Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

2022 KAFF taurė

2022 Spa 18 04:58

2022 spalio 12d.

Šiandien buvo ištraukti KAFF rudens taurės 2022 burtai. Taurėje užsiregistravo dalyvauti 8 komandos.

Burtų keliu, ekipos buvo suskirstytos į poras:
„Nemunas“ – „Kazlų rūda“
„Pozityvūs“ – „Šturmas“
„Birštonas“ – „Nevėžis B“
„Hegelmann B“ – „Nadruvis“

Pirmojo etapo rungtynes, komandos turi sužaisti iki spalio 23 dienos.

KAFF rudens taurės 2022 burtus, padėjo ištraukti KAFF garbės prezidentas Romas Pikčilingis.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Spa 26 18:32

Futbolas mūsų krašte įgauna pagreitį. KAFF Rudens taurės turnyre dalyvaus net 3 kraštiečių komandos
http://kvitrina.lt/futbolas-musu-kraste ... -komandos/
Ignas Mineikis

Šis sezonas mūsų krašto futbolininkams buvo itin sėkmingas. KAFF III lygos čempionatą laimėjo Prienų „Nemuno“ komanda, Veiverių „Pozityvūs“ futbolininkai buvo treti. O KAFF Rudens taurės turnyre dalyvaus jau 3 mūsų krašto komandos.

Prie „Nemuno“ ir „Pozityvūs“ komandų prisijungs „Birštono“ futbolininkai.

Atgimusi „Birštono“ komanda – tai priimto sprendimo pasekmė. Birštono sporto centre treniruoti vaikus pradėjo K. Deltuva ir M. Makštutis ir kartu su centro direktoriumi Sauliumi Smailiu aptarė futbolo vystymosi tęstinumą kurorte. Pasak Kęstučio Deltuvos, planuojama Birštone turėti suaugusiųjų, 3 berniukų ir vieną merginų komandas. Jau dabar suburtoje „Birštono“ suaugusiųjų komandoje žais jaunieji Birštono ir Prienų futbolininkai, o jų dalyvavimas KAFF Rudens taurės turnyre – tai pirmas žingsnis link idėjos suburti komandą, kuri kitame sezone galėtų žaisti trečiajame KAFF III lygos čempionate.

Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys teigė, jog ir iki šiol kurorte vaikų futbolas buvo sėkmingai vystomas. O dabar atėjo laikas pažvelgti į šios sporto šakos vystymąsi plačiau. Didelė paskata jaunimui treniruotis bus tai, kad geriausieji bus kviečiami žaisti į suaugusiųjų komandą.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Spa 26 18:36

KAFF Rudens taurės turnyre – „Pozityvūs“ pergalė ir „Birštono“ pralaimėjimas
http://kvitrina.lt/kaff-rudens-taures-t ... aimejimas/

Pagal kvitrina.lt turimą informaciją, savo rungtynes pirmajame etape sužaidė Veiverių „Pozityvūs“ ir Birštono „Birštonas“.

Veiverių komanda susitiko su Kauno „Šturmu“. „Pozityvūs“ futbolininkai įveikė varžovus rezultatu 5:3. Pasak klubo prezidento Laimono Sūdžiaus, jau pirmajame kėlinyje į kauniečių vartus krito du įvarčiai.

Antrojo kėlinio pradžioje skirtumas padidėjo iki 3 (3:0). „Šturmo“ futbolininkai pelnė įvartį, į kurį Veiverių komanda atsakė dviem (5:1). Deja, anot Laimono, komanda atsipalaidavo ir per paskutines penkias rungtynių minutes praleido dar du įvarčius (5:3).

Spalio 22 d. Birštono futbolo stadione žaidė po didelės pertraukos susibūrusi „Birštono“ komanda, o jų varžovais buvo Kėdainių „Nevėžis B“ futbolininkai. Deja, debiutas nebuvo itin sėkmingas ir rungtynės buvo pralaimėtos rezultatu 1:2.

Pasak komandos vadovo Kęstučio Deltuvos, birštoniečiai buvo pajėgūs laimėti, jei būtų išnaudoję pirmajame kėlinyje sukurtus momentus. O vėliau situacija pasikeitė. Varžovai perėmė iniciatyvą, bet kova vyko iki pat rungtynių pabaigos. Deja, rezultatas nebuvo teigiamas. K. Deltuvos teigimu, kaip seksis komandai gyvuoti, dar sudėtinga spėlioti. Futbolo bendruomenė žengė žingsnį. Dabar bus laukiama diskusijos apie suaugusiųjų komandos reikalingumą Birštonui.

Spalio 23 d. Prienų futbolo stadione „Nemuno“ komanda susitiks su Kazlų Rūdos futbolininkais. Po šių rungtynių paaiškės pusfinalių poros.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Spa 26 18:37

KAFF Rudens taurės pusfinalyje – dvi mūsų krašto komandos
http://kvitrina.lt/kaff-rudens-taures-p ... -komandos/

Po sužaisto pirmojo KAFF Rudens taurės etapo paaiškėjo, jog pusfinalio poras sudarys „Hegelmann B“ – „Pozityvūs“ ir „Nevėžis B“ – „Nemunas“.

Veiverių komanda pirmajame etape įtikinamai įveikė Kauno „Šturmą“, o prieniškiai pateko į pusfinalį be kovos, nes į rungtynes neatvyko Kazlų Rūdos futbolininkai. Birštoniečiai turėjo pripažinti „Nevėžis B“ komandos pranašumą ir pasitraukė iš tolimesnės kovos.

