Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

2021 SFL Lygos ir SFL Taurė

2021 Bal 25 07:42

https://www.facebook.com/VilniausFutbol ... 1434992463

Po komandų vadovų balsavimo nuspręsta, kad Sekmadienio futbolo lygos sezonas startuoja gegužės 8-9 dienomis ir tradiciškai jis bus atidarytas SFL taurės varžybomis, o SFL pirmenybės startuos gegužės 15-16 dienomis. Apie SFL taurės formatą ir burtų datą informuosime šiomis dienomis, bet darysime viską, kad tai vyktų kiek įmanoma operatyviau.

Komandų vadovai didele balsų persvara nutarė, kad vasaros pertraukos trukmė bus dvi savaitės (liepos 17- rugpjūčio 1 d.) , o C ir D divizionų vadovai pasisakė už tai, kad divizionų struktūra būtų iš dviejų atskirų pogrupių po 10-11 komandų kiekviename.

Balsuojant dėl FK Viltis prašymo, SFL komandų vadovų balsai pasidalino lygiai per pusę (50/50), todėl apie sprendimą įnformuosime šiandien vakare, po papildomų konsultacijų ir SFL vadovų pasitarimo.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2021 SFL Lygos ir SFL Taurė

2021 Bal 25 07:46

Šiandien buvo ištraukti Sekmadienio futbolo lygos (SFL) Taurės turnyro burtai.
https://www.facebook.com/VilniausFutbol ... 9487689991

Norime atkreipti dėmesį, kad šiais metais dėl SFL Taurės kovos tik SFL čempionate žaidžiančios komandos. Išsiskyrus SFL ir Vilniaus regiono futbolo sąjungos (VRFS) požiūriams dėl veiklų atnaujinimo bei LRV nutarimo Nr.1226 nuostatų išaiškinimo, VRFS III lygos komandos SFL Taurės turnyre nedalyvaus.

Tikimės, kad pasibaigus karantinui bendradarbiavimas atsinaujins ir visas Vilniaus apskrities futbolo komandas apjungsime vieningame Vilniaus taurės turnyre.

Sekmadienio futbolo Lyga registravo sporto Renginius Vilniaus miesto savivaldybės sistemoje, bus griežtai reikalaujama dalyvių registracijos tiek informacinėje sistemoje, tiek sporto Renginių vietose, bus paruoštas specialus Covid protokolas ir laikomasi visų LRV nutarime nurodytų sąlygų dėl žmonių srautų valdymo bei higienos priemonių laikymosi. Visoms komadoms bus pateikti visi dokumentai ir raštai, detalūs nurodymai, Renginių tvarkaraštis ir kita būtina informacija.

Skelbiame SFL taurės burtus. Pirmame etape sudaryta 13 porų, o 19 komandų į sekantį etapą pateko be kovos. Pirmojo etapo (1/32) susitikimai turi būti sužaisti ne vėliau kaip iki birželio 1 d. o varžybas galima vykdyti nuo gegužės 9 d.

Be kovos į kitą etapą pateko: Vieni Vartai, Visinčia, Medžiai B, Navigatoriai Old Boys, Granitas Senjorai, Euforija Tirola, Vitis B, Nemenčinė, Vėtra, Gariūnai, Olandai, A komanda, Futboliukas, Skaidiškės, Molėtai, Modulis, Ave.Ko. B, Reaktyvas, Futbolo Broliai.

Ištrauktos šios poros:
Ave.Ko - Kaišiadorys Baltai
Arpas - Top Kickers
Tėvynės Sąjunga - Lentvaris
Pressas - Anykščiai
Top Kickers Koloro- Vova Juniors
Granitas B - BFA
Sviedinys - Ozo Tapyrai
Ataka - PILK
Geležinis Vilkas - Viesulas B
Viesulas - Katastrofa
Aktas - Trivartis
Imperialas - ADS Auto
Euforija Tirola B - Ukmergė B.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2021 SFL Lygos ir SFL Taurė

2021 Bal 25 07:52

SFL puslapyje jau atnaujintos visų SFL Lygų sudėtys 2021m. sezonui:

A Divizionas (IV Lyga)
Aktas, Ave.Ko., Futbolo Broliai, Gariūnai, Geležinis Vilkas, Granitas B, Kaišiadorys-Baltai, Katastrofa, Lentvaris, Navigatoriai Old Boys, Top Kickers, Visinčia.

B Divizionas (V Lyga)
Euforija-Tirola, Medžiai 2, Futboliukas, Granitas Senjorai, Imperialas-Mostiškės, Modulis, Nemenčinė-Hegvita, Skaidiškės, Tėvynės Sąjunga, Vieni vartai, Viesulas, ir po papildomo vadovų pokalbio priimta Viltis B.

C Divizionas (VI Lyga)
A komanda-Margiris, Anykščiai, Ave.Ko. 2, FKS Ukmergė B, Olandai, Ozo tapyrai, PILK, Pressas, Reaktyvas, Viesulas 2, Vova Juniors.

D Divizionas (VII Lyga)
ADS Auto, Arpas, Ataka, BFA, Euforija-Tirola B, Molėtai, Sviedinys, Top Kickers-Koloro, Trivartis, Vėtra.

Žaidėjų registracija į visus divizionus jau atidaryta.
https://www.facebook.com/VilniausFutbol ... 8578161082

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2021 SFL Lygos ir SFL Taurė

2021 Geg 06 12:46

Dėl mėgėjų futbolo varžybų organizavimo
http://vilniausfutbolas.lt/naujiena/Del ... avimo/5365

Planuodama pasirengimą naujam sezonui, Vilniaus regiono futbolo sąjunga (VRFS) kreipėsi į Švietimo, mokslo ir sporto ministeriją (ŠMSM) su prašymu išaiškinti, ar futbolo mėgėjai gali pradėti sportuoti. Tačiau aiškaus atsakymo kol kas gauti nepavyko.

„Buvome informuoti, kad mėgėjiškas futbolas pagal Vyriausybės ir Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) išaiškinimą nėra galimas. ŠMSM atstovai teigia suprantantys mūsų padėtį ir kreipėsi į SAM bei Vyriausybę prašydami aiškesnio situacijos įvertinimo. Tik po Vyriausybės nutarimo turėsime aiškesnę situaciją ir nekils interpretacijų“, – sakė VRFS prezidentas Deividas Šemberas.

Kada SAM ir Vyriausybė gali pateikti savo vertinimą, nėra aišku. O pagal galiojančią tvarką mėgėjišku sportu vis dar draudžiama užsiimti didesnėms nei 10 žmonių grupėms.

Grįžti į