Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 23 23:07

„Trakai“ antrą kartą sezone nuskriaudė vicečempioną
Martynas Pocius, alyga.lt 2014-08-22
„Trakų“ kelionė link „SMScredit.lt A lygos“ čempionato medalių tęsiasi. Antrąją vietą turnyro lentelėje užimantys Senosios sostinės riteriai savo aikštėje nepasigailėjo Klaipėdos „Atlanto“, įveikdami juos rezultatu 3:0 (1:0). Kartą pasižymėjęs Lukas Kochanauskas pelnė savo 11-ąjį įvartį sezone ir snaiperių sąraše atsilieka tik nuo šiauliečio Niko Tokičiaus. Vos tašką per paskutines tris rungtynes iškovojęs „Atlantas“ apsunkino savo galimybes kovoti dėl apdovanojimų.

Dvikovą aikštės šeimininkai pradėjo labai aktyviai ir jau 2-ąją minutę galėjo pasižymėti Darius Miceika, bet po Ronaldo Solomino perdavimo į baudos aikštelę įkirtęs saugas kamuolį pasiuntė aukštai virš vartų.

Įvarčio žiūrovams laukti ilgai neteko. 5-ąją minutę Jurijus Kendyšas laimėjo oro dvikovą ir galva numetė kamuolį prieš vartus išbėgusiam R.Solominui. Jaunojo futbolininko smūgį atrėmė jį pasitikęs Mantas Galdikas, pakartotinis Vytauto Lukšos smūgis pataikė į gynėją ir nuskriejo už galinės linijos. Pakėlus kampinį, aukščiau už visus iššoko J.Kendyšas, nukreipdamas kamuolį į vartų kampą.

15-ąją minutę po pražangos ir perdavimo į baudos aikštelę „Trakų“ baudos aikštelėje kilo gaisras. Jo metu efektingai per save smūgiavo Antonas Jemelinas, tačiau kamuolio kelyje atsidūręs J.Kendyšas pavojų likvidavo.

Kiek atsitraukę link savo vartų „Trakai“ svečių vartams grasino labai pavojingomis greitomis atakomis. Kėlinio viduryje po kampinio kamuolį pagavęs Tadas Kauneckas pradėjo kontrataką, kurios smaigalyje atsidūrė ir prieš vartus išbėgo V.Lukša ir Andrius Lipskis. Gynėjas nusprendė ataką užbaigti pats, tačiau nesugebėjo nukreipti kamuolio į tolimą vartų kampą, neišnaudodamas auksinės progos.

Aikštės šeimininkų gynėjai puikiai tvarkėsi tiek su Mariumi Papšiu, tiek su Zigmantu Jesipovu, eliminuodami vieną pagrindinių „Atlanto“ puolimo ginklų – aukštus perdavimus Evaldui Razuliui.

32-ąją minutę „Trakai“ privalėjo padvigubinti rezultatą, tačiau puikiai sužaidė M.Galdikas, dusyk išgelbėjęs komandą nuo didžiulių nemalonumų. Suklydus Kazimierui Gnedojui, V.Lukša prieš vartus išvedė Tadą Labuką, kuris nesugebėjo pergudrauti jį pasitikusio svečių vartininko. Kamuolys nukrito R.Solominui, kurio labai stiprų smūgį darsyk atrėmė „Atlanto“ vartų sargas. Pakartotinį D.Miceikos šūvį atmušė M.Galdikui į pagalbą atskubėjęs A.Jemelinas.

Tik kėlinio pabaigoje pirmą kartą į vartus smūgiavo E.Razulis, nepataikęs į vartus galva po Donato Naviko aukšto perdavimo iš kairės.

Iškart po pertraukos „Trakų“ treneris į aikštę metė rungtynėse prieš „Šiaulius“ dukart pasižymėjusį Luką Kochanauską, tačiau iniciatyva nuo antrojo kėlinio pradžios priklausė „Atlantui“, įsikūrusiam varžovų aikštės pusėje.

62-ąją minutę labai pavojingai galva smūgiavo Marius Papšys po aštraus komandos kapitono Andriaus Jokšo perdavimo. Kamuolys praskriejo visai šalia skersinio.

