Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

2020 m. žemesnės lygos

2020 Kov 25 13:18

Licencijavimo komitetas jau pirmajame etape II lygos licencijas išdavė 22-iems klubams ir komandoms
Paskelbta: 2020-03-25
https://lff.lt/news/9679/licencijavimo- ... komandoms/

LFF Licencijavimo komiteto posėdyje antradienį svarstytas klausimas dėl 2020 m. sezono II lygos licencijų suteikimo. II lygos licencijos išduotos šiems klubams ir komandoms:

Utenos „Utenos Uteniui“;
Marijampolės „Marijampolė City“;
Kybartų „Sveikatai“;
Alytaus „Vidzgiriui“;
Kazlų Rūdos „Šilui“;
Šilutės „Šilutei“;
Klaipėdos raj. „Plikiams“;
Klaipėdos „Neptūnui“;
Plungės „Babrungui“;
Joniškio „Saned“;
Radviliškio „Radviliškiui“;
Šiaulių „Juventai-99“;
Klaipėdos „Rosai“;
Tauragės „Taurui“;
Panevėžio „Aukštaitijai“
Šiaulių „FA Šiauliams“ B;
Gargždų „Bangai“ B;
Telšių „Džiugui“ B;
Vilniaus „Žalgiriui“ C;
Alytaus DFK „Dainavai“ B;
Vilniaus „BFA“ B;
Kėdainių „Nevėžiui“ B.

Keletas klubų („Šilutė“, „Saned“, „Marijampolė City“) laikinai privalės naudoti alternatyvius stadionus, iki kol sąlygos šių klubų pasirinktuose namų stadionuose bus pagerintos.

Žemiau išvardintiems klubams dėl neįgyvendintų kriterijų II lygos licencijos kol kas nebuvo suteiktos:

Kupiškio „Kupiškis“ (nepateikta nei vienos srities dokumentacija);
Klaipėdos „Atlantas“ (neįgyvendinti finansiniai kriterijai, nepateikta personalo ir sporto kriterijų dokumentacija);
Vilniaus „Tera“ (nepilnai įgyvendinti finansiniai ir infrastruktūros kriterijai);
Vilniaus „Viltis“ (nepateikta finansinių kriterijų dokumentacija);
Vilniaus „Ateitis“ (įvertinimui laiku nepateikta finansinių ir personalo kriterijų dokumentacija);
Prienų „Prienai“ („Nemunas") (nepateikta nei vienos srities dokumentacija).

Licencijų negavę klubai turi galimybę iki 2020 m. kovo 30 d. pateikti apeliacijas ir jas pagrindžiančią medžiagą.

Numatoma, kad pateiktos apeliacijos LFF Apeliacinio licencijavimo komiteto posėdyje bus svarstomos kovo 31 d.

„Šiemet turime daugiau LFF II lygos licencijų siekiančių ir šiame etape jas jau įgijusių klubų. Nudžiugino tai, kad net sudėtingomis dabartinėms veiklos sąlygomis klubai ir toliau aktyviai dirbo siekdami įgyvendinti nustatytus reikalavimus. Žinome ir suprantame, kad dalis klubų dėl susidariusios padėties ir dėl nustatyto karantino sąlygų turėjo objektyvių sunkumų laiku parengti visą medžiagą, todėl turėdami daugiau laiko galės likusius trūkumus išsitaisyti iki Apeliacinio licencijavimo komiteto sprendimo kitą svavaitę“, – teigė Licencijavimo skyriaus vadovas L. Zibolis.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Geg 06 14:24

Klubų registracijos naujienos
http://www.vilniausfutbolas.lt/naujiena ... enos-/5212

Artėja prie pabaigos klubų registracija.

Skelbiame užregistruotus klubus (jie surašyti pagal praėjusio sezono rezultatus).

