karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2019 m. A lyga

2019 Vas 20 16:19

Jeigu tikėti naujuoju atlanto vadu, jokių sankcijų niekam išvis nebus

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2019 m. A lyga

2019 Vas 24 12:22

kaip suprantu, šiais metais A lygos rungtynių transliacijas vykdys kompanija InStat
https://www.cvonline.lt/objavlenie-o-ra ... ebo0T19YvU" onclick="window.open(this.href);return false;

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2019 m. A lyga

2019 Vas 24 13:11

kaip suprantu, šiais metais A lygos rungtynių transliacijas vykdys kompanija InStat
https://www.cvonline.lt/objavlenie-o-ra ... ebo0T19YvU" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tai jo, minėjo tai E.Stankevičius. Tik kaip supratau, teises jie turi, bet nėra sponsoriaus, tad dar neaišku ar iš vis ką nors rodys..

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2019 m. A lyga

2019 Vas 28 13:48

Tai galima suprast, kad transliacijos visgi bus :)

A lygą transliuos kontraversiškoji „Arena HD“
Visą straipsnį galite rasti https://www.futbolas.lt/naujiena/405318 ... i-arena-hd" onclick="window.open(this.href);return false;

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2019 m. A lyga

2019 Kov 01 18:58

Transliacijos tikrai bus :)
Gera žinia futbolo mėgėjams: DELFI TV transliuos visas A lygos rungtynes
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/sportas/futbolas/g ... d=80500661

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2019 m. A lyga

2019 Bal 10 22:27

Įdomus komentaras:
https://www.alyga.lt/naujiena/a-lygos-c ... valga/5954
Žiūrovai. A lygos rungtynės nepasižymi itin dideliu stadionų lankomumu, tačiau praėjusį savaitgalį buvo galima pajausti padidėjusį žiūrovų susidomėjimą futbolu. Kiekvienas turo rungtynes vidutiniškai stebėjo 713 aistruolių. Didžiausią populiarumą sukėlė „Žalgirio“ ir „Sūduvos“ akistata – anot oficialaus protokolo, LFF stadione apsilankė 1 400 žiūrovų. Į tai dėmesį atkreipė ir „Žalgirio“ kapitonas Saulius Mikoliūnas, teigęs, kad tokiose rungtynėse juntama tikra futbolo atmosfera.
Vadinasi A Lygai reikėtų užsibrėžti tikslą pritraukti kažkur 3 kartus daugiau žiūrovų negu susirenka šiai dienai(arba beveik lygiai 1/2 to, ką šiai dienai pritraukia LKL'as), kad lygos patirtis pradėtų darytis į pozityvų ciklą statistiniam futbolą mėgstančiam lietuviui. Nėra absoliučiai neįmanoma misija net šiandieninėmis infrastruktūrinėmis sąlygomis, jeigu investicijos į modernius stadionus didžiuosiuose miestuose sukels pozityvų impulsą norinčių pažiūrėti futbolą gyvai skaičiuose.

Tikriausiai tai irgi paaiškintų kodėl Europos varžybos surenkamų sirgalių prasme būna tokio sėkmingos, nepamenu nė karto kai panaši riba nebūtų pasiekiama.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2019 m. A lyga

2019 Bal 11 09:53

reikia dirbt. Marijampolėje yra rezultatas, yra žmonės suinteresuoti atsiranda ir minimalio investicijos į tai.

Šiauliuose galvojau, kad bus visiška tragedija su komunikacija, bet irgi kažkas užsiėma tuo instagramas pakurtas aktyvus, vienoje judriausių sankryžoje pradedami rodyti vidoe anonsai.

jei tikrai nori bent minalaus efekto, tai surenki savanorių grupelę arba savo jėgomis, nuvalai kedutes kartą per mėnesė, ne visas, bet tuos 500. nuperki bankę dažų, nutepi kokius suoliukus ryškiai. čia ypač galiotų tokiuose varganuose stadionuose kaip Klaipėdoj, Panevėžyje

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgp 02 15:14

18-ojo turo anonsas: kaimynų susidūrimas ir neatpažįstamai pasikeitusi „Palanga“
alyga.lt 2019-08-02 15:03 https://alyga.lt/naujiena/18-ojo-turo-a ... langa/6181

Po beveik mėnesio pertraukos į šalies stadionus sugrįžta Lietuvos futbolo A lygos kovos. 18-ajame ture bus sužaistos trejos rungtynes, kadangi Marijampolės „Sūduvai“ bus įskaityta techninė pergalė.

„Kauno Žalgiris“ – „Panevėžys“. Rugpjūčio 3 dieną 15 val. Kaunas, SM „Tauro“ stadionas. Ankstesnės rungtynės: 2:0, 1:1

Turą pradės turnyro lentelės kaimynų akistata, kuri, prisiminus pirmąsias dvejas komandų tarpusavio rungtynes, žada būti atkakli.

