Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2021 II lyga

2021 Spa 24 20:35

FK Garliava II lygoje užėmė 4 vietą ir peržais su Sūduva B dėl patekimo į Pirmą lygą ;) Pereinamosios rungtynės bus žaidžiamos spalio 31 dieną Garliavoje ir lapkričio 6 dieną Marijampolėje.
Paskutinį kartą redagavo 1 Anbo. Iš viso redaguota 2021 kartus.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 2021 II lyga

2021 Spa 25 18:21

Savaitgalį finišavo antros lygos sezonas, kuriame dar iki paskutinių rungtynių buvo aišku, kuri ekipa taps nugalėtoja, kuri užims antrąją vietą, kuri liks trečia. Nepaisant šio fakto, paskutiniajame ture intrigos netrūko. Centrinėje rungtynėse auksinis „Panevėžio Ekranas“ ir bronzinis „Panerys“ sostinėje sužaidė lygiosiomis 2:2.

Finišavo 2021 m. LFF II lygos sezonas
https://lff.lt/news/12777/finisavo-lff- ... s-sezonas/

Galutinėje rikiuotėje „Ekranas“ septyniais taškais aplenkė antroje vietoje likusią „Be1 NFA“ ekipą, kuri paskutinėse rungtynėse 4:2 sostinėje įrodė pranašumą prieš „Vilties“ komandą. Trečioje vietoje likęs „Panerys“ nuo „Be1 NFA“ atsiliko aštuoniais taškais, tačiau devyniais taškais aplenkė ketvirtoje pozicijoje likusią „Garliavą“.

„Ekrano“ vadovas Tomas Malinauskas dar prieš paskutinį savo mūšį minėjo, jog klubas nieko nelaukdamas pradeda atlikinėti namų darbus būsimajam sezonui. Panašiomis mintimis gyvena ir „Be1 NFA“ prezidentas Andrius Markevičius.

„Įdomūs metai. Rinkome komandą Pirmai lygai, vėliau likome praktiškai tik su jaunimu. Dar vėliau norėjome tapti čempionais, bet per vėlai susigribome. Apskritai, galvoju, kad tokios komandos, kokios šiemet žaidė Antroje lygoje, tikrai nesugadintų vaizdo ir Pirmoje. Kai po pirmojo rato komandos buvo padalintos į dešimtukus, tai į kiekvienas rungtynes ėjome su mintimi, kad reiks „kapotis“.

Pamatėme savo silpnybes, pamatėme, ką reikia keisti. Dabar svarbu, kuo greičiau sužinoti, prieš kokius varžovus žaisime, pagal kokį formatą ir tuomet jau komplektuotis komandą. Nesinori prisikalbėti, bet mūsų komplektacijos tikslas toks, kad kitąmet Pirmoje lygoje galėtumėme kovoti dėl prizinės vietos. Matome, kaip per metus užaugo mūsų jaunimas, pasistiprinsime silpnesnes vietas ir viskas bus gerai“, – sakė A. Markevičius.

Pagal turnyro nuostatus trys stipriausios komandos iškovojo kelialapius į kitų metų Pirmos lygos pirmenybes. Tai reiškia, kad trečiasis kelialapis atitenka prieš šį sezoną darsyk prisikėlusiam legendiniam „Panerio“ klubui.

„Keldami tikslus, vietos neakcentavome. Svarbiausia, buvo iškovoti kelialapį į Pirmą lygą. Treneriai tą užduotį įvykdė ir galime su tuo juos pasveikinti. Taip pat ir pati komanda paskutinėse rungtynėse prieš „Ekraną“ aiškiai parodė, ko yra verta.

Branduolys yra stiprus, tačiau iki kito sezono jis bus dar stipresnis. Rinkoje tikrai netrūksta lietuvių, kurie atitinka Pirmos lygos lygį, tad didžiąja dalimi ir remsimės jų paslaugomis. Pasiruošimą 2022 – iesiems metams ofise jau pradėjome, o komanda į aikštę sugrįš sausio pabaigoje“, – sakė „Panerio“ vadovas Darius Laucevičius, pridūręs, kad artimiausiu metu mato savo komandą „Optibet A lygoje“.

Pirmos lygos gretas kitąmet gali papildyti ir ketvirtą poziciją užėmęs „Garliavos“ klubas. Tiesa, kad taip atsitiktų, jam dar teks įveikti tryliktą poziciją Pirmoje lygoje užėmusią „Sūduvą“ B.

„Sezonas įdomus. Pradėčiau nuo to, kad sveikintinas pasikeitęs formatas. Manau, kad buvo tikslinga apjungti divizionus, o po to atskirti komandas dešimtukais. Tokiu būdu pati lyga sustiprėjo. Esu tikras, kad pirmos keturios penkios geriausios komandos Pirmoje lygoje tikrai nebūtų patrankų mėsa.

Žiūrint iš mūsų klubo perspektyvos, savo veiklą pradėjome nuo žemiausio laiptelio, tačiau organizacine prasme darėme viską aukščiausiu lygiu. Galvoju, kad tiek mūsų svečiams, tiek žiūrovams mūsų atliktas darbas turėjo patikti. Kitam sezonui planuojame dar daugiau padirbėti su savo benduomene, jaunimu, kad rungtynėse būtų kuo daugiau vietinių žiūrovų.

Na, o artimiausi planai – pereinamosios rungtynės. Vakar sulaukę džiugių žinių iš Alytaus, kur mūsų tiesioginiai konkurentai „Šiauliai“ B prarado taškus, nusiteikėme, kad čempionatas prasitęs dviem savaitėmis. Savaitėmis, per kurias tęsime siekti savo tikslo – kelialapio į Pirmą lygą“, – sakė „Garliavos“ vadovas Tadas Kijanskas.

Pereinamosios rungtynės tarp „Garliavos“ ir „Sūduvos“ B bus žaidžiamos spalio 31 dieną Garliavoje ir lapkričio 6 dieną Marijampolėje.

Galutinė turnyrinė lentelė - straipsnio gale: https://lff.lt/news/12777/finisavo-lff- ... s-sezonas/

Kalinauskas
Pranešimai: 3256
Užsiregistravo: 2014 Sau 25 23:44

Re: 2021 II lyga

2021 Spa 26 17:16

„Įdomūs metai. Rinkome komandą Pirmai lygai, vėliau likome praktiškai tik su jaunimu. Dar vėliau norėjome tapti čempionais, bet per vėlai susigribome. Apskritai, galvoju, kad tokios komandos, kokios šiemet žaidė Antroje lygoje, tikrai nesugadintų vaizdo ir Pirmoje. Kai po pirmojo rato komandos buvo padalintos į dešimtukus, tai į kiekvienas rungtynes ėjome su mintimi, kad reiks „kapotis“.

Neblogai čia antros lygos vadoviukas užsimanė tapti čempionais....

Grįžti į