III Lyga: Medžiai, Versmė, Navigatoriai, Granitas, AFK, Spartakas, Trakai, Aktas, A komanda, Ozas, Baltai, Nemenčinė

Gautas FK Ave.Ko. pranešimas, kad jie pasilieka SFL A divizione. Sezoną A divizione jie pradės su - 4 taškais. Tokiu atveju III lygoje liks FK Ozas. Dar nėra FK A komanda informacijos ar jie dalyvaus III lygoje, gautas prašymas porai dienų atidėti registraciją. Jeigu jie pasitraukia iš III lygos, tai joje pasilieka Kaišiadorių Baltai.

SFL A div: Ave.Ko., Vova,.Lentvaris, Top Kickers, Širvintos VGTU, TEC, Futbolo broliai, Salininkai, Mostiškės, Viesulas,

FK Pagiriai pranešė, kad jie nedalyvaus SFL lygoje ir komanda žais tik naujame Lyga 8x8 projekte. Taip pat FK Viltis paprašė atidėti porai dienų jų registraciją, nes nėra tikri dėl komandos komplektacijos. FC Vova ir FK Lentvaris tvirtai pasiryžę dalyvauti VRFS III lygos pirmenybėse, todėl SFL A divizione kol kas tik 8 komandos.

SFL B div: Granitas B, Navigatoriai Old Boys, Geležinis Vilkas, Katastrofa, Euforija, Granitas Senjorai, Futboliukas, Tėvynės Sąjunga, Skaidiškės, Ozo Tapyrai, Trivartis

Iš SFL varžybų pasitraukia ilgamečiai jų dalyviai FK Stickers, jie dalyvaus mažesnio formato Lyga 8x8 pirmenybėse. Į A divizioną turėtų pakilti Granitas B, Old Boys, Geležinis Vilkas ir Katastrofa. Tokiu būdu B divizione lieka labai nedaug komandų. Todėl Trivarčiui ir Ozo Tapyrams, matomai, vėl nepavyks iškristi iš B diviziono, nebent Katastrofa atsisakys kilti į A div.

Granitas, Granitas B ir Granitas Senjorai komandos jokiomis aplinkybėmis negalės dalyvauti tame pačiame divizione, tai bus įtraukta į varžybų nuostatus.

SFL C div: Gariūnai, Medžiai B, PILK, Vieni Vartai, Viesulas B, Visinčia, Vova Juniors, Modulis, Pressas, SK Nemenčinė, Ave.Ko. B, Reaktyvas, Lentvaris B, Molėtai, Top Kickers Coloro, Arpas, Imperialas

Nėra gauta FK Olandai paraiška. Pagiriai B ir Vėtra iš pirmenybių pasitraukė dar jų eigoje.

Naujų komandų paraiškos: IFEX Margiris, Ukmergės Spartakas B, Elektrėnų Versmė B, ADS Auto ir Anykščiai.

Patikslinus laukiamą informaciją iš kelių komandų, šiomis dienomis bus paskelbtos divizionų sudėtys ir dublerių reglamentavimas. Taip pat dar laukiama informacijos iš IFEX Margirio, su kuriuo klubu jie darys jungtinės veiklos sutartį, ar vis dėl to rungtyniaus kaip savarankiška komanda.
Paskutinį kartą redagavo 1 Respublik. Iš viso redaguota 2020 kartus.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Geg 06 14:25

Preliminarios VRFS ir SFL Lygų sudėtys 2020 m sezonui
http://www.vilniausfutbolas.lt/naujiena ... zonui/5214

Skelbiame preliminarias VRFS ir SFL Lygų sudėtis. Jos dar gali keistis, nes vis dar yra abejonių dėl kelių komandų (pvz SK Skaidiškės). Taip pat VRFS valdyba spręs dėl drausminių sankcijų (bauda 100 Eur arba 2 taškų atėmimas) FK A Komanda-Margiris, kadangi kelis kartus keitėsi FK Margiris pozicijos dėl jungtinės veiklos susitarimų su kitais klubais ir buvo pavėluota su komandos registracija.