Po keturių minučių Ovidijus Verbickas neišnaudojo idealios progos rezultatui išlyginti. Po pražangos aikštės viduryje ir ilgo A.Jemelino perdavimo link vartų, oro dvikovą laimėjęs E.Razulis galva numetė kamuolį į baudos aikštelę įkirtusiam ir gynėjus už nugaros palikusiam O.Verbickui, bet saugas apmaudžiai smūgiu į vartus nepataikė.

Visiškai nematomu aikštėje iki tol buvęs L.Kochanauskas blykstelėjo 77-ąją minutę. Puolėjas sulaukė puikaus T.Labuko perdavimo, atsidūrė vienas prieš M.Galdiką ir šaltakraujiškai nukreipė kamuolį į tolimą vartų kampą, įmušdamas trečiąjį savo įvartį per dvejas rungtynes.

Po penkių minučių rungtynių baigtis tapo aiški. Nuo gynėjo po rikošeto atšokusį kamuolį perėmė V.Lukša ir po puikaus reido į baudos aikštelę gražiu ir labai tiksliu smūgiu į tolimą kampą įmušė trečiąjį komandos įvartį.

„Atlantas“ rankų nenuleido ir stengėsi įmušti bent garbės įvartį, bet E.Razulis pavojingai smūgiavo virš vartų, o Roko Krušnausko smūgį galva šuoliu atrėmė puikiai sužaidęs T.Kauneckas.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 23 23:07

„Sūduva“ nepralaužė „Ekrano“ gynybos
Karolis Tretjakas, alyga.lt 2014-08-23

Marijampolės klubas prarado du svarbius taškus kovoje dėl medalių. „SMScredit.lt A lygos“ XXIV-ojo turo dvikovoje „Sūduva“ nerado priešnuodžių prieš patikimą „Ekrano“ gynybą ir sužaidė be įvarčių 0:0. Panevėžiečiai aštuntąjį kartą baigę rungtynes lygiosiomis užima šeštąją vietą turnyro lentelėje, o marijampoliečiai žygiuoja ketvirti.

Šeimininkai vos tik nuaidėjus pirmajam teisėjo švilpukui perėmė iniciatyvą, tačiau visi pakelti kampiniai bei aukšti perdavimai iš kraštų naudos neatnešė. Ekraniečiai išsiskyrė tik tolimu Mandinho smūgiu, po gražios atakos brazilo smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

Kėliniui įpusėjus „Sūduva“ aikštėje tiesiog dominavo. 23-iąją minutę po Tomo Radzinevičiaus aukšto perdavimo Karolis Chvedukas smūgiavo galva iš arti, bet dėkinga proga buvo nerealizuota – kamuolys pralėkė arti tikslo.

Tas pats Marijampolės klubo saugas atliko gerą perdavimą įkirtusiam į baudos aikštelę Mindaugui Grigaravičiui, kuris smūgiavo galva krisdamas, tačiau tai padarė netiksliai.

Kelios nerealizuotos marijampoliečių progos lyg ir pažadino „Ekraną“ kėlinio pabaigoje. 36-ąją minutę greitos kontratakos metu Donatas Petrauskas sulaukė gero komandos draugo perdavimo, bet jo smūgiuotą kamuolį atrėmė Džiugas Bartkus.

Kiek vėliau svečių futbolininkas atliko pavojingą smūgį iš toli, o paskutinės pirmojo kėlinio atakos metu savo meistriškumą vėl buvo priverstas rodyti D.Bartkus, vartininkas atrėmė dar vieną iš toli smūgiuotą kamuolį.

Po pertraukos žaidimas kiek apsilygino, tačiau „Sūduva“ vėl taip pat pavojingai atakavo kraštais. Šį kartą itin aktyvus buvo dešinysis flangas, kuriame žaidė Valentinas Baranovskis. Pirmą kartą startinėje sudėtyje rungtyniavęs legionierius iš Ispanijos Carlosas Martinezas Aibaras atliko tikslų perdavimą M.Grigaravičiui, tačiau saugas buvęs dėkingoje padėtyje į kamuolį nepataikė.

Visų rungtynių metu „Ekranas“ užtikrintai gynėsi nuo šeimininkų kampinių ir pasileisdavo į greitas atakas. Vienos jų metu puikiai sužaidė Dovydas Norvilas su Elivelto, brazilas atliko perdavimą į baudos aikštelę Edvardui Tamulevičiui, tačiau puolėjui savo progos išnaudoti nepavyko.