„Kauno Žalgiris“ įgavo itin vertingos patirties Europos lygos varžybose, be to, pertraukos metu žalgiriečiai surengė produktyvią stovyklą Lenkijoje, kur sužaidė kontrolines rungtynes su Nikosijos „Omonia“ ekipa. Klube daug pokyčių neįvyko, tačiau du iš jų yra išties reikšmingi. Su komanda atsisveikino rezultatyviausias žaidėjas Joao Figueiredo, kuris netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Graikijos čempionate rungtyniaujančia Herakliono OFI komanda. Vietoje brazilo į „Kauno Žalgirį“ atvyko Vilniaus „Žalgiryje“ sezoną pradėjęs Simonas Urbys. Džiugi naujiena kauniečių stovykloje yra ta, kad į rikiuotę grįžo Egidijus Vaitkūnas, tiesa, Tomas Mikuckis dėl traumos komandai aikštėje greičiausiai dar nepadės.

Panevėžiečiai taip pat produktyviai padirbėjo per pertrauką ir, reikia pripažinti, sustiprino savo sudėtį. „Panevėžys“ pasipildė solidžiu vartininku Rafaeliu Broetto, Kauno „Stumbre“ prieš tai žaidusiu Andrejumi Čiofu, saugu Nazaru Mociku, o puolimo grandį sustiprino aukštaūgis futbolininkas Patrikas Bordonas. Turnyro lentelėje abi komandas skiria 10 taškų praraja, tad, norėdami pakovoti dėl vietos Europos lygoje, panevėžiečiai Kaune turi iškovoti pergalę ir įpūsti dar daugiau intrigos. Pralaimėjimo atveju, Aukštaitijos sostinės klubas galėtų tikėtis nebent itin nesėkmingos „Kauno Žalgirio“ atkarpos. Svečiams artėjančiose rungtynėse negalės padėti diskvalifikuotas saugas Aleksandras Jerkinas.

Vilniaus „Riteriai“ – „Palanga“. Rugpjūčio 3 dieną 17 val. Vilnius, LFF stadionas. Ankstesnės rungtynės: 3:1, 3:1

Nesėkmingai Europos lygoje pasirodę vilniečiai priims visiškai per pertrauką pasikeitusį „Palangos“ klubą.

„Riteriai“ antrąją sezono dalį pasitinka be stratego Aurelijaus Skarbaliaus ir pagrindinio vartininko Tomo Švedkausko. Pastarasis išvyko į Belgijos antros pagal pajėgumą lygos klubą, o A. Skarbalius pasitraukė po antrųjų lygiųjų Farerų Salose. T. Švedkauską pakeitė šiemet Pirmoje lygoje rungtyniavęs ir anksčiau ne vieną sezoną Lietuvos čempionate praleidęs Tadas Simaitis. „Riterių“ asistentas Albertas Rybakas praėjusiame sezone išlaviravo komandos laivą iki trečiosios pozicijos, tad realu, jog šiemet baltarusis taip pat gali kurį laiką vadovauti sostinės klubui. Kontrolinėse rungtynėse vidurio gynėjų grandį sudarė naujokas Dominykas Barauskas bei buvęs „Palangos“ atstovas Ričardas Šveikauskas – pamatysime, ką A. Rybakas pasirinks šeštadienį.

Iš pagrindų per pertrauką pasikeitęs „Palangos“ klubas sužinojo, jog žemiau aštuntosios pozicijos nenukris. 10 taškų šiuo metu turinčiai komandai bus skirtos dvi techninės pergalės ir ši aplenks 15 taškų turintį, bet iš pirmenybių pasitraukusį „Stumbrą“. „Palanga“ išbandė savo naujokų legioną kontrolinėse rungtynėse Lenkijoje ir Lietuvoje bei pristatė naująjį strategą, kuriuo tapo baltarusis Viačeslavas Geraščenka, pakeitęs rusą Artiomą Gorlovą. „Palangos“ ekipoje dvikovoje su Gargždų „Banga B“ buvo matomi tik du pirmosios sezono pusės legionieriai – Sergejus Mošnikovas bei Yao N‘Goranas. Iš daugiau nei tuzino atvykėlių galima išskirti anksčiau Barysavo BATE klube rungtyniavusį ukrainietį Andrejų Jakovlevą ir Samą Shabaną, mušusį įvarčius Alytaus DFK „Dainavoje“.

Klaipėdos „Atlantas“ – Vilniaus „Žalgiris“. Rugpjūčio 4 dieną 19 val. Klaipėda, Klaipėdos miesto centrinis stadionas. Ankstesnės rungtynės: 0:3, 0:3

Anksčiau nei tikėjęsi pasirodymą Europos lygos varžybose baigę žalgiriečiai tęs čempionės „Sūduvos“ medžioklę.