VRFS III Lyga (12 kom): Medžiai, Versmė, Navigatoriai, Granitas, AFK, Spartakas, TJFK Trakai, Aktas, A Komanda- Margiris, Ozas, FC Vova, Lentvaris

SFL A div (12 kom): Kaišiadorių Baltai, Ave.Ko.(-4pts.),Top Kickers, Širvintos VGTU, TEC, Futbolo broliai, Salininkai, Mostiškės, Granitas B, Navigatoriai Old Boys, Geležinis Vilkas, Viltis

SFL B div (12 kom): Viesulas, Katastrofa, Euforija, Granitas Senjorai, Futboliukas, Tėvynės Sąjunga, Skaidiškės, Gariūnai, Medžiai B, PILK, Vieni Vartai, Visinčia,

SFL C div (10 kom): Ozo Tapyrai, Trivartis, Viesulas B, Vova Juniors, Olandai, Modulis, Pressas, SK Nemenčinė, Ave.Ko. B, Reaktyvas,

SFL D div (10 kom): Lentvaris B, Molėtai, Top Kickers Koloro, Arpas, Imperialas, A Komanda - Margiris B, Ukmergės Spartakas B, Elektrėnų Versmė B, FK ADS Auto, Anykščiai.

Dabar sunku prognozuoti kada gali prasidėti sezonas, viskas priklausys nuo LRV sprendimų ir nuo tolimesnės situacijos vystymosi, bet atlikus apklausą yra išgryninti keturi galimi sprendimai : A) Iki maksimumo mažinti vasaros pertrauką, žaidžiami abu ratai B) Bus žaidžiamas tik vienas ratas rudenį C) Pirmenybės bus reorganizuotos į sistemą ruduo-pavasaris D) Pirmenybės šiais metais nevyks.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Geg 14 22:06

Fk Margiris Vilnius
5 val. · Viešas
🔵⚽️🔵⚽️🔵⚽️🔵⚽️🔵⚽️🔵⚽️🔵
Vyrų komandos sudėtis 11x11, III lygos čempionate:
1. Andrius Juzkiv
2. Rokas Simanavičius
3. Tomas Statkevičius
4. Tomas Bružas
5. Justas Vilavičius
6. Tomas Mikuckis
7. Ruslan Kliukoitis
8. Darius Zachaževskis
9. Dominik Stankevič
10. Antanas Paulauskas
11. Gediminas Paberžis
12. Tomas Misiūnas
13. Gajus Kulbis
14. Ernestas Jankovičius
15. Eivinas Zagurkas
16. Artūras Sukristovas
17. Gražvydas Mikulėnas
18. Darvydas Šernas
19. Marius Stanaitis
20. Aivydas Ruškys
21. Jevgenij Učajev
22. Vytautas Lukša
23. Augustas Trinkūnas
24. Nikita Tichonov
25. Pavel Sorokin
Vyr. Treneris Gražvydas Mikulėnas

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 02 10:38

Neužilgo prasidės Vilniaus futbolas varžybos! Valio. Tai bus jau 16-as oficialus Sekmadienio futbolo lygos sezonas. Rimtesnės varžybos ir statistika viešai skelbiama nuo pat 2005 metų. Ta proga peržiūrėjome aukščiausio lygos diviziono istoriją.

Anksčiau ji vadinosi SFL ERGO PUMA Lyga, o dabar Vilniaus III-ioji lyga. Anksčiau buvo tik tokia mėgėjų lyga, žaidžiama bulvių laukuose, o dabar tai geriausiai administruojama, masiškiausia (visą SFL minint) futbolo bendruomenė. Joje žaidė ir žaidžia ir UEFA Champions League nugalėtojai ir Lietuvos futbolas rinktinės nariai. Lygoje pritaikomos įvairios naujovės, kaip pvz. pirmą kartą Lietuvoje naudotas VAR.