"Sūduva" netiksliai surengė keletą pavojingų bei greitų atakų, bet akistatos pabaigoje savo progą vis tik turėjo. 87-ąją minutę po keitimo aikštėje pasirodęs Giorgio Russo surado T.Radzinevičių, patyręs puolėjas techniškai susistabdė kamuolį, tačiau smūgiavo tiesiai į vartininką Luką Žukauską.

Rungtynių pabaigoje aktyvesni buvo ekraniečiai, tačiau nuo poros standartinių padėčių šeimininkai užtikrintai apsigynė. Puikiai pirmajame kėlinyje rungtyniavę marijampoliečiai po pertraukos atrodė gerokai blankiau.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 23 23:09

Trakai - Atlantas 3:0

Santrauka, komentarai, įvarčiai, rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/1521/trakai-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 23 23:09

Sūduva - Ekranas 0:0

Santrauka, komentarai, rungtynės (atsiras vėliau): http://futbolo.tv/rungtynes/1522/s-duva-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 24 20:40

na ką, komandos šiektiek prasiskirstė. Žalgiris užtikrinta pirmauja (kol kas), Trakai irgi šiek tiek atitrūko. Sūduva ir Kruoja kapojasi dėl trečios pozicijos - kitą turą šie klubai žais tarpusavyje. tai bus ypač svarbios rungtynės. Sūduvos žaidimas pastaruoju metu pakriko, tad galima tikėtis Kruojos pergalės. Jeigu Atlantas namie apsiloš Šiaulius, o Sūduva pralaimės Parkuojy, Atlantas priartės prie Sūduvos...

...

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 25 10:23

FK BANGA 3 - 1 FK DAINAVA
2014-08-24 | 24 turas | Gargždų m. stadionas | Teisėjas: Audrius Žuta | Žiūrovų: 400
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Banga-Dainava/263" onclick="window.open(this.href);return false;


Rungtynių pradžioje vyravo lėtas ir klampus futbolas. „Dainava“ teikė didelį dėmesį savo vartų saugumui, o gargždiškiai ieškojo laimės pozicinėse atakose, kurios dažniausiai trokštamo rezultato neatnešdavo.

Abi komandos išsiskyrė tolimais smūgiais. Artiomo Stiožkos bandymą antru bandymu sugavo Kornelijus Timofejevas, o Favouro Aniekano smūgiuotą kamuolį puikiai į kampinį nukreipė Šarūnas Jurevičius.

Visgi antroje pirmojo kėlinio pusėje žaidimas buvo kur kas atviresnis, per trumpą atkarpą žiūrovai tapo trijų įvarčių liudininkais, o tai yra išties retas atvejis komandoms grumiantis Gargžduose.

34-ąją minutę „Banga“ po ilgos pertraukos pelnė įvartį. Eivinas Zagurskas atliko tikslų perdavimą Sergijui Ševčiukui, kuris išbėgo vienas prieš vartininką ir techniškai jį perkėlė. Po kelių minučių gargždiškiai sukūrė beveik identišką situaciją, bet padvigubinti rezultato nepavyko – šį kartą užtikrintai sužaidė K.Timofejevas.

Neišnaudoję geros progos šeimininkai patys praleido įvartį į savo vartus. 41-ąją minutę Antonio Sepe galva numetė kamuolį F.Aniekanui, kuris suklaidino gynėją, įsiveržė į baudos aikštelę ir pelnė puikų įvartį.

„Tigrų ekipos“ sirgaliai po praleisto įvarčio treneriui skandavo necenzūrinius žodžius, tačiau 45-ąją minutę turėjo trumpam nutilti. E.Zagurskas pasinaudojo puikiu Klaudijaus Upsto perdavimu ir vėl išvedė „Bangą“ į priekį.

Iš karto po pertraukos F.Aniekanas vėl šoko savo pasiutpolkę baudos aikštelėje, tačiau legionierius suklaidinęs du varžovus smūgiavo netiksliai.

56-ąją minutę „Banga“ turėjo progą mušti 11 metrų baudinį, kai baudos aikštelėje prasižengė centro gynėjas Sergio Osagho Uyi. Tačiau E.Zagursko smūgiuotą kamuolį atrėmė K.Timofejevas ir intriga iš Gargždų niekur nepabėgo.