KAFF Rudens taurė 2022
https://www.kaff.lt/kaff-rudens-taure-2022-2/

Savaitgalį pasibaigė KAFF rudens taurės 2022 ketvirtfinalio kovos.

Pirmose rungtynėse didelę staigmeną pateikė FK „Pozityvūs“ rezultatu 5-3 įveikę „Šturmo“ komandą.

Antrose ketvirtfinalio rungtynėse „Hegelmann B“ – „Nadruvis“ rezultatu 4-0 pergalę šventė šeimininkai „Hegelmann B“.

Trečiose ketvirtfinalio rungtynėse „Birštonas“ – „Nevėžis B“ sunkią pergalę rezultatu 2-1 pasiekė svečiai iš Kėdainių.

Paskutinėse ketvirtfinalio rungtynėse kuriose turėjo susitikti „Nemunas“ – „Kazlų rūda“. Svečiai iš Kazlų rūdos neatvyko į rungtynes ir jiems buvo skirtas pralaimėjimas rezultatu 0-3.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Gru 06 04:05

2022 m. lapkričio 2

Pirmasis KAFF rudens taurės 2022 finalo dalyvis – FK „Pozityvūs”, pusfinalyje rezultatu 3-2 iveikę Kauno rajono „Hegelmann B” komandą.

„Pozityvūs“ futbolininkai – KAFF turnyro „Rudens taurė“ finale
http://kvitrina.lt/pozityvus-futbolinin ... re-finale/

Lapkričio 2 d. Veiverių „Pozityvūs“ futbolininkai žaidė KAFF turnyro „Rudens taurė“ pusfinalio išvykos rungtynes su Kauno rajono „Hegelmann B“ komanda.

Veiverių futbolininkai nebuvo laikomi favoritais ir rungtynių eiga parodė, kad „Hegelmann B“ turėjo žaidybinį pranašumą, ilgiau kontroliavo kamuolį, bet pergalę šventė „Pozityvūs“ (3:2).

Pasak klubo prezidento Laimono Sūdžiaus, komanda žaidė antruoju numeriu ir pagrindinis ginklas buvo kontratakos. Jau 10 pirmojo kėlinio minutę Elvinas Derevenko tiksliu smūgiu užbaigė kontrataką (1:0). Varžovai po kampinio išlygino rezultatą (1:1). Kėlinio pabaigoje dar viena Veiverių komandos kontrataka baigėsi įvarčiu (2:1). Jį pelnė Elvinas Derevenko.

Po pertraukos situacija nesikeitė. „Hegelmann B“ futbolininkai nuolat atakavo ir kėlinio pradžioje po baudos smūgio dar kartą išlygino rezultatą (2:2). Kėliniui įpusėjus varžovai neleistinai sustabdė „Pozityvūs“ kontrataką ir Veiverių komanda gavo teisę baudiniui. Elvinas Derevenko buvo taiklus (3:2).

Daugiau įvarčių pelnyta nebuvo ir „Pozityvūs“ komanda tapo KAFF turnyro „Rudens taurė“ finalo dalyve.


2022 m. lapkričio 7

Antrąjame pusfinalyje Kėdainiuose vietos komanda „Nevėžis B” įveikė „Nemuno” komandą iš Prienų rezultatu 2-1.

KAFF 2022 rudens taurės finalas įvyks lapkričio 17 dieną 19:30 Kėdainių miesto centriniame stadione. Finale susitiks Kėdainių „Nevėžis B” – Veiverių „Pozityvūs”.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Gru 06 04:06

KAFF 2022 rudens taurės nugalėtojai – Kėdainių „Nevėžis B”
https://www.kaff.lt/kaff-2022-rudens-ta ... nevezis-b/

Ketvirtadienio vakarą įvyko KAFF 2022 rudens taurės finalas, kuriame susitiko Kėdainių „Nevėžis B” – Veiverių „Pozityvūs”.

Rungtynės vyko Kėdainių miesto centriniame stadione, nors buvo kovojama dėl rudens taurės, aikštė buvo pasidengusi sniegu.

Po permainingos ir atkaklios kovos rezultatu 3-2 pergalę iškovojo Kėdainių „Nevėžio B” futbolininkai, kuriems buvo įteikta taurė ir medaliai.

Respublik
Pranešimai: 8640
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: 2022 KAFF taurė

2022 Gru 06 04:08

Veiverių „Pozityvūs“ futbolininkai buvo per žingsnį nuo KAFF Rudens taurės trofėjaus
http://kvitrina.lt/veiveriu-pozityvus-f ... trofejaus/

Veiverių „Pozityvūs“ futbolininkai KAFF Rudens taurės finale susitiko su Kėdainių „Nevėžis B“ komanda. Rungtynės vyko Kėdainių miesto centriniame stadione, kuris buvo padengtas pirmuoju sniegu.

Pirmieji įvartį pelnė Veiverių futbolininkai (1:0). Aikštelės šeimininkai išlygino rezultatą (1:1) .

Antrajame kėlinyje „Nevėžis B“ komanda išėjo į priekį (1:2), bet dabar svečiai rezultatą išlygino (2:2). Veiverių komanda įmušė trečią įvartį, bet teisėjai užfiksavo nuošalę. Rungtynių pabaigoje Kėdainių komanda pelnė pergalingą įvartį.

Šiais metais Veiverių „Pozityvūs“ futbolininkai užėmė trečiąją vietą KAFF III lygos čempionate ir tapo KAFF Rudens taurės finalininkais.

Grįžti į