Per 15a metų auškčiausiame Vilniaus divizione yra žaidę apie 39 komandas. Sakome "apie", nes komandos jungėsi, keitė pavadinimus išnyko, todėl nedidelis netikslumas gali būti. Bent du sezonus lygoje yra žaidę 29 komandos, o daugiau nei 5is sezonus rungtyniavo tik devynios komandos. Tai FGBK Aktas, Fakyrai-MRU, FKS Ukmergė, mes (FK Navigatoriai), FK Ozas, FK "PRELEGENTAI", FC Vilniaus Vytis, FK TEC ir FK Užupis - Senjorai. Daugiau nei 10imt sezonų varžėsi tik viso labo keturios komandos: Aktas, Ukmergė/Spartakas, mes (Navigatoriai) ir Ozas.

Mes, FK Navigatoriai, viso rungtyniaujame jau 13a sezonų aukščiausiame divizione. Du kartus esame iškritę į žemesnį divizioną, o štai Ozas yra vienintelė komanda, kuri rungtyniavo visus 15a sezonų aukščiausioje lygoje! Sveikiname! Šie metai būtų perrašę istoriją, bet smagu, kad Ozas išliks III-ioje lygoje.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 03 04:34

LFF III lygos Šiaulių apskrities pirmenybėse – 10 ekipų
http://saff.lt/index.php?pg=naujienos&nid=1657

Kaip ir praėjusį sezoną, taip ir 2020 metų LFF III lygos Šiaulių apskrities pirmenybėse „Splius" taurei dalyvaus 10 ekipų.

Artėjantį sezoną pirmenybėse dalyvaus „SC-Kražantė" (Kelmė), FC „Saulininkas" (Šiauliai), FK „Venta" (Kuršėnai), „Adiada" (Šiauliai), FK „Fanai" (Šiauliai", FK „Akmenė"-SC (N. Akmenė), „Kruoja-Kupsc" (Pakruojis), FK „Savanoris" (Šiaulių raj.) bei prie šių ekipų prisijungia dvi naujokės komandos - „ŠSPC-Radviliškis B" bei Pakruojo SC.

Šiaulių apskrities futbolo federacijos prezidentas Gintautas Mirauskas džiaugiasi, kad pavyko išlaikyti komandų skaičių pirmenybėse: „Šį sezoną Šiaulių apskrities futbolo pirmenybėse ir toliau dalyvaus dešimt ekipų, todėl smagu, kad esame viena iš nedaugelio apskričių Lietuvoje, kuri organizuoja III lygos pirmenybes, o tuo labiau sugebame išlaikyti komandų skaičių.

Gaila, kad po ilgų metų dalyvavimo šį sezoną pirmenybėse nebedalyvaus mūsų senbuviai Ginkūnų „Šauliai-Dakaras" komanda, kurios žaidėjų pagrindas prisijungė prie vienos iš veteranų ekipų Šiauliuose, tačiau turime ir dvi komandas naujokes - „ŠSPC-Radviliškis B" ir Pakruojo SC.

Pagaliau galime naudotis naujuoju Gytarių dirbtinės dangos stadionu, kuriame taip pat organizuosime pirmenybių rungtynes bei taip pat verta paminėti, kad kaip ir praėjusį, taip ir šį sezoną pirmenybių rėmėjais išliko UAB „Splius"."

Pirmosios rungtynės planuojamos jau birželio 9 dieną, o pirmojo turo tvarkaraštis bus paskelbtas artimiausiu metu, komandos jau gali atlikti žaidėjų registraciją bei užpildyti komandų paraiškas COMET sistemoje.
Mačiau tvarkaraštis jau pilnai suregistruotas sistemoje, žais 2 ratais. O Pakruojis SC taip suprantu tas pats FC Pakruojis ar čia vėl kažkas naujo?

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 06 07:29

Man tiktai dabar kilo mintis susitikrinti II Lygos komandas pagal LFF Taurės burtus: iš vakarų zonos panašu visiškai pradingo Sakuona-Plikiai, jų vienintelių nesimato ir TAFF'o jau skelbiamoje lentelėje.