Gana blankiai pastaruoju metu žaidę „Bangos“ legionieriai sukūrė trečiąjį komandos įvartį. 67-ąją minutę aikštės viduryje suklydo Christophe‘as Bellusas, o Valerijus Makijevas perėmęs kamuolį atliko perdavimą Artūrui Sirykui, kuris suklaidino varžovą baudos aikštelėje ir pelnė tikrai gražų įvartį.

Per likusį rungtynių laiką „Dainava“ surengė kelias aštrias atakas, tačiau šimtaprocentinių progų nesukūrė, ypač aktyvus alytiškių gretose buvo F.Aniekanas. Artėjant dvikovai į pabaigą E.Zagurskas puikiai sužaidė su K.Upstu, tačiau buvusio žalgiriečio smūgiuotas kamuolys tikslo nepasiekė.

...

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 25 10:25

FC ŽALGIRIS 1 - 0 FK KRUOJA
2014-08-24 | 24 turas | LFF stadionas | Teisėjas: Gediminas Mažeika | Žiūrovų: 650
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Zalgiris-Kruoja/264" onclick="window.open(this.href);return false;


Abi komandas stadione pasitiko gausus lietus. „Kruoja“ stengėsi pasinaudoti tokiomis oro sąlygomis ir pasitaikius bent menkiausiai progai bandė savo laimę tolimais smūgiais, laukiant vartininko klaidos, bet Ričardo Beniušio, Roberto Vėževičiaus ir Aivaro Bagočiaus smūgiai didesnio pavojaus vilniečių vartams nesukėlė.

8-ąją minutę komandą gelbėti teko Martynui Matuzui. Svečių vartininkas pademonstravo puikią reakciją atremdamas labai pavojingą Jakubo Wilko smūgį. „Žalgirio“ legionierius iš Lenkijos puikiai susistabdė kamuolį po tolimo perdavimo iš aikštės gilumos, suklaidindamas gynėją ir išvengdamas jo priežiūros, tačiau savo progos neišnaudojo.

Vilniečiams įžaidus baudinį, vienas pavojingiausių „Žalgirio“ žaidėjų pirmajame kėlinyje J.Wilkas darsyk susilaukė žiūrovų plojimų, pavojingai smūgiavęs visai šalia vartų 14-ąją minutę, o jau kitos atakos metu puikiu perdavimu vieną prieš vartus išvedė Liną Pilibaitį, kuris nukreipė kamuolį į tinklą, tačiau buvo užfiksuota nuošalė.

„Kruoja“ gynėsi didžiulėmis pajėgomis ir stengėsi surengti žaibiškas kontraktas. Vienos jų metu kėlinio viduryje atakos smaigalyje atsidūręs Tautvydas Eliošius tolimu smūgiu privertė šuoliu pro šalį skriejusį kamuolį palydėti Armantą Vitkauską.

Čempionai atsakė pavojingu J.Wilko smūgiu. Lenkas meistriškai susistabdė Serge Nyuiadzio į baudos aikštelę galvą numestą kamuolį, bet apsisukęs aplink savo į vartus nepataikė. Vėliau S.Nyuiadziui pritrūko keliolikos centimetrų pasiekti ir „uždaryti“ labai aštrų Vaidoto Šilėno perdavimą link vartų.

Blankiame antrajame kėlinyje daugiausiai darbo turėjo abiejų komandų medikai, reguliariai atskubėdavę link ant vejos atsidūrusių futbolininkų. Apsipratę su „Žalgirio“ atakomis, svečiai be didesnių sunkumų susitvarkydavo su visais vilniečių bandymais surengti atakas. Gynybai didžiulį dėmesį skyrusi Pakruojo komanda į varžovų aikštės pusę didesnėmis pajėgomis pereidavo tik atlikti standartinių padėčių.

56-ąją minutę flangu link vartų buvo išvestas S.Nyuiadzis. Aštriai perduoti kamuolį į baudos aikštelę saugui nepasisekė, tačiau į jį nepataikė ir Radanfahas Abu Bakras. „Kruojos“ gynėjo laimei jam į pagalba suskubo Donatas Strockis, užgesindamas kilusį gaisrą.

