Italijos taurę. Prie Šveicarijos rinktinės vairo po 2014 m. pasaulio čempionato pakeis Ottmarą Hitzfeldą.

Lyderiai: Stephan Lichtsteiner („Juventus"), Gökhan İnler („Napoli"), Xherdan Shaqiri („Bayern").

Tarsi šveicariškas laikrodis veikianti rinktinė šiame dešimtmetyje - nuolatinė Europos čempionatų dalyvė. FIFA reitinge šį mėnesį šveicarai pakilo aukščiausiai nuo 1993-ųjų.

Talentų fabrikui dirbant tokiu aukštu produktyvumu kaip iki šiol, Šveicarija gali tikėtis išlikti aukštumoje dar ne vieną ciklą. Komandoje žaidžia ne tik 2002 m. Europos U-17 čempionai, bet ir nauja karta, kuri 2009 m. triumfavo pasaulio U-17 čempionate.

Komandos branduolį sudaro žaidėja iš italų ir vokiečių klubų. Vartus dažniausiai gina D.Benaglio („Wolfsburg"). Gynybos dešiniajame krašte nepakeičiamas patyręs S.Lichtsteineris, kairėje - ispanų kilmės R.Rodriguezas. Gynybos centre per paskutinį ciklą trūko stabilumo - buvęs „Arsenal" duetas J.Djorou ir P.Senderos kartu startinėje sudėtyje žaidė vos kartą.

Saugų grandyje šveicarų treneriai turi apsčiai pasirinkimo iš būrio talentų. Gynybinį pagrindą dažniausiai sudaro „Serie A" kovų užgrūdinti G.Inleras ir V.Behrami („Napoli"), atakuojant - Bundeslygoje žaidžiantys G.Xhaka („Gladbach") ir universalusis X.Shaqiri.

Didžiausias šveicarų trūkumas - atakų smaigalyje. Ryški spraga atsirado prieš pora metų karjerą baigus ilgamečiam snaiperiui A.Frei'ui. Pernai ši pozicija buvo dažniausiai patikima jaunam H.Seferovičiui („Real Sociedad"). Tačiau rezultatyviausias rinktinėje praėjusiame cikle buvo ne kas kitas, o jaunas gynėjas Fabianas Schäras.

Įdomus faktas:
Šveicarijos rinktinėje gausu įvairių tautybių futbolininkų. Daugiausiai - iš Kosovo, taip pat iš Makedonijos, Turkijos, Kroatijos, Bosnijos ir Hercegovinos. Yra ir žaidėjų iš Ispanijos, Dramblio Kaulo Kranto, Nigerijos, Žaliojo Kyšulio salų.

...

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 24 19:06

man tai čia įdomus faktas, kad reitinge šveicarai 6, o anglai arčiu lietuvių.. vos 15 :mrgreen:
Labiau bijočiau drausmingų šveicarų.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 24 19:34

Aš iš kart po burtų pagalvojau, kad nuo šveicarų gausim daugiau golų, nei nuo anglų.

...

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 24 19:46

O prisiminus pasaulio čempionatą 2006 Vokietijoje, tai iš žaidimo šveicarai nė vieno įvarčio neprasileido, tik su Ukraina lygiosiomis sužaidė ir iškrito...

http://en.wikipedia.org/wiki/2006_FIFA_World_Cup" onclick="window.open(this.href);return false;

Aišku, pasikeitė dabar jie, dar rimčiau atrodo. rimta jėga. turkus natūralizuoti moka ir kitus talentus.. :P

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 25 10:22

A.Narbekovas: „Istorija rodo, kad nebeturime palankių varžovų“
http://www.lrytas.lt/sportas/futbolas/a ... wxSmEoor7A" onclick="window.open(this.href);return false;

Futbolo sirgaliai trina delnais – Lietuvoje išvysime ryškiausias Anglijos futbolo žvaigždes. Sekmadienį Nicoje ištraukus 2016-ųjų Europos čempionato atrankos turnyro burtus paaiškėjo, kad Lietuvos rinktinė pateko į E grupę, kurioje žais ir anglai.
E grupėje lietuviai taip pat turės kautis su Šveicarijos, Estijos, Slovėnijos ir San Marino ekipomis.

„Įdomi grupė, daug skirtingo braižo komandų. Reikės prisitaikyti. Anglijos rinktinė, šveicarai pastaruoju metu demonstruoja gerą futbolą – bus įdomu stebėti“, - lrytas.lt sakė olimpinis čempionas Arminas Narbekovas.

Anglijos rinktinė – neabejotina grupės favoritė. Tačiau pastaruoju metu anglai savo gerbėjų didžiomis pergalėmis nedžiugina.