O iš Pietų Zonos taurėje nedalyvauja Marijampolės City, tik aišku buvo paminėta, kad šioje zonoje žais 14 klubų, tai tampa nebeaišku kas dar be Kauno Žalgirio C prisijungė.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 06 12:57

Edgaras Stankevičius prieš rungtynes prasitarė, kad Panevėžys irgi turės C komandą II Lygoje.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 13 09:36

Paaiškėjo „Sūduvos B“ varžovai
http://fksuduva.lt/paaiskejo-suduvos-b-varzovai/

Lietuvos futbolo federacijos II lygos Pietų zonoje rungtyniausianti Marijampolės „Sūduva B“ sužinojo savo varžovus.

Čempionate, kuris prasidės birželio 20-21 dienomis, iš viso dalyvaus 14 komandų.

Be „Sūduvos B“, turnyre varžysis Kazlų Rūdos „Šilas“, Panevėžio „Ekranas“ (buvusi „Aukštaitija“), Vilniaus „Viltis“, Vilniaus „Ateitis“, Kybartų „Sveikata“, Alytaus „Vidzgiris“, Vilniaus „Tera“, „Utenos Utenis“, Kėdainių „Nevėžis B“, Vilniaus „Žalgiris C“, Vilniaus BFA-B, Alytaus „Dainava B“ ir „Kauno Žalgiris C“.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 13 09:41

Šiandien startuoja LFF II lygos Vakarų zonos futbolo pirmenybės
http://www.taff.lt/pirmenybes/siandien- ... irmenybes/

2020-06-12

Jau šiandien dvejomis varžybomis startuoja LFF II lygos Vakarų zonos futbolo pirmenybės, kuriose 18:00 val. Telšių ,,Džiugo“ B komanda namuose priima pirmenybių naujokus iš pajūrio Klaipėdos ,,Neptūną“, šių rungtynių transliaciją sirgaliai galės stebėti FC ,,Džiugas“ TV Yotube kanale, o Šiauliuose 19:00 val. susitinka ,,Juventa-99” su Šilutės ,,Šilutė“ komanda.Rytoj ir poryt taip pat startuos likusios komandos.

12:00 val. Radviliškyje sustinka praeitų metų nugalėtojai ŠSPC-Radviliškis ir Joniškio ,,Saned“. Klaipėdos ,,Atlantas“ 17:00 val. savo aikštėje priima dar vieną šių metų pirmenybių naujoką – Tauragės ,,Taurą”.

Sekmadienį pirmąjį pirmenybių turą užbaigs 14:00 val. FA Šiauliai B su Plungės ,,Babrungu“ ir tokiu pat laiku, trečia pirmenybių naujokė, Klaipėdos ,,Rosa“ susitiks su Gargždų ,,Banga“ B.

Šiemet pirmenybėse iš viso varžysis 12 komandų, Klaipėdos ,,Atlantas“, ,,Rosa“ ir ,,Neptūnas“, Plungės ,,Babrungas“, Gargždų ,,Banga“ B, Telšių ,,Džiugas“ B, Šiaulių FA Šiauliai B ir ,,Juventa-99“, Radviliškio ŠSPC-Radviliškis, Joniškio ,,Saned“, Tauragės ,,Tauras“ ir Šilutės ,,Šilutė“ komandos.

Pirmenybės bus vykdomos 1,5 rato. Pirmajame etape komandos rungtyniaus vieno rato sistema. Antrajame etape, komandos bus suskirstytos į du pogrupius po 6 komandas pagal pirmojo etapo iškovotas vietas ir taip pat rungtyniaus vieno rato sistema.

Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Bir 13 09:43




Respublik
Pranešimai: 8573
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2020 m. žemesnės lygos

2020 Lie 03 02:21

Neptūnas - Atlantas
https://youtu.be/muN38Ek1jh4



Grįžti į