Moderatorius: Kalinauskas
nepamenu… idomu, kokio dydzio ta ispirka galetu buti, 100k man atrodo nelogiska suma nei vienai pusei.O įdomu yra buvę nuomos su galimybe išpirkti kaip Saba Mamatsashvili atbeju?
nepamenu… idomu, kokio dydzio ta ispirka galetu buti, 100k man atrodo nelogiska suma nei vienai pusei.O įdomu yra buvę nuomos su galimybe išpirkti kaip Saba Mamatsashvili atbeju?
200k Sirius uz ji mokejo, tai gali buti isirases tokia arba siek tiek didesne pirmenybes ispirkos suma, jeigu suma ivardyta. O papildymas solydnas, geras Klevinsko ejimas.
kad ir puikiai pasirodytu sitam sezone, bet netikiu, kad VZ galetu skirti tiek pinigu ispirkainepamenu… idomu, kokio dydzio ta ispirka galetu buti, 100k man atrodo nelogiska suma nei vienai pusei.O įdomu yra buvę nuomos su galimybe išpirkti kaip Saba Mamatsashvili atbeju?
200k Sirius uz ji mokejo, tai gali buti isirases tokia arba siek tiek didesne pirmenybes ispirkos suma, jeigu suma ivardyta. O papildymas solydnas, geras Klevinsko ejimas.
Is pirmu draugisku rungtyniu labai gera ispudi paliko kartvelas. Geras upgrade turetu butiBuvo pirma siulomas VZ, bet kaip rasiau jaunesni paeme![]()
Kokia ta paslaptinga trauma?Zahary gydosi traumą, jei išsigydys, prisijungs prie Žalgirio, jei ne - baigs karjerą. Kol kas panašu, kad karjeros pabaiga nenumaldomai artėja