Kėliniui įpusėjus, žalgiriečiai prarado kamuolį savo aikštės pusėje, jį perėmęs Nerijus Mačiulis link vartų išvedė R.Beniušį, kuris vietoje smūgio gražiai kulnu atmetė kamuolį atskubančiam R.Vėževičiui, tačiau saugą aplenkė puikiai varžovų veiksmus numatęs vartininkas Armantas Vitkauskas.

85-ąją minutę „Kruoja“ sukūrė pavojingiausią savo progą. Kampinio metu N.Mačiuliui labai pavojingai link vartų pasiuntus kamuolį, į jį nepataikė vartininką prieš savęs pritraukęs R.Abu Bakras. Lygiai taip pat „uždaryti“ perdavimo nesugebėjo be priežiūros paliktas R.Vėževičius.

„Žalgiris“ atsakė greitu išpuoliu. S.Nyuiadzis prasiveržė kairiu flangu ir perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kur nedovanotinai suklydo jo nesugavęs ir leidęs šalia buvusiam Andriui Veličkai išvesti savo komandą į priekį M.Matuzas. Ant vartų linijos buvusiam Valdui Pocevičiui išgelbėti komandos nepavyko.

Per likusį laiką „Kruoja“ surengė sostinės komandos vartų šturmą, tačiau pavojingų momentų nesukūrė.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 25 14:12

BANGA - DAINAVA 3:1

Įvarčiai, santrauka, komentarai, rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/1523/banga-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 25 14:13

ŽALGIRIS - KRUOJA 1:0
Įvartis, santrauka, komentarai, rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/1524/zalgiris-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 26 11:40

24-ojo turo apžvalga: sėkmė šypsosi dviejų sostinių komandoms
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/24-o ... ndoms/1369" onclick="window.open(this.href);return false;
Taškai. Jų tarp lyderių "Žalgirio" ir "Trakų" lieka devyni. Pirmaujantis duetas gali džiaugtis tuo, kad pavyko padidinti atotrūkį nuo persekiotojų - nė viena komanda, užimanti 3-6 vietas, šiame ture pergalės neiškovojo.

Namai. Nors LFF stadione vyksta elektros įrangos rekonstrukcija, šioje arenoje namų rungtynes žaidžiančių komandų tai netrikdo, jos ir toliau skina pergales. Šįkart "Žalgiris" 1:0 įveikė Pakruojo "Kruoją", o "Trakai" 3:0 sumušė Klaipėdos "Atlantą".

Jubiliejus. "Žalgiris" įteikė dovaną treneriui Marekui Zubui - pergalė prieš "Kruoją" buvo iškovota dieną, kai strategas šventė savo 50 metų jubiliejų. "Nedažnai trenerį ateina pasveikinti meras", - džiaugėsi M.Zubas, kurį prieš rungtynes sveikino ir Vilniaus vadovas Artūras Zuokas bei pridūrė, kad laiko Lietuvos sostinę savo miestu.

Klaida. Dovaną "Žalgirio" treneriui įteikė ir "Kruojos" vartininkas Martynas Matuzas. Būtent iš jo rankų lietingu oru apmaudžiai išsprūdusį kamuolį į vartus nukreipė Andrius Velička. "Negalima kaltinti vartininko, visi gali suklysti", - po rungtynių komandos draugą gynė Pakruojo komandos žaidėjas Vaidas Pocevičius.

Nutrūko. Serija baigėsi. "Kruoja" pralaimėjo po keturių iš eilės pergalių "SMScredit.lt A lygoje".

Duobėje. "Atlantas" nelaimėjo trečių rungtynių, per kurias praleido aštuonis įvarčius, iš eilės. Plyšys, skiriantis penktoje vietoje esančius klaipėdiečius nuo viršutinės turnyro lentelės kaimynės Marijmpolės "Sūduvos", išsiplėtė iki šešių taškų.

Įvertinimas. "Skirtumas tarp "Trakų" ir mūsų yra tas, kad jų patyrę žaidėjai įrodo savo vertę, o mūsiškiai žaidžia taip, tarsi jiems būtų 18", - po pralaimėjimo Vilniuje kritikos savo komandos lyderiams negailėjo "Atlanto" treneris Konstantinas Sarsanija.