Šeštoje vietoje žengiantis „Atlantas“ pertraukos metu kardinalių permainų sudėtyje taip pat nesiėmė. Komandą paliko lūkesčių nepateisinęs ir „Palangą“ persikėlęs lietuvių duetas – Klimas Gusočenka bei Klaudijus Upstas, o į uostamiestį atvyko kroatas Jurica Kovačičius ir puolėjas Bonfilscalebas Bimenyimana, kurį Klaipėdos komandai paskolino Valdo Dambrausko treniruojamas Rygos RFS klubas. „Atlanto“ nusiteikimą pakovoti dėl aukštesnių vietų įrodo tai, kad Lenkijoje buvo sužaistos dvejos rungtynės su pajėgiais varžovais – Balstogės „Jagiellonia“ ir Zabžės „Gornik“. Šio sezono A lygos varžybose atlantiečiai „Žalgiriui“ rimtesnio iššūkio dar nemetė, tačiau pertraukos metu pagerinę savo žaidimą jie yra pajėgūs tada padaryti, ypač žaisdami namuose.

Vilniaus klubas taip pat pertraukos metu neišvengė pokyčių vyr. trenerio pozicijoje. Vietoje Mareko Zubo, kuris „Žalgirį“ paliko po pralaimėto susitikimo Budapešte, atvyko sėkmingai „Stumbre“ dirbęs portugalas Joao Luisas Martinsas. Su sostinės ekipa atsisveikino joje daug šansų pasireikšti negavęs Simonas Urbys, o gynybos grandį sustiprino rumunas Andrejus Cordošas. Į Klaipėdą žalgiriečiai keliaus toli gražu ne pajėgiausios sudėties net dviejų svarbių kraštuose žaidžiančių futbolininkų. Be Sauliaus Mikoliūno ir Pau Morerio šiam yra diskvalifikuotas Karolis Uzėla, „Atlanto“ klube dėl tos pačios priežasties negalės rungtyniauti gynėjas Marius Činikas.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgp 13 05:34

Soc erdvėje teko pastebėti keleto žmonių komentarų apie tai, kad Panevėžys - Palanga turėjo labai keistus svyravimus lažybų rinkoje.

Jeigu tie screenshotai iš tiesų teisingi bus įdomu pastebėti ar bus kažkas iš LFF pusės ir kaip toliau atrodys Palanga su naujaisiais perėmėjais.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgp 13 06:45

A lygoje dabar likę 7 komandos, tai abejoju ar LFF imsis kažkokių griežtų priemonių.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgp 13 08:07

principingais vistiek reikia išlikti.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgp 13 11:53

ne tik svyravimai, o plika akimi matėsi, kad tai buvo vėl, kaip Kruojos laikais, Palangos žaidėjai pasyvus, nebesistengia, čia jau viskas tapo aišku, žodžiu palaukti kitų rungtynių, jei vėl bus tas pats, tai be kalbų šalinti juos iš lygos, galime pabaigti ir su 6 klubais čempionatą, čia tragedijos nebus

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgs 13 17:49

A lygos rungtynės per „Telia TV“
https://alyga.lt/naujiena/a-lygos-rungt ... ia-tv/6262

Lietuvos futbolo A lygos kovas nuo šiandienos bus galima stebėti ir per tradicinę televiziją - „Telia“ vartotojams skirtu DELFI TV kanalu („Telia“ 11-asis kanalas).

Rugsėjo 13 d. (penktadienį) 19 val. bus tiesiogiai transliuojamos Klaipėdos „Atlanto“ ir Marijampolės „Sūduvos“ rungtynės, o rugsėjo 14 d. (šeštadienį) 15 val. - „Palangos“ ir „Kauno Žalgirio“ mačas.

Be papildomų mokesčių su bet kuriuo „Telia“ planu matomą „DELFI TV“ gali žiūrėti visi 234 tūkst. „Telia TV“ klientų.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2019 m. A lyga

2019 Rgs 24 19:50

Šiandien Rimke nusprendė papokštauti kažkur iš dangaus, tai va dėl to toks rezultatas ir iškrito

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: 2019 m. A lyga

2019 Spa 19 18:58

Šiandien Panevėžys sužaidė 1:1 su Atlantu, apie Riterių ir Kauno Žalgirio dvikovą nėra ką kalbėti 0:0 ir visiškai blankios rungtynės, kone neįdomiausios šiame sezone. Bet grįžtant prie Panevėžio ir Atlanto rungtynių, manau Panevėžys turėjo laimėti šias rungtynes, bet neturime vartų konstrukcijos ten tų jutiklinių sistemų, nes man taip atrodė, kad antrame kėlinyje kuomet Panevėžys mušo, bet pataikė į skersinį, akis man pagavo, kad kamuolys buvo įlindęs į vartus, bet kažkokiu keistu kampu nuo konstrukcijos kamuolys atšoko atgal. Tai va čia neaišku, bet kaip bebūtų buvo kovingos, įdomios rungtynės, sveikinimai abiems klubams pasidalinus po tašką.

Grįžti į