2012-ųjų Europos čempionate anglai baigė žaidimą ketvirtfinalyje, 2008-aisiais į žemyno pirmenybes jie nepateko.

„Stebuklų nerodo, bet į tuos pagrindinius turnyrus patenka. Žinoma, anglams to neužtenka, dėl to reikia to paskutinio patepimo, kad kažką parodytų pagrindiniuose etapuose. Bet Anglija lieka Anglija, jos neįvertinti negalima“, - sakė A.Narbekovas.

Lietuva su anglais išbandys jėgas pirmą kartą. Su Šveicarijos rinktine lietuviai žaidė prieš 90 metų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Su slovėnais mūsų šalies rinktinė varžėsi 1996-ųjų žemyno pirmenybių atrankoje.

Su kaimynine Estija Lietuvos rinktinė žaidė 1996-ųjų ir 2000-ųjų Europos čempionato atrankose. San Mariną lietuviai įveikė 2006-ųjų pasaulio čempionato atrankoje.

„Galima daug kalbėti, bet su kiekvienais reikia žaisti. Praeitis įrodo, kad nebeturime lengvų varžovų.

Jeigu norime eiti toliau, tai turime įveikti visus. Žinoma, anglai ir šveicarai yra stipriausi. Tie patys estai paskutiniu metu rodo gerus rezultatus. Kas silpnesnis? San Marinas? Jo taip pat negalime nuvertinti.

Reikia nugalėti, o paskui kažką kalbėti. Buvo laikas, kai ir Lichtenšteinui pralaimėjome. Jeigu tik padarysi klaidą, varžovas bus pirmasis, kuris nubaus“, - svarstė A.Narbekovas.

Futbolo specialistas, kalbėdamas apie Lietuvos rinktinę, pabrėžė, kad jai trūksta kuriančių žaidėjų.

„Reikia žmonių, kurie kurtų žaidimą, galėtų palaikyti kamuolį, kuriančių, atakuojančių saugų. Šiuo metu mums tokių žaidėjų stinga.

Igoris (Pankratjevas. - red.) liko, tad dabar, manau, jam svarbiausia išlaikyti tą praėjusių metų komandos dvasią, požiūrį į darbą. Ką jie parodė paskutinėse rungtynėse su latviais ir bosniais. Jei tai išlaikysime – bus gerai. Kovingumu ir charakteriu galime kažką pasiekti“, - įsitikinęs A.Narbekovas.

2016 m. Europos futbolo čempionato atrankos grupės:

A grupė: Olandija, Čekija, Turkija, Latvija, Islandija, Kazachstanas.

B grupė: Bosnija ir Hercegovina, Belgija, Izraelis, Velsas, Kipras, Andora.

C grupė: Ispanija, Ukraina, Slovakija, Makedonija, Baltarusija, Liuksemburgas.

D grupė: Vokietija, Airija, Lenkija, Gruzija, Škotija, Gibraltaras.

E grupė: Anglija, Šveicarija, Slovėnija, Estija, Lietuva, San Marinas.

F grupė: Graikija, Vengrija, Rumunija, Suomija, Šiaurės Airija, Farerų salos.

G grupė: Rusija, Švedija, Austrija, Juodkalnija, Moldova, Lichtenšteinas.

H grupė: Italija, Kroatija, Norvegija, Bulgarija, Azerbaidžanas, Malta.

I grupė: Portugalija, Danija, Serbija, Armėnija, Albanija.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 25 10:26

Latviam dar labiau nepasisekė :D

...

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 25 10:34

Anglijos rinktinė – neabejotina grupės favoritė.
Kokio čia diletanto sapalionės? Jis gal šveicarų nežino? :twisted:

...

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 25 10:37

Latviam dar labiau nepasisekė :D
A grupė: Olandija, Čekija, Turkija, Latvija, Islandija, Kazachstanas.


Kazachstanas silpnutis.. islandija įveikiama, turkus latviai ne kartą yra pamokę, čekai kažkokie nestabilūs ir išsibalansavę..
Tik Nyderlandai rimtas varžovas. Jeigu latviai sukovos taip, kaip gali, tai jiems net pasiseks labiau nei lietuvaičiams..

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2016m. Europos čempionato atranka

2014 Vas 25 10:57

Paskutiniu metu šios valstybės naujus talentus traukia, nors ir Latviai šį tą išspaudė, bet manau jiems neužteks.Nei jiems, nei mums nepsisekė, man svarbiausia, kad Estus aplenktumėme, toliau nesvarbu.

Grįžti į