Greitošauda. "Trakams" dar vieną įvartį pelnė Lukas Kochanauskas. Iš Panevėžio "Ekrano" į senąją sostinę persikėlęs puolėjas šiai komandai "SMScredit.lt A lygoje" atstovavo kiek daugiau nei pusantro kėlinio ir dar nė karto nežaidė pagrindinėje sudėtyje, bet kamuolį į tinklą siuntė jau triskart.

Sausra. Per trejas šio čempionato rungtynes "Atlantas" į "Trakų" vartus neįmušė nė karto.

Trypčioja. Namuose 0:0 su "Ekranu" sužaidusi "Sūduva" nepralaimėjo aštuntų iš eilės rungtynių, bet ketverias iš pastarųjų penkerių baigė lygiosiomis. "Rezultatą vertinu nepatenkinamai, nes "Trakai" ir "Kruoja" didina persvarą, kai mes žaidžiame lygiosiomis, bet stengsimės šias komandas pavyti", - žadėjo dvikovos su panevėžiečiais dieną 27-ojo gimtadienio sulaukęs marijampoliečių saugas Marius Šoblinskas.

Pagaliau. Gargždų "Banga" iškovojo pirmą pergalę per 10 "SMScredit.lt A lygos" rungtynių. Po tragiškos atkarpos, per kurią surinko vos tašką, gargždiškiai savo aikštėje 3:1 įveikė Alytaus "Dainavą".

Pratrūko. "Banga" įmušė triskart per rungtynes. Lygiai tiek pat įvarčių ši komanda buvo pelniusi per 12 prieš tai vykusių čempionato dvikovų.

Rokiruotė. Aštuntąją vietą "SMScredit.lt A lygoje" "Bangai" užleido į devintąją smuktelėję "Šiauliai", kurie 1:2 nusileido "Klaipėdos granitui" ir patyrė penktą nesėkmę per šešerias rungtynes.

Reziumė. "Pirmasis kėlinys taktiškai labai blogas, antras - geresnis, bet žaidėjų akys nedegė. Pikčiausia, kad rodėme, kaip negalima kelti kampinių, nors standartines situacijas šlifavome visą savaitę", - po nesėkmės pyko "Šiaulių" treneris Gedeminas Jarmalavičius.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 26 11:42

"Ledinio iššūkio" akcijoje sudalyvavo "Atlantas" ir "Klaipėdos granitas"
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Ledi ... nitas/1368" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai, nutarę atsakyti į Marijampolės „Sūduvos“ klubo mesta iššūkį apsipilti lediniu (šaltu) vandeniu, vėsią rugpjūčio dieną nuvyko prie Baltijos jūros. Akcijoje dalyvavo ne tik futbolininkai, tačiau ir klubo personalo nariai bei treneriai.

Nėrę į šaltas jūros bangas „Atlanto“ žaidėjai metė iššūkį kitai savo miesto komandai – „Klaipėdos granitui“ bei jų treneriams Robertui Poškui, Tomui Ražanauskui ir Eduardui Kurskiui, taip pat buvusiems varžovams Europos lygos turnyre – Liuksemburgo „Differdang 03“ ir Kazachstano „Šachtior“ klubų futbolininkams.

https://www.youtube.com/watch?v=XiDzb0a8o8g[/youtube]
Klaipėdos miesto futbolo komanda "Klaipėdos granitas" priėmė kolegų iš "Atlanto" mestą „Ledinio vandens kibiro“ („Ice Bucket Challenge“) iššūkį. Granitiečiai su treneriais Robertu Poškumi ir Tomu Ražanausku priešaky atliko užduotį originaliai: apsipylė ne tik kibirais ledinio vandens, bet ir specialiai šiam iššūkiui į Klaipėdos centrinį stadioną buvo atgabentas ekskavatorius, kuris ledinio vandens srove iš kaušo išmaudė visą "Klaipėdos granito" ekipą.

Tuo pačiu komandos treneris R. Poškus iššūkį perdavė kaimyninio miesto - Gargždų "Bangos" ekipai ir jos treneriui Maksimui Tiščenkai. Būtent artimiausios Lietuvos futbolo A lygos rungtynės rugpjūčio 29 dieną (penktadienį) 18 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje vyks tarp "Klaipėdos granito" ir Gargždų "Bangos".

https://www.youtube.com/watch?v=RrOAnIss-d8[/youtube]

"Atlanto" mestą „Ledinio vandens kibiro“ („Ice Bucket Challenge“) iššūkį priėmėme ne dėl pramogos, o norėdami atkreipti dėmesį į socialines akcijas. Mes į ALS (Šoninės amiotrofinės sklerozės liga) sąskaitą pervesime 10 procentų nuo surinktų už bilietus rungtynių su "Banga" lėšų. Be to, žaidėjai ir klubas paaukos 500 litų Šv. Pranciškaus onkologijos centrui. Pinigus perduosime broliui Benediktui Jurčiui", - pabrėžė "Klaipėdos granito" klubo vadovai.

Taip pat "Klaipėdos granito" žaidėjai pasiryžę dar vienai socialinei akcijai - artimiausiu metu apsilankys Nacionaliniame kraujo centre ir taps kraujo donorais.

"Tai padarysime, kai tik bus galimybė. Kai bus pertrauka tarp varžybų. Tą planuojame atlikti kitą savaitę", - sakė žaidėjai.

"Klaipėdos granito" administracija ragina ir kitus sportininkus, žinomus žmones ar šiaip eilinius žmones į "Ledinio vandens kibiro" akciją žvelgti ne kaip į pramogą, o kaip į socialinę ar labdaros akciją.

"Aukokite vaikų namų auklėtiniams, sergantiems žmonėms ar šiaip įvairiems fondams. Darykime gerus darbus. Juk tai gali pakeisti žmonių likimus, o pasaulis tapti šviesesniu", - ragino "Klaipėdos granito" komanda.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: 24 (XXIV) turas:

2014 Rgp 26 11:47

2014 m. "SMSCredit.lt A lygos" čempionato 24 turo statistika:


Rugpjūčio 21 d. (ketvirtadienis)

116) Šiauliai (Šiauliai) - Klaipėdos granitas (Klaipėda) 1:2 (1:1)
Šiaulių miesto stadionas, 450 žiūrovų
Teisėjas - J. Vasjukovs (Latvija)
Įvarčiai: 43 min. M. Strauka (Šiauliai); 14 min. R. Borusas, 50 min. E. Veliulis (Klaipėdos granitas).
Įspėti: 60 min. A. Meškinis (Klaipėdos granitas).

Rugpjūčio 22 d. (penktadienis)

120) Trakai (Trakai) - Atlantas (Klaipėda) 3:0 (1:0)
LFF stadionas, 300 žiūrovų
Teisėjas - D. Rumšas (Palanga)
Įvarčiai: 6 min. J. Kendyš, 77 min. L. Kochanauskas, 82 min. V. Lukša (Trakai).
Įspėtas: 16 min. D. Navikas (Atlantas).

Rugpjūčio 23 d. (šeštadienis)

119) Sūduva (Marijampolė) - Ekranas (Panevėžys) 0:0
Marijampolės "Arvi" arena, 800 žiūrovų
Teisėjas - N.Dunauskas (Vilnius)
Įspėti: 75 min. V.Bagdanavičius, 78 min. M.Ugge, 80 min. M.Šoblinskas ("Sūduva"); 50 min. Elivelto ("Ekranas")


Rugpjūčio 24 d. (sekmadienis)
117) Banga (Gargždai) - Dainava (Alytus) 3:1 (2:1)
Gargždų m. stadionas, 400 žiūrovų
Teisėjas - A. Žuta (Klaipėda)
Įvarčiai: 34 min. S. Ševčuk, 45 min. E. Zagurskas, 67 min. A. Siryk (Banga); 41 min. F. Aniekan (Dainava).
Įspėti: 24 min. F. Faragalli, 56 min. S. Uyi (Dainava).


118) VMFD Žalgiris (Vilnius) - Kruoja (Pakruojis) 1:0 (0:0)
LFF stadionas, 650 žiūrovų
Teisėjas - G. Mažeika (Kaunas)
Įvartis: 85 min. A. Velička (Žalgiris).
Įspėti: 63 min. S. Kerla, 83 min. J. Wilk (Žalgiris); 16 min. T. Eliošius, 51 min. E. Pilypas (Kruoja).
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į